ayy evet acayip sabırsızım ama güzel gögüslere kavuşmak için en az 1 ayım olduğunuda biliorum. yarın bandajlarımı değiştirmeye gidicem. anladığım kadarıyla sen şubat ayında ameliyat olmuşsun hala kontrole gitmenin özel bir sebebi varmı? yani ameliyat olduktan sonra hangi sıklıkla doktora gitmemiz gerekiyor merak ediyorum.
ayy evet acayip sabırsızım ama güzel gögüslere kavuşmak için en az 1 ayım olduğunuda biliorum. yarın bandajlarımı değiştirmeye gidicem. anladığım kadarıyla sen şubat ayında ameliyat olmuşsun hala kontrole gitmenin özel bir sebebi varmı? yani ameliyat olduktan sonra hangi sıklıkla doktora gitmemiz gerekiyor merak ediyorum.
bugün muayene oldum. hasan bey ,göğüs dokumun az olduğunu söyledi. kas altını uygun gördü. 300 cc ye kadar olabilirmiş. görüşmeye çok gergin gittim. :18: ameliyat korkusu, sonrasında yaşanacaklar...(ve beni az çok tanıyanlar bilir) ve diğer nedenlerden ötürü böyleydim. öyle ki hasan beye fiyat konusunda soru sormadım bile. şaşkınlığın böylesi... yüz ifadem aynen buydu = :26:
2 ay öncesinden soru hazırlamıştım. o sorulara tekrar bakmadım bile, ki çoğu hakkında fikir sahibi edinmiştim sayenizde. anlayacağınız kafamda sorularla yine burdayım.bu soruları size değil dr uma sorarım tabi. çünkü bazı şeyler dr a mutlaka sorulmalıydı. neyse...
ameliyat öncesi ikinci kez mutlaka görüşürüm. başka çare yok.
Oooo maş. 300 cc ye kadar olursa bomba gibi olursun bomba :) şimdiden hayırlı uğurlu olsun canım ilk görüşmeden sonra süreç çok hızlı ilerliyor bugün benim 16. günüm olaca mesela ne çabuk geçti diyorum.
begoncum çok geçmiş olsunartn bende seninle aynı şeyleri yaşadım bi korku sardı içimi ama ben aklımdaki tüm soruları sordum cenk beye.dündü randevum.salı günü ameliyat olucam kısmetse.bana 250 yada 275 cc anca olur dedi göğüs kafesim darmış ve de minyon tipliyim.dual plan yöntemini uygulayacak yarısı kas altında yarısı kas üstünde yani.bakalım hayırlısı hepimiz için
vaaaauuuuuuuuv salı günü! ne güzel!ben de en azından bunu tercih ederdim. dual planı yani. bilmiyorum.. daha çok var plandığım aya. çalışıyorum, malum.bi de kollarımı yoğun kullandığım için korkuyorum şubat tatilinde yaptırmaya. bir de nerede gizlicem o fıstıkları :18:
inşallah güzel geçer ameliyatın ve sonrasındaki dönem. gizeml gibi bir dost var burada. ona danışırsın, anlatırsın yaşadıklarını. sana çok yardımcı olur.
güzel haberlerini bekliyoruz o zaman.
sağol canımmbende çalışıyorum ve 1 hafta anca izin alabiliyorum umarım 1 hafta içinde iyileşirim gizeml ameliyatından bunca zaman geçmesine rağmen çok yardımcı oluyo sağolsun o rahat atlatmış dual plane olmasına rağmen umarım çok ağrılı bi dönem geçirmem.sonunda hayal ettiğimiz göğüslere kavuşalım da gerisi önemli değil
kas altı olması endişelendiriyor beni. ağrıdan, hem uzun hem kısa vadede korkmaktayım. inşallah canım. yıllardır nasıl aynaya baktığımda ya da kesintisiz her gün 20 sene boyunca ben bu ızdırabı çektiysem ameliyattan sonra da her gün sevinçten uçmak istiyorum.
ben kas zarı altına oldum canım ilk 2 gün dışında öyle çok bi ağrım olmadı..kas altı nasıl oluyor hiç bilmiyorum inan..Çok güzel bir duygu bunu ameliyatı olduğunda çok daha iyi anlicaksın canım insanın sürekli aynaya bakası geliyor..senin de az kaldı gelişmeleri anlatırsın canım benim.
kas altı olması endişelendiriyor beni. ağrıdan, hem uzun hem kısa vadede korkmaktayım. inşallah canım. yıllardır nasıl aynaya baktığımda ya da kesintisiz her gün 20 sene boyunca ben bu ızdırabı çektiysem ameliyattan sonra da her gün sevinçten uçmak istiyorum.
begoncum çok geçmiş olsunartn bende seninle aynı şeyleri yaşadım bi korku sardı içimi ama ben aklımdaki tüm soruları sordum cenk beye.dündü randevum.salı günü ameliyat olucam kısmetse.bana 250 yada 275 cc anca olur dedi göğüs kafesim darmış ve de minyon tipliyim.dual plan yöntemini uygulayacak yarısı kas altında yarısı kas üstünde yani.bakalım hayırlısı hepimiz için
arzum mrb sen hatırlamazsın belkı ama bı kere bana msj atmıştın sana ve bu baslıktakı dığer arkadaslara dert yanmak istyrum 6 ay önce küçültme oldu bende su an hangi çamasırcıya gırsem sızın göğüsleriniz iri,size 80 c verelim hatta toparlayıcı bıle gösteren oldu dunden beri sürekli ağlıorum 1 değil 2 değil her gırdığımde aynı şeyle karsılasıyorum normalde 75dd idi 80b olucağını soledı benım boyum 158 ve yakışanı nedir bılmıorum aranızda benım boyumda olup göğüs büyültürenlar kaç eden sutyen gıyor acaba
Woowww... Bu ne hız Kivi cigim..Salı günü ameliyat haa,çok sevindim canım.Emin ol Cenk bey seni harika gögüslere kavuşturacak canım benim.Boyut konusunda doktoruna güven,gögüs kafesin darsa ve minyon tipliysen bu ölçüler sana iyi olacaktır.Büyük olupta gögsünün kenarlarından protezleri hissetmende seni rahatsız eder,mutsuz olursun canım benim.Hakkında herşeyin hayırlısı olsun,çok çok mutlu olursun inşallah.Gelişmeleri bizimle paylaşırsın artık..