arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

ne kadar tuzlu? ben normal burn amelıyatınında fıyatını bılmıyorum ya gercı

Canım burun ameliyat fiyatları 4000 Ytl den başlıyor sanırım.Yakup beye arkadaşımın eşi ameliyat oldu 12.500 Ytl ödedi...bu kadar tuzlu işte..:KK31:

inanırmısın depresyona girecem nerdeyse sadece ucları var utanıyorum süngerli giymekten canım cicilerini görmeyi cok isterdim

Canım arkadaş olarak eklesem bile albümümü göremezsin.Zira yeni üyesin,belirli mesaj sayısına ulaşman gerekiyor..Depresyona girecek kadar kafaya takıyorsan bu durumunu para ayarlayıp bu ameliyatı olmanı tavsiye ederim..Sevgiler..:KK34:

beni silmişsin listenden. nedenini öğrenebilir miyim?

Pardon canım yanlışlıkla olmuştur..Arkadaş listemi temizliyordumda..kimisi arkadaşlık gönderip birşey yazmadan yorum yapmadan bakıyorlar,sayfaya bile yorum yazmayan hatta bu ameliyatla ilgisi olmayan kişiler vardıda temizleme yapıyordum,karıştırmışım...özürr..ekliyorum hemen..:KK34:

Pardon canım yanlışlıkla olmuştur..Arkadaş listemi temizliyordumda..kimisi arkadaşlık gönderip birşey yazmadan yorum yapmadan bakıyorlar,sayfaya bile yorum yazmayan hatta bu ameliyatla ilgisi olmayan kişiler vardıda temizleme yapıyordum,karıştırmışım...özürr..ekliyorum hemen..:KK34:

bence güven konusu en başta oluşmalı. örneğin ameliyatıma daha var, gel gör ki meme estetiği konusuna bir mesaj bile yazmamış kişiler beni ekliyor ama kabul etmiyorum. bence sen de güven duymuyorsan süre ver kendine, talepte bulunan kişi yazdıkça foruma o zaman eklersin. başta ekle, sonra sil durumu hoş olmuyor.
bu arada arkadaşlık talep ettiğim ve bana talep gönderenlere (kabul ettiklerim) teşekkür ederim.
fotolarım ağustos 2012de burada olacak inş kızlar.

bence güven konusu en başta oluşmalı. örneğin ameliyatıma daha var, gel gör ki meme estetiği konusuna bir mesaj bile yazmamış kişiler beni ekliyor ama kabul etmiyorum. bence sen de güven duymuyorsan süre ver kendine, talepte bulunan kişi yazdıkça foruma o zaman eklersin. başta ekle, sonra sil durumu hoş olmuyor.
bu arada arkadaşlık talep ettiğim ve bana talep gönderenlere (kabul ettiklerim) teşekkür ederim.
fotolarım ağustos 2012de burada olacak inş kızlar.

Çok güzel diyorsunda daha yenisin tabi forumda..Bana özelden ne laflarla sürekli mesaj gönderip muhabbet eden kişiler hatta msn ye bile ekleyip konuştugum kişilerden neler gördüm nelerr...Süre vermekle alakası yok,kişi kendini bazen öyle bir zamanda belli ediyorki oysa sen onunla neler paylaşmışsındır..Çok dikkat edersin sen ama hiçte hoş olmayan şeylerle karşılaşırsın.Ben bazen fotolarımdan dolayı listemi uzun süredir muhabbet etmedigim kişilere kapatıyorum.Zaten bilgi edinmek,nasıl oldugunu görmek için eklemiyormuyuz arkadaş listemize,sırf albümü görmek için.Bir kere görmekte yeterli,hergün bakıpta yeni bir şey ögrenemez tabi..Arkadaş olarak eklerken teşekkür etmeyenler listemden sildigim zaman agza alınmayacak laflarla özelden bile degil uluorta agızlarına ne geliyorsa sayıyorlar ama.. Saygı lütfen biraz saygıı...:KK20:

arzum pomelo daN YENI BIR HABER VARMI SEKER.MERAK ETTIK NELER OLDU.ACMISMI SARGISINI

arzum pomelo daN YENI BIR HABER VARMI SEKER.MERAK ETTIK NELER OLDU.ACMISMI SARGISINI

Yok canımcıgım.Salı günü kontrolüm var.Hasan beyin yanına ugrayacagım,mutlaka bilgi alırım hakkında..Tabi o zamana kadar inşallah kendiside birşeyler yazarda bizi bilgilendirir..:KK31:

Canım burun ameliyat fiyatları 4000 Ytl den başlıyor sanırım.Yakup beye arkadaşımın eşi ameliyat oldu 12.500 Ytl ödedi...bu kadar tuzlu işte..:KK31:

yuh valla burun amelıyatı 12 lıra .pahalıymıs.neyse ben bunu bılmıyrdum demek kemıgı kırıyorlar ben bır doktorla konusyım eger burnu topruleyerek yapıyorlarsa yaptırıım oksa nıye kırılsın kemıgı bende ertelerım.sımdılık boyle dusundum tabı daha net ve teknı bılgıler alayımda.
kırılmasının dezavantajları ne? ıkı amelıyat arasında kı fark ne bılıyor musun canım

yuh valla burun amelıyatı 12 lıra .pahalıymıs.neyse ben bunu bılmıyrdum demek kemıgı kırıyorlar ben bır doktorla konusyım eger burnu topruleyerek yapıyorlarsa yaptırıım oksa nıye kırılsın kemıgı bende ertelerım.sımdılık boyle dusundum tabı daha net ve teknı bılgıler alayımda.
kırılmasının dezavantajları ne? ıkı amelıyat arasında kı fark ne bılıyor musun canım

Canım burnunda çok fazla sorun yoksa törpülenerek yapılır belki.Ben birşey diyemem tabi..Yakup beyin ameliyat teknigi kendine özel patentli..daha detaylı bilgiyi burun estetigi bölümünde Yakup Avşar adına açılmış topikte bulabilirsin.Hatta facebook da yine kendi adında açılmış olan sayfada ameliyat olmuş hasta fotolarına ve yorumlarınada ulaşabilirsin..:KK34:

12,500 tl :KK53::KK53::KK53::KK53:
abow altından mı kız burun :KK9::KK9::KK9:

:KK9: Evet altın burun yapıyor,altın diş geldi gözümün önüne..Şekerim burnu kırmadan kendi dizayn ettigi patentli mikromotor başlıklı uçlarla yapıyor.Ameliyat sonrası sıfır morluk,sıfır şişlik tamponsuz rahat bir ameliyat sonrası var..Hasta fotolarını görmeden karar verme :KK34:

:KK9: Evet altın burun yapıyor,altın diş geldi gözümün önüne..Şekerim burnu kırmadan kendi dizayn ettigi patentli mikromotor başlıklı uçlarla yapıyor.Ameliyat sonrası sıfır morluk,sıfır şişlik tamponsuz rahat bir ameliyat sonrası var..Hasta fotolarını görmeden karar verme :KK34:

:KK9::KK9::KK9:
benım gözümün önüne 12.500 tl den baska bısey gelmedı :KK9::KK9::KK9::KK9:

12,500 tl :KK53::KK53::KK53::KK53:
abow altından mı kız burun :KK9::KK9::KK9:

evet canım burnun tam ucuna yakut ıcınede pırlanta takıyormus :) cunku yakutlu pırlantalı bır set al bu fıyat :))) saka saka guldum valla :)

arzum canım burnumda hıcbır sorun yokkı hatta buyukte sayılmaz ne bıleım daha guzel olsun dıye daha estetık olsun dıye aslında bu fıkır meme amelıyatına gırınce onuda yaptırayım dıye cıktı onu ertelesemde olur.hele doktrlarla konusalım bır cıkar ortaya
12 .000 offf cokmus ya :)

:KK9::KK9::KK9:
benım gözümün önüne 12.500 tl den baska bısey gelmedı :KK9::KK9::KK9::KK9:

evet canım burnun tam ucuna yakut ıcınede pırlanta takıyormus :) cunku yakutlu pırlantalı bır set al bu fıyat :))) saka saka guldum valla :)

arzum canım burnumda hıcbır sorun yokkı hatta buyukte sayılmaz ne bıleım daha guzel olsun dıye daha estetık olsun dıye aslında bu fıkır meme amelıyatına gırınce onuda yaptırayım dıye cıktı onu ertelesemde olur.hele doktrlarla konusalım bır cıkar ortaya
12 .000 offf cokmus ya :)

Kızlar burası burun estetigi topigine döndü gibi:)) Yahu adamın ameliyat fiyatı bu,isteyen yaptırır istemeyen yaptırmaz..bu kadar.Kendimizi bu kadar sıkıntıya düşünceye sokmayalım yahu...Eee.. Nerde kalmıştık..hmm..memeler evet,ben çok mutluyum inşallah sizlerde benim kadar mutlu olursunuz :KK66:

Yani girdik mı kurtulamıyoruz. Neyse Valla senin bu ilgin ve iyi niyetin olmasa İnan bir daha foruma girmezdim. Allah gönlüne göre versin. :KK16:

İnsanın kalbinin güzelligi dışına yansırmış.Sen kalbini temiz ferah tut,Allahta senin kabine göre verir zaten arkadaşım..Sevgiler..:KK16:

Kızlar burası burun estetigi topigine döndü gibi:)) Yahu adamın ameliyat fiyatı bu,isteyen yaptırır istemeyen yaptırmaz..bu kadar.Kendimizi bu kadar sıkıntıya düşünceye sokmayalım yahu...Eee.. Nerde kalmıştık..hmm..memeler evet,ben çok mutluyum inşallah sizlerde benim kadar mutlu olursunuz :KK66:

özür senın alanını fazla mesgul ettım sanırım

özelden yazdığın mesajı okudum arzum . bence de dikkatli olunmalı. zaten konumuz özel olduğu için ona göre davranıyorum ben de. burada gerçek arkadaşların da, bırakıp gidenlerin de olduğunun farkındayım. her fırsatta forum okuyorum. yanlış anlamadım seni, merak etme. sadece bir an düşündüm, ne oldu ki, ne yazdım ki diye. insan şaşıp kalıyor bazen çünkü. :KK66:

X