arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Ehh yani,bize ne kadar günler çabuk geçsede sana uzun geliyordur şimdi,duygularını heyecanını bunu yaşamış biri olarak anlıyorum canım..Ama emin olki burada ameliyat günü yaklaşan arkadaşlarımızla aynı heyecanı ve sevinci mutlulugu paylaşıyorum canım..Hayırlısı olsun canım..Gelir o günler gelir,,neler neler gelmediki..Bunlarda gelir...

sweet im kurtulmuştur heralde ay ne güzel şimdi harika memişlere sahip..GEÇMİŞ OLSUN ARKADAŞIMM:)bomba fotolarını bekliycez sabırsızlık ve merak içinde

Evet canım Sweet im ameliyatını olmuş yatıyordur şimdi hastanede yatakta,inşallah herşey gönlünce olmuştur..En kıssa zamanda gelip buradan bize bilgi vermesini diliyorum..Buradan kocamannn geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum onaa.....

Canım benim konum herkese açık,yazabilirsin tabi..Kusura bakma ne demek yahu.. Ben öyle kişilerden degilim,az çok tanıman lazım beni..

ya evet, ne güzel oldu bitti ameliyatı, inşallah tüm ağrıları çabucak geçer, geçmiş olsun benden deee, sevgiler,

tatlım, o kadar çabuk geçer ki, sen bile şaşırırsın, sağlık olsun yeter ki, bak benim de kaldı 1 günüm, :) aynı şeyleri senin için de yaşayacağız, hiç merak etme, çok çabuk gelecek.

amiin evet cnm belli ama o kadar yakın değil.nisan başı benim ameliyat.ablam o zaman gelcek bebişime ve bana bakmaya.günü ona göre aldık..

Hadi güzel haberlerini bekliyoruz, şimdiden çok geçmiş olsun

tatlım, o kadar çabuk geçer ki, sen bile şaşırırsın, sağlık olsun yeter ki, bak benim de kaldı 1 günüm, :) aynı şeyleri senin için de yaşayacağız, hiç merak etme, çok çabuk gelecek.

Yanındayım,arkandayım,önündeyimm ..Destekçinim :13: Az kaldı..mutluluk yakında..

canımsın,
sağol, desteğini o kadar yoğun hissediyorum ki, teşekkür ederim.
kesinlikle çok mutlu olacağıma inanıyorum, hele senin resimlerime yaptığın yorumdan sonra, evet doğrusu buydu, benim gerçekten bu operasyona ihtiyacım var, bazı arkadaşlara yazmıştım daha önce, dolu dolu 75 göğsüm olsa, hiç bu ameliyatı düşünmezdim, diye, o yüzden ameliyattan sonra çok çok mutlu olacağım, nasıl olursa, ne olursa, burada, ve buranın dışında da çok fazla yazı okudum. yorum okudum, olumlu / olumsuz, inanın olumsuzların bile çok yararı oldu, çünkü korkmuş olsam bile, neyle karşılaşabileceğimi biliyorum şu an, hazırlıklıyım,
desteğiniz için hepinize öpücükler, teşekkürler,

Yanındayım,arkandayım,önündeyimm ..Destekçinim :13: Az kaldı..mutluluk yakında..

haklısın cnm benim ya hayırlısıyla inşallah..çok sağol arkadaşım

inşallah cnm amin an be an paylaşacağız burda allahın izniyle..

hepimiz gönderiyoruz sweet ime geçmiş olsunlar..ya arzumcum varya ben antalya dayım inan istanbul da olsam seni görmek tanımak isterdim iyki burda karşılaştık cnm benm iyki varsın :) çok destek ve moral alıyorum senden herkes gibi sağol hayatım

sweetime geçmiş olsun buradan. Umarım en hızlı şekilde aramızda olur kendisi :) heyecanla haberini bekliyoruz arkadaşım :))

canim benim bundan kotusu asla olmayacak hatta sahanemi sahane olacak.simdiden hayirli ugurlu olsun

Canim ne kadara mal olmustu cc kac idi? Ben bu doktoru dusunuyor idim ayrica memnun musun iz fln kaldimi ?

Destek ve moral verebiliyorsam ne mutlu bana..Birgün Istanbula gelirsen bende mutlaka tanışmak isterim.Yada bellimi olur biz yaz tatiline geliriz Antalyaya orada tanışırız Zaten bu yaz ya Antalyadayız yada Fethiye Allah kısmet ederse inşallah..

sweetime geçmiş olsun buradan. Umarım en hızlı şekilde aramızda olur kendisi :) heyecanla haberini bekliyoruz arkadaşım :))

Evet bende çok merak ediyorum..Nasıl oldu,ne yapıldı,kaç cc acaba?? En kıssa zamanda,kendini iyi hisseder hissetmez yazacaktır eminim,bekliyoruz..

Canım benim..Ben ne görüyorsam sizlere onu söylüyorum..Sizlerden nasıl bir enerji sevgi saygı alıyorsam öyle dönüyorum..

Ne olursa olsun senin bu ameliyattan sonra mutlu olacagına inanıyorum canım.Doktoruna olabildigince en büyük protezi istedigini belirt lütfen..Sakın çekinme olurmu..Bizden sana sonsuz destek arkadaşım..Bugün..yarın...daimaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…