haklısın aslında arzumcum geçen yıllar sadece bi dşünceydi benim için şimdi ise ameliyat gününü bekliyorum..ama günü gelen arkadaşları heyecanlarını okudukca ben yerimde duramıyorum oy oy darısı başımıza daha çok benimkine nisan başı.....
sweet im kurtulmuştur heralde ay ne güzel şimdi harika memişlere sahip..GEÇMİŞ OLSUN ARKADAŞIMM:)bomba fotolarını bekliycez sabırsızlık ve merak içinde
nasıl yaa.. 2 tane top mu ..söyleyen kesinlikle saçmalamış... ben de 3 seneye yaklaştı ameliyat olalı,protezi kaydırıp sonra yerine takmak,ayyy içim bir garip oldu..yok öyle birşey ..öyle birşey olsa insan huzurlu bir şekilde yaşamına devam edemez ki.. takma diş değil ki bu yerinden çıksın sonra takılsın,bu yorumları yapanlar gerçekten ameliyat olanlar mı merak ediyorum açıkçası
not: arzum kusura bakma dayanamdım yazmak istedim konuya
Evet canım Sweet im ameliyatını olmuş yatıyordur şimdi hastanede yatakta,inşallah herşey gönlünce olmuştur..En kıssa zamanda gelip buradan bize bilgi vermesini diliyorum..Buradan kocamannn geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum onaa.....
amiin evet cnm belli ama o kadar yakın değil.nisan başı benim ameliyat.ablam o zaman gelcek bebişime ve bana bakmaya.günü ona göre aldık..
tatlım, o kadar çabuk geçer ki, sen bile şaşırırsın, sağlık olsun yeter ki, bak benim de kaldı 1 günüm, :) aynı şeyleri senin için de yaşayacağız, hiç merak etme, çok çabuk gelecek.
Hadi güzel haberlerini bekliyoruz, şimdiden çok geçmiş olsun
tatlım, o kadar çabuk geçer ki, sen bile şaşırırsın, sağlık olsun yeter ki, bak benim de kaldı 1 günüm, :) aynı şeyleri senin için de yaşayacağız, hiç merak etme, çok çabuk gelecek.
Yanındayım,arkandayım,önündeyimm..Destekçinim :13: Az kaldı..mutluluk yakında..
Ehh yani,bize ne kadar günler çabuk geçsede sana uzun geliyordur şimdi,duygularını heyecanını bunu yaşamış biri olarak anlıyorum canım..Ama emin olki burada ameliyat günü yaklaşan arkadaşlarımızla aynı heyecanı ve sevinci mutlulugu paylaşıyorum canım..Hayırlısı olsun canım..Gelir o günler gelir,,neler neler gelmediki..Bunlarda gelir...
Evet canım Sweet im ameliyatını olmuş yatıyordur şimdi hastanede yatakta,inşallah herşey gönlünce olmuştur..En kıssa zamanda gelip buradan bize bilgi vermesini diliyorum..Buradan kocamannn geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum onaa.....
canımsın,
sağol, desteğini o kadar yoğun hissediyorum ki, teşekkür ederim.
kesinlikle çok mutlu olacağıma inanıyorum, hele senin resimlerime yaptığın yorumdan sonra, evet doğrusu buydu, benim gerçekten bu operasyona ihtiyacım var, bazı arkadaşlara yazmıştım daha önce, dolu dolu 75 göğsüm olsa, hiç bu ameliyatı düşünmezdim, diye, o yüzden ameliyattan sonra çok çok mutlu olacağım, nasıl olursa, ne olursa, burada, ve buranın dışında da çok fazla yazı okudum. yorum okudum, olumlu / olumsuz, inanın olumsuzların bile çok yararı oldu, çünkü korkmuş olsam bile, neyle karşılaşabileceğimi biliyorum şu an, hazırlıklıyım,
desteğiniz için hepinize öpücükler, teşekkürler,
hepimiz gönderiyoruz sweet ime geçmiş olsunlar..ya arzumcum varya ben antalya dayım inan istanbul da olsam seni görmek tanımak isterdim iyki burda karşılaştık cnm benm iyki varsın :) çok destek ve moral alıyorum senden herkes gibi sağol hayatım
sweetime geçmiş olsun buradan. Umarım en hızlı şekilde aramızda olur kendisi :) heyecanla haberini bekliyoruz arkadaşım :))
canımsın,
sağol, desteğini o kadar yoğun hissediyorum ki, teşekkür ederim.
kesinlikle çok mutlu olacağıma inanıyorum, hele senin resimlerime yaptığın yorumdan sonra, evet doğrusu buydu, benim gerçekten bu operasyona ihtiyacım var, bazı arkadaşlara yazmıştım daha önce, dolu dolu 75 göğsüm olsa, hiç bu ameliyatı düşünmezdim, diye, o yüzden ameliyattan sonra çok çok mutlu olacağım, nasıl olursa, ne olursa, burada, ve buranın dışında da çok fazla yazı okudum. yorum okudum, olumlu / olumsuz, inanın olumsuzların bile çok yararı oldu, çünkü korkmuş olsam bile, neyle karşılaşabileceğimi biliyorum şu an, hazırlıklıyım,
desteğiniz için hepinize öpücükler, teşekkürler,
Canim ne kadara mal olmustu cc kac idi? Ben bu doktoru dusunuyor idim ayrica memnun musun iz fln kaldimi ?