arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Arzumcum foto koyunca sen bana haber verirsinde ben sana vermezmiyim:)
Albümde

fotolar harika göğüsler güzel olunca ama vücut da muhteşem ha valla çok beğendim. inşallah demeden edemiyor insan, inşallah ben de bu mutluluğu tadıcam çok geçmeden...

kızlar esımı ıkna edersem bende taktıracagım tesetturlu olmam en buyuk engel ama bakalım hayırlısı

kızlar esımı ıkna edersem bende taktıracagım tesetturlu olmam en buyuk engel ama bakalım hayırlısı

Canım benim tesettürlü olman niye engel olsunki.Ben evli iki çocuk annesi bir bayanım.Eşimin ailesi kapalı,normalde benimde başım kapalı.Kapalı,tesettürlü insanların bu ameliyatı olmayacaklar olamazlar diye bir kuralı yok.Ben Hasan beyin muayenehanesinde silikon taktırmış çarşaflı hastasıyla bile karşılaştım,muhabbet ettim.Böyle düşünme,olurmu böyle şey canım benim.Ayy çok sinirlendim bak şimdi..

canım cekıncem esım deıl aılesı protez tırnak yaptırdım oje surdum dıye kıyamet koptu ısım geregıkı modelıstım sık vede bakımlı olmak zorundayım ıkız cocuklarıma sut verdıkten sonra cıddı bıcımde deforme oldular olay bu

canım bence eşin seni destekliyorsa 3. şahısların ne diyeceğini hiç düşünme. eğer sen görüntünden %100 mutlu olursan evlilik hayatında, iş hayatında çok daha güzel olur. bu hayata 1 kere geliyoruz ve bedenimiz üzerindeki kararları sadece biz verebiliriz. umarım yanlış anlaşılacak birşey söylemiyorumdur.

İncicigim sana özelden mesaj attım onu iyice oku..

ya arzucum ozelden gelen mesajı okuyamıyorum acaba bır msj kotasımı var bellı bır sayıdan once acmama durumumu var ?
bır daha atarmısın ?

kızlar ne olur cevap verin amaa :).. tam olarak ne zaman iyileşilir. yani evlilik hayatı vs söz konusu sonuçta..normal göğüs gibi ne zaman oluyor??

kızlar ne olur cevap verin amaa :).. tam olarak ne zaman iyileşilir. yani evlilik hayatı vs söz konusu sonuçta..normal göğüs gibi ne zaman oluyor??

Hmm bunu nasıl cevapliyim düşünüyorumm...:26: Ameliyattan bir hafta sonra belirli bir iyileşme başlıyor,bir aya sonra oldukça iyisin,ikinci ay daha iyi,üçüncü ay unutmaya başlıyorsun ameliyat oldugunu,altıncı ay süpersin,dokuzuncu aya yakşatıgında ayol ben ameliyatmı oldum..ben zaten hep böyleydim diyorsun... Bilmem açıklayıcı oldumu,çünkü ben ameliyat oldugumu unuttum bile,hatırlayamıyorum o derece yani..

tesekkür ederim cevabın için.. Bana hep (göğsümde sonuçta yabancı bir cisim olacak) rahatsız olurmuşum gibi geliyor.ama öyle bir durum yok anladığım kadarıyla?

tesekkür ederim cevabın için.. Bana hep (göğsümde sonuçta yabancı bir cisim olacak) rahatsız olurmuşum gibi geliyor.ama öyle bir durum yok anladığım kadarıyla?

Yok canım benim,protezi asla hissetmiyorum..İçinde yabancı bir cisim oldugu düşüncesi bile olmuyor.Ameliyat oldugunuzu unutuyorsunuz diyorum sana,daha ne olsun yahuu..

Arzum cum şu an online oldugun için sana soruyorum.Biraz kel alaka olcak ama Gerci butun ameliyatlarda takıldıgını duymuştum gene de sorayım.Bu idrar sondasından takılıyormu ameliyatta.İki kere sezeryan oldum ve en hoşlanmadıgım şey onun takılma anıydı

Yok canım bu ameliyatta idrar sondası takılmıyor.Ayrıca bütün ameliyatlardada takılmıyor,bazı ameliyatlarda takılıyor..

Arzumcum sonunda aranıza katılabildim kusura bakmayın :) konu açmayı başarabilirsem detaylarını anlatıcam

Arzumcum sonunda aranıza katılabildim kusura bakmayın :) konu açmayı başarabilirsem detaylarını anlatıcam

Geçmişler olsun canım benimm Merak ettik bizde bu kız neden yazmıyor bize diye..Çok sevindim canım.Tabiki konu aç uzun uzun anlatırsın bize..:92:

Canım benimm tahmin ettim merak ettiğinizi ama napalım uzun uzun anlatabilirim artık ilk konu açışım olucak onaylanması gerekiyomuş sanırım bu konuda cahilim bekliyorum

arzummcum kk de yeni olduğumdan mesaj sayım albümleri görmek için yetersizdi, ama artık bakabiliyorum, senin fotolar tek kelimeyle şahane... seninkileri gördükten sonra benimkiler acaba küçük mü oldu demeye başladım. şimdiden yaz gelsinde benim de bikinili ve güzel bodylerle fotolarım olsun diye bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…