ben görmeyeli neler olmus konunda canım yaaa...arzumcum hıcc canını sıkmaa..meyve veren agac taşlanırr..sen dıger arkadaslarında dedıgı gıbı belkı farkındasın yada degılsın ama bır cok kısıye yardımcı oluyosun..en azından senın yazılarını okuyan az cok fıkır edınıyo..bazen can sıkıcı yorum yapanlarda oluyo ama herkesın zevklerı farklıdır,tercıhlerıde farklı..benle sen buyuk sevıyoruz ama sevmeyenlerde var..allah herkesın gönlüne göre versin...
güzel paylasımlarda bulusmak dılegıyle...
neler olmuş ben görmeyeli burda cok üzücü arzum77 burdanda anlıyoruz ki kıskançlık krizine girmiş anlaşılan :) sana diyorum bu kadar güzel olmaa yavruş:)) bu arada herkese iyi tatiller dileyim.
Arzum Hanım mesajınız için çok teşekkür ederim, çok sevindim. Gidişatı ve detayları anlatacağım bende :) Buarada fotoğraflarınıza baktım MAŞALLAH diyorum sadeceBir silikonun bu kadar yakışanını görmemiştim. Sizinde fotoğraf yorumlarında belirttiğiniz gibi zaman geçtikçe daha bir oturmuş, güzelleşmiş. Allah nazarlardan saklasın sizi
Sorma evet kısaknçlık o kadar büyükmüşkü kalbi kararmış arkadaşın herkese bulaşmış..Banada piyango çarptı tabi...şanss..Evet biraz çirkinleşmek lazım ama elimde degil,çirkin olamıyorum.Bu ameliyattan sonra hergeçen gün dahada güzelleşiyorum.. Saanada iyi tatiller yavruşş..
Sagol canım çok iyiyim..Bu üzücü olaydan sonra biraz omuzlarım düşmüştü..Eşim bendeki degişikligi anladı ve cumartesi gecesi beni dışarı çıkardı..Üsüüme dekolteli bir bulüz giyindim..sabaha kadar eglendim,zıpladım durdum..Tuvalette bile kızlar gögüslerimi soruyordu..Ne kadar harika bir dekolteniz var sırtınız tamamen açık sütyende yok nasıl böyle duruyor diye beni tuvalette sıkıştırdılar yineEşim kapıda benim çıkmamı bekliyor ben muhabbet ediyorum içerde..Kahkaha sesleri falan dışarı çıkınca yahu ne yapıyorsunuz içerde falan.. Çok eglendim yani,iyi geldi
Canm ben kıskananlar çatladım dedim ama her kıskanana demedimİyi niyetle kıskanan var birde kötü niyet besleyip kıskananlar var..Senin niyetin belli zaten fıstık
Hakkında herşeyin hayırlısı olsun canım,inşallah acil bir durum çıkmazda dedigin gibi en azından öbür ameliyatına memeli mestanlı girersinAnestezi doktoru vede ameliyat hemşireleri bir vuvvv... çekerler.. İnşallah ayın 27 sinde yanına gelebilirim.Gelirsemde büyük bir ihtimal akşam gelirim eşimi ikna ederim arabayla getirir beni..İnşallah o gün görüşmek tanışmak di,legiyle canım..Herşey gönlünce olsun
güzeller güzeli, canım benim, operasyonum öncesi her anımda yanımda olan, desteğini hiç esirgemeyen canım arkadaşım,
sana yine sorularım var, bugün evde bolca vakit geçirince, ve operasyonuma 1 haftadan az kalmışken, nette dolaşıp durdum, aklıma bir sürü şeyler takıldı.
şimdi benim kas altı yapılınca kesilecek kaslardan dolayı, ne tür aksamalar yaşayacağım, neleri yaparken zorlanacağım, ne kadar sürecek,
sevgiler,
Fıstık kimseye kafayı takma sen..
Harika göğüslere sahipsin. Seni eleştirenlerin meme anlayışına tüküreyim :)
İşte kas altı yöntemi ila ameliyat olmuş bir Hasan Fındık hastasıCanım gelişmeleri gidişatı paylaşırsan seviniriz.Bak Hayalcihücreler arkadaşımız Cuma günğü hasan beye ameliyat olacak inşallah.Onunda kas altı olacakmiş,bazı soruları var,cevaplarsan seviniriz fıstıkk..Bu arada sen nasıl oldun bakalım,nasıl gidiyor iyimisin
ohh harika, iyi insan lafı üstüne gelirmiş, çok sevinirim deneyimlerini paylaşırsan.
Merhaba canım,
Ameliaytımın üstünden 17 gün geçti. Çok iyiyim. Sancılı dönem ilk hafta oldu. Özellikle ilk 3 gün zorladı, uyumak zor, kalkmak daha da zordu. Anlayacağın yatarken ve kalkarken sırt, omuz, ve memelerimde şiddetli ağrı vardı.
Fakat ben ameliyatımın ertesi günü dinlendim. 2. gün ise Istanbul turladık ve o turumuz 3 gün sürdü :) Şu anda arada bir batmalar oluyr fakat bu da çok normal bir süreç. İyiyim yani. Kasaltı evet ağrılı fakat kesinlikle kasüstüne tercih edeceğim bir yöntem.
Anesteziyi kaldırmıyor vücudum, apandisit ameliyat olduğumda da böyleydi. Bir kaç defa kustum.
Ameliyat sonrası herşeyi ağır ve yavaş hareketlerle yapmanı öneririm. Kollarını fazla kaldırma ve ağır şeyler taşıma.
Göğüslerim güzel, doğal da bir boyut seçtik, şekli tam oturmadı biraz yukarıda duruyorlar ama yavaş yavaş inecekler :)
Ameliyat sonrasında ödemlerim vardı benim. Fakat çok hızlı bir şekilde attım, göğüslerimde de çok az ödem var.
Morarma var birde doğal olarak.
Kesi izlerim temiz ve sağlıklı, eriyen dikişler kullanıldı.
Soruların varsa sor canım, ortaya karışık yaptım ben daha da aklıma gelmiyor.. :)
Merhaba canım,
Ameliaytımın üstünden 17 gün geçti. Çok iyiyim. Sancılı dönem ilk hafta oldu. Özellikle ilk 3 gün zorladı, uyumak zor, kalkmak daha da zordu. Anlayacağın yatarken ve kalkarken sırt, omuz, ve memelerimde şiddetli ağrı vardı.
Fakat ben ameliyatımın ertesi günü dinlendim. 2. gün ise Istanbul turladık ve o turumuz 3 gün sürdü :) Şu anda arada bir batmalar oluyr fakat bu da çok normal bir süreç. İyiyim yani. Kasaltı evet ağrılı fakat kesinlikle kasüstüne tercih edeceğim bir yöntem.
Anesteziyi kaldırmıyor vücudum, apandisit ameliyat olduğumda da böyleydi. Bir kaç defa kustum.
Ameliyat sonrası herşeyi ağır ve yavaş hareketlerle yapmanı öneririm. Kollarını fazla kaldırma ve ağır şeyler taşıma.
Göğüslerim güzel, doğal da bir boyut seçtik, şekli tam oturmadı biraz yukarıda duruyorlar ama yavaş yavaş inecekler :)
Ameliyat sonrasında ödemlerim vardı benim. Fakat çok hızlı bir şekilde attım, göğüslerimde de çok az ödem var.
Morarma var birde doğal olarak.
Kesi izlerim temiz ve sağlıklı, eriyen dikişler kullanıldı.
Soruların varsa sor canım, ortaya karışık yaptım ben daha da aklıma gelmiyor.. :)
cnm benimde kasaltı olacak ama kesi yerine karar vermedim . senin neresi.
canım, tekrar geçmiş olsun,
teşekkür ederim paylaşımına,
acıya ağrıya dayanıklı biri olmama rağmen yine de bugünler beni korkutmuyor da değil, mesela uzun süre sırtüstü yatamam, en çok da bunu sıkıntı yapıyorum,
aklıma gelen diğer bir konuda kollarımı havaya kaldırma konusu, saçlarımı kurutma ve fönleme işini yapmamam mı gerekiyor, sonra en fazla kaç kg kaldırabilirim, laptopumu taşıyabilir miyim. kusura bakmayın çok abuk subuk sorular soruyorum, ama ben çok detaycı biri olmam sebebiyle her ayrıntıyı öğrenmem gerekiyor, yoksa çok rahatsız oluyorum,
sabrınıza teşekkür ederem.
Cnm sen sordukça bende okuyorum:) benimde 25inde. çok heyecanlıyııım
bende biran önce resim eklemek istiyorum.
canım, tekrar geçmiş olsun,
teşekkür ederim paylaşımına,
acıya ağrıya dayanıklı biri olmama rağmen yine de bugünler beni korkutmuyor da değil, mesela uzun süre sırtüstü yatamam, en çok da bunu sıkıntı yapıyorum,
aklıma gelen diğer bir konuda kollarımı havaya kaldırma konusu, saçlarımı kurutma ve fönleme işini yapmamam mı gerekiyor, sonra en fazla kaç kg kaldırabilirim, laptopumu taşıyabilir miyim. kusura bakmayın çok abuk subuk sorular soruyorum, ama ben çok detaycı biri olmam sebebiyle her ayrıntıyı öğrenmem gerekiyor, yoksa çok rahatsız oluyorum,
sabrınıza teşekkür ederem.
çok güzel, senin daha az kalmış, heyecan .... ohhhh .. hem nasıl heyecan, aklıma geldikçe kalbim küt küt atıyor,
herkes için en iyisi en güzeli olur inşaallah, tüm bu süreçte tüm kk meleklerine de teşekkür ediyorum, hepsi sabırla beni yanıtladı, iyi ki burayı bulmuşum, ve dahil olmuşum, iyi ki varsınız,
peki sweet12 ciğim, senin protez boyutun belli mi, ne yapılacak sana, bende mesela meme dokusu sıfır olduğundan belki bu kadar heyecanlıyım, ne olacağını hiç kestiremiyorum,
doktoruma güvenmekten başka seçeneğim yok galiba, kendimi onun ellerine bırakacağım,
cnm benimde kasaltı olacak ama kesi yerine karar vermedim . senin neresi.
Benim meme altı çizgisi.
Fakat açık söylemek gerekirse. Kesi yerimden memnunum denilemez zira kesi izi meme altı çizgisinin 2 cm üstünde...
yok cnm tam belli değil. ben doğal görünsün ,sorunsuz olsun dedim:)benim de doku yok gb. sadece kesi yerini düşünüp duruyorum. en çabuk iyileşen kolaltı yazılmış birkaç sitede. kafam karıştı. senin kesi yeri neresi.