arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

canım peki senin damla mı kas zarı altına mı bir de silikon ne seçildi merak ettim

arzumun ameliyatı kas zarı altına, göğüs ucu kesisi ile 400 cc takıldı. göğüs dokusu vardı. 2 çocuk büyüttüğü için ihtiyaç duydu. iyi de yaptı, görüntülerden anlıyoruz

Son düzenleme:
arkadaşlar bu dikişlerin olduğu yerin de fotoğrafını çekebilir misiniz? 3 cm diyor bazı doktorlar öyle mi yoksa daha mı uzun?

Canımm çok teşekkür ederim öyle büyük moral ve destek oluyo ki söylediklerin bu siteyi bulmam gerçekten büyük şans oldu birbirini tanımayan insnlarız ama değişik bi dostluk var burda ben yarın can kopaldan randevu aldım.burada ona burun ameliyatı olanlar var çok ta memnunlar.sadece telefonda görüştüm ama içim ısındı gibi :) bakalım umarım olumlu geçer ve bende tarihimi alırım artık

Kızlar merak edip konu hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler için söylüyorum.3.ayımda ameliyat izimle alakalı foto koyucam bende,hafta sonu

merhabalar! bu benim ilk mesajım. meme büyütme ameliyatı için araştırma yaparken arzum77nin ameliyatına rastladım ve bende hasan fındık'ın hastası olmak istediğim için çok ilgimi çekti ve güzel yorumları ameliyat kararımı çabuklaştırdı. yarın ameliyat oluyorum ve kafamda birsürü soru var. acısı ağrısı hiç umrumda değil sadece boyutları istediğim gibi olsun yeter. aslında damla protez istiyodum ama doktorum yuvarlak protezin daha uygun olucağını söyledi. yuvarlak yaptırıpta pişman olan varmı merak ediyorum?

Canım öncelikle güzel karar..tebrik ediyorum seni.Boyut konusunda bende doktor doktor gezmiştim,istedigim boyuta büyüklüge evet diyecek doktoru çok aradım ben.Ama taaa kii Hasan beyi bulana kadar..Sagolsun beni anladı,bana güven verdi..Gerçektende ne kadar dogru bir karar veridigimi ameliyattan sonrada anladım.Ben hep yuvarlak protez istiyordum,Hasan beyde bana yuvarlak protezi uygun gördü,hiçte pişman degilim,sonuç avatardaki fotodan belli oluyor zaten..Mesaj sayın yeterli olsaydı albümede bakardın canım.Hasan bey sana onu uygun gördüyse doktoruna güven,hiçbir doktor hastasına kötü duran bir gögsü yapmaz...Yarın ameliyat oluyorsun haa..Hadi bakalım,sakın korkmaa..uyuyacaksın uyanacaksın çok güzel hayal ettigin gibi memişlere kavuşmuş olacaksınn..Varmı bundan daha güzel bir duygu yahuu..Eminimki kontrollerde mutlaka karşılaşırız.Hasan bey sana kaç cc olur dedi,yöntem olarak ne uygun gördü..Bunlarıda yazarsan bilgilendirmiş olursun bizleri..Ben özelden sana msn adresimi veriyim,bilgilerini aliyim muayenehanede aynı güne denkleşeli tanışırız hee..olmazmı

Hoşgeldin aramıza Begon:)Aramıza derken ben henuz ameliyat olmadım ama ocak sonunda ben de Hasan Fındık a ameliyat olmayı duşunuyorum.Arzum sayesinde kararımı kesin Hasan Fındık ta kıldım.Zaten sempati duydugum bir doktordu:)Sen ne guzel yarın ameliyata giriyorsun kurtuluyosun darısı bizlerin başına...Herşey cok guzel olur inşallah senin için gelişmelerden haberdar olmak isteriz...

begoncum öncelikle kararın hayırlı olsun..
doktor seçiminde son derece doğru bir karar verdiğini ameliyat sonrasında anlayacaksın..
bende Hasan Fındık hastasıyım.. Bugün tam 1,5 ay oldu çok çok memnunum..
Hasan Bey senin vücuduna en uygun protezi yerleştirecektir bundan emin olabilirsin..
zaten küçük olmasın dediysen hiç sıkıntı yapma..
ben 300 cc diye başının etini yemiştim ve 300 cc yaptı
ameliyat esnasında sanıyorum 3 protez deniyor ve en uygun olanı yerleştiriyor..
fiziğine uygun olmayan, abartı bir protez yerleştirmez ne kadar istesende ki bunu sende zaten istemezsin..
ben kararın adına çok sevindim çünkü Hasan Bey ameliyat öncesi ve sonrasında asla değişmeyen aynı mükemmelliğini koruyan bir doktordur..
keşke senin ziyaretine de gelebiliyor olsaydık ama malum çalışıyoruz :26:
aklına lütfen kötü şeyler getirme ve ameliyatına gülerek gir. emin ol herşey yolunda gidecek ameliyat sonrasında Hasan Bey'in seni ne kadar mutlu ettiğini farkedeceksin..
senin yerine bende şuan çok heyecanlandım..
her zaman yanındayız..
şimdiden hayırlı olsun güzelim..

canım msj sayım yeterli olmadığı için gelen msja cevap yazamıyorum bi iki tane eklim dedim bakalım ne diceksiniz :)) ama internetim çok yavaş olduğu için yükleyemedi hala.

Ayyy..kızlarrr.. bende birkaç tane yeni foto yükledim..Tatilde ve dogum günümden özel kareler sizlerin begenisine sunulmuştur.. Bakın bakalım begenecekmisiniz...

iyi dilekleriniz için herkese teşekkürler... bugün ameliyat öncesi son kez doktorumla görüşmeye gittim. ben çok büyük istemiyorum zaten kendi mememde çok küçük değil ama şık bir elbise yada sadece basit bir atlet giydiğimde kendime dahada güvenli olmak istiyorum. doktorum 250-300cc arası koyucam dedi, umarım istediğim gibi olur. arzum bu arada avatar foton harika, mesaj sayım yeterli olunca hemen diğer fotolarınada bakıcam :) ameliyattan sonra tüm süreci sizlerle paylaşıcam :)

ben dediğim gibi yeniyim ve özelden nasıl mesajlaşılır bilmiyorum ama seninle tanışmayı çok isterim, ameliyata karar vermemde yazdıkların çok etkili oldu gerçekten.

ben dediğim gibi yeniyim ve özelden nasıl mesajlaşılır bilmiyorum ama seninle tanışmayı çok isterim, ameliyata karar vermemde yazdıkların çok etkili oldu gerçekten.

Hmmm..neyse nasip olursa tanışırız o zaman.Özelden sana msn adresimi vermiştim ama eklememişsin,oradan detaylı konuşurduk.En azından ismini bilseydim Sevgi hanıma sorar bilgi alırdım ameliyatın hakkında neyse sen ameliyatını ol buradan uzun uzun yazarsın bize tatlım..

Ekledim canım bakabilirsin

waaaauuuuww diyorum başkada bişey demiyorum süper olmuşlar bende bugün can kopalla görüşmeye gittim.öyle güven veriyo ki insana bayıldım! benim yaşım 21 o yüzden çocuk doğurduktan sonra yaptırmamı önerdi ben ne kadar şimdi istiyorum desemde ikna edemedim.biraz düşünmemi istedi.muayene ücreti bile almadan 1 saat beni ikna etmeye çalıştı sağolsun.ama ben yinede ikna olmadım.ameliyat olucam işte olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…