arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

canım, çok teşekkür ederim, inşallah, sen de tez zamanda bu duyguları yaşarsın, senin belli mi ameliyat günün, sen ne aşamadasın,
sevgiler,

hayatım cuma kavuşuyomuşsun cicilerine..çok sevindim adına allahım gönlüne göre versin inşallah ve banada o günleri göstersin şimdiden hayırlı olsun cnm..

arzumcum, ilk defa burada açıklıyorum tatlım,
ameliyatımı göğüs ucu kesisiyle yapmaya karar verdim, daha önce söylemiştim, hasan beyde öyle demişti fakat, benim çekincelerim vardı. fakat şimdi bende öyle olmasını istiyorum, cuma sabahı doktoruma bu isteğimi de söyleyeceğim.

merhaba arkadaşlar,
sizinle operasyon öncesi resimlerimi paylaşıyorum, sonra da mükemmel resimlerimi paylaşacağım, inşaallah, bakın bakalım, sonrasında ne hale gelecekler, hep beraber göreceğiz,
sevgiler,

Canım hayırlı olsun kararın,emin olki hiç pişman olmayacaksın,iyiki bu yöntemle ameliyat oldun diyeceksin Ayrıca meme ucu kesisi ile ameliyat olanlar meme altı kesisi ile ameliyat olanlara göre daha az dikiş acısı çekiyorlarmış.Benim dikişlerim alınırken bile hiç acı duymamıştım..Cuma günü yine doktorun çizim için odaya geldiginde tekrar konuşursun tabi..Yarın Sweet 12 arkadaşımız ameliyat oluyor ve yeni görünümüne kavuşuyor,cuma günüde sen Allahın izniyle..Kızlar dualarım sizinle,herşey gönlünüzce olsuunnnn...

merhaba arkadaşlar,
sizinle operasyon öncesi resimlerimi paylaşıyorum, sonra da mükemmel resimlerimi paylaşacağım, inşaallah, bakın bakalım, sonrasında ne hale gelecekler, hep beraber göreceğiz,
sevgiler,

canimsimdi nasil heyacanlisindir rahat ol, relax takil hep olumlu dusun ve goreceksin cok cokkkk guzel memisli bir hatun olacaksin. hadi bakalim simdiden hayirli olsun

evet evet, çok heyecanlıyım, hiç aklımdan çıkmıyor ki, şimdiden kollarımı yavaş ve ağır hareketlerle kullanma çalışmaları yapmaya başladım,
sonrasında sıkıntı olmasın diye, :) kendimce çözümler işte,
sevgiler,

canimsimdi nasil heyacanlisindir rahat ol, relax takil hep olumlu dusun ve goreceksin cok cokkkk guzel memisli bir hatun olacaksin. hadi bakalim simdiden hayirli olsun

nolur, birisi bana dur artık desin, lütfen, yine aşağıdaki abuk maili buldum,
gerçekten yerinden böyle oynayacaklarmı, benim resim yorumlarımda dediğiniz üzere, ayrık olmaları sebebiyle ben böyle şeyler yaşayacakmıyım,

ALINTI
"ben silikon op. girdim. silikonlu göğüsü cıplak olarakta giysi altından da gördüm. hatta göğüsleri küçük olduğu için silikon taktıran bir hasxtanın 5 ay kadar sonra eşiyle boşanma noktasına gelip tekrar cıkarttırmak için op. geçiridğine de şahit oldum.
öyle yapay öyle kötü hatta kusura bakma iğrenc bir görüntüsü varki. ben bayan olarak iğrendim

insan kendini onun içinde öncesinde hangi psikolojide olursa olsun iyi hissedemez.

iki tane top dşün derinin altında duruyor.. elinle sağa sola kaydırabiliyorsun kayarsa elinle itip yerine getirebiliyorsun

tercih senin elbette ama kilo alınca göğüslerin de dolgunlaşacaktır emin ol"

Günaydın canım, bence böyle bir ameliyata karar verdikten sonra artık kimseye kulak asmamalısın. Olumlu yada olumsuz söylenen hiçbir şey sende gerçekleşmeyebilir. Herkesin vücut yapısı, ağrı eşiği, protezi ve doktoru farklı. Bu yüzden herkesin tecrübesi de farklı olacak elbette. Tavsiyem buradaki resimlerden öte arkadaşlarından silikon taktırmış biri varsa ondan rica edip bakmandır. Benim etrafımda epeyce silikonlu var
Bu mailde yazılanlara gelince de kilo alınca herkesin memesi dolgunlaşmıyor. Üstelik ben fit ve tahta göğüslü olmayı şişman ve memeli olmaya tercih ederim doğrusu. Silikonlu arkadaşlarımın içinde top gibi olan sadece 1 tane var, o da ameliyatını 15 sene önce olmuş, buna bağlıyorum ben. Eski yöntem, eski tip silikon olduğu için top gibi duruyor bence. Diğer arkadaşlarımın hepsi doğal duruyor. Elinle oynatma işi de bence palavra, ben kimsenin memelerinin öyle oynadığını görmedim.

Silikonlarını sağa sola oynatabilen var mı kızlar???

Çok teşekkür ederimm canım.. Ah bi de ben karar verebilsem… :/

Canım ne demiş atalarımız..Geç olsun,güç olmasın öyle degilmi Biliyorum bende yaşadım o süreci beklemek çok zor ama zor olan süreci atlatmışsın O gün bir gün gelecek,sabı sabır

haklısın aslında arzumcum geçen yıllar sadece bi dşünceydi benim için şimdi ise ameliyat gününü bekliyorum..ama günü gelen arkadaşları heyecanlarını okudukca ben yerimde duramıyorum oy oy darısı başımıza daha çok benimkine nisan başı.....

canım, çok teşekkür ederim, inşallah, sen de tez zamanda bu duyguları yaşarsın, senin belli mi ameliyat günün, sen ne aşamadasın,
sevgiler,

amiin evet cnm belli ama o kadar yakın değil.nisan başı benim ameliyat.ablam o zaman gelcek bebişime ve bana bakmaya.günü ona göre aldık..

hayırlı olsun kararın cnm.bende göğüs altından yaptırcaktım tereddütlerim vardı ama arzum öyle yardımcı olduki kararım değişti allah izin verirse inşallah bende meme ucu kesisi isticem dr umdan

bir:meme yoksa doku yani kiloda alsan memeler büyümüyo
iki:çok saçma şimdiye kadar böle bişey duymamıştım
üççç:sen takma cnm böyle şeyleri kararlısın günün geldi ve herşey çok güzel olcak..
sevgiler bizden:)

sweet im kurtulmuştur heralde ay ne güzel şimdi harika memişlere sahip..GEÇMİŞ OLSUN ARKADAŞIMM:)bomba fotolarını bekliycez sabırsızlık ve merak içinde

nasıl yaa.. 2 tane top mu ..söyleyen kesinlikle saçmalamış... ben de 3 seneye yaklaştı ameliyat olalı,protezi kaydırıp sonra yerine takmak,ayyy içim bir garip oldu..yok öyle birşey ..öyle birşey olsa insan huzurlu bir şekilde yaşamına devam edemez ki.. takma diş değil ki bu yerinden çıksın sonra takılsın,bu yorumları yapanlar gerçekten ameliyat olanlar mı merak ediyorum açıkçası
not: arzum kusura bakma dayanamdım yazmak istedim konuya

Birşey soracagım sana..Bu maili nerede buldun acaba,biri sana özel mesajlamı gönderdi,,nerden okudun bunu lütfen belirt canım...

Yahu çok güldüm..arkadaş silikon operasyonuna girmiş yahu,nasıl girmişse,ameliyat hemşiresimi bu,asistanmı nedir kendisi????Ameliyattan sonra benim eşim bana daha sıkı sarıldı,herşey daha yerine oturdu çünkü benim çekincelerim vardı..Rahat olamıyordum eşime karşı..Boşanmakmı Ben istesemde eşim beni boşamaz yahuu... Yapay görüntü olayına gelince ben sana demiyormuyum herkes gögüslerime hayran,hiç yapay bir duruş olsaydı nasıl bakarlardı acaba,inşallah hastaneye ziyaretine gelecegim canım o zaman açıp gösterecegim sana nasılmiş diye..Yapaymı duruyor orjinalmi.. İki top görüntüsü..bunu defalarca söyledim,yine söylüyorummm..Hiç meme dokusu olmayan kişilerde kas üstü yuvarlak protez takılırsa bu görüntü olur..Bakınız kas altı ve kas üstü duruşu gösteren foto paylaştım burada..Kas altı duruşun görüntüsü nasıl,kas üstü duruş nasıl..Canım sen kas altı olacaksın,kas üstten protezinde yapacagı baskı nedeni ile zaten damla gibi bir şekle gelecek,bu görüntünün olması imkansız..Paylaştıgım foto bir doktorun kendi sitesinden alınan bir foto daha ne diyim yani...

Neyi saga sola kaydırıyorsun yahu.Bize takılacak protez yüzeyi pürtüklü yüzey silikon,öyle kayacak kadar bir cepmi açılıyorki o tarafa kayıyor,bu tarafa kayıyor..Aman allahım düşünmesi bile tuhaf yaa..Olurmu öyle birşey..Eliyle ittirip yerine getiriyormuş sanki oturtmalı bir sistem yapılış,bazen yerinden çıkıyor,sen ittirip yerine tık diye oturtuyorsun..Kilo alınca gögüslerin dolacak,hele sen dogur emzir gögüslerin büyüyecek...Biz çok duyduk bu hikayeleri..Hayat o kadar kıssaki umutla bunları bekleyecek zaman yok canım..Lütfen böyle saçma sapan şeylere kafayı takma yahu..Böyle saçma şeyleri yazan kişi kim,çok merak ettim,lütfen link at bana... Bu arada özelden bana ismini ve soyismini yaz gönderki hastaneye gelirsem seni buliyim tamammı tatlım..Hadi öpüyorum..Bak bu gün sweet arkadaşımız yeni görüntüsüne kavuştu,sıra sende inşallah,az kaldıı...

Valla ben gögüslerimi saga sola yukarı aşşagı oynatabiliyorum ama silikonları oynatabilme becerisine gelemedim daha... ne diyim nasip kısmett..

Çok teşekkür ederimm canım.. Ah bi de ben karar verebilsem… :/

Canım karar vermek öyle kolay birşey degilki..ben bir sene araştırma yaptım, o doktor senin,bu doktor benim gezdim dolaştım durdum..Herşeyin bir zamanı var,seninde eger nasipte kısmette bu ameliyat olmak varsa agzın dilin baglanıyor ve karar veriyorsun zaten..Hakkında hayırlısını iste.Hayırlıysa nasip et bana ALLAHIM de..Eger mutsuz olup pişman olacaksam nasip etme yarabbim diye dua et..Ben hep böyle dua etmiştim..Şükürler olsunki dualarım kabul oldu..Çok mutluyum,asla pişman degilim.Ne doktor seçimimden,ne bu ameliyatı olmaktan,nede protez büyüklügümden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…