- 11 Ocak 2012
- 416
- 0
hayatım cuma kavuşuyomuşsun cicilerine..çok sevindim adına allahım gönlüne göre versin inşallah ve banada o günleri göstersin şimdiden hayırlı olsun cnm..
arzumcum, ilk defa burada açıklıyorum tatlım,
ameliyatımı göğüs ucu kesisiyle yapmaya karar verdim, daha önce söylemiştim, hasan beyde öyle demişti fakat, benim çekincelerim vardı. fakat şimdi bende öyle olmasını istiyorum, cuma sabahı doktoruma bu isteğimi de söyleyeceğim.
merhaba arkadaşlar,
sizinle operasyon öncesi resimlerimi paylaşıyorum, sonra da mükemmel resimlerimi paylaşacağım, inşaallah, bakın bakalım, sonrasında ne hale gelecekler, hep beraber göreceğiz,
sevgiler,
canimsimdi nasil heyacanlisindir rahat ol, relax takil hep olumlu dusun ve goreceksin cok cokkkk guzel memisli bir hatun olacaksin. hadi bakalim simdiden hayirli olsun
tatlim avatarin ortaligi yikiyor cokk sexyyy[/QUOTE
nolur, birisi bana dur artık desin, lütfen, yine aşağıdaki abuk maili buldum,
gerçekten yerinden böyle oynayacaklarmı, benim resim yorumlarımda dediğiniz üzere, ayrık olmaları sebebiyle ben böyle şeyler yaşayacakmıyım,
ALINTI
"ben silikon op. girdim. silikonlu göğüsü cıplak olarakta giysi altından da gördüm. hatta göğüsleri küçük olduğu için silikon taktıran bir hasxtanın 5 ay kadar sonra eşiyle boşanma noktasına gelip tekrar cıkarttırmak için op. geçiridğine de şahit oldum.
öyle yapay öyle kötü hatta kusura bakma iğrenc bir görüntüsü varki. ben bayan olarak iğrendim
insan kendini onun içinde öncesinde hangi psikolojide olursa olsun iyi hissedemez.
iki tane top dşün derinin altında duruyor.. elinle sağa sola kaydırabiliyorsun kayarsa elinle itip yerine getirebiliyorsun
tercih senin elbette ama kilo alınca göğüslerin de dolgunlaşacaktır emin ol"
Canım,bir sorun yaşamıyorum Allahıma şükürYüzüstü yatabiliyorum,kolumu rahatça kaldırıyorum indiriyorum,spor yapíyorum,fıtness ve yüzüyorum kesinlikle hiçbir zorluk yaşamıyorum..Ama tabi bu rahatlık zamanla olacak bir durum.Mesela yüzüstú yatma olayı 6aydan önce çokta rahat olmuyor,spor yapma olayı filanda öyle..Zaman bu ameliyattan sonra en sabırla beklenecek şeydir..Lütfen bunu dikkate alın,ameliyattan sonra herşey biranda normale dönmüyor,bunu bilerek bilinçli olarak girin bu ameliyata 6.aydan sonra birinci senenize dogru ameliyat oldugunuzu bile unutuyorsunuz..
Canım ne demiş atalarımız..Geç olsun,güç olmasın öyle degilmiBiliyorum bende yaşadım o süreci beklemek çok zor ama zor olan süreci atlatmışsın O gün bir gün gelecek,sabı sabır
canım, çok teşekkür ederim, inşallah, sen de tez zamanda bu duyguları yaşarsın, senin belli mi ameliyat günün, sen ne aşamadasın,
sevgiler,
arzumcum, ilk defa burada açıklıyorum tatlım,
ameliyatımı göğüs ucu kesisiyle yapmaya karar verdim, daha önce söylemiştim, hasan beyde öyle demişti fakat, benim çekincelerim vardı. fakat şimdi bende öyle olmasını istiyorum, cuma sabahı doktoruma bu isteğimi de söyleyeceğim.
bir:meme yoksa doku yani kiloda alsan memeler büyümüyonolur, birisi bana dur artık desin, lütfen, yine aşağıdaki abuk maili buldum,
gerçekten yerinden böyle oynayacaklarmı, benim resim yorumlarımda dediğiniz üzere, ayrık olmaları sebebiyle ben böyle şeyler yaşayacakmıyım,
ALINTI
"ben silikon op. girdim. silikonlu göğüsü cıplak olarakta giysi altından da gördüm. hatta göğüsleri küçük olduğu için silikon taktıran bir hasxtanın 5 ay kadar sonra eşiyle boşanma noktasına gelip tekrar cıkarttırmak için op. geçiridğine de şahit oldum.
öyle yapay öyle kötü hatta kusura bakma iğrenc bir görüntüsü varki. ben bayan olarak iğrendim
insan kendini onun içinde öncesinde hangi psikolojide olursa olsun iyi hissedemez.
iki tane top dşün derinin altında duruyor.. elinle sağa sola kaydırabiliyorsun kayarsa elinle itip yerine getirebiliyorsun
ALINTI
ALINTI
Günaydın canım, bence böyle bir ameliyata karar verdikten sonra artık kimseye kulak asmamalısın. Olumlu yada olumsuz söylenen hiçbir şey sende gerçekleşmeyebilir. Herkesin vücut yapısı, ağrı eşiği, protezi ve doktoru farklı. Bu yüzden herkesin tecrübesi de farklı olacak elbette. Tavsiyem buradaki resimlerden öte arkadaşlarından silikon taktırmış biri varsa ondan rica edip bakmandır. Benim etrafımda epeyce silikonlu var
Bu mailde yazılanlara gelince de kilo alınca herkesin memesi dolgunlaşmıyor. Üstelik ben fit ve tahta göğüslü olmayı şişman ve memeli olmaya tercih ederim doğrusu. Silikonlu arkadaşlarımın içinde top gibi olan sadece 1 tane var, o da ameliyatını 15 sene önce olmuş, buna bağlıyorum ben. Eski yöntem, eski tip silikon olduğu için top gibi duruyor bence. Diğer arkadaşlarımın hepsi doğal duruyor. Elinle oynatma işi de bence palavra, ben kimsenin memelerinin öyle oynadığını görmedim.
Silikonlarını sağa sola oynatabilen var mı kızlar???
Çok teşekkür ederimm canım.. Ah bi de ben karar verebilsem… :/