arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

arzum canım ıkı gundur kafama takılıyor...seın doktorun hasan fındıktı bılıyorsun ben antalyadayım ama haan fındıkla gorusmeyı dusunuyorum ama kafama takılan su eger doktorun baska sehırde olursa bunun dezavantajları ne ? baska sehırde amelıyat olan bır suru kız var burda pekı kontrollerını nasıl yaptırıyorlar.kontro ıcın sureklı baska sehıre mı gıdıyorlar eger bunu kafamda cozersem ben ıstanbulada gelebılırım ...canım ya bılınen bır doktor olursa benım ıcım daha rahat olucak.gercı doktorlarımızın hemen hemen hepsıde ısınde uzmanlar ben ınanıyorum ama yınede ben tercıhımı bu sekılde kullanabılırm

fıkrın ne ?

fıkrınız ne kızlar?

arzum canım ıkı gundur kafama takılıyor...seın doktorun hasan fındıktı bılıyorsun ben antalyadayım ama haan fındıkla gorusmeyı dusunuyorum ama kafama takılan su eger doktorun baska sehırde olursa bunun dezavantajları ne ? baska sehırde amelıyat olan bır suru kız var burda pekı kontrollerını nasıl yaptırıyorlar.kontro ıcın sureklı baska sehıre mı gıdıyorlar eger bunu kafamda cozersem ben ıstanbulada gelebılırım ...canım ya bılınen bır doktor olursa benım ıcım daha rahat olucak.gercı doktorlarımızın hemen hemen hepsıde ısınde uzmanlar ben ınanıyorum ama yınede ben tercıhımı bu sekılde kullanabılırm

fıkrın ne ?

fıkrınız ne kızlar?

ben 1 hafta sonra hasan fındıka ameliyat olucam ve y.dışındayım ama bu kısmı düşünmedim henüz. sanırım buradan doktor bulmalıyım. Ama bunu yapan doktorlar var mı bilmiyorum tabii sadece kontrol için gidebileceğin..

ben 1 hafta sonra hasan fındıka ameliyat olucam ve y.dışındayım ama bu kısmı düşünmedim henüz. sanırım buradan doktor bulmalıyım. Ama bunu yapan doktorlar var mı bilmiyorum tabii sadece kontrol için gidebileceğin..

canım oncelıkle bol sans.benım bu durumda aklıma gelen tek sey.amelıyatı yapan doktorun mutlaka oldugumuz sehırde basa estetıkcı arkadasları vardır.onlrla ılıskılendırı ve muayene ıcın ona sevkeder.aslına bakarsan ben ucaga bıner gıder muayene olurum dıye dusunuyorum ama bunların herbırı angarya ıs olur.hadı gıdemedım ısler yogun ..falan fılan yaa amelıyattan sonra bır rahatsızlık oldu.uzak olması akıllıca gelmıyor.ben oldugum sehırde kı yanı antalyadakı bılınen doktorlarla gorusecegım önce ama yınede ıstanbulda dusunyorum

amelıyta tarıın yakınmıs.yanı cıcılerınle yenı bır yıla baslayacaksın.bızı bılgılendır olur mu
bol sans

Avatar fotosu bana ait evet,teşekkür ederim begenmene sevindim :KK34: Cenk Tokat İzmirin başarılı cerrahlarından,ben Cenk beyin ameliyat sonuçlarını çok begeniyorum,kadına yakışan kadınsı gögüsler yapıyor.Hasan beyle karşılaşamasaydım inanki İzmire Cenk beye ameliyat olmayı düşünüyordum,çünkü Gizemli arkadaşımızın sonucu Mükemmelll..Çok iyi bir karar vermişsin,tebrik ederim seni.Emin olki seninde bizim kadar güzel ve başarılı bir operasyon sonucun olacak.Çok mutlu olacaksın,güzel mutlu haberlerini alıcagız inşallahh..Merak etme..:KK16:

Arzumcum ne guzel yazmışsın moral vermişsin böyle, hemen şimdi gidip olmak istiyorum çok teşekkur ederim:) içimi rahatlattın çok. inşallah ben de kısa zaman sonra aranıza katılacağım canım.

Tühhh yavv..neler kaçırdık desene..:KK31:Yav burun topiginden ayrıl sen,arkadaş listenide temizle..Ekle şöyle güzel güzel fotolarda gözümüz gönlümüz açılsın yahuu..:KK34:

:KK9::KK9:beklıyoruz en kısa zamanda:KK9:

evt haklısınızda şimdi listeyi sil fotoları sil 3 senedir burda cok kişiyle tanıştım konuşuyoruz burundan olan arkadaşlara yardımcı olmak adına ayıp olur onlara bi anda şoka girerler :) en güzeli esasında yeni nick almak adminlere sorup onada sadece gögüs fotolarını koysam olurmu acaba bide oluyomu böyle bişey sormak lazım

arzum sütyen tavsiyelerini dikkate aldim..

75C ve 80B siparis etmistim dedigin gibi..

75C oldu..

80B bitanesi oldu bitanesi büyük geldi..

ki bunu hic anlamadim neden böyle oldugunu :S

push up degil ama sade penye sütyen de degil onun ortasi iste ne denir ona ?

Markadan markaya,kesimden kesime,dolgusunun azlıgına,çokluguna hepsi ayrı ayrı...Onun için böyle bir şey olmuş canımss..İçi hafif dolgulu yani kalıp şeklinde olan ama dolgusuz model aldıgın sanırım :KK34: En iyisi deneyip almak bence..

kızlar ben göğüslerimin küçüklüğünden şikayetçiyim amelyat olmk da istemiyorum büyütücü kremler losyolar işe yarar mı dersiniz??kullandığınız bi ürün var mıı??

Canım forumun en karizmatik gülüsün keşke memişler görebilseydim yazıların hemen para bul yaptır diyor şuan biriktiriyorum :KK43:

fıkrın ne ?

fıkrınız ne kızlar?

Yani şöyle izah ediyim bende doktor araştırması yaparken hep istedigim gögüsleri yapacak iyi bir doktor olsunda,yakınlık uzaklık farketmez gidip gelirim diye düşünüyordum.Hatta Hasan beyle karşılaşmadan önce doktor araştırmalarımda doktorlarla boyut konusunda anlaşamadıgım için İzmire Cenk Tokata gidip ameliyat olmayı bile düşündüm.Ama şansım yaver gitti :KK34: Hasan beyin mesela yurtdışından inanılmaz fazla hastası var,o kadar çok insan geliyorki erkek kadın..estetik ameliyatı olmaya.Bir sorun çıkarmı?? çıkmaz diye düşünüyorum..Kontrol için bulundugunuz yerdeki bir doktordanda tabiki yardım alabilirsiniz.Ayrıca mail yolu ilede fotolarınızı gönderip doktorunuzla iletişimi kurabilirsiniz.Hem bizde varız size yardımcı olmak için..aşkolsun..Nerde olursanız olun,yanlız degilsiniz...:KK16:

Tabiki olmaz olurmu..Devlet hastanelerindeki plastik cerrahlara bile gidebilirsin :KK34:

Arzumcum ne guzel yazmışsın moral vermişsin böyle, hemen şimdi gidip olmak istiyorum çok teşekkur ederim:) içimi rahatlattın çok. inşallah ben de kısa zaman sonra aranıza katılacağım canım.

Canım ben bütün içtenligimle düşüncelerimi yazdım birtanemm..İnşallah güzel hayırlı haberlerle aramızda olacaksın,ben buna canı gönülden inanıyorum :KK16:

evt haklısınızda şimdi listeyi sil fotoları sil 3 senedir burda cok kişiyle tanıştım konuşuyoruz burundan olan arkadaşlara yardımcı olmak adına ayıp olur onlara bi anda şoka girerler :) en güzeli esasında yeni nick almak adminlere sorup onada sadece gögüs fotolarını koysam olurmu acaba bide oluyomu böyle bişey sormak lazım

İyiyi olur valla sormak lazım sevgili editörlerimize :KK34:

kızlar ben göğüslerimin küçüklüğünden şikayetçiyim amelyat olmk da istemiyorum büyütücü kremler losyolar işe yarar mı dersiniz??kullandığınız bi ürün var mıı??

Hulyacıgımm canım hiç kullanma öyle şeyler,parana yazık..Ayrıca ilaçlarda var piyasada inanılmaz hormon içeriyor sakın kullanma hormonlarınla oynama..Bu işin tek yolu var o da ameliyat olmak :KK34:

Canım forumun en karizmatik gülüsün keşke memişler görebilseydim yazıların hemen para bul yaptır diyor şuan biriktiriyorum :KK43:

:KK16::KK16: Bunlar ne güzel yorumlar böyle sabah sabah enerji verdin bana..Teşekkür ederim canım benim..Biriktir biriktir,ben kredi çekmiştim biran önce oliyim diye valla..Şİmdi geçen o mutsuz günlerime üzülüyorum..İnşallah sende benim kadar mutlu olursun bebegimm...:KK54:

Hulyacıgımm canım hiç kullanma öyle şeyler,parana yazık..Ayrıca ilaçlarda var piyasada inanılmaz hormon içeriyor sakın kullanma hormonlarınla oynama..Bu işin tek yolu var o da ameliyat olmak :KK34:

benim bir arkadaşım o ilaçlara hatrı sayılır meblağlar ödedi.kullanırken psikolojik sanırım büyümüş gibi geldi.ama karaciğerini epey kötü etkiledi ilaçlar.bence iyi bir yöntem değil sağlık açısından

benim bir arkadaşım o ilaçlara hatrı sayılır meblağlar ödedi.kullanırken psikolojik sanırım büyümüş gibi geldi.ama karaciğerini epey kötü etkiledi ilaçlar.bence iyi bir yöntem değil sağlık açısından

Yüksek miktarda hormon içerdigi için ilk başta tabiki gögüslerde gerginlik ve şişlik hissi veriyor.Bu olay regl gúnúmüz yaklaşınca ve dogum kontrol ilacı kullanan kişilerdede oluyor.Kesinlikle bünyeye ve cebe zarar..Tavsiye etmiyorum bende..

Yüksek miktarda hormon içerdigi için ilk başta tabiki gögüslerde gerginlik ve şişlik hissi veriyor.Bu olay regl gúnúmüz yaklaşınca ve dogum kontrol ilacı kullanan kişilerdede oluyor.Kesinlikle bünyeye ve cebe zarar..Tavsiye etmiyorum bende..

bana da daha once doktorum açıklamıştı aynen arzumun dedigi gibi şişlik hissi ile geçici bir etkisi var bu ilaçların ve hormon dengesini bozabiliyor. ameliyat dışında başka kalıcı bir çözüm olduğunu düşünmüyorum ben de

kızlar hem meme hem burun amelıyatına aynı anda girenler var mı? kafama takılıyor ıkısıne bırden mı gırsem dıye.ama burun amelıyatı hakkında hıcbır bılgım yok.

kızlar hem meme hem burun amelıyatına aynı anda girenler var mı? kafama takılıyor ıkısıne bırden mı gırsem dıye.ama burun amelıyatı hakkında hıcbır bılgım yok.

canım ben nefes alamama sorunu yuzunden burun ameliyatı olmuştum. henuz gogus buyutme olmadım ama burada olanlardan okudugum kadarıyla burundan daha kolay bir ameliyat. burun ameliyatı sonrası agrı sorunu pek olmamakla beraber tampon çok sıkıntılı bir süreç, ek olarak yüzünün şişmesi, göz altında morluklar. ben bu anlamda ayrı olmanı tavsiye ederim, 2'si fazla gelebilir. hangi şehirdesin bu arada?

X