Evet doğru söylüyorsun her ay değişik oluyor regl belirtileri bile değişiyor maalesefHepimiz inşaAllah ben kendimden şüphe ediyorum. Önceki aşılamamda 1 hafta kadar kasık ve bel ağrısı çekmiştim bu seferkinde hiç öyle olmadı... Bir ay öbür ayı tutmuyor...
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama ve Progestan
- Konu Sahibi cebellato
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Vallahi bende onu düşünüyorum bir başladık mı doğurmaya doğururuz iki tane gecikmeden ah ah bir ilk olsun daK.maraş 28 canım yaş geçiyor ya yavrum büyüyecek yaşlı anası olacak ahhhgggg
Hatay canım 26
Birde aşılamada ikiz oluyormuş kaç günün var şuan C cebellato benim hala karın bel ağrım var geçmedi birde miğdem çok hassaslaştı ya bulanıyor sürekli fitilden sanırım dizlerim ağrıyo bugün sol kasığım yine battı ne varsa orada var amaVallahi bende onu düşünüyorum bir başladık mı doğurmaya doğururuz iki tane gecikmeden ah ah bir ilk olsun da
Bende üç tane gelişmişti solda 21,19 sağda 21mm, doktorda ikiz olur inşallah dedi ama bir yanımda acaba yumurta boyu fazla mı oldu geç mi kaldım diyor :) ben çok evhamlıyım bakma bana şu an çatlamanın 6 aşılamanın 5. Günündeyim canım, sende kaçıncı gündü kusura bakma yazdıysanda unutuyorum :)
ben sabah akşam hap olarak içiyorum progestanı ama baş dönmesi ve baş ağrısı yaptı bende acaba fitile mi geçsem
- 20 Mart 2024
- 443
- 102
- 18
- 26
Merhaba ben yarın aşılama için doktorumla görüşeceğim nasıl bir süreç paylaşabilir misiniz biraz stresli ve tedirginim. Hiper troidim var benimde. İkinci çocuğu düşünüyorum 6 aydır deniyoruz olmuyor. Eşimin işinden ötürü tayin sebebiyle yanımızda olamıyor aşılamayı düşündük bakalım hayırlısı inşallahTabiki canım :) doğru söylüyorsun ilk iki üç gün batma gaz sancısı gibi ağrılar falan normal diye biliyorum inşallah yerleşme ağrılarıdır
Hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırsınız diyerek başlayayım :) kendi sürecimi anlatayım adetin ikinci günü gittim gonalf diye bir iğne var göbekten yapıyorsunuz hiç acıtmıyor her akşam aynı saatte vurmaya özen gösterdim ben, doktorunuz dozunu söylüyor, sonrasında size dört-beş gün sonraya randevu veriyor bu da ilacın sizdeki etkisini kontrol altında tutmak için, sonrasında duruma göre bir ya da iki kontrol daha istiyor sonrasında yumurtanız ya da yumurtalarınız istenen boyuta geldiğinde ovitrelle denilen çatlama iğnesini yapıyorsunuz sonrasında bende 24 saat sonra bazı arkadaşlarda 36 saat sonraya aşılama saatini söylüyor, eşiniz aşılama günü sabah eşiniz sperm örneği veriyor ve bu spermler laboratuvarda yıkanıyor içlerinden en hızlıları ayıklanıyor ve bir minik tüp aracılığıyla rahminize enjekte ediliyor. İşlem çok kısa sürüyor işlem sürecinde hiç acı hissetmiyorsunuz ama ben bir gaz sancısı yaşadım kısa sürdü işlem toplamda 5 dk fakat yaklaşık 30 dakika yatar pozisyonda kalıyorsunuz. Sonrasında ben iki gün dinlendim ve günlük hayatıma dikkat ederek devam ettim. İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınızMerhaba ben yarın aşılama için doktorumla görüşeceğim nasıl bir süreç paylaşabilir misiniz biraz stresli ve tedirginim. Hiper troidim var benimde. İkinci çocuğu düşünüyorum 6 aydır deniyoruz olmuyor. Eşimin işinden ötürü tayin sebebiyle yanımızda olamıyor aşılamayı düşündük bakalım hayırlısı inşallah
İnanın bu konu hakkında bilgim yokMerhabalar çok sevindim aynı gün olmamıza :) müsaadenizle bir soru soracaktım, az önce göğsümden süt geldi solda çok az sıkınca birkaç damla geldi, anlayamadım acaba prolaktinim mi yükseldi ya çok korkuyorum
Peki teşekkür ederimİnanın bu konu hakkında bilgim yok
- 20 Mart 2024
- 443
- 102
- 18
- 26
Güzel görüş ve düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim bu cuma günü yumurtalık tüp filmi çektireceğim eğer bu ay gebelik olmazsa diğer ay aşılama yapacağız eşim askeri personel olduğu için yumurtlama zamanım bu ay il dışında olacak o yüzden diğer aya aşılamayı bıraktık tüp filmi çekmek istedi doktorum öyle de hamile kalabilen çok oluyor aslında ben de bir problem bir sıkıntı yok sadece eşimin iş stres ve dinlememesinden ötürü olamamasını etkenmiş en büyük faktörlerdenmiş bakalım hayırlısı olsun inşallah her şey gönlümüzce olsunHayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırsınız diyerek başlayayım :) kendi sürecimi anlatayım adetin ikinci günü gittim gonalf diye bir iğne var göbekten yapıyorsunuz hiç acıtmıyor her akşam aynı saatte vurmaya özen gösterdim ben, doktorunuz dozunu söylüyor, sonrasında size dört-beş gün sonraya randevu veriyor bu da ilacın sizdeki etkisini kontrol altında tutmak için, sonrasında duruma göre bir ya da iki kontrol daha istiyor sonrasında yumurtanız ya da yumurtalarınız istenen boyuta geldiğinde ovitrelle denilen çatlama iğnesini yapıyorsunuz sonrasında bende 24 saat sonra bazı arkadaşlarda 36 saat sonraya aşılama saatini söylüyor, eşiniz aşılama günü sabah eşiniz sperm örneği veriyor ve bu spermler laboratuvarda yıkanıyor içlerinden en hızlıları ayıklanıyor ve bir minik tüp aracılığıyla rahminize enjekte ediliyor. İşlem çok kısa sürüyor işlem sürecinde hiç acı hissetmiyorsunuz ama ben bir gaz sancısı yaşadım kısa sürdü işlem toplamda 5 dk fakat yaklaşık 30 dakika yatar pozisyonda kalıyorsunuz. Sonrasında ben iki gün dinlendim ve günlük hayatıma dikkat ederek devam ettim. İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız
İnşallah güzel haberler alırızPeki teşekkür ederim
İnşallah canım kucağına alırsın sağlıkla, hayırlısı olsun anestezili oluyor genelde rahim filmi :) sürecini bizimle de paylaşırsın :)Güzel görüş ve düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim bu cuma günü yumurtalık tüp filmi çektireceğim eğer bu ay gebelik olmazsa diğer ay aşılama yapacağız eşim askeri personel olduğu için yumurtlama zamanım bu ay il dışında olacak o yüzden diğer aya aşılamayı bıraktık tüp filmi çekmek istedi doktorum öyle de hamile kalabilen çok oluyor aslında ben de bir problem bir sıkıntı yok sadece eşimin iş stres ve dinlememesinden ötürü olamamasını etkenmiş en büyük faktörlerdenmiş bakalım hayırlısı olsun inşallah her şey gönlümüzce olsun
ay inşallah :))İnşallah güzel haberler alırız
Şu kadarını diyebilirim ki çok korkarak gittim acı olacak mı v.s diye toplam 10 saniyelik bir işlem hiç acı olmuyor geri kalan süreçte normal ilişkideki gibi ayaklarınız catalın tek tarafına alınıyor o şekilde bekletiyolar bir süre spermin ulaşması için hiç korkmayın süreç adetin 3. Gününden itibaren bana klomen kullandırdılar sabah akşam hap olarak içtim 5. Gün hast tekrar gittim yumurta büyümüşmü diye baktılar 1 tane 21 mm yumurta oluşmus aynı gün akşam ovitral iğne göbekten vurulup 2 gün sonra gidip aşılamamı oldum bu şekildeMerhaba ben yarın aşılama için doktorumla görüşeceğim nasıl bir süreç paylaşabilir misiniz biraz stresli ve tedirginim. Hiper troidim var benimde. İkinci çocuğu düşünüyorum 6 aydır deniyoruz olmuyor. Eşimin işinden ötürü tayin sebebiyle yanımızda olamıyor aşılamayı düşündük bakalım hayırlısı inşallah
Doktorunuzla bu konuyu görüşme imkanınız olsa çok iyi olur yan etki yapıyodur belkiben sabah akşam hap olarak içiyorum progestanı ama baş dönmesi ve baş ağrısı yaptı bende acaba fitile mi geçsem
Benimde 1 tane oluşmuştu 21 mm birinde en son 14 dü o 14'ün çatlamayıp kist olmasından korkuyorum benim bugün aşılama gününden itibaren 4. Günüm ama fena gaz ağrısı var ve karın bölgem ağrıyor sol kasığım sızlıyo arada bir batıyor sende durumlar nasıl acaba iğne etkisimi sürüyor hala çok merak ediyorum yaBende üç tane gelişmişti solda 21,19 sağda 21mm, doktorda ikiz olur inşallah dedi ama bir yanımda acaba yumurta boyu fazla mı oldu geç mi kaldım diyor :) ben çok evhamlıyım bakma bana şu an çatlamanın 6 aşılamanın 5. Günündeyim canım, sende kaçıncı gündü kusura bakma yazdıysanda unutuyorum :)
20 ve 24 mm arası olması gereken boyutlarmış ama çok iyi boyutlar ve 2 tane olması tutma oranını daha çok etkiler senden umutluyum hadi inşallahBende üç tane gelişmişti solda 21,19 sağda 21mm, doktorda ikiz olur inşallah dedi ama bir yanımda acaba yumurta boyu fazla mı oldu geç mi kaldım diyor :) ben çok evhamlıyım bakma bana şu an çatlamanın 6 aşılamanın 5. Günündeyim canım, sende kaçıncı gündü kusura bakma yazdıysanda unutuyorum :)
Bende hiçbir ağrı sızı kalmadı ama baş ağrısı çok fena iğne etkisi devam eder canım benim bugün 6. Günüm test hala pozitif çıkıyor bol bol dinlenBenimde 1 tane oluşmuştu 21 mm birinde en son 14 dü o 14'ün çatlamayıp kist olmasından korkuyorum benim bugün aşılama gününden itibaren 4. Günüm ama fena gaz ağrısı var ve karın bölgem ağrıyor sol kasığım sızlıyo arada bir batıyor sende durumlar nasıl acaba iğne etkisimi sürüyor hala çok merak ediyorum ya
İnşallah canım tabi 24 saatte yaptılar aşılamayı inşallah o sorun olmaz herkes 36 saatte yaptırmış çünkü20 ve 24 mm arası olması gereken boyutlarmış ama çok iyi boyutlar ve 2 tane olması tutma oranını daha çok etkiler senden umutluyum hadi inşallah
Sorun olmaz bence çünkü saatler sonra bile çatlamış olsa spermler zaten 3 gün canlı rahminde dolaşacak çatlar çatlamaz yakalayacak hemen bence çok daha iyi olmuşİnşallah canım tabi 24 saatte yaptılar aşılamayı inşallah o sorun olmaz herkes 36 saatte yaptırmış çünkü