- 11 Ocak 2012
- 416
- 0
kendi topiğimden cvp vereceğim arzumun topiğini işgal etmeyelim dimi :)
canım forumun en canlı meme estetiği topicinin sahibinin resimlerini görmek istiyorumarkadaş olarak ekledim kabul eder misin?
kendi topiğimden cvp vereceğim arzumun topiğini işgal etmeyelim dimi :)
Eki Görüntüle 332046 Kızlar bir sitede kas altı ve kas üstü yönteminden sonra duruş farkını en iyi biçimde gösteren bir fotoyla karşılaşmıştım..Sizlerle bunu paylaşmak istiyorum..Hani top gibi bir görüntüden korkanlara yardımcı olur diye düşünüyorumKas altı yönteminin dogallıgı..işte budur.. Kas altı yönteminin dogallıgıda albümümde Dual planın sonucunuda Gizeml arkadaşımızın albümünden bakabilirsiniz..Ay daha ne olsun yahuu..bütün yöntemlerin fotoları mevcut kk da...
canım forumun en canlı meme estetiği topicinin sahibinin resimlerini görmek istiyorumarkadaş olarak ekledim kabul eder misin?
Kabul ettim canım bakabilirsin..Avatar fotosuda harika,eger sana aitse sonuç süper..bayıldım..Güle güle kullanman dilegiyle canım..
bak heyecandan unuttum yazmayı,
dün başka bir kadın doğum doktoruna gittim, benim 5 cm lik kistimin benim durumumdaki bir kişi için engel teşkil etmediğini söyledi. yani şu an için acil alınması gerekmiyor. eğer sancıdan zıp zıp zıplıyor olsaydım, bebek istiyor olsaydım, veya 30 civarı yaşta olsaydım alınması gerekebilirdi dedi. 3 ay doğum kontrol hapı kullanıcam, sonrasında tekrar ultrasonla bakacak, eğer bu süre içinde büyüme olduysa, o zaman kisti alacak, ama şu an da da patlama riski var tabii ki, nasıl, cinsel ilişkide, (nazik olmak gerekmekte)
, tekwando tarzı sporlarda vs. yani 3 aylık sürede kendimi biraz korumam gerekecek. olsun önemli değil, sonunda ameliyat yok ya,
ve artık rahatlıkla diğer operasyonuma odaklanabilirim, 3 gün kaldı, çoook çoook heyecanlıyım,
arkadaşlar bu resmi internetten buldum, bu resmi kullanan arkadaşlar var ise, lütfen bildirirseniz, hemen değiştiririm,
istediğin resmi ekle canım.
3 gün kaldı ayyyyyyyyyyy çok heyecanlı yaaaa:))))
senin yerinde olmak isteyen o kadar çok kişi var ki:)tadını çıkar olur mu canım.
Ay evet canımmm... Bende seninle gün sayıyorum valla,sanki ben ameliyat olacakmışım gibi heyecan yapıyorum..Hadi herşey çok güzel olacak stres yok,bol motivasyon istirahat bebegim..3 gün kaldı, heyecan dorukta
bak heyecandan unuttum yazmayı,
dün başka bir kadın doğum doktoruna gittim, benim 5 cm lik kistimin benim durumumdaki bir kişi için engel teşkil etmediğini söyledi. yani şu an için acil alınması gerekmiyor. eğer sancıdan zıp zıp zıplıyor olsaydım, bebek istiyor olsaydım, veya 30 civarı yaşta olsaydım alınması gerekebilirdi dedi. 3 ay doğum kontrol hapı kullanıcam, sonrasında tekrar ultrasonla bakacak, eğer bu süre içinde büyüme olduysa, o zaman kisti alacak, ama şu an da da patlama riski var tabii ki, nasıl, cinsel ilişkide, (nazik olmak gerekmekte)
, tekwando tarzı sporlarda vs. yani 3 aylık sürede kendimi biraz korumam gerekecek. olsun önemli değil, sonunda ameliyat yok ya,
ve artık rahatlıkla diğer operasyonuma odaklanabilirim, 3 gün kaldı, çoook çoook heyecanlıyım,
Ay evet canımmm... Bende seninle gün sayıyorum valla,sanki ben ameliyat olacakmışım gibi heyecan yapıyorum..Hadi herşey çok güzel olacak stres yok,bol motivasyon istirahat bebegim..