- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.833
çok teşekkür ilgine,eve tuğrul beye kilitlendım,diğerlerı izlerimi çok daha fazla sölediler,hatta hiç dikleştime bile yapmak istemediler,karın germedede bir tek tuğrul bey drensiz yapıyor,birde yaptıklaırnı gördüm,şok oldum,naci bey hiç güven vermedi,hasan beyle ilgili kötü şey çok okudum,ama parada yok,doktora biraz yalvarmam lazım :)
canım benım sadece fikirlerimi paylaştım senınle.hanı kötüleyeyım diye değilde,ne düşündüğümü,yoksa keşke başka doktor bulsamda olsam,yanı az para değil tuğrul beyın rakamı,bir araba alınıyo,
Canım benim ilk mesajda yazmışsınya Hasan bey ile ilgili çok kötü şey okudum diye,bende merak ettim nerde okudun o kötü şeyleri,şimdi birşey diyorsan onun arkasında dur,göster.Böyle birşeyi söyleyipte daha sonrasında ben doktor kötülemek için degil,fikrimi söyledim dersen olmaz...Fikirlerini paylaşırsın tabiki,hepimiz fikirlerimizi paylaşıyoruz burada..Ben yaşadıgım bütün süreci paylaştım,yalansız dolansız..Herşeyim gerçek.Aynı şey Doktor Naci bey içinde geçerli,ben o kadar araştırma yaptım ne Naci bey için kötü birşey duydum okudum,nede Hasan bey için..Her ikisi içinde asla kötü birşey söyleyemem,yazamam.Sana birisi Hasan bey için kötü birşey yazdıysa o başka,niyeti nedir o konuda düşünmek lazım..Öyle degilmi arkadaşım.Bütün doktorlarımızın büyük bir deneyimi vardır.Her hasta kendi doktoru için güzel yorumlar yazar tabi,ama yaşadıgı mutlu olmadıgı bir sonuç varsa onuda yazması lazım.Böylelikle bizler yorumları okuyarak yaşanan tecrübelerden yola çıkarak doktor seçimimizi yapıyoruz,öyle degilmi.Kesin kaynaklardan degilde kulaktan dolma fikirler görüşler içn hiçbir doktora karalama yapmayalım..
Sende doktor seçminde özgürsün tabi,ama belli içine Tugrul bey sinmiş,ona ameliyat olacaksın.Başka doktor içine sinmemiş onlara ameliyat olsanda Allah korusun bir problem çıksa yada sonuçtan mutsuz olsan Tugrul beyi seçmedigin için mutsuz olacaksın..Yani ücreti fazla olabilir ama sonuçta senin doktorun Tugrul bey olacak bence..Olsun..önemli olan mutlu operasyon sonuçları görmek,yüz güldüren sonuçların olması..Hakkında herşeyin hayırlısı olsun tekrardan,Allah yardımcın olsun canım...