arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

begoncum çok geçmiş olsun :KK34: artn bende seninle aynı şeyleri yaşadım bi korku sardı içimi :KK53: ama ben aklımdaki tüm soruları sordum cenk beye.dündü randevum.salı günü ameliyat olucam kısmetse.bana 250 yada 275 cc anca olur dedi göğüs kafesim darmış ve de minyon tipliyim.dual plan yöntemini uygulayacak yarısı kas altında yarısı kas üstünde yani.bakalım hayırlısı hepimiz için :KK35:

benım yontemımı uygulayacak sendede..rahat atlatırssın..ben 4 gun zorlandım oda sadece yatıp kalkmada..yururken bı problem yoktu ama bandaj sıkı oldugu ıcın benı one cekıyodu bıras kambur yuruyodum ılk 4-5 gun ama sporcuya gectım 1 hafta dolunca ve o zaman rahatlıyosun..benım amelıyat gunu tek sorun yasadıgım sey mıde bulantısıydı onunda ıgnesını yaptılar ılk once ama kesmedı sonra yemek yedım cıkarınca daha etkılı bır ıgne yaptılar ve sonrasında yemek yıyebıldım..cok mıde bulantısı yasarsan hemsırelere soylersın doktorunla konusup iğne yaparlar gecer..
bu arada amelıyat oldugun hastane cok guzel..refakatcınde cok rahat eder..yataga donusen koltuk var plazman bbuzdolabın falan..
yemek konusundada sana cıkan yemegın aynısını refakatcınede vverıyolar ucretsız... yanı hersey vercegın 4000 lıraya dahıl..kontrollerınde ucretsız olacak..

benım yontemımı uygulayacak sendede..rahat atlatırssın..ben 4 gun zorlandım oda sadece yatıp kalkmada..yururken bı problem yoktu ama bandaj sıkı oldugu ıcın benı one cekıyodu bıras kambur yuruyodum ılk 4-5 gun ama sporcuya gectım 1 hafta dolunca ve o zaman rahatlıyosun..benım amelıyat gunu tek sorun yasadıgım sey mıde bulantısıydı onunda ıgnesını yaptılar ılk once ama kesmedı sonra yemek yedım cıkarınca daha etkılı bır ıgne yaptılar ve sonrasında yemek yıyebıldım..cok mıde bulantısı yasarsan hemsırelere soylersın doktorunla konusup iğne yaparlar gecer..
bu arada amelıyat oldugun hastane cok guzel..refakatcınde cok rahat eder..yataga donusen koltuk var plazman bbuzdolabın falan..
yemek konusundada sana cıkan yemegın aynısını refakatcınede vverıyolar ucretsız... yanı hersey vercegın 4000 lıraya dahıl..kontrollerınde ucretsız olacak..

Evet Gizeml cigim bahsttigin kambur yürüyüşü bende yaşamıştım.Sıkı sıkı sarılan elastik bandajlar yapıyor bunu,ama bence iyide yapıyor,ameliyattan sonra gögsün iyice şişmesini önlüyor o bandajlar ve protezi aşşagıya dogru ittiriyor.Sporcu sütyenine geçince derin bir oohhh beee...diyorsunuz :KK24: Ben ilk ameliyatımda mide bulantısı yaşamamıştım,ama ikinci ameliyata acil girdigim için ve hastaneye gitmeden önce kahvaltı yaptıgım için çok zor geçmişti...:18: Ondada hemşire hemen ufak bir serum takmıştı mide bulantısı için çok rahatlamıştım.Kivicigim..hastanende özel hastane..sonuçta sende refakatçinde rahat eder,herşey ücretin içinde..extra bir ücret yokk..ohh..bundan iyisi şamda kayısı..Zaten kalacagın bir gece hayatım,hastaneyi sırtına atıp götürmeyeceksinya.Hastane ne kadar lüks olursa olsun ev gibisi yok.Allahın izniyle ameliyatını ol,ilk gün hemşireler ignlerini serumlarını taksınlar,agrısız sızısız atlat o günü,ertesi gün eve git yat dinlen.Yatıp kalkarken birisi destek versin sırtından..o kadar..Bir hafta sonra herşey güllük gülistanlık..zamanla ameliyat oldugunu bile unutacaksın tatlım..:KK62::KK64:

Benim ameliyatımın üzerinden 5 gün geçti, artık tek başıma yatıp kalkabiliyorum, ağrılarımda yok denecek kadar az, sadece ameliyat sonrası giydirdikleri çamaşır sıkıyor onun rahatsızlığı var. Ameliyattan sonra insanlar anlar diye çekinceleri olanlar varsa bence hiç çekinmesinler çünkü saklamak o kadarda zor olmuyor. Dün ben dışarı çıktım, nişanlım 'gerçekten anlaşılmıyo, zaten destekli sütyen takıyodun bu kadar oluyodu' dedi. Tabiki yazın dar ve dekolteli kıyafetlerle farklı durucak, benim protezlerim 300cc tabi göze çarpıcak ama kışın bol trikolar giyerek saklayabiliriz. Ben özellikle nişanlımın ailesinden ve kendi aile büyüklerimden saklamayı düşünüyorum çünkü insanların aklında estetik ameliyatını ancak mankenler, şarkıcılar yaptırır diye bir imaj var. Kendi görüntüsüyle barışık olmak, aynaya baktığında mutlu olmak sadece bir kesimin değil her insanın hakkı.

Benim ameliyatımın üzerinden 5 gün geçti, artık tek başıma yatıp kalkabiliyorum, ağrılarımda yok denecek kadar az, sadece ameliyat sonrası giydirdikleri çamaşır sıkıyor onun rahatsızlığı var. Ameliyattan sonra insanlar anlar diye çekinceleri olanlar varsa bence hiç çekinmesinler çünkü saklamak o kadarda zor olmuyor. Dün ben dışarı çıktım, nişanlım 'gerçekten anlaşılmıyo, zaten destekli sütyen takıyodun bu kadar oluyodu' dedi. Tabiki yazın dar ve dekolteli kıyafetlerle farklı durucak, benim protezlerim 300cc tabi göze çarpıcak ama kışın bol trikolar giyerek saklayabiliriz. Ben özellikle nişanlımın ailesinden ve kendi aile büyüklerimden saklamayı düşünüyorum çünkü insanların aklında estetik ameliyatını ancak mankenler, şarkıcılar yaptırır diye bir imaj var. Kendi görüntüsüyle barışık olmak, aynaya baktığında mutlu olmak sadece bir kesimin değil her insanın hakkı.

Begoncugumm..oohh ohhh..ne güzel haberler bunlar.Çarçabuk iyileşiliyor,atlatılıyor dimi.Biraz daha zaman geçsin dahada rahatlayacaksın,hatta unutacaksın ameliyat oldugunu.Sende kas altı yöntemiyle ameliyat olmuştun,buradan artn arkadaşımızada en güzel şekilde bu yöntemin ameliyat sonrası agrı durumunu,yaşadıklarını en güzel sen anlatır izah edebilirsin.Bu ameliyatı oldun bitti diye düşünme sakın,ameliyat olacak olmayı düşünen arkadaşlarımıza sende yardımcı olmaya çalış olurmu.Bende bu ameliyatı olmadan hatta kendimin bu ameliyatı olacagımı düşünmeden önce bana çok lüks geliyordu,dedigin gibi zengin kesimlerin yaptırdıgı bir ameliyatmış gibi geliyordu :KK9: Ama öyle degilmiş tabi,ayol bizim ne eksigimiz varki onlardan:KK12: Ama tabi çevremizdeki bazı kişiler hala daha böyle düşünüyorlar,anlamıyorlar yaşadıgımız sıkıntıları.Benim bu ameliyatımı oldugumu ögrenen çogu kişi önce büyük bir şaşkınlık geçiriyor,sonrada araştırmaya başlıyor ve kendi içindede bu sıkıntı varsa oda bu ameliyatı olmayı düşünüyor.Mutlu olmak bütün bayanların hakkı tabikide,düşünen herkeze Rabbim nasip eylesin inşallah...:KK70:

İnşallah senin gibi rahat atlatırım bende gizeml :18: dua edin benim için olur mu :S Çoook heyecanlıyım çoookkk :) yarın bu saatlerde ameliyata hazırlanıyo olucam :S

Son düzenleme:
İnşallah senin gibi rahat atlatırım bende gizeml :18: dua edin benim için olur mu :S Çoook heyecanlıyım çoookkk :) yarın bu saatlerde ameliyata hazırlanıyo olucam :S

oncelikle hayirli olsun canim insallah bizde sorunsuz atlatanlardan oluruz. benimde yarin cok gerginim ya

İnşallah senin gibi rahat atlatırım bende gizeml :18: dua edin benim için olur mu :S Çoook heyecanlıyım çoookkk :) yarın bu saatlerde ameliyata hazırlanıyo olucam :S[/

çok sevindim hayırlısı olsun inşallah en kısa sürede ben de yaptırabilirim

arkadaşlar mrb ben eski ameliyat olanlardanım ameliyat olalı 1 yıldan fazla oldu yalnız bir sorum var tecrübeli arkadaşlar cvp verebilrseniz çok mutlu olcam 1 yıl olmasına rağmen göğüslerim ilk zamanki gibi olmasa da sert yani kesinlikle şunu diyebilirm ki normal göğüs yumuşaklığında değil bu normal mi? yoksa sizinkiler normal göğüs kıvamında yumuşadılar mı çok merak ediyorum paylaşabilirseniz çok mutlu olcam:KK43:

kivi ve hayalimsin, ohhh ne güzel kurtulacaksınız bu dertten :KK52::KK52: yaza kadar herkes ameliyat olacak da ben kalacakmışım tek başıma gibi gliyor nedense :44: ben de dual olsam en azından :KK53: bunu bile seçememek çook kötü :KK14: neyyyyse
güzel şeyler düşünün. moralle girin ameliyata, moralle de çıkarsınız inşallah. hadi bakalım :KK55::KK55:

Canımcıgımmm..korkma ayol agrı agrıda çekecegin en fazla bir gece,oda hastanede sürekli agrı kesicile yapılıyor zaten..Dayanamayacagın çok çok şiddetli bir agrı degildir eminim.Bunu sana en iyi kas altından ameliyat olanlar söylerler tabi.Gamzeye sor mesela,eminimki çektigi agrıları unutmuş gitmiştir,güzel gögüslerinin tadını çıkarıyordur kendisi :KK34: Sonuçta sen daha dogum yapacaksın dur hele,agrılara dayanıklı ol ayol,sıkıntısız agrı sızı çekmedende bu güzelliklere kavuşulmuyor.Ben hep diyorum,yine diyorum sonuçta bu bir ameliyat.Her ameliyatın sonunda agrılar var,sonuçta vücudunuzdan bir bölge kesiliyor,biçiliyor,ugraşılıyor..ee narkozun etkiside var..Gözünü korkutmak istemiyorum yanlış anlama beni ne olur,ama güçlü ol,dayanıklı ol,hazır ol diye anlatıyorum bunları.Sen sonucu düşün,bırak o tarafları doktorumuz ve sevgili hemşirelerimiz ilgilensin.Sevinçten uçacagın günleri düşün..daha neler var nelerr..:92:

ağrı dışında hareket edebilme de önemli. daima yani, sadece ameliyat ve bir süre sonrası değil. malum, bu kollar omuzlar lazım bana. çok yorulursa ağrı olur diye de endişe ediyorum. sevinç mi, ben de 300 cc göğüs olacak da, ben dışarı çıkıp gezicem :26: valla bir süre aynalarla zaman geçer herhalde , ya da gittiğim yerlerde aynalara bakar dururum :KK1::KK52:

Dualarımız seninle Kivicigimm..Heyecan yapma..uyuyacaksın uyanacaksın memişlerin olacak..Ne mutlu sana mutluluk sonsuz...:KK19:
oncelikle hayirli olsun canim insallah bizde sorunsuz atlatanlardan oluruz. benimde yarin cok gerginim ya

Ayyy..seninde yarın dimi.İki arkadaşımızda hayallerine kavuşuyorlar,ne güzel..Gergin olman çok dogal,ameliyattan önce sakinleştirici yapıyorlar gerginlik filan kalmıyor..Herşey çok güzel olacak tatlım.Kendini iyi hissedince bize yaz olurmu,habersiz bırakmayın kızlar bizi..:KK16:

arkadaşlar mrb ben eski ameliyat olanlardanım ameliyat olalı 1 yıldan fazla oldu yalnız bir sorum var tecrübeli arkadaşlar cvp verebilrseniz çok mutlu olcam 1 yıl olmasına rağmen göğüslerim ilk zamanki gibi olmasa da sert yani kesinlikle şunu diyebilirm ki normal göğüs yumuşaklığında değil bu normal mi? yoksa sizinkiler normal göğüs kıvamında yumuşadılar mı çok merak ediyorum paylaşabilirseniz çok mutlu olcam:KK43:

Canım benim ameliyatımın üzerinden 8 ay geçti hatta 9. aya yaklaşıyorum kıvam olarak yumuşak,oynayıp zıpladıgım zaman hareket ediyorlar,ellerimle sıktıgım zaman gayet yumuşak yanlara ortaya saga sola hareket ettirebiliyorum.Bundan daha yumuşagınıda istemem dogrusu,biraz sert dursunlar.Tabi arkadaşlarımdan biri dokununca benimkilerden sert diyorlar,oda olacak o kadar yani.Yumuşak olursa sarkar ayol.Yani şöyle söyliyim normal gögüs dokusundan biraz sert oluyor,ellenmemiş bekar kız memesi gibi :KK17:

Begoncugumm..oohh ohhh..ne güzel haberler bunlar.Çarçabuk iyileşiliyor,atlatılıyor dimi.Biraz daha zaman geçsin dahada rahatlayacaksın,hatta unutacaksın ameliyat oldugunu.Sende kas altı yöntemiyle ameliyat olmuştun,buradan artn arkadaşımızada en güzel şekilde bu yöntemin ameliyat sonrası agrı durumunu,yaşadıklarını en güzel sen anlatır izah edebilirsin.Bu ameliyatı oldun bitti diye düşünme sakın,ameliyat olacak olmayı düşünen arkadaşlarımıza sende yardımcı olmaya çalış olurmu.Bende bu ameliyatı olmadan hatta kendimin bu ameliyatı olacagımı düşünmeden önce bana çok lüks geliyordu,dedigin gibi zengin kesimlerin yaptırdıgı bir ameliyatmış gibi geliyordu :KK9: Ama öyle degilmiş tabi,ayol bizim ne eksigimiz varki onlardan:KK12: Ama tabi çevremizdeki bazı kişiler hala daha böyle düşünüyorlar,anlamıyorlar yaşadıgımız sıkıntıları.Benim bu ameliyatımı oldugumu ögrenen çogu kişi önce büyük bir şaşkınlık geçiriyor,sonrada araştırmaya başlıyor ve kendi içindede bu sıkıntı varsa oda bu ameliyatı olmayı düşünüyor.Mutlu olmak bütün bayanların hakkı tabikide,düşünen herkeze Rabbim nasip eylesin inşallah...:KK70:

Ben kk yı çok geç keşfedenlerdenim ama şimdi iyikide burdaki yorumları okuyupta cesaretlenerek ameliyat olmuşum diyorum. Çevremizde meme büyütme ameliyatı olan insanlar pek yok, burda birbirimize iyi veya kötü deneyimlerimizi anlatmamız o yüzden çok önemli. artn emin ol ben canı çok tatlı ve evhamlı biri olduğum halde ağrılar hiç zorlamıyor. Tabiki yatıp kalkarken dikkat etmek gerekiyor ama o kadarı da bu görüntü için değer diye düşünüyorum. Umarım bundan sonrada böyle rahat devam eder. Daha 5 gün oldu, şuan çok şiş ve yukardalar ama bu haliyle bile içime acayip sindi.

Bu heyecanı çok yakından yaşamış biri olarak senin adına bir daha heyecanlandım. Emin ol çıktıktan sonra 'hiçte korktuğum kadar kötü değildi' diye düşünüceksin. Şimdiden çok geçmiş olsun.

Ben kk yı çok geç keşfedenlerdenim ama şimdi iyikide burdaki yorumları okuyupta cesaretlenerek ameliyat olmuşum diyorum. Çevremizde meme büyütme ameliyatı olan insanlar pek yok, burda birbirimize iyi veya kötü deneyimlerimizi anlatmamız o yüzden çok önemli. artn emin ol ben canı çok tatlı ve evhamlı biri olduğum halde ağrılar hiç zorlamıyor. Tabiki yatıp kalkarken dikkat etmek gerekiyor ama o kadarı da bu görüntü için değer diye düşünüyorum. Umarım bundan sonrada böyle rahat devam eder. Daha 5 gün oldu, şuan çok şiş ve yukardalar ama bu haliyle bile içime acayip sindi.

begoncum, ameliyatın sonraki bir kaç günü dışında uzun vadedeki, kolları omuzları yoğun kullanmaktan kaynaklanan ağrılar da korkutuyor beni. ya hareket edebilme özgürlüğü az da olsa azalırlırsa diye... teşekkür ederim bilgilendirdiğin için. veee gözün aydın istediğin gibi gözüküyor madem :KK8:

begoncum, ameliyatın sonraki bir kaç günü dışında uzun vadedeki, kolları omuzları yoğun kullanmaktan kaynaklanan ağrılar da korkutuyor beni. ya hareket edebilme özgürlüğü az da olsa azalırlırsa diye... teşekkür ederim bilgilendirdiğin için. veee gözün aydın istediğin gibi gözüküyor madem :KK8:

Canım benim uzun vadede bahsettigin şekilde hareket kısıtlaması olmazki.Ben hiç forumda böyle bir şikayetle karşımıza çıkan bir kişiye rastlamadım.Öyle bir risk olsa doktorlar böyle bir bilgi verirler sonuçta,için rahat olsun..

artncim inşallah dediğin gibi uzun vadede engelleyici bir durum olmaz, ben şimdilik taze deneyimlerimi paylaşabiliyorum. ameliyatının üzerinden 1 yıldan fazla süre geçen arkadaşlar varsa onların deneyimlerini paylaşmaları çok iyi olur.

Hayalimsi_n şimdiden sanada çok geçmiş olsun kader arkadaşım :nazar: kelebek86 inşallah hepimiz istediğimiz göğüslere kavuşuruz :KK34: kızlaaar memişlere saatler kaldı :KK76: hem korkuyorum hem heyecandan deliriyorum :KK52: begoncum çok geçmiş olsun sana da biraz iyi ol fotoğraf koy olur mu :) Burdan çok moral alıyorum arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim yardımlarınız için :KK54: e artık ameliyata hazırlanma vakti :KK37:

Hayalimsi_n şimdiden sanada çok geçmiş olsun kader arkadaşım :nazar: kelebek86 inşallah hepimiz istediğimiz göğüslere kavuşuruz :KK34: kızlaaar memişlere saatler kaldı :KK76: hem korkuyorum hem heyecandan deliriyorum :KK52: begoncum çok geçmiş olsun sana da biraz iyi ol fotoğraf koy olur mu :) Burdan çok moral alıyorum arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim yardımlarınız için :KK54: e artık ameliyata hazırlanma vakti :KK37:

sanada gecmis olsun kader arkadasim:KK52:ya bugune kadar nasil sakindim bugun acaip gerginim. korkudan aksamdan beri daha yemek yiyemedim hic farkinda bile degilim okadarki stres. guzel olacak hayalimsi_n guzel sen bukadar korkak degilsin cesaretli cesur birisin unuttunmu. ay kafayi yiyecem kizlar kendi kendime boyle telkin veriyorum.hayirlisi artik
arzum sekerim buraya sana tesekkur etmek icin geldim bugune kadar verdigin destek ve moral icin:KK16:gelismeleri yazarim:KK53::KK53:

X