arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Arzum fotoğraflarına baktım ve ilk tepkim Vaaaaaaavvv.
İkincisi Anaaaaaaaaaam oldu. Bu kadar güzel ve gösterişli olacaklarını düşünemedim. Gerçekten çok yakışmışlar vücuduna.
Fotoğraflarını görmek çok iyi geldi, bir kez daha cesaretlendim, Hasan beyin doğru seçim olacağını düşünüyorum.
Gerçekten çok heyecanlıyım.

Y.dışında olduğum için bilgilenmek adına burada (almanyada) gerçekten çok iyi nam salmış 3 farklı doktora gittim...

3ü de bir konuda hemfikirdi o da göğüs kafesimin dar olması konusunda... göğüs kafesimin eni 24 santim imiş...

hepsi de subfasyal ameliyatı izlemiş ve bunun sadece bir saçmalık olduğunu söyledilr; zira fasya kastan ayrılırken yırtılıyormuş bu durumda kas üstü ameliyatı sayılırmış subfasyal yöntem dediğimiz. Ayrıca biri de subfasyal olayının sadece bir pazarlama stratejisi olduğunu iddia etti.

Bu yüzden subfasyal olayından vazgeçtim; çünki gerçekten hepsi aynı ağızdan konuştu ve internette ki amerikan ve alman doktorlarda aynı şeyleri yazıyor...

3 doktorda Mentor protez kullanıyor...

1.doktor ; sadece estetik ameliyatı yapan almanya genelinde şubeleri bulunan bir merkezin başhekimiydi. 380 cc lere çıkabileceğimizi söyledi. Yuvarlak ve Damla her ikisi olabilir dedi, ve kas altını önerdi.

2.doktor; hem kadın doğum uzmanı hem estetik cerrah. Yine 380 cc maksimum mümkünmüş. Meme esnekmiş. Protezin dönmesi ihtimali olduğu için yuvarlak kullanacağını söyledi. Bunun dışında anatomik de kullanıyormuş ama genelde rekontrüktif cerrahi de yani meme kanseri vakalarında... Ayrıca anatomik protezlerin kenarı daha sert oluyormuş bana protezleri gösterdi ve gerçekten öyleydi...

3.doktor; inanılmaz lüks bir hastanede 30 senedir bu işi yapmakta olan bir cerrah. Göğüs estetiği istiyor olmamı anlıyor fakat katiyyen 325 cc nin üstüne çıkmayacağını söyledi. 325in üzerinde olan bir protez dikişlerin açılması, kapsül vs. olaylara yol açabileceği için uzak durmamı söyledi. Hem yuvarlak hem anatomik olabilir, ama anatomik olanda göğsün üstü boş durur dedi, halbu ki internette ki araştırmalarımda gördüm ki çok güzel duruyorlar...

Bu arada internette çok resim gördüm ve şunu diyebilirim ki yuvarlak protezler kendi göğüs dokusu hiç olmayan kadınlarda çok itici duruyor..
Kafam inanın çok karışık...
Ne yapacağımı bilmiyorum...

Zaman daraldı, tavsiyelerinize ihtiyacım var...

Eveeetttt..sizlere teker teker cevaplarımı verdigime göre şimdi sizlere bir süprizim varrr...:KK76:

Ben dün sabah Çamlıca Alman Hastanesinde göbegimdeki birtürlü erimeyen azıcık yag depom için ameliyat masasına yattım ve lipo oldum kızlarrr..Bunu sizlerle yeni paylaşıyorum evet,çünkü herşey olsun bitsin sizlere öyle süpriz yapiyim dedim.Şimdi evdeyim,dinleniyorum.Çok spor yapmış gibi,yada diger bir deyimle dayak yemiş gibi karın bölgemde agrı var tabi ama dayanılmayacak bir agrı degil tabi bu.Zaten öyle çok çok yag yoktu,lipofeeling yöntemi ile göbek bölgemdeki yaglar çekildi ve bir önceki ameliyatımdan sonra benim sag gögsüm sol gögsüme göre üst lobu biraz daha küçük duruyordu ve tabi sol gögsüm biraz daha büyük duruyordu.Milimetrik bir duruştu tabi bu ama ben farkettigim için beni rahatsız ediyordu.Göbecikten alınan yaglarla sag gögsümün üst bölgesinede yag enjekte edilip aradaki fark kapatıldı.Şu anda gögsümde sarılı,tabi çok şiş ve gergin.Karın bölgemde sıkı sıkıya sarılı,sezeryan ameliyatı olmuş gibi kalkarken biraz sıkıntı çekiyorum ama herşey çok güzel olacak tabi,bunun düşüncesi bile beni çok mutlu ediyor ve agrı sızıyı unutuyorum..Bu arada hasan beyin yanına sık sık ugrayacagım tabi kontorller pansumanlar felan.Hasan beyin yanına gidecek arkadaşlar tarih ve saat verirlerse bende kontrol saatlerimi ona göre ayarlar ve sizlerle tanışma imkanı sunabilirim.Hepinizi çok öpüyorum ve saglıklı mutlu günler diliyorum arkadaşlarr..Mümkün oldugunca nete girmeye çalışacagım,gerçi telefondanda foruma girip kontrol ediyorum ve sizlere cevap yazmaya çalışıyorum tabi.Haberiniz olsun eger geç cevap verirsem istirahatte oldugum içindir..
Herşey biz kadınlar için yapılmış,bizlerin daha güzel ve formada olmamız için birsürü imkan sunulmuş.Allah doktorları başımızdan eksik etmesin ve tabi anlayışlı kocalar versin..Hepimize tekrardan saglıklı günler diliyorumm ve çok çok öpüyorumm sizlerii :KK54::KK54:

Canım arkadaşım çok çokk geçmiş olsuuuun nelerde yaptırmışsın ohh ohh:KK8:
arzum bacım, sen zaten fıstık gibi hatundun desene mankenlere taş çıkartacaksın:nazar:

İkincisi Anaaaaaaaaaam oldu. Bu kadar güzel ve gösterişli olacaklarını düşünemedim. Gerçekten çok yakışmışlar vücuduna.
Fotoğraflarını görmek çok iyi geldi, bir kez daha cesaretlendim, Hasan beyin doğru seçim olacağını düşünüyorum.

Y.dışında olduğum için bilgilenmek adına burada (almanyada) gerçekten çok iyi nam salmış 3 farklı doktora gittim...

3ü de bir konuda hemfikirdi o da göğüs kafesimin dar olması konusunda... göğüs kafesimin eni 24 santim imiş...

hepsi de subfasyal ameliyatı izlemiş ve bunun sadece bir saçmalık olduğunu söyledilr; zira fasya kastan ayrılırken yırtılıyormuş bu durumda kas üstü ameliyatı sayılırmış subfasyal yöntem dediğimiz. Ayrıca biri de subfasyal olayının sadece bir pazarlama stratejisi olduğunu iddia etti.

Bu yüzden subfasyal olayından vazgeçtim; çünki gerçekten hepsi aynı ağızdan konuştu ve internette ki amerikan ve alman doktorlarda aynı şeyleri yazıyor...

1.doktor ; sadece estetik ameliyatı yapan almanya genelinde şubeleri bulunan bir merkezin başhekimiydi. 380 cc lere çıkabileceğimizi söyledi. Yuvarlak ve Damla her ikisi olabilir dedi, ve kas altını önerdi.

2.doktor; hem kadın doğum uzmanı hem estetik cerrah. Yine 380 cc maksimum mümkünmüş. Meme esnekmiş. Protezin dönmesi ihtimali olduğu için yuvarlak kullanacağını söyledi. Bunun dışında anatomik de kullanıyormuş ama genelde rekontrüktif cerrahi de yani meme kanseri vakalarında... Ayrıca anatomik protezlerin kenarı daha sert oluyormuş bana protezleri gösterdi ve gerçekten öyleydi...

3.doktor; inanılmaz lüks bir hastanede 30 senedir bu işi yapmakta olan bir cerrah. Göğüs estetiği istiyor olmamı anlıyor fakat katiyyen 325 cc nin üstüne çıkmayacağını söyledi. 325in üzerinde olan bir protez dikişlerin açılması, kapsül vs. olaylara yol açabileceği için uzak durmamı söyledi. Hem yuvarlak hem anatomik olabilir, ama anatomik olanda göğsün üstü boş durur dedi, halbu ki internette ki araştırmalarımda gördüm ki çok güzel duruyorlar...

Bu arada internette çok resim gördüm ve şunu diyebilirim ki yuvarlak protezler kendi göğüs dokusu hiç olmayan kadınlarda çok itici duruyor..

Ameliyat öncesi bu heyecanı bu stresi yaşaman çokk normal canım:KK34: Şu an için yapman gereken en önemli şey doktor araştırman, sonrasında ameliyat kesi yeri ve silikon şekliyle takkılacak yöntemi seçmen olacak bunu görüştüğün doktorlarla görüşmeni öneririm canım. Burada farklı yöntemlerle,yuvarlak veya anatomik protezlerle ameliyat olan aynı zamanda çok memnun olan ben ve birçok arkadaşımız var. Tek tek resimlerimize bakarakta fikir edinebilirsin canım. Arkadaşlıkk isteğini kabul ettim benim resimlerime de bakabilirsin. İnşallah sen de hayırlısıyla bu ameliyatı olur ve buradan mutluluğunu bizlerle paylaşırsın:92:

geçmiş olsun Arzumcum:))))

bundan sonra seni tutabilene aşk olsun vallahi hızına yetişemiyoruz :)))))

maaşallah sana:):nazar::nazar:

Kafan hiç karışmasın aslında farklı doktorlarla görüşmen kafanda bazı şeylerin netleşmesine sebep olması lazım..

Bak şimdi senin anlattıgın kadarıyla sana bazı şeyler söyleyebilirim mesela.Çünkü görüştügün doktorlar senin kafanda dogru ve net şeyler çıkması için güzel bilgiler vermişler sana.Öncelikle şunu belirtiyim.gögüs kafesin darsa bence sana uygulanacak ve yakışacak en güzel yöntem kas altı olacaktır..kesinlikle..Kas altına takılan protez kasında yapacagı baskı sebebiyle gayet dogal duracak ve protezi kesinlikle hiçbir şekilde hissedemeyecegin ve kimsenin anlayamayacagı bir yöntem olacaktır diye düşünüyorum.Kas altına damla protez takılmasının bir anlamı yok bence,hatta kas altına takılan damla protez üst lobda kesinlikle bir dolgunluk saglayamayacagını düşünüyorum..ee.. teorik olarakta düşünürsek bu mantıklı gelebilecek bir düşüncedir.Zaten eger damla protezi bizzat gördüysen avucuna aldıgın zaman üst tarafta çok az bir dolgunlukta durdugunu daha iyi görmüş olursun.Ayrıca seninde bahsettigin gibi ve doktorunda dedigi gibi damla protezin çok düşük olsada dönme riski varr.Bu bir gerçektir,yuvarlak dönse bile gögüs şeklinde hiçbir şekilde görüntü farkı olmayacak çünkü yuvarlak :)Kas altına takılacak en uygun protez şekli kesinlikle yuvarlak protezdir.Bir kadının hiç gögüs dokusu olmaz ve kas üstüne ameliyat yapılırsa yapay yani top gibi bir görüntü oluşmaması içinde damla protez kullanılması daha dogal sonuçlar verir.Yuvarlak silikon gögsün üst lobunu en iyi kaldıran ve muhteşem dekolte veren bir protez ..bence..kendimden örnek vererek konuşuyorum..:))İnternette gördügün yuvarlak protez hiç gögüs dokusu olmayan birinde yapay durmuş demişsinya bu kesinlikle kas üstü yöntemiyle yapılan ameliyatlardır.Buyrunuz benimki kas zarı altına takıldı,yuvarlak protez..kesinlikle yapay bir duruşu yok..bu konuda endişen olmasın..

Mentor protez kullanıyormuş 3 doktorda,Hasan beyde genellikle Mentor protez tercih ediyor.Benim protezlerimde mentor,ben çok memnunum kıvamından,yumuşaklıgından.Sende gözün kapalı tercih edebilirsin,hiçbir şekilde aklına bir kuşku düşmesin.Birçok doktor Mentor protezden memnun ve Mentor marka protezi tercih ediyor..

Sana büyük bir ihtimalle 300-350cc arası bir boyut tercih edilir...ama en iyi sonuç tabiki ameliyat masasında doktorun senin gögsüne bu boyutları deniyecek ve hangisi en güzel duruşu saglayacaksa o tercih edilecektir.Boyut konusundada beklentini nasıl bir gögüs büyüklügünü doktora çok çok iyi anlatman gerekiyorki ona göre protez boyutu tercih etsin sana.Bu konuda doktoruna güvenmekten başka yolun yok.Senin vücuduna en yakışan ve dogal görüntü veren protezi seçeceginden emin olabilirsin canım..

Ameliyattan önce bu kaygıları yaşaman gayet normal ama bence çok şanslısın,çünkü gittigin tüm doktorlar birbirine yaklaşık şeyler söylemişler.Bunun için için rahat olsun.Ya her doktor farklı yöntem deseydi ve aralarında uçurum boyut farkları olan protez büyüklügü tavsiye etseydiler o zaman ne yapacaktın?? Bence herşey açık ve net.Kafan hiç karışmasın,içini ferah tut,herşey çok güzel olacak Allahın izniyle..Bu arada fotolarımı begendigin sevindim Hasan bey bu işte bir uzman,o harikalar yaratıyor :KK34: İnşallah sende güzel mutlu haberlerle aramıza gelir ve bizlere mutlu müjdeli haberler verirsin,Allah yardımcın olsun,dualarım seninle :KK54:

Canım arkadaşım çok çokk geçmiş olsuuuun nelerde yaptırmışsın ohh ohh:KK8:
arzum bacım, sen zaten fıstık gibi hatundun desene mankenlere taş çıkartacaksın:nazar:

Sorma canımcıgım yaa...Kolay degil iki hamilelik ve dogum..ne yaparsam yapiyim gitmiyordu,sabit kalmıştı artık onlar ama artık yoklar :KK8:Yav mankenlerde neymiş yahu biz varken heheheehhh..:KK9::KK9:

arzum canım beni de ekler misin :) seni ekledim sanıyordum albümüm var diyince farkına vardım :)))
5 Ocak için hasan fındıktan ameliyat günü aldım. Canım sizinle paylaşmam gereken şeyler var şimdiden başlığımı açabilir miyim?
Çoooook heyecanlıyım...

hasan fındık su anda ne kadar fıyat verıyor ?

Teşekkür ederim Leylacıgım ..:KK34:

canım.burdakı herkes hasan fındık ıyı dıyor.antalyada gorusmelerımı yaptıktan sonra acaba bırde hasan fındıkla mı gorussem.benım doktorum 6.000 yapıyor sımdı demısın.hasan beyden bahsettın degıl mı? fıyatta hıc ındıırm yapıyorlar mı rıca ettıgınde? bana 6.000 cok geldı yaaa...

ucakla ıstanbula gelsem bır gun otelde kalsam zaten 1 gunde hastanede kalınıyor.olur mu kı acaba.sonucta bılınen bır doktor tercıhı en dogrusu dıye dusunuyorum.ama ben burdan sundu anladım kı aslında zor bır amelıyat degıl.hergun bırı yazıyor buaya bugun amelıyat oldum dıye.ne kadar yaygınlastı boyle.boylece doktorlarında gıderek tecrubesı artıyor dıye dusunuyorum

Eveeetttt..sizlere teker teker cevaplarımı verdigime göre şimdi sizlere bir süprizim varrr...:KK76:

Ben dün sabah Çamlıca Alman Hastanesinde göbegimdeki birtürlü erimeyen azıcık yag depom için ameliyat masasına yattım ve lipo oldum kızlarrr..Bunu sizlerle yeni paylaşıyorum evet,çünkü herşey olsun bitsin sizlere öyle süpriz yapiyim dedim.Şimdi evdeyim,dinleniyorum.Çok spor yapmış gibi,yada diger bir deyimle dayak yemiş gibi karın bölgemde agrı var tabi ama dayanılmayacak bir agrı degil tabi bu.Zaten öyle çok çok yag yoktu,lipofeeling yöntemi ile göbek bölgemdeki yaglar çekildi ve bir önceki ameliyatımdan sonra benim sag gögsüm sol gögsüme göre üst lobu biraz daha küçük duruyordu ve tabi sol gögsüm biraz daha büyük duruyordu.Milimetrik bir duruştu tabi bu ama ben farkettigim için beni rahatsız ediyordu.Göbecikten alınan yaglarla sag gögsümün üst bölgesinede yag enjekte edilip aradaki fark kapatıldı.Şu anda gögsümde sarılı,tabi çok şiş ve gergin.Karın bölgemde sıkı sıkıya sarılı,sezeryan ameliyatı olmuş gibi kalkarken biraz sıkıntı çekiyorum ama herşey çok güzel olacak tabi,bunun düşüncesi bile beni çok mutlu ediyor ve agrı sızıyı unutuyorum..Bu arada hasan beyin yanına sık sık ugrayacagım tabi kontorller pansumanlar felan.Hasan beyin yanına gidecek arkadaşlar tarih ve saat verirlerse bende kontrol saatlerimi ona göre ayarlar ve sizlerle tanışma imkanı sunabilirim.Hepinizi çok öpüyorum ve saglıklı mutlu günler diliyorum arkadaşlarr..Mümkün oldugunca nete girmeye çalışacagım,gerçi telefondanda foruma girip kontrol ediyorum ve sizlere cevap yazmaya çalışıyorum tabi.Haberiniz olsun eger geç cevap verirsem istirahatte oldugum içindir..
Herşey biz kadınlar için yapılmış,bizlerin daha güzel ve formada olmamız için birsürü imkan sunulmuş.Allah doktorları başımızdan eksik etmesin ve tabi anlayışlı kocalar versin..Hepimize tekrardan saglıklı günler diliyorumm ve çok çok öpüyorumm sizlerii :KK54::KK54:

arzumcum çok geçmiş olsun, eminim bu cesaretin bir çoğumuza örnek olacak, meme konusunda bir çok insanın gözünü karartıp ameliyat olmasında hem fotolarının hemde herkese yardımcı olmaya çalışmanın büyük etkisi olduğunu düşünüyorum. eşinde gerçekten çok modern bir adam anlaşılan, her güzel kadının arkasında özgüveni yüksek bir erkek vardır diye düşünüyorum :)) erkeklerin çoğu eşlerinin güzelliklerini kıskandıklarından estetik ameliyatlara karşı çıkıyorlar. bu yaza da bomba gibi bir giriş yapıcaksın...
ben önümüzdeki salı günü (20 aralık) için hasan beyden randevu almayı düşünüyorum sende haftaya gidiceksen aynı güne alabiliriz :)

canım.burdakı herkes hasan fındık ıyı dıyor.antalyada gorusmelerımı yaptıktan sonra acaba bırde hasan fındıkla mı gorussem.benım doktorum 6.000 yapıyor sımdı demısın.hasan beyden bahsettın degıl mı? fıyatta hıc ındıırm yapıyorlar mı rıca ettıgınde? bana 6.000 cok geldı yaaa...

ucakla ıstanbula gelsem bır gun otelde kalsam zaten 1 gunde hastanede kalınıyor.olur mu kı acaba.sonucta bılınen bır doktor tercıhı en dogrusu dıye dusunuyorum.ama ben burdan sundu anladım kı aslında zor bır amelıyat degıl.hergun bırı yazıyor buaya bugun amelıyat oldum dıye.ne kadar yaygınlastı boyle.boylece doktorlarında gıderek tecrubesı artıyor dıye dusunuyorum

merhaba canım bende 2 ay önce hasan fındık'a ameliyat oldum ve emin ol hiç zor bir ameliyat değil. hasan bey'de 6000tl'ye yapıyor diye biliyorum, az para değil tabiki ama gerçekten değiyor. bence bir ara görüş doktor beyin asistanları ulaşım ve konaklama konusunda yardımcı oluyorlar.

hasan fındık su anda ne kadar fıyat verıyor ?

Canım Hasan bey bu ameliyatı 6000ytl ye yapıyor şu anda diye biliyorum.Fiyat konusunda eger yüzyüze görüşme imkanın olursa yardımcı olması için ricada bulunabilirsin ama tabi bilemiyorum.Çünkü şu anda ameliyatlarını Çamlıca Alman Hastanesinde yapıyor.İnanılmaz lüks bir hastane.Bir gece hastanede kalman yetiyor zaten ama sen bir günde otelde kalmak istersen bu konaklamayıda hastanedede yapabilirsin bence.Herşey yüzyüze görüşmede belirginleşir diye düşünüyorum ama Hasan bey otel konaklamasındada yardımcı oluyor,anlaşması oldugu otelde var çünkü.Bence internetten Hasan beyin telefonunu al ara ve görüş,bilgi al ona göre karar verirsin.Senin için en iyisi bu olacaktır diye düşünüyorum..6000 ytl Hasan bey gibi başarılı bir doktor için çok degil bence.Sana ıstanbulda bu ameliyatı yapan ve 3500 ytl isteyen doktorlar ve hastanelerde önerebilirim..Tercih senin tatlım...:KK34:

arzumcum çok geçmiş olsun, eminim bu cesaretin bir çoğumuza örnek olacak, meme konusunda bir çok insanın gözünü karartıp ameliyat olmasında hem fotolarının hemde herkese yardımcı olmaya çalışmanın büyük etkisi olduğunu düşünüyorum. eşinde gerçekten çok modern bir adam anlaşılan, her güzel kadının arkasında özgüveni yüksek bir erkek vardır diye düşünüyorum :)) erkeklerin çoğu eşlerinin güzelliklerini kıskandıklarından estetik ameliyatlara karşı çıkıyorlar. bu yaza da bomba gibi bir giriş yapıcaksın...
ben önümüzdeki salı günü (20 aralık) için hasan beyden randevu almayı düşünüyorum sende haftaya gidiceksen aynı güne alabiliriz :)

Begoncugummm...Teşekkür ederim tatlım..Sizlere yardımcı olabiliyorsam bu benim için çok mutlu bir haberdir..Çünkü yazılarım,yorumlarım,fotoları hep sizleri bilgilendirmek ve yardımcı olabilmek içindir..Ne mutlu bana.. :KK16::KK16: Eşim evet mümkün oldugunca,elinden geldigince yardımcı oluyor bana sagolsun.İlk bu meme büyütme ameliyatını ona bahsettigimde çok büyük tepkiler vermişti ama benim karşı koyulmaz cazibeme karşı koyamadıgı için :KK9: artık ne yapsın isteklerime evet diyor.Alıştı oda artık estetik ameliyat onun içinde öyle çok lüks imkansız operasyonlar degil yanii.. KADININ FENDİ,ERKEGİ YENDİİ..:KK15: Ben hep diyorum kadın kafasına koydugunu isterse yapar diye :KK34:

Benim ilk kontrol günüm 19 aralık pazartesi günü saat 6.30 da..:KK43:( eger randevu almadıysan sende o gün ve o saatte randevu alırsan görüşmeyi çok isterim..Ay lütfen yaa..bek çok heyecanlandım şimdi,lütfen olumlu haberle dön banaaaaa..:KK3: Saat konusunda yogunuz olmaz gibi şey söylerse Gül hanıma benim ismimi ver,buradan tanıştıgımızı ve benimle karşılaşmak için bu ricada bulundugunu söyle yardımcı olur mutlaka...Hadi olumlu güzel haberini bekliyorummm..:KK31:

Begoncugummm...Teşekkür ederim tatlım..Sizlere yardımcı olabiliyorsam bu benim için çok mutlu bir haberdir..Çünkü yazılarım,yorumlarım,fotoları hep sizleri bilgilendirmek ve yardımcı olabilmek içindir..Ne mutlu bana.. :KK16::KK16: Eşim evet mümkün oldugunca,elinden geldigince yardımcı oluyor bana sagolsun.İlk bu meme büyütme ameliyatını ona bahsettigimde çok büyük tepkiler vermişti ama benim karşı koyulmaz cazibeme karşı koyamadıgı için :KK9: artık ne yapsın isteklerime evet diyor.Alıştı oda artık estetik ameliyat onun içinde öyle çok lüks imkansız operasyonlar degil yanii.. KADININ FENDİ,ERKEGİ YENDİİ..:KK15: Ben hep diyorum kadın kafasına koydugunu isterse yapar diye :KK34:

Benim ilk kontrol günüm 19 aralık pazartesi günü saat 6.30 da..:KK43:( eger randevu almadıysan sende o gün ve o saatte randevu alırsan görüşmeyi çok isterim..Ay lütfen yaa..bek çok heyecanlandım şimdi,lütfen olumlu haberle dön banaaaaa..:KK3: Saat konusunda yogunuz olmaz gibi şey söylerse Gül hanıma benim ismimi ver,buradan tanıştıgımızı ve benimle karşılaşmak için bu ricada bulundugunu söyle yardımcı olur mutlaka...Hadi olumlu güzel haberini bekliyorummm..:KK31:

valla doğru kadınlar bir kere kafaya birşeyi koydumu hiç bir erkek önünde duramaz, akıllı erkeklerde karşı çıkmak yerine destek olur.
arzumcum sana özelden mesaj yazamadım, 100 mesaj engeline takıldım. ben daha randevu almamıştım ama ptesi arayıp mutlaka almaya çalışcam, tanışalım artık dimi :) ptesi sabah randevuyu alınca yine yazarım buraya. (kös kös oturmassın merak etme biz birbirimizi tanırız)

valla doğru kadınlar bir kere kafaya birşeyi koydumu hiç bir erkek önünde duramaz, akıllı erkeklerde karşı çıkmak yerine destek olur.
arzumcum sana özelden mesaj yazamadım, 100 mesaj engeline takıldım. ben daha randevu almamıştım ama ptesi arayıp mutlaka almaya çalışcam, tanışalım artık dimi :) ptesi sabah randevuyu alıncay yine yazarım buraya. (kös kös oturmassın merak etme biz birbirimizi tanırız)

Ayyy..hadi bakalım,güzel haberini bekliyorum o zaman,hadi inşallah.Dedigim gibi Gül hanıma durumu izah et,yardımcı olur mutlaka yinede olumsuz bir durum olursa ben devreye girerim ve ararım.Pazartesi günü aradıktan sonra bana hemen yaz canım,öpüyorum çok.. :KK54:

arzumcum çookk geçmiş olsun:KK16: bidahaki yaza hepten bomba olacaksın desene arkadasım,allah nazarlardan saklasın seni:nazar::nazar:

Çok sagol canımcıgımm.. inşallah yaza bomba gibi giriş yapacagız Allah uzun ömür verirde yazı görebilirsek inşallahh..Allahım hepimizi nazarlardan korusun inşallahhh.. :nazar::nazar:

X