arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

tatlim basta insan neler dusunuyor aman buyuk gelmesin kimse anlamasin soyle boyle ama aslinda en bastan istediginin bir buyugunu koymak lazimmis.ne yapacaz artik boyle idare edecez ilerde allah kerim:KK76:
canim D cup dantelli demissin sabah sabah kafa allak bullak ben anlamadim simdi D cup ama hangi numara al demissin sonrasinda buyuk gelmez demissin 80 mi 85 mi:KK17:

Kahvaltımı yapiyim sana bu konuda en ince detayına kadar yazıcam tatlım..bekle beni geri dönecegim...:KK55::KK55: :KK9:

tatlim basta insan neler dusunuyor aman buyuk gelmesin kimse anlamasin soyle boyle ama aslinda en bastan istediginin bir buyugunu koymak lazimmis.ne yapacaz artik boyle idare edecez ilerde allah kerim:KK76:
canim D cup dantelli demissin sabah sabah kafa allak bullak ben anlamadim simdi D cup ama hangi numara al demissin sonrasinda buyuk gelmez demissin 80 mi 85 mi:KK17:

Anlatıyorum kızlar bunu hepiniz yapın ve dogru sütyen ölçünüzü bulun...
Şimdi eline bir mezura alıyorsun,gögüs altından yani memişlerin altından gögüs kafesine çepeçevre dolayıp mezura dümdüz olacak şekilde tutup ölçüyü alıyorsun.Çıkan sonuç 70cm ve altı ise sütyen bedeniniz 70 dir..71-75 cm arası ise beden ölçünüz 75 dir.76-80 cm arası ise beden ölçünüz 80 dir.81-85cm arası ise beden ölçünüz 85 dir.86-90cm arası ise beden ölçünüz 90 dır.91-95 cm arası ise beden ölçünüz 95 dir.96-100 cm arası ise beden ölçünüz 100 dür...bu böyle sürerrr giderrr..

Şimdi sıra cup yani meme büyüklügü ölçünüzü bulmaya geldi...

Mezurayı yine sırttan öne dogru ancak bu kez memelerinizin ucundan,üstünden geçecek şekilde çevreleyin.Çıkacak olan deger birinci aşamada elde edilen meme altı çevresi degerinden daha fazla bir uzunluk olacaktır.Bu farka cup ölçüsü denir.Bu fark eger 6.5 cm den küçükse sizin cup ölçünüz A dır.6.5-13 cm arası ise sizin cup ölçünüz B dir.14-19.5 cm arası ise cup ölçünüz C dir.19.5-26 cm arası ise sizin cup ölçünüz D dir.26 cm den büyükse cup ölçünüz DD dir...
Örnek veriyim...
Meme altı çevreniz 73cm,meme ucu çevreniz 85 cm.İki ölçü arasında kaç cm var??12 cm dimi..bakıyoruz..Fark 12 cm olunca cup ölçümüz B oluyor.Beden ölçümüzde meme altı ölçümüz neydi 73cm bakıyoruz..71 ve 75 cm olunca beden ölçümüz ne oluyorduu??75 beden oluyordu.Yani sonuç,sütyen ölçüsü 75 B dir..

Yalnız bu ölçünüzü regl olmadan birkaç gün öncesinde alın,çünkü bu dönemlerde kadınların gögüsleri büyür ve sonuç degişebilir..

Hadi bakalım kızlarr..mezuralar alıp ölçelimm..:KK9:
Ben en iyisi bu konuda sayfa açiyim ve herkes okusun bilgilensin,belki birçok kişinin gözünden kaçabilir böyle bir paylaşım...:KK34:

arzum77 forumu tam okuyaadım ama anladığım kadarıyla tecrübelisin bu konuda,ben tuğrul turana gitmiştim,bende çok arktı ve büyük değil,ama ben sılıkon olmadan dıkleşsin istiyorum,küçülür dedi razı oldum,ve başka hiçbir doktor dikleştirmem,silıkon dedi postaladı,sorun şuki ben bu operasyonla birlikte tam karın germe olucam,yanı tuğrul beyin sölediğ rakam benı aştı,fakat ondan başka ne dikleştiren(barby göğüs estetiğ diyor)yok,fikrin varsa ve beımle paylaşırsan sevinirim.zaten en son gidip yalvarcam kendısıne,ha bu arada o doktor herkese yapmıyor ameliyat,benım halımı görünce :KK43: gönüllü elimden gelse şimdi yapamk isterdım dedi,güleyim ağlayayımmı bilemedim

Sevgili arzum77, gecenlerde kopyaladıgın Bursa estetikçileri topiğini okudum da.... pek tatmin etmedi acıkcası. :KK43: tavsiyeden ziyade daha cok şikayet gördüm. Ürktüm acıkcası, İstanbul daki dr. lardan birine karar verecegim. Yardımların icin yinede cok tskler.
Hatta daha coook yardımına/tavsiyelerine ihtiyacım olacak :KK66:

arzum77 forumu tam okuyaadım ama anladığım kadarıyla tecrübelisin bu konuda,ben tuğrul turana gitmiştim,bende çok arktı ve büyük değil,ama ben sılıkon olmadan dıkleşsin istiyorum,küçülür dedi razı oldum,ve başka hiçbir doktor dikleştirmem,silıkon dedi postaladı,sorun şuki ben bu operasyonla birlikte tam karın germe olucam,yanı tuğrul beyin sölediğ rakam benı aştı,fakat ondan başka ne dikleştiren(barby göğüs estetiğ diyor)yok,fikrin varsa ve beımle paylaşırsan sevinirim.zaten en son gidip yalvarcam kendısıne,ha bu arada o doktor herkese yapmıyor ameliyat,benım halımı görünce :KK43: gönüllü elimden gelse şimdi yapamk isterdım dedi,güleyim ağlayayımmı bilemedim

Sevgili endulus ben de goguslerimin sarkmasından ve kucuklugunden şikayetçiyim.Dikleştirme+silikon ameliyatı olmam gerekiyor Hasan Fındıkla bu konuda goruştum ama iki ameliyat old.için fiyat beni de aştı:KK43:Tuğrul Beyin bu barbie yontemiyle yaptıgı dikleştirme ameliyatını ben de duydum.Sakıncası yoksa dikleştirme ve dikleştirme+silikon fiyatını soyleyebilirmisin?Ayrıca herkese bu ameliyatı yapmıyor derken neyi kastettin anlayamadım açıkçası?Sadece bizim gibi umutsuz vakalara mı yapıyor acaba:26:

Arzum cugum sana da merhaba canım benim nasılsın goruşmeyeli?bu ara forumda pek yazamıyorum malum iş guç:KK43: Ama yazmasam da hep takipteyim:)Gene herkesin iyilik melegi olmaya devam ediyosun ne guzel ...Bu arada sayfanı bu dikleştirme muhabbetiyle meşgul ediyoruz bozulmuyosun inşallah:KK9: Gordugun gibi oturdugum yerden araştırma yapmaya devam ediyorum maalesef hiç fırsat bulamıyorum doktor doktor gezmeye:KK43: Bakalım hayırlısı ama kesinlikle vazgeçmiş degilim tabii:KK53: Seni çok çok öpuyorum canım

Canım şu anda kaç beden sütyen kullanıyorsun?? Barby yöntemi ile çok büyük gögüsler 2-4 beden küçülebiliyor.Senin meme dokun ne kadar bilemiyorumki.Ayrıca diger doktorlar anladıgım kadarıyla dikleştirmeye gerek duymadan silikonla dik ve dolu gögüsler elde edebileceklerini söylemişler..Dogrumu anlamışım??Yani Tugrul Bey in fiyatları çok yüksek,bilemiyorum tabi,maddi durumun bunu karşılayabilirmi.Doktor herkese yapmıyor ameliyat demişsin,nasıl yani hastamı seçiyor yaa..:)) Biraz daha ayrıntılı yazarsan yardımcı olurum tabi.Sütyen ölçünü söyle bana birde nasıl bir gögüs istedigini.Diger doktorlar tam olarak ne dedi sana??Bunları tekrar yaz,elimden gelen bilgileri seninle paylaşırım tabiki..:KK34:

Sevgili arzum77, gecenlerde kopyaladıgın Bursa estetikçileri topiğini okudum da.... pek tatmin etmedi acıkcası. :KK43: tavsiyeden ziyade daha cok şikayet gördüm. Ürktüm acıkcası, İstanbul daki dr. lardan birine karar verecegim. Yardımların icin yinede cok tskler.
Hatta daha coook yardımına/tavsiyelerine ihtiyacım olacak :KK66:

Canım tabi karar senin kararın..İstanbuldaki doktorlarla görüş,nasıl istersen,bilgin olsun diye söyledim,yoksa direk gel benim doktora ameliyat ol derdim :)
Yardımlarımızla,tavsiyelerimizle buradayız efendim.Yazın yanıtlayalım..:KK34:

Arzum cugum sana da merhaba canım benim nasılsın goruşmeyeli?bu ara forumda pek yazamıyorum malum iş guç:KK43: Ama yazmasam da hep takipteyim:)Gene herkesin iyilik melegi olmaya devam ediyosun ne guzel ...Bu arada sayfanı bu dikleştirme muhabbetiyle meşgul ediyoruz bozulmuyosun inşallah:KK9: Gordugun gibi oturdugum yerden araştırma yapmaya devam ediyorum maalesef hiç fırsat bulamıyorum doktor doktor gezmeye:KK43: Bakalım hayırlısı ama kesinlikle vazgeçmiş degilim tabii:KK53: Seni çok çok öpuyorum canım

İyiyim canım..Yazın tabi ne sakıncası olacak aşkolsun...Meşgul edermisiniz siz ayol,benim sayfam,senin sayfanmı var burada.ben öyle birşey düşünmem,rahat ol..
Aynen araştırmaya devam,yılmak yok..Bravoo..Tebrik ediyorum seni.Tam gaz ileri...:KK55: Bende seni çok öpüyorum,gelişmelerden haberdar et beni...:KK16::KK16:

Anlatıyorum kızlar bunu hepiniz yapın ve dogru sütyen ölçünüzü bulun...
Şimdi eline bir mezura alıyorsun,gögüs altından yani memişlerin altından gögüs kafesine çepeçevre dolayıp mezura dümdüz olacak şekilde tutup ölçüyü alıyorsun.Çıkan sonuç 70cm ve altı ise sütyen bedeniniz 70 dir..71-75 cm arası ise beden ölçünüz 75 dir.76-80 cm arası ise beden ölçünüz 80 dir.81-85cm arası ise beden ölçünüz 85 dir.86-90cm arası ise beden ölçünüz 90 dır.91-95 cm arası ise beden ölçünüz 95 dir.96-100 cm arası ise beden ölçünüz 100 dür...bu böyle sürerrr giderrr..

Şimdi sıra cup yani meme büyüklügü ölçünüzü bulmaya geldi...

Mezurayı yine sırttan öne dogru ancak bu kez memelerinizin ucundan,üstünden geçecek şekilde çevreleyin.Çıkacak olan deger birinci aşamada elde edilen meme altı çevresi degerinden daha fazla bir uzunluk olacaktır.Bu farka cup ölçüsü denir.Bu fark eger 6.5 cm den küçükse sizin cup ölçünüz A dır.6.5-13 cm arası ise sizin cup ölçünüz B dir.14-19.5 cm arası ise cup ölçünüz C dir.19.5-26 cm arası ise sizin cup ölçünüz D dir.26 cm den büyükse cup ölçünüz DD dir...
Örnek veriyim...
Meme altı çevreniz 73cm,meme ucu çevreniz 85 cm.İki ölçü arasında kaç cm var??12 cm dimi..bakıyoruz..Fark 12 cm olunca cup ölçümüz B oluyor.Beden ölçümüzde meme altı ölçümüz neydi 73cm bakıyoruz..71 ve 75 cm olunca beden ölçümüz ne oluyorduu??75 beden oluyordu.Yani sonuç,sütyen ölçüsü 75 B dir..

Yalnız bu ölçünüzü regl olmadan birkaç gün öncesinde alın,çünkü bu dönemlerde kadınların gögüsleri büyür ve sonuç degişebilir..

Hadi bakalım kızlarr..mezuralar alıp ölçelimm..:KK9:
Ben en iyisi bu konuda sayfa açiyim ve herkes okusun bilgilensin,belki birçok kişinin gözünden kaçabilir böyle bir paylaşım...:KK34:

bu bilgilendirme süper olmuş canım, açıkçası ben bilmiyordum nasıl ölçüleceğini.

ah ah døkturmussun yine canim supersin ya:KK16:. simdi degil ama bugun kesin alacam mezureyi olcecem bende cok merak ediyorum kac oldu bedenim.90 cc olsun dermisim istiyorum isteee:KK19:

Canım şu anda kaç beden sütyen kullanıyorsun?? Barby yöntemi ile çok büyük gögüsler 2-4 beden küçülebiliyor.Senin meme dokun ne kadar bilemiyorumki.Ayrıca diger doktorlar anladıgım kadarıyla dikleştirmeye gerek duymadan silikonla dik ve dolu gögüsler elde edebileceklerini söylemişler..Dogrumu anlamışım??Yani Tugrul Bey in fiyatları çok yüksek,bilemiyorum tabi,maddi durumun bunu karşılayabilirmi.Doktor herkese yapmıyor ameliyat demişsin,nasıl yani hastamı seçiyor yaa..:)) Biraz daha ayrıntılı yazarsan yardımcı olurum tabi.Sütyen ölçünü söyle bana birde nasıl bir gögüs istedigini.Diger doktorlar tam olarak ne dedi sana??Bunları tekrar yaz,elimden gelen bilgileri seninle paylaşırım tabiki..:KK34:

ilgine tşk,evet herkes yapmıyor,yanı gerçekten ihtiyacını olana,piskolojı sağlam olana,çok uzun hıkaya,senın iki-üç görüşme yapıyor,2 saat sürüyoee,sohbet ediyor flan filan,benım göğüs dokum yok yanı toparlansa 75-80 ancak olur,zayıflayınca küçüldü,ama ben razıyım,ama silıkonla kurtulacak gibi değil,yanı ılla bir dikleştirme +silıkon olcak,mesela karın germe yaparken bazılaırna alttan sılıkon koyuluyormui,iz bile olmuyor,benımki öle değil,valla sadece göğüs 9000 tl,ama karınla birlikte 15000 dedi,10000 dese razı olurdum,birde diğerleri dikleştirirken çok iz yapıyor,bunun yaptıklarını gördüm dehşet süperdi

ilgine tşk,evet herkes yapmıyor,yanı gerçekten ihtiyacını olana,piskolojı sağlam olana,çok uzun hıkaya,senın iki-üç görüşme yapıyor,2 saat sürüyoee,sohbet ediyor flan filan,benım göğüs dokum yok yanı toparlansa 75-80 ancak olur,zayıflayınca küçüldü,ama ben razıyım,ama silıkonla kurtulacak gibi değil,yanı ılla bir dikleştirme +silıkon olcak,mesela karın germe yaparken bazılaırna alttan sılıkon koyuluyormui,iz bile olmuyor,benımki öle değil,valla sadece göğüs 9000 tl,ama karınla birlikte 15000 dedi,10000 dese razı olurdum,birde diğerleri dikleştirirken çok iz yapıyor,bunun yaptıklarını gördüm dehşet süperdi

Doktorunun bu şekilde düşünmesi bence çok güzel.Hastanın Psikolojik sorunları varsa ve bu sorunlar yüzünden estetik ameliyatı olanlarda sonuç malesef güzel olsada hasta memnun olmuyor...Hasan beyde ilk görüşmede farklı bir elektrik aldıgı hastaları ameliyat etmek istemiyor ve biraz zaman veriyor..Çünkü o hasta doktor için zor bir hastadır.

Tugrul beyin fiyatları evet yüksek gerçekten.Karın germe ameliyatı yapılırken meme büyütme ameliyatıda kesilen karın bölgesinden sokulan boru içinden bükülüp memeye yerleştirilen sonradan sıvı ile doldurulan,yani serum fizyolojik protezlerle yapılabiliyor..Biraz karışık oldu herhalde ama anlamışsındır umarım :) Yani şöyleki karın germe ameliyatı olmasan bile izsiz bir gögüs büyütme ameliyatı olmak istenirse göbek deliginden sokulan bir boru ile memeye kadar bir yol açılıyor.o borunun içine içi dolmamış protezin dış zarı memede açılan cebe ulaştırılıp sonradan serum fizyolojik basılarak protez şişiriliyor ve meme büyütme ameliyatı yapılıyor..Gerçi bu yöntem genelde yutdışında uygulanıyor,Türkiyede pek yapılmıyor.

Dikleştirme ameliyatında lolipop şeklinde bir iz oluyor.Meme ucunda kalıcı belli olan bir iz kalmıyor.Çünkü izi çok iyi saklayabilen bir bölgedir meme ucu.Sadece meme ucundan aşşagıya dogru düz bir iz oluyor.Arkadaşım oldu bu ameliyatı,2 sene geçti izleri inanılmaz derecede azaldı.Doktoru isterse lazerle iyice silebilecegini söyledi ama kendisi gerek duymadı.Tabi ilk sene izler biraz kırmızımsı duruyor,zamanla silikleşiyor tamamen geçmesede.Fakat lazerle silinmesi bence harika..
Bence birkaç doktora daha görün,bilemiyorum hangi doktorlarla görüştün ama ıstanbulda oturuyorsan Hasan beylede görüş,sonra Naci bey var,onunlada randevu al görüş derim ben.Şu anda sen Tugrul beye kilitlenmişsin,belli oluyor ama başka doktorlardanda fikir alıp görüşmek iyi gelecektir.Hiçbir doktor hastasını başından atmaz.Hastaya yapılacak en iyi ve güzel şeyi yapmak ister,böyle düşün..Ben evlendim iki çocuk dogurdum,gögüslerimin üst lobu boştu,sarkmış gibi duruyordu ama yapılan ölçümlerde sınır derecesindeydim ve dikleştirme ye gerek kalmadan silikonla gögüslerim toparlandı.Doktorlarımız sonucun kötü olacagı bir yöntemi sen isteyip zorlamadıgın sürece yapmazlar zaten,bu bir risktir canım..Sen dedigimi yap bir iki doktorla daha görüş ve söylediklerini bizimle paylaş bakalım.Sonuca göre karar verir ve bu ameliyatı olursun sonuçta..Sıkma canını herşey çok güzel olacak inşallah..:KK34:

çok teşekkür ilgine,eve tuğrul beye kilitlendım,diğerlerı izlerimi çok daha fazla sölediler,hatta hiç dikleştime bile yapmak istemediler,karın germedede bir tek tuğrul bey drensiz yapıyor,birde yaptıklaırnı gördüm,şok oldum,naci bey hiç güven vermedi,hasan beyle ilgili kötü şey çok okudum,ama parada yok,doktora biraz yalvarmam lazım :)

Merhaba |Arzum77,
Ben de gogus buyutme ameliyati olmak istiyorum doktor arastiriyorum. Dr. Baris Cakir i duydunmu yada gorustunmu bilmiyorum o doktorla gorusmeyi planliyordum ama senin yorumlarini okudum senin doktorunu da listeye ekledim. Baris Cakir da ayni kas zari alti teknigini uyguluyo sanirim iki doktorla da gorusucem. Sana arkadaslik teklifi gonderdim kabul edersen belki resimlerine bende bakabilirim. Birkac arkadas resim gonderdi kas ustu yaptiranlardan hicbiri hosuma gitmedi. kas zari alti teknigi ile yapilan bir kac gogus resmi gordum gercekten cok dogal gorunuyo. Eger bir sakincasi yoksa bu ameliyat icin ne kadar odeme yaptin? biliyorum bir cok etken var fiyat belirlenmesinde ama bir fikir olusturmasi acisindan soruyorum. Birde ben Londra da yasiyorum once burdan karar verip birkac doktor belirlemek istiyorum. Kafam haliyle biraz karisik ama senin yorumlarin cok guven verdi bana. Sayfalarca yorum var hepsini okuyamadim tabi ama genel hatlariyla basarili bir ameliyat gecirdigini ve memnun oldugunu farkettim. Yardimci olursan sevinirim.
Simdiden tesekkur ederim
sevgiyle kal..
Ozlem

X