- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
begoncum çok geçmiş olsun artn bende seninle aynı şeyleri yaşadım bi korku sardı içimi ama ben aklımdaki tüm soruları sordum cenk beye.dündü randevum.salı günü ameliyat olucam kısmetse.bana 250 yada 275 cc anca olur dedi göğüs kafesim darmış ve de minyon tipliyim.dual plan yöntemini uygulayacak yarısı kas altında yarısı kas üstünde yani.bakalım hayırlısı hepimiz için
benım yontemımı uygulayacak sendede..rahat atlatırssın..ben 4 gun zorlandım oda sadece yatıp kalkmada..yururken bı problem yoktu ama bandaj sıkı oldugu ıcın benı one cekıyodu bıras kambur yuruyodum ılk 4-5 gun ama sporcuya gectım 1 hafta dolunca ve o zaman rahatlıyosun..benım amelıyat gunu tek sorun yasadıgım sey mıde bulantısıydı onunda ıgnesını yaptılar ılk once ama kesmedı sonra yemek yedım cıkarınca daha etkılı bır ıgne yaptılar ve sonrasında yemek yıyebıldım..cok mıde bulantısı yasarsan hemsırelere soylersın doktorunla konusup iğne yaparlar gecer..
bu arada amelıyat oldugun hastane cok guzel..refakatcınde cok rahat eder..yataga donusen koltuk var plazman bbuzdolabın falan..
yemek konusundada sana cıkan yemegın aynısını refakatcınede vverıyolar ucretsız... yanı hersey vercegın 4000 lıraya dahıl..kontrollerınde ucretsız olacak..