arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

ben de senin gibi kıymet bilenleri destekliyorum. birbirimize destek olalım. bizi bizden başka kimse anlayamaz çünkü!

Arzum,hafta sonu ne olduğuna inanamazsın.Cumartesi günü 3 arkadaş toplandık,biri zaten benim aml. olacağımı bilen biricik dostum,diğer arkadaş ise sevdiğim ama sık görüşemediğim,aynı kafadan olduğum biri.Bizimle çok özel bir sırrını paylaşınca,ben de ona aml. fikrimden bahsettim.Çok güzel karşıladı ve sonrasında pis pis sırıtarak bombayı patlattı.meğer o da geçen yıl meme büyütme operasyonu geçirmiş.Hem de kime? Benim doktorum UFUK Bey'e....İnanamadım yaaa Nasıl mutlu oldum bilemezsin, sonrasında sorular sorular... İstersen refakatçi olarak bile gelirim dedi. Pazartesi günü de kontrolü varmış,beraber gidecğiz,ben de doktoruma kafama takılan birkaçşeyi sormuş olurum.Çok mutluyum çoooook

Hmm.. Hadi bakalım o zaman pazartesi günü büyük gün hee.. Arkadaşının senin seçtigin doktora ameliyat olması güzel bir tesadüf olmuş.Sana yardımcı olabilmeside tabi ayrı bir güzel haber.Hakkında hayırlısı olsun güzelim.Güzel haberlerini bekliyoruz o zaman

canımm oldum ameliyatımı :) bugün 6. günüm şimdlik hiç bir sorun olmadı yumuşamalarını bekliyoruuuum :)

süpermiş! ne şanslısın!
keşke benim de başıma böyle bir şey gelse.

Son düzenleme:
canım benim teşekkür ederim darısı olmak isteyen herkesin başına diyorum..ben bu siteyi çok aktif olarak kullanmadığım için nasıl konu açılır onu bile bilmiyorum :) sormak istediğiniz her soruya burdaki arkadaşların sayfalarından cevap verebilirim tabi onlar için de mahsuru yoksa:) benim ki çok güzel bir amelyattı..normalde barış bey her hastasında direnleri 3. gün çıkarırken bende 2. gün çıkardı çünkü durumun gayet iyi artık temiz kan gelmeye başladı ve çok azaldı dedi..ben burda diren denilen iki incecik borunun çok can yaktığını duymuştum kızlar hiç öyle değilmiş vallahi benim ilk günden itibaren doğru düzgün öyle çok bi ağrım olmadı..sadece geceleri ilk 3 gün falan ağladım çünkü yan yatamıyorsunuz sırtınız tutuluyor ve biri size deestek olmadan kalkamıyorsunuz en zoru da kalkma kısmı işte ya hep yat ya da hep otur :)) ama o da 3. günden sonra gayet iyiye gitti bugün 7. günüm ve kendim kalktım kimseden destek almadan..kollarımda üst kısımda hafif ağrılar var hala yok diyemem o da çok normal bir şey zaten..Merak edilen her şeye seve seve cevap veririm,..
geçmiş olsun, konu açmamışsın, bence konu aç, yaşadıklarını anlat. sorularımıza cevap ver canım. olur mu?

site yönetimi senin için konu açsın. oradan devam edelim. bu arzumun sayfası çünkü

3 gün desteksiz kalkamamak beni korkutuyor. bir arkadaşıma açılıp ondan yardım istemem gerekiyor... ağrı sızı meselesini sonra düşünücem..

Selam kızlaaar ben bayadır siteyi takip ediyordum fakat yeni üye oldum.Sizin ameliyatlarınızı ve mutluluğunuzu okudukça ben de çok mutlu oluyorum benim göğüslerim çok küçük şimdiye kadar devlety hastanesinden 3 dr.a muayene oldum hepsi birazda olsa göğüs dokun var dediler.bugün görüştüğüm dr. ameliyatın komplikasyonlarından bahsetti ve beni bayaa korkuttu :18: bu ameliyatı olmayı çok istiyorum hala! acaba aranızda ameliyat olupta sorun yaşayan varmı? özellikle kapsül oluşumunu soruyorum? bu arada düzenli masajlarınızı ihmal etmeyin sakın nazar değmesin cicişleree! kapsül 6ayla 3 yıl arasında oluşabiliyomuş çünkü

cnm beni de ekleyebilrimisin

canımm oldum ameliyatımı :) bugün 6. günüm şimdlik hiç bir sorun olmadı yumuşamalarını bekliyoruuuum :)

Çok sevindim canım..hadi tekrardan geçmiş olsun,saglıkla mutlulukla kullan cicişlerini inşallah şimdi sadece zamana ihtiyacın var,herşeyi zamana bırak,herşey yoluna giriyor endişe etme

Güzel bir konuya deginmişsin canım.Bu ameliyatı genelde hep güzel yanları anlatılıyor,sorun yaşayanlar mutlaka vardır ama herşeyinde bu forumda apaçık paylaşıldıgını düşünmüyorum.Kimisi hep güzel yanlarından bahsediyor,yaşadıgı komplikasyonları burada paylaşmıyor.Çokta laylay lom degil yani ameliyat ve sonrası.Bahsettigin kapsül oluşumu bu ameliyatı olan herkesde oluşan bir komplikasyon,fakat agır yaşayan var hafif atlatan var.Kimi durumlarda ikinci bir ameliyatta gerektirebiliyor,çünkü gögüste agrı ve ciddi şekil bozukluklarına yol açabiliyor.Bu ameliyatı düşünen herkesin bu komplikasyonları göze alması lazım.Mesela ben ameliyat olduktan bir hafta sonra sag gögsümde inanılmaz bir agrı,kızarıklık ve şişlikle gittim doktoruma,gögsümde sıvı birikmesi oluşmuştu,ikici bir ameliyata girdim acil olarak.Doktorunun sana bahsettigi durumları yaşamak sözkonusu yani.Aslında her ameliyatın bir komplikasyonu vardır.Bütün ameliyatlarda önümüze birsürü kagıtları getirip imzalatıyorlar,hangimiz o sayfalar dolusu kagıtları okuyupta imzalıyoruz söylermisin??Bu ameliyatı olmaya karar veriyoruz,doktorumuzu seçip ona güveniyoruz,gerisinide Allaha bırakıyoruz..Allah yardımcımız olsun,daha büyük dertler vermesin canım.Hiçkimsede böyle sorunlar yaşamasın inşallah..Herşey gönlümüzce olsun..Hepimize saglıklı sıhhatli günlerr..

Çok doğru arzum77 artık ya bu komplikasyonları göze alıp ameliyatı olucaz ya da küçük göğüslerle yaşamaya devam ben çok fena ameliyatı kafama taktığım için kararlıyım olucam.umarım hiçbirimiz problm yaşamayız.Burda sevinçle paylaşmak istiyorum bende yaşadıklarımı

Bu dünyada yaşadıgımız,yedigimiz içtigimiz,yaptıgımız herşey de bir risk var zaten.Başımıza ne gelecegi bir saat sonra ne yaşayacagımızı biliyormuyuz... Hayır.. Küçük gögüslerle pisikolojik olarak çökmüş mutsuz yaşamaktansa bu güzel mutlulugu yaşamak için bazı küçük riskleri almaya deger bencede.. İnşallah komplikasyonsuz başarılı bir operasyon geçirirsin canım benim,dogru doktorunu seç gerisini Allaha bırak.Sonuçta bu komplikasyonları yaşadıgındada dünyanın sonu degil,herşeyin bir çözümü var,ölümden başka...Önemli olan dogru doktoru bulmak,sen bu komplikasyonu yaşadıgındada senin yanında olacak,seninle ilgilenicek,herşeyi paraya dökmeyecek bir doktor bulmakta.Allah yardımcın olsun,güzel dileklerim seninle canım..Güzel mutlu haberlerini bekliyoruz inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…