arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Kızlar çok teşekkür ederim güzel sevgi dolu mesajlarınız için..Zaten bana bu çirkin yorumları yapan KOKOŞ84 isimli arkadaşın üyeligi iptal edilmiş İKİNCİ ÜYELİK sebebiyle..Yani niyet ortada işte,çok merak ediyorum hangi üyemiz kendi orjinal nicki ile yazamadıgı kin öfke nefret dolu duygularını ikinci bir üyelik açarak kusmuş acaba..Sizce bundaki niyet temiz olabilirmi? Amaç nedir,neden böyle şeyler yapma geregi duyar insanla çok merak ediyorum dogrusu..Burada birçok şey söylemek,yazmak isterdim ama neyse..Diger arkadaşlarınkine bakmışta,çok begenmiş,benimkini hiç begenmemiş...Siz artık düşünün yani..ben buraya açık açık yazmak istemiyorum bazı şeyleri..Böyle niyet ve kıskanç düşüncelere sahip arkadaşlar Ben gögüslerimden ve büyüklügünden menmunum,lütfen benden uzak durun.Gidin size göre en iyisi kimse onlarla muattap olun..Allah sizi ıslah eylesin,dua edinde Yüce yaradanım içinizdeki o kötü düsünceleri yok etsin,sevgi merhamet ile doldursun inşallah..Allah ıslah eylesin...diyor ve bu konuyu kapatıyorum...

Son düzenleme:
Kokos84 başka konularda da travmatik, nevrotik ve şizofrenik tavırlar sergileyen bir şahıstır o yüzden kaale almayınız, üyeliğinin iptal edilmesi kaçınılmazdı :) İlk sizin konunuzda görmüştüm olumsuz yorumunu ama fotoğrafınızı görmeden bu yorumu yapabildiği için şaşırmıştım, nick i aklımda kalmış :) diger uye adi mortishya'dir ve ciddi bir psikolojik vakadır.

Bu tür kötü niyetli insanları dikkate alıp cevap vermeye bile değmez Arzumcum hiiiiç takma her şeyinle süpersin sen öncelikle de kalbinle maşallah:))

Kokos84 başka konularda da travmatik, nevrotik ve şizofrenik tavırlar sergileyen bir şahıstır o yüzden kaale almayınız, üyeliğinin iptal edilmesi kaçınılmazdı :) İlk sizin konunuzda görmüştüm olumsuz yorumunu ama fotoğrafınızı görmeden bu yorumu yapabildiği için şaşırmıştım, nick i aklımda kalmış :) diger uye adi mortishya'dir ve ciddi bir psikolojik vakadır.

Evet canım,profilina girip yazdıgı yorumlara göz attımda gerçektende psikolojik sorunları olan bir arkadaşımızmış yani ..her konuda.. Ama ikinci üyelik engellenmesine takılınca ben çok merak etmiştim diger üyeligini.Siz yazınca mortishya diya araştırdım baktımda gerçektende dogru çıktı.Bana sürekli arkadaşlık teklifi gönderip duruyordu albümlerime bakmak için,listemden çıkardıgım zamanda neden çıkardın diye soruyordu..Eee..madem begenmiyordun benim gögüslerimide neden bunu yapıyordun??İçindeki kin nefret duyguları kalbine ruhuna bulaşmış..Allah yardımcısı olsun.Benden uzak Allaha yakın olsun inşallah..

Sizede güzel yorumlarını için teşekkür ederim.Özelden gönderdiginiz mesajı okudum,cevap yazamadım bazen telefondan giriyorum foruma neler olmuş neler bitmiş diye.Ama yorum ve cevap yazmak zor oluyor bazen..O yüzden yani.Teşekkür ederim tekrardan..Arkadaşlık isteginiz kabul edilmiştir..Güzel paylaşımlarda buluşmak üzere.Sevgiyle kalın..:KK16:

canım çekemeyenler çok seni gereksiz yorum biliyosun gizli hayranlıktır! nokta

Aynen öyle canım..Gizli hayranlarım zaten var biliyorumda yahu gizli gizli kendilerini yesin bitirsinler inşallah..Bu kadar terbiyesizlige saygısızlıga ne gerek varki yani..Çekemeyenler çatlasın diyecegim zaten çatlıyorlar diri dolu dolu gögüslere çamur atıp duruyorlar saçma sapan konuları bahane ederek..Yinede Allah herkesin kalbine göre versin diyorum..Kalbi güzelse zaten hayatında herşey güzel gider,kötüysede hiçbirşey istedigi gibi olmaz,ameliyat olsada olmaazzz..olmasada... :KK34:Birde nazarlıgımı ekliyim baarrii.. :nazar::nazar::KK9:

Bu tür kötü niyetli insanları dikkate alıp cevap vermeye bile değmez Arzumcum hiiiiç takma her şeyinle süpersin sen öncelikle de kalbinle maşallah:))

Aynen öyle canım..Zaten üyeligi iptal edilmiş.İnşallah bundan sonra ne beni nede diger üyeleri rahatsız eder..Rezil olarak yaptıgı terbiyesizligin sonucunu aldı..Artık bu konuda konuşmak istemiyorum zaten..Kapansın artık,bu kadar konuşmaya bile degmez..İnşallah forumun tadını kaçırmak isteyen başka üyeler varsada ders olur..Bu son vukaat olur inşallah..
Sen nasılsın birtanemm..nasıl oldun?? Gelişmeleri paylaş bizlerle olurmu.Kendine çok çok dikkat et..Çok öptüm..:KK54:

Aynen öyle canım..Gizli hayranlarım zaten var biliyorumda yahu gizli gizli kendilerini yesin bitirsinler inşallah..Bu kadar terbiyesizlige saygısızlıga ne gerek varki yani..Çekemeyenler çatlasın diyecegim zaten çatlıyorlar diri dolu dolu gögüslere çamur atıp duruyorlar saçma sapan konuları bahane ederek..Yinede Allah herkesin kalbine göre versin diyorum..Kalbi güzelse zaten hayatında herşey güzel gider,kötüysede hiçbirşey istedigi gibi olmaz,ameliyat olsada olmaazzz..olmasada... :KK34:Birde nazarlıgımı ekliyim baarrii.. :nazar::nazar::KK9:

canım bende hayranınım ama gizli değil :KK1: o memişlerin zatn başka hayranı olmamak hata:nazar: eve tatlım dediğin gibi çatlasınlar ama bence konu memişken çatlayanların orası çatlasında acı çeksinler:KK1::KK1::KK33:

Profilinize şöyle bir göz attım..Yeni üyesiniz ve meme estetigi bölümünde ilk bana yorum yazmışsınız,arkadaş listenizdede hiçkimse yok.Forumdaki ameliyat olan başka kişilerin fotolarını nasıl gördünüz anlamadım? Neyse.. Yinede dikkatinizi çekmişim bana yorum yapmışsınız,begenmemişsiniz..Saygı duyarım..Zevkler ve renkler tartışılmazmış..Ben iki çocuk annesiyim,emzirme dönemlerinden sonra gögüslerimde oluşan deformasyon sonucu silikon taktırmaya karar verdim,benim zaten meme dokum vardı.Olan dokuyuda kaldırıp dikleştirmek ve dolu dolu hale getirilmesi için 400cc lik bir silikon takıldı bana.Bundan aşşagısı ne beni menmun ederdi nede gögüslerimi tıoparlardı.Ben çıtı pıt sayılmam boyum 1.68 ve 60 kilodayım,yapılıyım,omuzlarım geniş..Yani spor geçmişim var.Bu sizin çok büyük olmuş diye bahsettiginiz gögüslerim ben daha öncesinde nasıl dolgulu sütyenle bir görüntü verdiysem,şimdide o şekilde bir görüntü teşgil ediyor..Fotograflarda genelde büyük görünür beni görebilseydiniz keşke sizde bana hak verirdiniz..Gerçektende abartı bir büyüklügü yok derdiniz..Evet yuvarlak protez kullanıldı bana.Ben zaten üst lobum dolu dolu olsun,sütyen kullanmadıgım zaman bile dimdik aynı sütyen takmış gibi bir görüntü versin diye hep yuvarlak protezi istiyordum.Damla protezde bana göre sarkık bir görüntü teşgil ediyor..Bakınız bunlar herkesin kendi seçimi,yorumu..Ben damal istemzdin ve benim gögüslerimi kaldırmazdı damla diyorum.Görüştügüm bir doktor hariç zaten bütün doktorlarda bana yuvarlak protezi önerdiler..Sizde bir doktora karar verdiginizde zaten doktorunuz sizi vücudunuza uygun,sizin istediginiz büyüklükte silikon çeşidi ve büyüklügü tercih edecektir zaten.Endişe etmeyin yani sizin benim gibi gögüslerinizin olması imkansızdır belkide..Ben görüntümde..gögüslerimden çok menmunum,ikinci bir operayon daha geçirsembiraz daha büyük bir silikon takılmasını tercih ederim.Bu da benim tercihim..Şİmdi ben buraya foto koyduysam tabiki eleştirilere açık olmam gerek ama yani..top top duruan kocaman iki çift gögüs..hiç dogal durmuyor..çok büyük olmuşş..annem bile begenmedi..gibi bu kadar üzücü kelimeler yazmak yanlış degilmi..Begenmediginizi daha farklı bir şekilde belirtebilirdiniz.Yani mesela..Arkadaşım bende meme büyütme ameliyatı olmayı düşünüyorum,fotonuzu gördüm ama ben daha küçük dogal görünen gögüsten yanayım.Ameliyat olursan o şeklde tercihim olacak ...gibi yazsaydınızda olabilirdi..Neyse tabi ben size nasıl konuşulacagını ögretecek degilim dimi..Polemige girmek istemem sadece size yanıt verip gögüslerimden çok çok menmun oldugumu belirtmek istedim..Hani demişsinizya siz menmunsanız sorun yok diye..Memnmunum arkadaşım..Allahta senin gönlüne göre versin inşallah..Ben size iyi dileklerimi sunarım..Hoşcakalın..İyi ve güzel paylaşımlarda buluşmaküzere

arzucum senin hakkında yorum yapan o bayan arkadası kınıyorum bazen insanlar iclerine sindiremedikleri seyi dısarı yanı ederler yani derler ya kedi ulasamayacagı ete mındar der diye bunukiside o hesap keske oda ameliyat olup resimlerini kaysaydıda onun memişlerine bizde bakıp yorum yapsaydım ama bence biz onun kadar karaktersiz olmazdık sadece ona edebi olarak sunu derdik gecmiş olsun mutluluklar dilerim derdik beda zaten ona yeterdi belki yüzü kızarırda yaptıgı yanlısı anlardı.yinede dedigim gibi üzülme sen onun laflarına seni begenen begeniyor ya sende mutluysan ve begeniyosan kendini ne mutlu sana

canım bende hayranınım ama gizli değil :KK1: o memişlerin zatn başka hayranı olmamak hata:nazar: eve tatlım dediğin gibi çatlasınlar ama bence konu memişken çatlayanların orası çatlasında acı çeksinler:KK1::KK1::KK33:

Yahu bütün gizli hayranlarım senin gibi olsaaa...:KK31: Sagol şekerr.. Yani bu tür kötü düşüncede olanların memeleri..çatlasın :KK9: evet evet..:KK47:

arzucum senin hakkında yorum yapan o bayan arkadası kınıyorum bazen insanlar iclerine sindiremedikleri seyi dısarı yanı ederler yani derler ya kedi ulasamayacagı ete mındar der diye bunukiside o hesap keske oda ameliyat olup resimlerini kaysaydıda onun memişlerine bizde bakıp yorum yapsaydım ama bence biz onun kadar karaktersiz olmazdık sadece ona edebi olarak sunu derdik gecmiş olsun mutluluklar dilerim derdik beda zaten ona yeterdi belki yüzü kızarırda yaptıgı yanlısı anlardı.yinede dedigim gibi üzülme sen onun laflarına seni begenen begeniyor ya sende mutluysan ve begeniyosan kendini ne mutlu sana[/QUOTE]

Sagol canım,bu forumda ben malesefki aynı tür olaya birkaç kez şahit oldum..Nedir bu insanların içindeki kin nefret..Üstelikte hemcinslerine karşı..Yahu ben burada benim yaşadıgım sorunları yaşayan birçok bayan arkadaşımıza yardım etmeye çalışıyorumm.Benim bundan bir karımmı var..hayır..Para almıyorum birşey yapmıyorum.Sırf benim yaşadıgım sıkıntıları yaşayan bayan arkadaşlarımıza bilgi vererek yardımcı olabilmek için..Ama işte oluyor,insanogu çig süt emmiş..Arada böyle çıkıyor işte neyse yaa..Boşverrr..Bakını zyaptıgı terbiyesizlikle,üçkagıtçılıgıyla kaldı.Ne oldu,eline ne geçti..

Ben mutluyumm,huzurluyumm..Allahım bana mükemmel bir eş vermiş,ikide dünyalar güzeli çocuk..Ehh ameliyatımıda oldum,yürürken daha bir dik özgüveni yüksek,kendinden emin..hayatımı yaşıyorum yahuu..Bir kadının isteyebilecegi herşeye sahibim Allahıma şükür...:nazar::nazar: Yinede ben diyorumki Allah herkesin gönlüne göre versin..Siz içinizi temiz ferah tutun,insanlara karşı merhametli olun.
Merhamet sahibi insanlar, yumuşak huylu olurlar. Kalp kırmazlar. Karşılarındaki insan hata dahi yapsa, yüzlerine vurup, kişiyi küçük düşürmezler. İnsani ilişkileri iyi olmayan birisinin merhamet duygusu gelişmezmiş..Onlardan olmamak dilegiyle...Amin ecmainn..

Son düzenleme:
arzumcum nasılsın hayatım, bugünkü mesajları henüz yeni okudum. bende bende senin hayranınım :) açıklıyorum, ve de güzel memişlerini çok kıskanıyorum, fakat kıskançlıktan çatlayacak boyutta memişlerim de yok,:) ama 1 hafta sonra olacak, şaka bir yana, gerçekten hem ruhu ve vücudu güzel bir insansın,
bu arada, henüz 2. kadın doğum doktoruna gitmedim, pazartesi günü için randevu aldım, kontrolümü yaptıracağım, doktorun aciliyet durumuna göre kist ameliyatım için tarih belirlemeyi düşündüm, fakat ben 27 sinde meme ameliyatımı olmaya karar verdim, onu ertelemeyi düşünmüyorum.
yani tatlım, kist ameliyatıma giderken memişli olacağım :)) 27 sinde beni görmek istersen beklerim. çok öptüm,

ayy neler olmuş burdaaaa:KK47: arzum canım herşey ortada gereken de yapılmış zaten. Konuya dair söylencek söz kalmamış amaaaaa kıskananlar çatlasın demeden geçemeyeceğim canım.
Bunlar da sana arzummm:nazar::nazar::nazar:

ben görmeyeli neler olmus konunda canım yaaa...arzumcum hıcc canını sıkmaa..meyve veren agac taşlanırr..sen dıger arkadaslarında dedıgı gıbı belkı farkındasın yada degılsın ama bır cok kısıye yardımcı oluyosun..en azından senın yazılarını okuyan az cok fıkır edınıyo..bazen can sıkıcı yorum yapanlarda oluyo ama herkesın zevklerı farklıdır,tercıhlerıde farklı..benle sen buyuk sevıyoruz ama sevmeyenlerde var..allah herkesın gönlüne göre versin...
güzel paylasımlarda bulusmak dılegıyle...

ayy neler olmuş burdaaaa:KK47: arzum canım herşey ortada gereken de yapılmış zaten. Konuya dair söylencek söz kalmamış amaaaaa kıskananlar çatlasın demeden geçemeyeceğim canım.

drita canim biliyorsun melegimiz:nazar::nazar::KK16: cok populer e dolayisiylada kiskananida fesati cok olur.

Arzum Hanım mesajınız için çok teşekkür ederim, çok sevindim. Gidişatı ve detayları anlatacağım bende :) Buarada fotoğraflarınıza baktım MAŞALLAH diyorum sadece :nazar: Bir silikonun bu kadar yakışanını görmemiştim. Sizinde fotoğraf yorumlarında belirttiğiniz gibi zaman geçtikçe daha bir oturmuş, güzelleşmiş. Allah nazarlardan saklasın sizi :nazar:

neler olmuş ben görmeyeli burda cok üzücü arzum77 burdanda anlıyoruz ki kıskançlık krizine girmiş anlaşılan :) sana diyorum bu kadar güzel olmaa yavruş:)) bu arada herkese iyi tatiller dileyim.

arzumcum nasılsın hayatım, bugünkü mesajları henüz yeni okudum. bende bende senin hayranınım :) açıklıyorum, ve de güzel memişlerini çok kıskanıyorum, fakat kıskançlıktan çatlayacak boyutta memişlerim de yok,:) ama 1 hafta sonra olacak, şaka bir yana, gerçekten hem ruhu ve vücudu güzel bir insansın,
bu arada, henüz 2. kadın doğum doktoruna gitmedim, pazartesi günü için randevu aldım, kontrolümü yaptıracağım, doktorun aciliyet durumuna göre kist ameliyatım için tarih belirlemeyi düşündüm, fakat ben 27 sinde meme ameliyatımı olmaya karar verdim, onu ertelemeyi düşünmüyorum.
yani tatlım, kist ameliyatıma giderken memişli olacağım :)) 27 sinde beni görmek istersen beklerim. çok öptüm,

Sagol canım çok iyiyim..Bu üzücü olaydan sonra biraz omuzlarım düşmüştü..Eşim bendeki degişikligi anladı ve cumartesi gecesi beni dışarı çıkardı..Üsüüme dekolteli bir bulüz giyindim..sabaha kadar eglendim,zıpladım durdum..Tuvalette bile kızlar gögüslerimi soruyordu..Ne kadar harika bir dekolteniz var sırtınız tamamen açık sütyende yok nasıl böyle duruyor diye beni tuvalette sıkıştırdılar yine :KK9: Eşim kapıda benim çıkmamı bekliyor ben muhabbet ediyorum içerde..Kahkaha sesleri falan dışarı çıkınca yahu ne yapıyorsunuz içerde falan..:KK9:Çok eglendim yani,iyi geldi :KK34:

Canm ben kıskananlar çatladım dedim ama her kıskanana demedim :KK34: İyi niyetle kıskanan var birde kötü niyet besleyip kıskananlar var..Senin niyetin belli zaten fıstık :KK34:

Hakkında herşeyin hayırlısı olsun canım,inşallah acil bir durum çıkmazda dedigin gibi en azından öbür ameliyatına memeli mestanlı girersin :KK9: Anestezi doktoru vede ameliyat hemşireleri bir :KK53:vuvvv...:KK53: çekerler..:KK52: İnşallah ayın 27 sinde yanına gelebilirim.Gelirsemde büyük bir ihtimal akşam gelirim eşimi ikna ederim arabayla getirir beni..İnşallah o gün görüşmek tanışmak di,legiyle canım..Herşey gönlünce olsun :KK16:

Sagol canım benim,sorma tatsız bir durum yaşadık ama cezasınıda buldu arkadaş zaten..İki üyelik açarak sadece bana degil forumda birçok kişiyi rahatsız edecek yorumlar yazıp duruyormuş zaten..Nazar boncukları çok güzel duruyor,hepimize lazım bu nazar boncuklarıdan..Bendende sana gelsin bunlar :nazar::nazar::nazar: Çok öpüyorum seni :KK54::KK54:

X