arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Begon canım umarım ameliyetın sorunsuz ve güzel geçer :) ben ne kadar uğraşsamda bi gün bile alamadım ameliyatım için :KK4: umarım can bey kararlılığımı anlar ve yapar :KK53:

waaaauuuuww diyorum başkada bişey demiyorum süper olmuşlar :KK9: bende bugün can kopalla görüşmeye gittim.öyle güven veriyo ki insana bayıldım! benim yaşım 21 o yüzden çocuk doğurduktan sonra yaptırmamı önerdi ben ne kadar şimdi istiyorum desemde ikna edemedim.biraz düşünmemi istedi.muayene ücreti bile almadan 1 saat beni ikna etmeye çalıştı sağolsun.ama ben yinede ikna olmadım.ameliyat olucam işte olucam :KK52: :KK1:

Allah allah.. acaba neden özellikle çocuk dogurduktan sonra ameliyat olmanı istemişki.Burada birsürü arkadaşımız var bu ameliyatı bekarken yaptıran..Gerçi ben evlenip iki çocuk dogurduktan sonra yaptırdım,çokta güzel oldu.Protez ameliyatını daha önce yaptırsaydım eminimki emzirme dönemlerinden sonra yine defome olucaktır gögüs ve tekrar ikinci bir ameliyata gerek duyulur gibi geliyor bana.Çünkü emzirme dönemlerinde gögüs inanılmaz büyüyor,süt verme işlemi bittikten sonra fıslıyor ve meme deriniz tabi sarkıyor.Nasıl dogumdan sonra karnınız genişledikten sonra dogum sonrası sönmüş bir baolon gibi oluyorsa gögüste öyle oluyor.İlk çocukta çok bir deforme olmuyor ama ikinci çocuktan sonra fazla deformasyon oluyor.Bence doktorunuz bu riskler oldugu için önermemiştir sana şimdi ameliyat olmanı.Birde evlenmeden önce zaten gögsünüz ne kadar küçük olursa olsun deriniz çok esnek olmuyor,daha küçük protezler koyuluyor ve yinede ameliyattan sonra dahada gergin bir gögsünüz olur..Bilemiyorum tabi ne düşündügünü doktorunuzun.Birde başka doktorlardan randevu alıp görüşmeye gitmenizi öneririm,bakalım onlar size ne diyecek,ne önerecek..Ona göre sizde karar verirsiniz..:KK34:

Allah allah.. acaba neden özellikle çocuk dogurduktan sonra ameliyat olmanı istemişki.Burada birsürü arkadaşımız var bu ameliyatı bekarken yaptıran..Gerçi ben evlenip iki çocuk dogurduktan sonra yaptırdım,çokta güzel oldu.Protez ameliyatını daha önce yaptırsaydım eminimki emzirme dönemlerinden sonra yine defome olucaktır gögüs ve tekrar ikinci bir ameliyata gerek duyulur gibi geliyor bana.Çünkü emzirme dönemlerinde gögüs inanılmaz büyüyor,süt verme işlemi bittikten sonra fıslıyor ve meme deriniz tabi sarkıyor.Nasıl dogumdan sonra karnınız genişledikten sonra dogum sonrası sönmüş bir baolon gibi oluyorsa gögüste öyle oluyor.İlk çocukta çok bir deforme olmuyor ama ikinci çocuktan sonra fazla deformasyon oluyor.Bence doktorunuz bu riskler oldugu için önermemiştir sana şimdi ameliyat olmanı.Birde evlenmeden önce zaten gögsünüz ne kadar küçük olursa olsun deriniz çok esnek olmuyor,daha küçük protezler koyuluyor ve yinede ameliyattan sonra dahada gergin bir gögsünüz olur..Bilemiyorum tabi ne düşündügünü doktorunuzun.Birde başka doktorlardan randevu alıp görüşmeye gitmenizi öneririm,bakalım onlar size ne diyecek,ne önerecek..Ona göre sizde karar verirsiniz..:KK34:

Evet çok güzel açıklamışsın dr.um bu nedenlerden dolayı ertelememi istedi.hem bi taşla iki kuş vurursun dedi.çocuktan sonra deformasyon toparlanmış olur ve meme esnediği için daha iyi olurmuş.ama ben artık küçük göğüsle yaşamak istemiyorum galiba :s aslında çok büyük olsun da istemiyorum vücudumla orantılı doğal boyutlarda bişey istiyorum.dr.umla bi kez daha konuşayım en iyisi sonra belki cenk tokatlada görüşücem...

mrb arkadaşlar,, bu sayfadaki yazıları okurken birşey sormak istedim,, bu diren dediğiniz nedir,, bende gecen hafta oldum ameliyat ama diren falan takılmadı,, içeride biriken kanı mı dışarı atıyor bu,, ee bende hiç takılmadığı için bir problem yaşarmıyımki daha sonra,,1 haftadır bir problemim yok,,umarım da olmaz

Evet çok güzel açıklamışsın dr.um bu nedenlerden dolayı ertelememi istedi.hem bi taşla iki kuş vurursun dedi.çocuktan sonra deformasyon toparlanmış olur ve meme esnediği için daha iyi olurmuş.ama ben artık küçük göğüsle yaşamak istemiyorum galiba :s aslında çok büyük olsun da istemiyorum vücudumla orantılı doğal boyutlarda bişey istiyorum.dr.umla bi kez daha konuşayım en iyisi sonra belki cenk tokatlada görüşücem...

Bence Cenk Tokatla mutlaka görüş.Gizeml arkadaşımızın ameliyat sonrası görüntüsü muhteşem,bence harika bir doktor kendisi.Zaten Benim doktorum Hasan Fındık ın yanında çalışmış kendisi sanırım,gizeml arkadaşımız söylemişti bana.Gizeml i arkadaşımızda bekar onu ameliyat ettigine göre senide mutlaka ameliyat eder.Üstelikte ameliyat sonuçları mükemmel :nazar:

mrb arkadaşlar,, bu sayfadaki yazıları okurken birşey sormak istedim,, bu diren dediğiniz nedir,, bende gecen hafta oldum ameliyat ama diren falan takılmadı,, içeride biriken kanı mı dışarı atıyor bu,, ee bende hiç takılmadığı için bir problem yaşarmıyımki daha sonra,,1 haftadır bir problemim yok,,umarım da olmaz

Canım dren ameliyattan sonra takılan,gögsün içinde kan sızması gibi bir durum olursa hortum yoluyla dışarı atılıp,kanın içerde birikmesini önleyen bir pompa vazifesi gören incecik bir hortum.Bazen doktorlar hastalarına bunu takmayı uygun görüyorlar,bazen gerek görmüyorlar.Ameliyattan sonra dikişle kesi yerini kapatmadan biraz bekliyorlar eger sızan birşey varsa dreni takıyorlar,ama temizse dikip kapatıyorlar o bölgeyi.Benim ilk ameliyatımda dren kullanılmamıştı,fakat ikinci ameliyatımda dren takmıştı doktorum.Sende gerek görmemiştir demekki,endişe etme.İnşallah bir problem çıkmaz...

Tubacım banada diren takılmadı, doktor gerek görmezse takmaz. Kafana takma yani,ameliyat oldun kurtuldun canım =) keyfini sürrrr

Tubacım banada diren takılmadı, doktor gerek görmezse takmaz. Kafana takma yani,ameliyat oldun kurtuldun canım =) keyfini sürrrr

teşekkürler arkadaslar... bugün dikiş yerim acıyor,, dün ilaçlarım bitti, antibiyotik ve agrı kesici kullanıyordum,, sanırım ilaç almadığım için ağrımaya başladı ama içmek de istemiyorum daha fazla,, biraz dayancam artık geçer sanırım bir süre sonra,, doktora sormustum ilaçlar bittiğinde tekrar alıp kullanmaya devam edecekmiyim diye,, hayır demişti... Bakalım cok ağrım olursa belki ağrı kesici alırım yine..
Dün üstümdekilere tamamen cıkarıp aynada izledim kendimi biraz,, meğer ne güzel duyguymuş :)) yıllardır hayal ettiğim şeye kavuştum,,düşünenler bence hiç geç kalmasınlar..

teşekkürler arkadaslar... bugün dikiş yerim acıyor,, dün ilaçlarım bitti, antibiyotik ve agrı kesici kullanıyordum,, sanırım ilaç almadığım için ağrımaya başladı ama içmek de istemiyorum daha fazla,, biraz dayancam artık geçer sanırım bir süre sonra,, doktora sormustum ilaçlar bittiğinde tekrar alıp kullanmaya devam edecekmiyim diye,, hayır demişti... Bakalım cok ağrım olursa belki ağrı kesici alırım yine..
Dün üstümdekilere tamamen cıkarıp aynada izledim kendimi biraz,, meğer ne güzel duyguymuş :)) yıllardır hayal ettiğim şeye kavuştum,,düşünenler bence hiç geç kalmasınlar..

canım benim, bikaç güne kalan o ağrında biter tamamen, bi sabah uyandım ağrı mağrı kalmamış, 3,5 .haftamdayım bende,daha 1 ay bile olmadı:21:. seninde öyle olcak daha cok yeni, hafif ağrı, gerginlik hissi filan olur =)) gene kafana takılan bişi olursa hepimiz yardımcı olmaya hazırız.. cok geçmiş olsun arkadaşım... güle güle kullan memişlerini... =)) Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhhhhhhh =) :nazar:

dün sabah ameliyatımı oldum, bu gün evimdeyim :) 300cc protez takıldı, şuan gözüme çok büyük geliyorlar ama doktorum şiş olduklarını bu görüntüye aldanmamamı söyledi. açıkçası korkutuğum kadar ağrım olmadı, sadece biraz ağırlık hissediyorum. umarım 1-2 hafta sonra aynada bende kendimi mutlulukla izleyebilirim. gerçekten isteyipte korktukları için cesaret edemeyenler varsa hiç korkulacak bişi değilmiş.

dün sabah ameliyatımı oldum, bu gün evimdeyim :) 300cc protez takıldı, şuan gözüme çok büyük geliyorlar ama doktorum şiş olduklarını bu görüntüye aldanmamamı söyledi. açıkçası korkutuğum kadar ağrım olmadı, sadece biraz ağırlık hissediyorum. umarım 1-2 hafta sonra aynada bende kendimi mutlulukla izleyebilirim. gerçekten isteyipte korktukları için cesaret edemeyenler varsa hiç korkulacak bişi değilmiş.

canım geçmiş olsun agırlık olması cok normal ve ilerde hiç hissetmiyeceksin daha şişlerin inmesi oturması 2 ayı bulur.o zamanda inmesin diyeceksin:) sonra zaten senin bi parcan gibi oluyor alışıyosun ..benimde 300 ccdi başta cok kocamandı gözüme indikce ufalmasın demiştim:) şimdi cok normal geliyor ..yeni ameliyat olanlara cok geçiş olsun..olacaklarada kolay gelsin kızlar.

Hadi geçmiş olsun begon cugum..:KK71: 300cc haaa..BUrada Hasan beye ameliyat olan arkadaşımız gamzeyede aynı boy silikon takılmıştı,çok abartı büyük degil canım,endişe etme,doktorumuzun dedigi gibi şişlikler var,inince çok güzel dogal görünümde gögüslerin olacak.Birkaç hafta sonra daha rahat hissedeceksin kendin canım.Gelişmeleri bizimle paylaş..Öpüyorum çookkk...:KK54:

Bence Cenk Tokatla mutlaka görüş.Gizeml arkadaşımızın ameliyat sonrası görüntüsü muhteşem,bence harika bir doktor kendisi.Zaten Benim doktorum Hasan Fındık ın yanında çalışmış kendisi sanırım,gizeml arkadaşımız söylemişti bana.Gizeml i arkadaşımızda bekar onu ameliyat ettigine göre senide mutlaka ameliyat eder.Üstelikte ameliyat sonuçları mükemmel :nazar:

Cenk Tokat'tan randevu aldııımm :) c.tesi 11.30da gidicem bakalım hayırlısı artık :) begoncum sanada çok geçmiş olsun darısı benim gibi tüm isteyenlerin başına :KK52:

Cenk Tokat'tan randevu aldııımm :) c.tesi 11.30da gidicem bakalım hayırlısı artık :) begoncum sanada çok geçmiş olsun darısı benim gibi tüm isteyenlerin başına :KK52:

Güzel haber..:KK8: Cumartesi günü görüşmeden sonra bizi bilgilendir olurmu kivi cigim :13:

arzumcum nacı beydı beraber calıstıkları bıde ufuk bey egede uzmanlık zamanlarında..
hasan beyı ben teyzemden dolayı tanıyorum..sekreterı teyzemın arkadası ve basarılarını ordan bılıyorum.teyzemın hasan beye amelıyat olan arkadaslarıda var mukemmel sonuclar elde eden.. zaten sende goruyoruz ne kadar basarılı oldugunu ve hastasının ısteklerını ne kadar onemsedıgını..sen 400 cc dedııgın zaman ısttekı cogu doktora hepsı kacıyodu.. ıyı hatırlıyorum o gunlerı ve sana kapıyı gosteren bıle olmustu...
genelde yurdısından hastaları hasan beyın sanırım ve ozellıkle almanyada cok tanınıyo..

Son düzenleme:
geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkese çok teşekkür ederim. ameliyatı beklemek zordu ama inanın şişliklerin inmesini beklemek çok daha zor olacağa benziyor, acayip sabırsızım :)

arzumcum nacı beydı beraber calıstıkları bıde ufuk bey egede uzmanlık zamanlarında..
hasan beyı ben teyzemden dolayı tanıyorum..sekreterı teyzemın arkadası ve basarılarını ordan bılıyorum.teyzemın hasan beye amelıyat olan arkadaslarıda var mukemmel sonuclar elde eden.. zaten sende goruyoruz ne kadar basarılı oldugunu ve hastasının ısteklerını ne kadar onemsedıgını..sen 400 cc dedııgın zaman ısttekı cogu doktora hepsı kacıyodu.. ıyı hatırlıyorum o gunlerı ve sana kapıyı gosteren bıle olmustu...
genelde yurdısından hastaları hasan beyın sanırım ve ozellıkle almanyada cok tanınıyo..

Ayy..evet,yanlış hatırlamışım neyse düzelttigin iyi oldu arkadaşım.Ovv..Naci beyde gerçekten başarılı bir doktor,ona ben ameliyattan önce ameliyat görüşmesine gidememiştim yurtdışı seminerine gitmişti dönmesi iki haftaya kadar sürecekmiş demişti asistanı,bekleyememiştim,Hasan beyede ameliyat görüşmesine gidince içimede sinince Hasan beye ameliyat oldum,nasip kısmet degilmiş demekki Naci bey..Olsun her işte hayır vardır,sonuçta çoookkk mutluyum..Dolu dolu duran,her kadını ve erkegin arzuladıgı istedigi büyüklükte gögüslerim oldu,dekoltemden gögüslerimi görenler hayranlıkla bakıyorlar,çogu kez sütyen bie kullanmıyorum çünkü sütyen takmış gibi duran gögüs şeklim ve Çatalım var.Doktorum gögüs şekliniz her kadının arzuladıgı bir gögüs tipi,çatal oluşturmak için ugraşmadım bile demişti zaten.Gerçekten böyle harika bir doktorla karşılaştıgım için çok mutlu ve şanslı bir kadınım.Seninde dedigin gibi daha öncesinde ameliyat öncesi görüşmelere gittigimde ben kendi isteklerimi doktorlara söyleyince çogu doktor ooo..çok büyük istediginiz protez,size 300cc ancak olur ve istediginiz gögüslere kavuşursunuz demişti,hatta dedigin gibi hiç unutmuyorum kapıyı gösteren,ben sizin istediginiz ameliyatı yapamam diyen doktor bile olmuştu.Ben eminimki 400cc den aşşagı protez takılsaydı bana çookk mutsuz olurdum,benim gözümü doyurmazdı.Belkide tekrar ameliyat masasına yatardım.Mutsuzlugumu içime atıpta polyanacılıkta oynayamazdım ben,dobra bir kızım.Yaşadıgım mutluluguda mutsuzluguda herşeyi tüm çıplaklıgıyla sizlerle,çevremle paylaşan bir kadınım ben.Hasan beyin hastalarının çogu yurtdışından evet,çünkü yurtdışından gelen hastalarını Türkiyede çok rahat ettiriyor.Havaalanından karşılayıp oteline yerleştiriyor,muayenehane,otel ve hastane arası araç tahsil ediyor.Hastalarının rahat etmesi için elinden gelen herşeyi yapıyor ve herşey tek bir fiyatın içinde oluyor,ekstra hiçbir ücret almıyor,benden ameliyat sonrası takılan sütyenin parasını bile almamıştı,bırakın sütyen parasını ikinci ameliyatımdan bile ekstra hiçbir ücret almadı.Arkadaşlar ameliyat olmayı düşünenler ameliyattan önce araştırmalarınızı iyi yapın,sizi anlayan doktoru bulunki ameliyattan sonra mutlu olun.

geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkese çok teşekkür ederim. ameliyatı beklemek zordu ama inanın şişliklerin inmesini beklemek çok daha zor olacağa benziyor, acayip sabırsızım :)

Yahuu..dur bakalım dün bir bugün iki arkadaşım.Bu ne sabırsızlık böyle..Zamanla herşey daha güzel olacak,kontrolün ne zaman senin,ben pazartesi günü gidecegim Hasan beye,eger denkleşirsek tanışmak isterim seninle..

Yahuu..dur bakalım dün bir bugün iki arkadaşım.Bu ne sabırsızlık böyle..Zamanla herşey daha güzel olacak,kontrolün ne zaman senin,ben pazartesi günü gidecegim Hasan beye,eger denkleşirsek tanışmak isterim seninle..

ayy evet acayip sabırsızım ama güzel gögüslere kavuşmak için en az 1 ayım olduğunuda biliorum. yarın bandajlarımı değiştirmeye gidicem. anladığım kadarıyla sen şubat ayında ameliyat olmuşsun hala kontrole gitmenin özel bir sebebi varmı? yani ameliyat olduktan sonra hangi sıklıkla doktora gitmemiz gerekiyor merak ediyorum.

X