çok güzel şeyler yazmışsın cnm seni sonuna kadar destekliyorum.kadınların birbirine olan düşmanlığını anlayamadım zatan hiçbir zaman.burada forumdaki arkadaslarımız allah razı olsun çok yardımcı oluyorlar ne sorsak ayrıntılı cvp veriyorlar.buraya üyeolmadan önce ameliyatla ilgili hiçbir bilgim yoktu.ama şimdi çok bilinçlendim bu konuda oralet,dila,arzum,karamel ve adını şu an sayamadığım arkadslarım çok teşekkür ediyorıum hepinize:)
Arzum,hafta sonu ne olduğuna inanamazsın.Cumartesi günü 3 arkadaş toplandık,biri zaten benim aml. olacağımı bilen biricik dostum,diğer arkadaş ise sevdiğim ama sık görüşemediğim,aynı kafadan olduğum biri.Bizimle çok özel bir sırrını paylaşınca,ben de ona aml. fikrimden bahsettim.Çok güzel karşıladı ve sonrasında pis pis sırıtarak bombayı patlattı.meğer o da geçen yıl meme büyütme operasyonu geçirmiş.Hem de kime? Benim doktorum UFUK Bey'e....İnanamadım yaaa Nasıl mutlu oldum bilemezsin, sonrasında sorular sorular... İstersen refakatçi olarak bile gelirim dedi. Pazartesi günü de kontrolü varmış,beraber gidecğiz,ben de doktoruma kafama takılan birkaçşeyi sormuş olurum.Çok mutluyum çoooook
Arzum,hafta sonu ne olduğuna inanamazsın.Cumartesi günü 3 arkadaş toplandık,biri zaten benim aml. olacağımı bilen biricik dostum,diğer arkadaş ise sevdiğim ama sık görüşemediğim,aynı kafadan olduğum biri.Bizimle çok özel bir sırrını paylaşınca,ben de ona aml. fikrimden bahsettim.Çok güzel karşıladı ve sonrasında pis pis sırıtarak bombayı patlattı.meğer o da geçen yıl meme büyütme operasyonu geçirmiş.Hem de kime? Benim doktorum UFUK Bey'e....İnanamadım yaaa Nasıl mutlu oldum bilemezsin, sonrasında sorular sorular... İstersen refakatçi olarak bile gelirim dedi. Pazartesi günü de kontrolü varmış,beraber gidecğiz,ben de doktoruma kafama takılan birkaçşeyi sormuş olurum.Çok mutluyum çoooook
canımm oldum ameliyatımı :) bugün 6. günüm şimdlik hiç bir sorun olmadı yumuşamalarını bekliyoruuuum :)
geçmiş olsun, konu açmamışsın, bence konu aç, yaşadıklarını anlat. sorularımıza cevap ver canım. olur mu?
canım benim teşekkür ederim darısı olmak isteyen herkesin başına diyorum..ben bu siteyi çok aktif olarak kullanmadığım için nasıl konu açılır onu bile bilmiyorum :) sormak istediğiniz her soruya burdaki arkadaşların sayfalarından cevap verebilirim tabi onlar için de mahsuru yoksa:) benim ki çok güzel bir amelyattı..normalde barış bey her hastasında direnleri 3. gün çıkarırken bende 2. gün çıkardı çünkü durumun gayet iyi artık temiz kan gelmeye başladı ve çok azaldı dedi..ben burda diren denilen iki incecik borunun çok can yaktığını duymuştum kızlar hiç öyle değilmiş vallahi benim ilk günden itibaren doğru düzgün öyle çok bi ağrım olmadı..sadece geceleri ilk 3 gün falan ağladım çünkü yan yatamıyorsunuz sırtınız tutuluyor ve biri size deestek olmadan kalkamıyorsunuz en zoru da kalkma kısmı işte ya hep yat ya da hep otur :)) ama o da 3. günden sonra gayet iyiye gitti bugün 7. günüm ve kendim kalktım kimseden destek almadan..kollarımda üst kısımda hafif ağrılar var hala yok diyemem o da çok normal bir şey zaten..Merak edilen her şeye seve seve cevap veririm,..
Olur mu olur artn, ben de hiç beklemiyordum,inş. senin de başına böyle güzel bir sürpriz gelir.Ben kk da yana döne ararken yanı başımdaymış meğersüpermiş! ne şanslısın!
keşke benim de başıma böyle bir şey gelse.
Hmm.. Hadi bakalım o zaman pazartesi günü büyük gün hee..Arkadaşının senin seçtigin doktora ameliyat olması güzel bir tesadüf olmuş.Sana yardımcı olabilmeside tabi ayrı bir güzel haber.Hakkında hayırlısı olsun güzelim.Güzel haberlerini bekliyoruz o zaman
canımm oldum ameliyatımı :) bugün 6. günüm şimdlik hiç bir sorun olmadı yumuşamalarını bekliyoruuuum :)
Selam kızlaaarben bayadır siteyi takip ediyordum fakat yeni üye oldum.Sizin ameliyatlarınızı ve mutluluğunuzu okudukça ben de çok mutlu oluyorum benim göğüslerim çok küçük şimdiye kadar devlety hastanesinden 3 dr.a muayene oldum hepsi birazda olsa göğüs dokun var dediler.bugün görüştüğüm dr. ameliyatın komplikasyonlarından bahsetti ve beni bayaa korkuttu :18: bu ameliyatı olmayı çok istiyorum hala! acaba aranızda ameliyat olupta sorun yaşayan varmı? özellikle kapsül oluşumunu soruyorum? bu arada düzenli masajlarınızı ihmal etmeyin sakın nazar değmesin cicişleree! kapsül 6ayla 3 yıl arasında oluşabiliyomuş çünkü
arzum77 birşey soracağım resimdeki göğüsler senin mi? seninse çok güzel olmuşlar
Çok doğru arzum77artık ya bu komplikasyonları göze alıp ameliyatı olucaz ya da küçük göğüslerle yaşamaya devam ben çok fena ameliyatı kafama taktığım için kararlıyım olucam.umarım hiçbirimiz problm yaşamayız.Burda sevinçle paylaşmak istiyorum bende yaşadıklarımı
Evet canım foto bana ait.Arkadaş olarak ekliyorum diger fotolarımıda görebilirsin
çok sağol eklediğin için canım ama ben daha göremiyorum inş. mesajda 25 i geçersem görebileceğim