arzumcum yine döktürmüşsün avatarda desteksiz süngersiz her türlü giyerimdiyosunmaaaşşşaallh cano
heyyoo avatarımı değiştirdim, inşallah arzumcum, senin gibi, kendi resmimi de koymak nasip olur tez zamanda,
heyecan dorukta arzuuummm:)
Cnm sen sordukça bende okuyorum:) benimde 25inde. çok heyecanlıyııım
bende biran önce resim eklemek istiyorum.
Aynen öyle şekerimAlbümede ekledim bu fotoyu,banyodan sonra üzerimi giyiniyordum,kızım girdi içeri Annee harika duruyorlar dur ölümsüzleştiriyim bu görüntüyü dedi ve o çekti bu fotoyu..Bilgisayardan baktık hoşumuza gitti dedim avatar fotomu degiştiriyim baarrii..
Evet canım,sende yarın sabah hastaneye gidiyorsun ameliyata..Herşey gönlünce olsun bebegim..Dualarımız seninle..Hastaneye gidince biraz daha bir heyecan olacak ama merak etme sana sakinleştirici yapacaklar.Kendini kuş gibi hafiflemiş hissedeceksin Kafan hafif dumanlı olacak,bütün dünya toz pembe..Ameliyatta mışıl mışıll uyuyacaksın bir uyanacaksınki olmuş bitmiş..Ellerini gögsüne dogru götüreceksin işte o ann..o mutluluk..Paha biçilemez arkadaşım..Herşey gönlünce olsun inşallah..Kendini iyi hisseder hissetmez,fırsatını bulunca bize yaz olurmu,merakta bırakma bizi..Hadi bol bol dinlen,istirahat et..Yarın büyük gün,ameliyata stresli ve yorgun girme..Ne kadar iyi dinlenmiş olarak girersen o kadar güzel uyanırsın unutma..Bizler burada senin yazmanı bekliyecegiz..Lütfen en kıssa zamanda yaz olurmu..Hadi çok öpüyorum,akşam buluşuruz inşallah forumda konuşuruz yine ok.
Hayalci hücreler yarın ameliyatın mı varr yanlış anlamadıysamm? Çok heycanlııııııı
yok tatlım, benimki 27 sinde, cuma günü,
yarın Sweet in ameliyatı var,
teşekkür ederim :)
heyecan dorukta arzuuummm:)
Heyecanımı paylaştığınız için çok teşekkür ederim.
herkesin dileği gerçekleşsin inşaallah,
Ayyy çok yakın bir tarih.SüpeeeeeeeerHadi bakalım inşallah gönlüne olur. Nasipse ben de önümüzdeki ay yaptıracağım. Şu an hala doktora karar vermiş değilim. Burda olan arkadaşlardan bilgi alıyorum çok faydalı oluyor. Bir de arzum benim arkadaşlık isteğimi kabul etsee ne iyi olacak yahuuu
harika olmuş, ben de çok beğendim bu fotoyu,
kızınla ilişkinizde çok hoş, çok hoşuma gitti,
ben de dün akşam, kadın doğum doktorumun tavsiyesiyle, kızımdan ameliyat için izin istedim, o da "tabii ki olabilirsin anneciğim, sen hep öyle memişlerin olsun isterdin, kadın memişli olur derdin", dedi, canım benim,
Canım özür dilerim,senin mesajını okudum ama hem cevap vermeden atlamış,hemde arkadaşlık talebini kabul etmeyi unutmuşum...Özür dilerim canım :26: Arkadaşlık teklifi kabul edilmiştir... Başka yardımcı olabilecegim bir konu olursa seve seve hayatım,bizler buradayız..her zaman bekleriz
Canım benim.. Ameliyat sürecini okudum.. Güle güle kullan... :)) Merak ettiğim şey.. şu anda herhangi bir sorun yaşıyor musun.. Mesela kolunu kaldırdığında, spor yaparken, yüz üstü uyuduğunda vb.. Rahatsız ediyor mu seni?
Amanınnnn amanınnnn o fotoğraflar neydiiiiiiiiiiiiiiiiÇok güzel ve seksi olmuş. Güle güle kullan.. İnşallah ben de bu kadar başarılı bir sonuç alırımmm
yaaaaaaaaaaherkes sırayla kavuşuyo cicilerine..sizlerin heyecanını canı gönülden paylaşıyorum sevgili arkadaşlarım ama bende zaman biran önce geçsin ve bende kavuşayım istiyorum.geçmiyo günleeeeeeeeeeeeeeeerr