arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

çok teşekkür ilgine,eve tuğrul beye kilitlendım,diğerlerı izlerimi çok daha fazla sölediler,hatta hiç dikleştime bile yapmak istemediler,karın germedede bir tek tuğrul bey drensiz yapıyor,birde yaptıklaırnı gördüm,şok oldum,naci bey hiç güven vermedi,hasan beyle ilgili kötü şey çok okudum,ama parada yok,doktora biraz yalvarmam lazım :)

Anammm... bak şimdi olmadı..Kız Hasan beyle ilgili kötü şeyleri nerelerde okudun bakiyim.Doktoruma laf söyletmem burada.O dünya tatlısı,yardımsever,işinde uzman,başarılı mükemmel ötesi bir doktordu.Beni çok iyi anladı ve istedigim mükemmel gögüslere kavuşturdu..Ayrıca Naci beyle ilgili yazdıklarınada katılmıyorum.O da işinde başarılı uzman bir doktor..Lütfen..Doktorlarımıza laf yok.Bu doktorların yaptıgı süper sonuçlar var,biz burada foto paylaşıp gösteriyoruz sonuçları..oladı..:KK20::KK19:

Anlatıyorum kızlar bunu hepiniz yapın ve dogru sütyen ölçünüzü bulun...
Şimdi eline bir mezura alıyorsun,gögüs altından yani memişlerin altından gögüs kafesine çepeçevre dolayıp mezura dümdüz olacak şekilde tutup ölçüyü alıyorsun.Çıkan sonuç 70cm ve altı ise sütyen bedeniniz 70 dir..71-75 cm arası ise beden ölçünüz 75 dir.76-80 cm arası ise beden ölçünüz 80 dir.81-85cm arası ise beden ölçünüz 85 dir.86-90cm arası ise beden ölçünüz 90 dır.91-95 cm arası ise beden ölçünüz 95 dir.96-100 cm arası ise beden ölçünüz 100 dür...bu böyle sürerrr giderrr..

Şimdi sıra cup yani meme büyüklügü ölçünüzü bulmaya geldi...

Mezurayı yine sırttan öne dogru ancak bu kez memelerinizin ucundan,üstünden geçecek şekilde çevreleyin.Çıkacak olan deger birinci aşamada elde edilen meme altı çevresi degerinden daha fazla bir uzunluk olacaktır.Bu farka cup ölçüsü denir.Bu fark eger 6.5 cm den küçükse sizin cup ölçünüz A dır.6.5-13 cm arası ise sizin cup ölçünüz B dir.14-19.5 cm arası ise cup ölçünüz C dir.19.5-26 cm arası ise sizin cup ölçünüz D dir.26 cm den büyükse cup ölçünüz DD dir...
Örnek veriyim...
Meme altı çevreniz 73cm,meme ucu çevreniz 85 cm.İki ölçü arasında kaç cm var??12 cm dimi..bakıyoruz..Fark 12 cm olunca cup ölçümüz B oluyor.Beden ölçümüzde meme altı ölçümüz neydi 73cm bakıyoruz..71 ve 75 cm olunca beden ölçümüz ne oluyorduu??75 beden oluyordu.Yani sonuç,sütyen ölçüsü 75 B dir..

Yalnız bu ölçünüzü regl olmadan birkaç gün öncesinde alın,çünkü bu dönemlerde kadınların gögüsleri büyür ve sonuç degişebilir..

Hadi bakalım kızlarr..mezuralar alıp ölçelimm..:KK9:
Ben en iyisi bu konuda sayfa açiyim ve herkes okusun bilgilensin,belki birçok kişinin gözünden kaçabilir böyle bir paylaşım...:KK34:

sekerim ya ben mezureyi bulamadim ama evde normal metre vardi(guleceksin) ne yapayim yapmasam meraktan catlardim ben neyse aynen dediklerin gibi olctum. metre ile mezure arasinda fark olabilirmi bilmiyorum en azindan bir mezure buluncaya kadar merakimi gidermis oldum.

olculerim gogus alti 86
gogus ucu 95
inanamadim defalarca olctum durdum eger dogru hesaplamissam 90 c mi oluyor:KK30::KK53::KK52::KK52:
goruyormusun tatlim tam istedigim olcu.hemen bir mezure bulmam lazim :KK53:

sekerim ya ben mezureyi bulamadim ama evde normal metre vardi(guleceksin) ne yapayim yapmasam meraktan catlardim ben neyse aynen dediklerin gibi olctum. metre ile mezure arasinda fark olabilirmi bilmiyorum en azindan bir mezure buluncaya kadar merakimi gidermis oldum.

olculerim gogus alti 86
gogus ucu 95
inanamadim defalarca olctum durdum eger dogru hesaplamissam 90 c mi oluyor:KK30::KK53::KK52::KK52:
goruyormusun tatlim tam istedigim olcu.hemen bir mezure bulmam lazim :KK53:
Canım bahsettigim hani şu kumaş mezuralar varya,onlar işte.Metre yani,ama kumaş olanı :KK34:
Senin verdigin ölçülere göre sütyen ölçün 90 B... Senin gögüs büyüklügün B cup olamaz yaa.. Bence yanlış ölçü aldın,tekrar dene..

ha bu arada tatlim muhtesem otesi gorunuyorlar bu nazarlik senin icin :nazar::nazar::nazar::nazar::KK16:
Çok teşekkürler tatlım,begenmenize sevindim..,bende çok begeniyorum harika oldular...:KK17:
Canım bahsettigim hani şu kumaş mezuralar varya,onlar işte.Metre yani,ama kumaş olanı :KK34:
Senin verdigin ölçülere göre sütyen ölçün 90 B... Senin gögüs büyüklügün B cup olamaz yaa.. Bence yanlış ölçü aldın,tekrar dene..

$untitled.png Fotoda gösterilen şekilde ölçünüzü alın,mezuranın düz şekilde olmasına özen gösterin,üzerinizde birşey olmasın,regl olmadıgınız dönem olsun çünkü bu dönemlerde gögüsler şişer ve yanlış ölçü alırsınız.:KK34:

Merhaba |Arzum77,
Ben de gogus buyutme ameliyati olmak istiyorum doktor arastiriyorum. Dr. Baris Cakir i duydunmu yada gorustunmu bilmiyorum o doktorla gorusmeyi planliyordum ama senin yorumlarini okudum senin doktorunu da listeye ekledim. Baris Cakir da ayni kas zari alti teknigini uyguluyo sanirim iki doktorla da gorusucem. Sana arkadaslik teklifi gonderdim kabul edersen belki resimlerine bende bakabilirim. Birkac arkadas resim gonderdi kas ustu yaptiranlardan hicbiri hosuma gitmedi. kas zari alti teknigi ile yapilan bir kac gogus resmi gordum gercekten cok dogal gorunuyo. Eger bir sakincasi yoksa bu ameliyat icin ne kadar odeme yaptin? biliyorum bir cok etken var fiyat belirlenmesinde ama bir fikir olusturmasi acisindan soruyorum. Birde ben Londra da yasiyorum once burdan karar verip birkac doktor belirlemek istiyorum. Kafam haliyle biraz karisik ama senin yorumlarin cok guven verdi bana. Sayfalarca yorum var hepsini okuyamadim tabi ama genel hatlariyla basarili bir ameliyat gecirdigini ve memnun oldugunu farkettim. Yardimci olursan sevinirim.
Simdiden tesekkur ederim
sevgiyle kal..
Ozlem

Ameliyat öncesi görüştügüm doktorlardan biride Barış beydi.Kendisi çok tatlı başarılı bir doktor ama biz boyut konusunda anlaşamadık.Ben büyük dolu dolu duran gögüs istedim,aklımda 400cc vardı,Barış bey bana daha küçük cc önerdi,400cc yi kabul etmedi.O yüzden başka doktorlar araştırdım.Sonunda Hasan beyle karşılaştım ve bütün yöntemler,protez büyüklügünde anlaştık ve ameliyatımı ona olmaya karar verdim ve çok mutluyum tabi...
Önemli olan seni anlayan,pozitif elektrik aldıgın doktora ameliyat olmandır,bu yüzden aklındaki bütün doktorlarla görüşmeden sakın karar verme,yoksa pişman olursun...
Bana da kas zarı altı teknigi yöntemi uygulandı,yuvarlak hıgh profil cohesive1 mentor marka protez takıldı.Sonuç..ortada işte...:KK52::KK52: İstedigim gibi dolu dolu gögüslere sahibim..çok mutluyum...
Ben bu ameliyatı Şubat ayında oldum,fiyat olarak herşey içinde 5000 ytl ödedim.Hasan bey bu ameliyatı şu anda 6000 ytl ye yapıyor canım.
Yutdışında yaşıyorsan Hasan beye mail yoluyla foto gönder,sana yardımcı olurlar,bilgiler gelir sana.Hasan beyin internet sitesine gir telefonda açıp görüşebilirsin...
Ameliyatımın sonucundan inanılmaz memnunum,doktorumu tavsiye ederim tabi..Yardımcı olabilecegim başka bir konu olursa yaz,yardımcı olmaya çalışırım..Arkadaş olarak ekliyorum,fotolarıma bakabilirsin ama yorumsuz geçmemek kaydıyla..:KK34:

Hayat sana en güzel şeyleri getirsin,hep mutlu kalman dilegiyle :KK16:Görüşmek dilegiyle...

fıstıkk görünce dayanamadım resminii süperrrr olmuşş iç çamaşırlarda süper :)

merhaba Arzum
cok tesekkur ederim beni ekledigin icin resimlerine tek tek baktim harikalar kiskanmamamk elde degil masallah. senin vucut yapina da cok guzel gitmis. insan yaptiriyosa biraz buyuk olsun dimi yaptirdigina degsin senin cc olarak buyuk gibi geliyo kulaga ama goruntude cok dogal olmuslar dolu dolu olmuslar. doktorun cok basarili belli
tekrar tesekkurler
sevgiyle kal

Çok teşekkürler tatlım,begenmenize sevindim..,bende çok begeniyorum harika oldular...:KK17:

aa sen B yi nerden cikardin e ne guzel 90 c bulmusum tatlim olmadi ama hevesimi kursagimda biraktin:KK52:saka bir yana sekerim sen beni anlamadin kumas mezureyi evde bulamadim gecici olarak metal metre vardi onla olctum. aynen resimdeki gibi olctum yanlis varsa bende degil metal metrede olmali tatlim:KK53: neyse ben pazartesi kumas mezure alayim tekrar olcerim bakalim ne cikacak.opuyorum canim:KK16:

aa sen B yi nerden cikardin e ne guzel 90 c bulmusum tatlim olmadi ama hevesimi kursagimda biraktin:KK52:saka bir yana sekerim sen beni anlamadin kumas mezureyi evde bulamadim gecici olarak metal metre vardi onla olctum. aynen resimdeki gibi olctum yanlis varsa bende degil metal metrede olmali tatlim:KK53: neyse ben pazartesi kumas mezure alayim tekrar olcerim bakalim ne cikacak.opuyorum canim:KK16:

Metal metre..:KK53: Yahu kesin yanlış ölçtün tabi..Senin gögüsler B olamaz..fotoları gördük...imkansızz...En kıssa zamanda kumaş mezura alıp dogru sonuçları bize göndermen dilegiylee..:13:

merhaba Arzum
cok tesekkur ederim beni ekledigin icin resimlerine tek tek baktim harikalar kiskanmamamk elde degil masallah. senin vucut yapina da cok guzel gitmis. insan yaptiriyosa biraz buyuk olsun dimi yaptirdigina degsin senin cc olarak buyuk gibi geliyo kulaga ama goruntude cok dogal olmuslar dolu dolu olmuslar. doktorun cok basarili belli
tekrar tesekkurler
sevgiyle kal

Ben teşekkür ederim canım güzel dileklerin için :nazar:

tatlim sen simdi B cup olamaz imkansiz derken verdigim olculerden daha kucuk mu yoksa buyuk mu bekliyordun.yazarim canim hele mezure alayim tam olcuyu yazarim.bide simdiki halleri daha sis ve gerginler 3 ay sonra tam cup oturmazmi.yada arada fark olurmu sence:44:

tatlim sen simdi B cup olamaz imkansiz derken verdigim olculerden daha kucuk mu yoksa buyuk mu bekliyordun.yazarim canim hele mezure alayim tam olcuyu yazarim.bide simdiki halleri daha sis ve gerginler 3 ay sonra tam cup oturmazmi.yada arada fark olurmu sence:44:

B cup olamaz evet çünkü gögüslerin daha büyük görünüyorlar,yani kesin C cup veya D cup dır..Zamanla protezler daha yerine oturacak,büyüklügü şekilleri daha belli olacak tabi.Şişlikler gidince evet biraz küçülüyorlar ama şekil olarak daha güzel bir hale geliyorlar tabi...:KK34:

B cup olamaz evet çünkü gögüslerin daha büyük görünüyorlar,yani kesin C cup veya D cup dır..Zamanla protezler daha yerine oturacak,büyüklügü şekilleri daha belli olacak tabi.Şişlikler gidince evet biraz küçülüyorlar ama şekil olarak daha güzel bir hale geliyorlar tabi...:KK34:

oh oh agzina saglik :KK51::KK16:her dedigin dogru ciktigi icin bir an korktum daha kucuk bi cc soyleyeceksin diye

Bu arada bende dün ölçtüm gögüsümü.Meme altı ölçüm 73cm,meme üstü 95cm..Yani benim sütyen ölçüm 75 D...Kızlar bu tabloda sizin dogru sütyen ölçünüzü almanıza yardımcı olacaktır..:KK34:

Sütyen Beden Ölçüsü
(Türkiye)
Göğüs Altı Ölçüsü
(cm)
Göğüs Çevresi
(cm)
Göğüs Çevresi
(cm)
Göğüs Çevresi
(cm)
Göğüs Çevresi
(cm)
Göğüs Çevresi
(cm)
7068-7282-8484-8686-8888-9090-92
7573-7787-8989-9191-9393-9595-97
8078-8292-9494-9696-9898-100100-102
8583-8797-9999-101101-103103-105105-107
9088-92102-104104-106106-108108-110110-112
9593-97107-109109-111111-113113-115115-117
10098-102112-114114-116116-118118-120120-122
ABCDE

Arzum,sana bir soru sormuştum,cevaplamamışsın, üzüldüüüüüm

Ahh bebegimmm...cevaplamamışmıyım gözümden kaçmış affet,hemen baktım buldum sordugun soruyu...Hmmmm..Bence bunu en iyi cevabını Boyner magzalarındaki iç çamaşırı reyonunda bulabilirsin...Ben sütyen seçimini oradan yapıyorum,aradıgımı bulabiliyorum.Nasılsa artık sütyen seçiminde serbestsin artık gelsin Tüllerr..dantellerrr..:KK52: Mesela benim avatardaki sütyenim miss claire marka,boynerden aldım,altıda var..ister takım olarak al,ister tek..Sonracıgıma magıc form öneririm sana..trump.. içi desteksiz al mutlaka,az da olsa hiçbirşey olmasın içinde,genellikle altları demirli oluyor,seni rahatsız ederse demiri çıkarabilirsin canımcıgım..Başka başkaa..sporcu sütyenini gün içinde takmanı öneririm çünkü onun verdigi rahatlıgı başka sütyende bulamazsın ve inanılmaz şekil veriyorlar,dogal şekiller bunlar..Hangisinde rahat edersen,hangisini istersen onu kullan bebişim..artık seçim senin..yaşasın özgürlük...:KK52:

Bu arada bende dün ölçtüm gögüsümü.Meme altı ölçüm 73cm,meme üstü 95cm..Yani benim sütyen ölçüm 75 D...Kızlar bu tabloda sizin dogru sütyen ölçünüzü almanıza yardımcı olacaktır..:KK34:

Sütyen Beden Ölçüsü
(Türkiye)
Göğüs Altı Ölçüsü
(cm)
Göğüs Çevresi
(cm)
Göğüs Çevresi
(cm)
Göğüs Çevresi
(cm)
Göğüs Çevresi
(cm)
Göğüs Çevresi
(cm)
7068-7282-8484-8686-8888-9090-92
7573-7787-8989-9191-9393-9595-97
8078-8292-9494-9696-9898-100100-102
8583-8797-9999-101101-103103-105105-107
9088-92102-104104-106106-108108-110110-112
9593-97107-109109-111111-113113-115115-117
10098-102112-114114-116116-118118-120120-122
ABCDE

tesekkurler tatlim:KK16:daha mezure alamadim dun cok yogundum:KK17: bugun insallah bir ara giderim

Anammm... bak şimdi olmadı..Kız Hasan beyle ilgili kötü şeyleri nerelerde okudun bakiyim.Doktoruma laf söyletmem burada.O dünya tatlısı,yardımsever,işinde uzman,başarılı mükemmel ötesi bir doktordu.Beni çok iyi anladı ve istedigim mükemmel gögüslere kavuşturdu..Ayrıca Naci beyle ilgili yazdıklarınada katılmıyorum.O da işinde başarılı uzman bir doktor..Lütfen..Doktorlarımıza laf yok.Bu doktorların yaptıgı süper sonuçlar var,biz burada foto paylaşıp gösteriyoruz sonuçları..oladı..:KK20::KK19:

canım benım sadece fikirlerimi paylaştım senınle.hanı kötüleyeyım diye değilde,ne düşündüğümü,yoksa keşke başka doktor bulsamda olsam,yanı az para değil tuğrul beyın rakamı,bir araba alınıyo,

Son düzenleme:
X