- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.833
Kızlar çok teşekkür ederim güzel sevgi dolu mesajlarınız için..Zaten bana bu çirkin yorumları yapan KOKOŞ84 isimli arkadaşın üyeligi iptal edilmiş İKİNCİ ÜYELİK sebebiyle..Yani niyet ortada işte,çok merak ediyorum hangi üyemiz kendi orjinal nicki ile yazamadıgı kin öfke nefret dolu duygularını ikinci bir üyelik açarak kusmuş acaba..Sizce bundaki niyet temiz olabilirmi? Amaç nedir,neden böyle şeyler yapma geregi duyar insanla çok merak ediyorum dogrusu..Burada birçok şey söylemek,yazmak isterdim ama neyse..Diger arkadaşlarınkine bakmışta,çok begenmiş,benimkini hiç begenmemiş...Siz artık düşünün yani..ben buraya açık açık yazmak istemiyorum bazı şeyleri..Böyle niyet ve kıskanç düşüncelere sahip arkadaşlar Ben gögüslerimden ve büyüklügünden menmunum,lütfen benden uzak durun.Gidin size göre en iyisi kimse onlarla muattap olun..Allah sizi ıslah eylesin,dua edinde Yüce yaradanım içinizdeki o kötü düsünceleri yok etsin,sevgi merhamet ile doldursun inşallah..Allah ıslah eylesin...diyor ve bu konuyu kapatıyorum...
Son düzenleme: