Yok canım ben eşimle beraber gitmiyordum görüşmelere.Çok güvendigim samimi oldugum arkadaşım vardı,genellikle onunla gidiyorduk beraber doktor görüşmelerine.Bazen doktorların muayenehaneleri bilmedigim yada toplu taşıma araçlarıyla gidilmesi zor olan yerlere eşim arabayla götürüyordu,fakat içeri girmiyorduArabada bekliyordu,çıkınca ben konuşmalarımızı anlatıyordum ona heyecanlı heyecanlı Tabiki kadınlar eger kafaya koyduysa birşeyi..her ne olursa olsun.. yaparrr.. Bence kesin olarak doktoruna karar verdikten sonra eşinlede gidebilirsin doktora.Çokta gerek yok,erkekler pek sıkılgan oluyorlar bu durumdan,birde erkek doktor olunca dahada sıkılıyorlar,eşim hep şöyle diyordu ne diyebilirim doktora -Karımın gögüslerini güzel yapın doktor bey..mii... Tabi eşinin ve senin kararın..Benim eşim ameliyattan sonra Hasan bey muayene için odaya geldiginde tanışmıştı doktorla.Ne biliyim..erkek olsam bende pek sıkılırdım herhalde,karımın gögüslerini yaptı,işte şimdi muayene ediyor,ellerinize saglık doktor bey çok güzel yapmışsınız falan filan...
otur kiz oturdugun yerde nereye gidiyon
valla hic bi yere birakmam
Doğru soyluyorsun Arzum.Ben de oyle duşunmuştum zaten onu on goruşmeye goturmemeliyim.Hem eşimin yanında rahat rahat derdimi anlatamam ben o da sıkılır ve gerilir herhaldeHem ne desin eşim -aman doktorcugum olmuşken şoyle olsun boyle olsun mu .Ama soylediklerine de çok guldum yani
canım senin önceden kendi meme dokun kaç cc civarındaymış senin yenilerini çok beğendim ben benim istediğimden hafif büyük ama 320 cc o zaman benim istediğim gibi olur mu ki ya ayy bilemedim yarın barış beye gidince b sorayım 320 cc ile sütyen bedenim nasıl olacak diye
Valla önceden kaç cc miş dersek buna pek yanıt veremeyebilirim.Ama ameliyat öncesinde dolgulu B cup çamaşır kullanıyordum,gögüs dokum vardı benim.Şİmdi D cup çamaşır kullanıyorum 400cc ile.Bende kas zarı altı yöntemiyle ameliyat oldum bu arada :13:
evet canım benim okudum bütün yazdıklarını :) benim de göğüs dokum var kaç ss diye sorduğuma bakma sanki anlicam 40 50 cc desen :)) ya peki 320 cc ile benimki tahmini c küp olur mu c olsun istiyorum :) oralet ve dila dan önce senle tanışmış olsaydım hsan fındık a ameliyat olabailirdim o kadar beğendim güle güle kullan tekrar darısı başıma.
Canım benim,teşekkür ederim begendigine sevindim.bence kesin C cup olur,daha büyügünü düşünme zaten,çünkü damla protezde daha büyügü sarkık bir görüntü oluşturuyor.Ben barış beye muayeneye gittigimde sütyen içi protez denemesi yapmıştık.Ben hep daha büyügü daha büyügü derken baktım sarkık bir gögüs görüntüsü olmuştu.Zaten büyük bir ihtimal sana yüksek profil uygulayacaktık,öyle degilmi.Daha dik ve karşıya dogru bakan bir gögüs olacagı için kesinlikle C cup olur,için rahat olsun
yüksek profil olacak canım benim c cup olacaksa süper :) seninkiler yuvarlak mı ben normalde yuvarlak silikonları hiç beğenmiyorum ben burdayım diye bağırıyor gibi geliyor bana ama seninkiler muhteşemm :) hasan fındık ta gerçekten çok iyi bi doktor sonucu belli zaten:) bir şey sorcam canım barış bey le de görüşmeye gittim dedin neden onun olmasını istemedin?
Tamam o zaman yüksek profil olacaksa okey,kesin C cup..Benimkiler yuvarlak protez evet,benim zaten dokum vardı,emzirdigim için alt kısımdaydı meme dokum.Olan dokumun altına yuvarlak protez gelince üzerinede benim memeler eklenince zaten damla şeklini aldı.Benim için gögüs kısmımın üst tarafını doldurmak önemliydi,yani gögüs üst kısmımın dekoltesini doldurmak istiyordum.Bana damla protez pek hoş durmadı,sarkık bir görüntü oluşturdu,istedigim görüntüyü,üst kısımdaki dolulugu damla protez karşılamazdı benim.O yüzden yuvarlak protezdi benim tercihim.Senin dedigin olay yani yuvarlak protezler ben buradayım diye bagırıyor görüntüsü meme dokusu hiç olmayıpta kas üstüne yuvarlak protez taktıranlarda oluyor.Top gibi duruyor,bagırıyor ben protezim diye,yapay bir görüntü teşkil ediyor.Bu yüzdende meme dokusu olamayan kişilerde yuvarlak protez kullanılacaksa ya kas altına yada dual plan tercih edilerek dogal bir görüntü veriliyor.Bu feci görüntüdeki gögüsler tarihe karıştı zaten artık.Bilinçli iyi bir doktor zaten gögüs yapına göre protez şeklini ve büyüklügünü,yöntemini seçip yapıyor.Hasan bey bana göre gerçekten başarılı bir cerrah,insanlıgı hastaya yaklaşımı inanılmaz,doktorluguda süperr..Çok şanslıyım böyle harkulade bir doktorla karşılaştıgım için.Barış beyde çok cana yakın,sempatik,işini iyi yapan başarılı cerrahlardan tabi.Benim isteklerim ve onun tavsiyeleri tercihleri uyuşmadı.O yüzden anlaşamadık,olmadı.Canım benim önemli olan sonuçtan menmun kalmak,ben menmunum,inşallah sende çok menmun olacaksın canım benim.Allah yardımcın olsun canım benim..Sorunsuz saglıklı sonuçlar innnşalllahhh
foruma yazan arkadaşlar arzumu mutlaka tanır. tanımayan ve yanlış tanıyanlara şunu söyleyebilirim ki, aranızda olumsuzluklar yaşanmış da olsa büyütmeyin. arzum burada herkese yazmaya gayret ediyor. çabasının farkındayım ve lütfen gereksiz yeri kimse birbirini kırmasın, ne arzum kırılsın ne de başkası. taraf tutmuyorum asla. ama emek veren herkese de saygı duyuyorum arkadaşlar.
birbirimize destek olmamız lazım. hemcinsimizi anlayabilmemiz lazım. biz anneyiz ya da bu içgüdüyü taşıyan anne adaylarıyız. bir canlıyı dünyaya getirmenin ya da bu içgüdünün gücünü iyi biliriz. o nedenle bu güçlü insan yönümüzü aklımızdan çıkarmayıp davranalım birbirimize.
hepimizin zor zamanları geçiyor. yeri geliyor, belki gereğinden fazla sinirli oluyoruz. şu ölümlü dünyada yüzünü bile görmediğimiz insanlara (forumda) bunca teşekkür ederken ve onlara bol bol dua ederken, kırgınlıkları unutmalı ve kırdıklarımızın gönlünü alabilmeliyiz.
kimsenin üzülmesini istemiyorum ve herkese gönlünün derinlerindeki dolgun sağlıklı, sorunsuz ve ömür boyu onlarla yaşayacağı bir çift göğüs diliyorum.
Canım benimmm,ne kadar güzel şeyler yazmışsın öyleKalbinin güzelligi yazılara dökülmüş..Bu forumda bazı kişiler ameliyat öncesi ve ameliyat sonrası belirli bir zamanı atlattıktan sonra kaybolup gidiyorlar malesef.Bilemiyorum yani ben bu forumdan inanılmaz zevk alıyorum,sizlere yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana.İnşallah Allahım saglık sıhhat versin pekte bu forumdan kopmayı düşünmüyorum.Gerçi bazen bazı kişilerin yapmaya çalıştıkları tahrikler beni çok kırıyor,çok üzüyor,bütün herşeyi silip bir daha bu foruma girmeyecegime kendi kendime söz veriyorum ama gerçekci duygularıyla bana yaklaşan temiz kalpli bayanları görüncede onların yüzünden forumdan kopmayı istemiyorum açıkcası.Ben bu forumu ameliyat olmadan önce keşfettim.Bana çok yardımı olmuştu buradaki arkadaşların ve edindigim bilgilerin.Ameliyatımı oldum ögrendigim ve edindigim bilgileri yeni ameliyat olacak ve olmayı düşünen insanlarla paylaşmak beni çok mutlu ediyor.Bu forumla karşılaşmadan önce bu estetik ameliyatı olmak fikri bana çok uzak geliyordu dogrusu.Yani sanki sadece ünlülerin ve paralı kişlerin sadece yaptırdıgı bir ameliyat gibi geliyordu .Sonra bu forumu keşfedince baktımki evlisi bekarı,orta yaşlısı genci her telden bayan bu ameliyatı olmuş ve olmayı düşünüyormuş.Ben tabi iyice gaza geldim,ne yaparım,ne ederim diya düşünürken birde baktımki doktorları araştırıyorum ve muayenehanelerine gidip muayene oluyorum,Sonrada tabi ameliyatımı oldum.Ameliyattan sonrada aman burada işim bitti diyede düşünmedim.Bu ameliyatı olmayı düşünen kişilere yardımcı olmak,onların bu sevinçlerine ortak olmak bana çok büyük zevk vermeye başladı.Çünkü ameliyat öncesi halimde ben çok mutsuzdum,Onların neler yaşadıgını neler düşündügünü az çok biliyordum.Kızlar herşey gönlünüze göre olsun innşallahh.Siz ameliyat olsanız bana bir faydası yok,olmasanızda yok.Ben sizin dertlerinizle üzülürüm,sevinçlerinizle mutlu olurum.Ben böyleyim işte.Elimden ne geliyorsa yapmaya çalışırım,ben buradayım inşallah.Sizleri seviyorum kızlarr..Kendinize iyi bakın..
nasıl ki gerçek hayatta bazı insanların yıldırma çabalarıyla yolumuza devam etmeyi kesmiyorsak, iyilikten, doğruluktan, insanca yaşamak ve yaşamaktan bıkmıyorsak, yılmıyorsak burada da yılmayacağız. iyi ki varsın arzum. bunu tüm samimiyetimle söylüyorum. burada güvendiğim arkadaşlarımdan birisin ve ilk kişisin. sana ve onlara dualarımı eksik etmiyorum.
yazdığım bir soruya cevap verenler, moral ve bilgi verdiğim kişilerin yazdıklarıma kayıtsız kalmaması beni mutlu etti. mutluluğun da hüznün de paylaşılır taraflarını görmek biz bayanlar için gerekli ilk şey.
sen de güzel anlatmışsın canım. ameliyat olmak ya da olmamak meselesinin kimseye faydası yok. aksine çok seviniriz herkesin mutluluğuna. çünkü benzer sıkıntıları yaşıyoruz. bu zorlu süreçte yanımızda olanlara teşekkür ediyor ve bizden yardım bekleyenlere de yazacağımıza, sorulara yanıt vereceğimize söz veriyoruz.
sağlıcakla dostlar
sen bir meleksin melek bizde seni cok seviyoruz iyiki varsinCanım benimmm,ne kadar güzel şeyler yazmışsın öyleKalbinin güzelligi yazılara dökülmüş..Bu forumda bazı kişiler ameliyat öncesi ve ameliyat sonrası belirli bir zamanı atlattıktan sonra kaybolup gidiyorlar malesef.Bilemiyorum yani ben bu forumdan inanılmaz zevk alıyorum,sizlere yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana.İnşallah Allahım saglık sıhhat versin pekte bu forumdan kopmayı düşünmüyorum.Gerçi bazen bazı kişilerin yapmaya çalıştıkları tahrikler beni çok kırıyor,çok üzüyor,bütün herşeyi silip bir daha bu foruma girmeyecegime kendi kendime söz veriyorum ama gerçekci duygularıyla bana yaklaşan temiz kalpli bayanları görüncede onların yüzünden forumdan kopmayı istemiyorum açıkcası.Ben bu forumu ameliyat olmadan önce keşfettim.Bana çok yardımı olmuştu buradaki arkadaşların ve edindigim bilgilerin.Ameliyatımı oldum ögrendigim ve edindigim bilgileri yeni ameliyat olacak ve olmayı düşünen insanlarla paylaşmak beni çok mutlu ediyor.Bu forumla karşılaşmadan önce bu estetik ameliyatı olmak fikri bana çok uzak geliyordu dogrusu.Yani sanki sadece ünlülerin ve paralı kişlerin sadece yaptırdıgı bir ameliyat gibi geliyordu .Sonra bu forumu keşfedince baktımki evlisi bekarı,orta yaşlısı genci her telden bayan bu ameliyatı olmuş ve olmayı düşünüyormuş.Ben tabi iyice gaza geldim,ne yaparım,ne ederim diya düşünürken birde baktımki doktorları araştırıyorum ve muayenehanelerine gidip muayene oluyorum,Sonrada tabi ameliyatımı oldum.Ameliyattan sonrada aman burada işim bitti diyede düşünmedim.Bu ameliyatı olmayı düşünen kişilere yardımcı olmak,onların bu sevinçlerine ortak olmak bana çok büyük zevk vermeye başladı.Çünkü ameliyat öncesi halimde ben çok mutsuzdum,Onların neler yaşadıgını neler düşündügünü az çok biliyordum.Kızlar herşey gönlünüze göre olsun innşallahh.Siz ameliyat olsanız bana bir faydası yok,olmasanızda yok.Ben sizin dertlerinizle üzülürüm,sevinçlerinizle mutlu olurum.Ben böyleyim işte.Elimden ne geliyorsa yapmaya çalışırım,ben buradayım inşallah.Sizleri seviyorum kızlarr..Kendinize iyi bakın..
çok güzel şeyler yazmışsın cnm seni sonuna kadar destekliyorum.kadınların birbirine olan düşmanlığını anlayamadım zatan hiçbir zaman.burada forumdaki arkadaslarımız allah razı olsun çok yardımcı oluyorlar ne sorsak ayrıntılı cvp veriyorlar.buraya üyeolmadan önce ameliyatla ilgili hiçbir bilgim yoktu.ama şimdi çok bilinçlendim bu konuda oralet,dila,arzum,karamel ve adını şu an sayamadığım arkadslarım çok teşekkür ediyorıum hepinize:)
sen bir meleksin melek bizde seni cok seviyoruz iyiki varsin
Biz de seni çok seviyoruz Arzum.Bu forumdaki ilk arkadaşım benim.Vallaha psikolojik danışman gibisin.Senin sayende bu forumun sıkı takipcisi oldum,doktoruma karar verdim inan bana :)Bütün arkadaşlara yılmadan bıkmadan aman ben oldum kurtuldum demeden yardımcı olmaya devam ediyorsun.İyiki varsın