inanırmısın depresyona girecem nerdeyse sadece ucları var utanıyorum süngerli giymekten canım cicilerini görmeyi cok isterdim
cok sınır bozucu gercekten ama caresı var neysekı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inanırmısın depresyona girecem nerdeyse sadece ucları var utanıyorum süngerli giymekten canım cicilerini görmeyi cok isterdim
ne kadar tuzlu? ben normal burn amelıyatınında fıyatını bılmıyorum ya gercı
beni silmişsin listenden. nedenini öğrenebilir miyim?
Pardon canım yanlışlıkla olmuştur..Arkadaş listemi temizliyordumda..kimisi arkadaşlık gönderip birşey yazmadan yorum yapmadan bakıyorlar,sayfaya bile yorum yazmayan hatta bu ameliyatla ilgisi olmayan kişiler vardıda temizleme yapıyordum,karıştırmışım...özürr..ekliyorum hemen..
bence güven konusu en başta oluşmalı. örneğin ameliyatıma daha var, gel gör ki meme estetiği konusuna bir mesaj bile yazmamış kişiler beni ekliyor ama kabul etmiyorum. bence sen de güven duymuyorsan süre ver kendine, talepte bulunan kişi yazdıkça foruma o zaman eklersin. başta ekle, sonra sil durumu hoş olmuyor.
bu arada arkadaşlık talep ettiğim ve bana talep gönderenlere (kabul ettiklerim) teşekkür ederim.
fotolarım ağustos 2012de burada olacak inş kızlar.
arzum pomelo daN YENI BIR HABER VARMI SEKER.MERAK ETTIK NELER OLDU.ACMISMI SARGISINI
Canım burun ameliyat fiyatları 4000 Ytl den başlıyor sanırım.Yakup beye arkadaşımın eşi ameliyat oldu 12.500 Ytl ödedi...bu kadar tuzlu işte..
Canım burun ameliyat fiyatları 4000 Ytl den başlıyor sanırım.Yakup beye arkadaşımın eşi ameliyat oldu 12.500 Ytl ödedi...bu kadar tuzlu işte..
yuh valla burun amelıyatı 12 lıra .pahalıymıs.neyse ben bunu bılmıyrdum demek kemıgı kırıyorlar ben bır doktorla konusyım eger burnu topruleyerek yapıyorlarsa yaptırıım oksa nıye kırılsın kemıgı bende ertelerım.sımdılık boyle dusundum tabı daha net ve teknı bılgıler alayımda.
kırılmasının dezavantajları ne? ıkı amelıyat arasında kı fark ne bılıyor musun canım
12,500 tl
abow altından mı kız burun
Evet altın burun yapıyor,altın diş geldi gözümün önüne..Şekerim burnu kırmadan kendi dizayn ettigi patentli mikromotor başlıklı uçlarla yapıyor.Ameliyat sonrası sıfır morluk,sıfır şişlik tamponsuz rahat bir ameliyat sonrası var..Hasta fotolarını görmeden karar verme
12,500 tl
abow altından mı kız burun
benım gözümün önüne 12.500 tl den baska bısey gelmedı
evet canım burnun tam ucuna yakut ıcınede pırlanta takıyormus :) cunku yakutlu pırlantalı bır set al bu fıyat :))) saka saka guldum valla :)
arzum canım burnumda hıcbır sorun yokkı hatta buyukte sayılmaz ne bıleım daha guzel olsun dıye daha estetık olsun dıye aslında bu fıkır meme amelıyatına gırınce onuda yaptırayım dıye cıktı onu ertelesemde olur.hele doktrlarla konusalım bır cıkar ortaya
12 .000 offf cokmus ya :)
Yani girdik mı kurtulamıyoruz. Neyse Valla senin bu ilgin ve iyi niyetin olmasa İnan bir daha foruma girmezdim. Allah gönlüne göre versin.
Kızlar burası burun estetigi topigine döndü gibi:)) Yahu adamın ameliyat fiyatı bu,isteyen yaptırır istemeyen yaptırmaz..bu kadar.Kendimizi bu kadar sıkıntıya düşünceye sokmayalım yahu...Eee.. Nerde kalmıştık..hmm..memeler evet,ben çok mutluyum inşallah sizlerde benim kadar mutlu olursunuz
özür senın alanını fazla mesgul ettım sanırım