arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Canım hayırlısı olsun,geç olsunda güç olmasın inşallah İlerisinde yaptırırsın sende belki,zamanı gelince herşey yoluna giriyor,bütün kapılar açılıyor merak etme.Bu arada begendigine sevindim tatlım Darısı başına...ne diyim

canim inan bu soyledigin laf tam bana uydu iki ay oldu sanki hep benimleydiler...zaten her goren anliyor bir dahami gelicez su dunyaya degilmi canim..ohhh tatiller iyi gelmistir eminim,cunku ben cok memnundum halimden
biraz geri kaldim forumda bi cok yeni arkadas katilmis aramiza,umarim hepsi icin hayirli olur..

Bu sözlerden sornasini okumaya gerek yok bile..

Cok gecmis olsun..

arzumcum ben doktor görüşmelerine başladım. ilk görüşmem barış beyleydi. burda okuduklarımdan 300cc nin ortalama büyüklükte duracağını düşünmüştüm ama protez denemelerinde denediğim 325cc natrelle protez o kadar büyük durdu ki..sanırm sen de Barış beyle yaptığın görüşmede 325 cc için aynı şeyi düşünmüşsün. ama sonra taktırdığın 400cc nin bile o protezden daha küçük göründüğünü söylemişsin. bu nasıl olabilir anlayamıyorum. hani kas altına konulsa, kas baskı yaptığı için küçük görünmüştür diyeceğim ama senin kas zarı altı. bu durumu açar mısın biraz?

Canım doktor görüşmelerine başlamışsın,hayırlı ugurlu olsun inşallah Büyüklük göreceli bir kavramdır,protez büyüklügü sadece cc büyüklügü olarak bakmayın,325cc lik protez senin vücudunda farklı büyüklükte durur,benim vücudumda farklı büyüklükte durur.400 cc nin o protezden daha küçük durdugunu söylemedim ben.Benim aklımda hep 400cc vardı,yani 400cc den aşşagı protez istemiyordum ben.Bunuda internette gördügüm fotolardan dolayı karar vermiştim.Barış bey benim vücuduma en büyük 325cc olabilecegini söylemişti,yapılan sütyen içinde protez denemesinde 325cc lik damla protez bana sarkık ve istedigim büyüklükte gelmemişti.Hasan bey benim gögüs dokuma ve vücuduma 400cc lik protezin olabilecegini vücudumun bunu kaldırabilecegini söyledi.Ben zamanında profesyonel yüzücülük yaptım,omuzlarım geniş,kollarım yapılı.400cclik protezin gögsümde nasıl bir duruş sergilediginide avatardaki resimde az çok görebiliyorsun zaten.Sence inanılmaz büyük duruyormu,yani çok çok abartılı bir görüntü teşkil etmişmi,tabi buda kişiden kişiye göre farklı yorumlar alabilecek bir durumdur.Evet ben kas zarı altı yöntemiyle ameliyat oldum,yani benim olan meme dokumun altındaki kasın üzerini saran zarın altına koyuldu protez..Ama protez büyüklügü ameliyatta vücuda koyulunca hiçte ameliyattan önce gördügünüz büyüklükte durmuyor vücudunuzda işte.Buyrunuz,fotolarım ortada,bende 400cc lik mentor marka yuvarlak protez var.Bakınız Pembefrezya arkadaşımızda 410cc lik protez var,onunla benim aramda bile bence çok duruş farkı var.Ben hep diyorum,protez büyüklügüne takılı kalmayın diye.Doktorunuz sizin vücudunuza,gögüs dokunuza ve genişligine göre en uygun protez büyüklügünü seçer diye.Bunun en açıklayıcı cevapları fotolarda işte.Umarım açıklayıcı olmuştur anlattıklarım.

Tam bir saattir sizin açtıgınız forumu okuyorum.Tabiiki hepsini okuyamadım atlaya atlaya buralara geldim.Ama 14 Şubatta Hasan Fındık a ameliyat oldugunuzu 400 cc lik silikon taktırdıgınızı ve bir suru faydalı bilgilere ulaştım. Ben de 35 yaşındayım ve iki çocuk annesiyim.Tıpkı sizin gibi eşimin yanında soyunmaktan utanır oldum,hayatım boyunca silikonlu sutyen kullanmaktan bıktım ayrıca eskiden kucuk ama dik olan goguslerim şimdi bir de sarktı

Bu kış kesinlikle ameliyat olmayı duşunuyorum.İnternetten Hasan Bey hakkında çok şey ogrenmiştim ama sizin anlattıklarınızla ona içim iyice ısındı.Fakat fiyatı hakkında hiçbir fikrim yok.Çok pahalı mı acaba kendisi bayagı meşhur bir doktor çunku.Sizinle burdan irtibatta olmak istiyorum.Lütfen mesajlarıma cevap yazın cok sevinirim:)))

canım özelden sana mesaj atıyorum fiyat bilgisi olarak.Hasan beyi tercih ettiysen tebrik ederim seni,emin ol hiç pişman olmayacaksın canım benim.Ameliyat öncesi görüşmelerden ücret almıyor Hasan bey,randevu alarak gidip bütün detayları konuşabilirsin.Benim yardımcı olabilecegim bir durum olursa,kafana takılan herhangi birşey çekinmeden sorabilirsin.Elimden gelen yardımı yaparım tabiki.

Son düzenleme:
arzumm album yaptin mi canim ameliyat sonrasi resimlerin var mi?

Canım çok sağol verdigin bilgi için.Kesinlikle goruşmeye gidecegim Hasan Bey e.Ama uygun zamanı kollamamm lazım 15 aylık oglum var onun birkaç ay daha buyumesini istiyorum.Ayrıca işten en fazla 1 hafta izin alabilirim.Eşimin ailesinden bu durumu-en azından başlarda-gizlemeyi duşunuyorum offff bir sürü problem yani ama çok istiyorum bu ameliyatı.
Ayrıca Arzumcugum sadece protez ile sarkma duzeliyor mu ben en cok bu konuyu kafama takıyorum.Malum iki cocuk emzirdik sende de aynı problem olmuştur eminim...Çok volumsüz goguslerim.Ayrıca bir dikleştirme operasyonuna gerek kalmıyor mu ?

Bir de senin ameliyat sonrası resimlerini gormem için -sakıncası yoksa tabii- ne yapmam gerekiyor?İlgin için şimdiden teşekkurler...

Ameliyat sonrası resimlerimi görmen için sana gönderecegim arkadaşlık teklifini kabul etmen gerekiyor,sanırım birde forumda belirli bir miktar mesaj kotasını doldurmanda gerekiyor.Ben sana arkadaşlık teklifini gönderiyorum sen kabul et.Canım bende iki çocuk emzirdim fakat doktorcugum sarkıklık yok protezle gögüslerini kaldırabiliriz,ayrıca dikleştirme ameliyatına gerek görmedi.Benimde emzirmelerden dolayı gögsümün üst kısmında boşalma olmuştu,yani üstte doku kalmamıştı altta meme dokum vardı,çok kötü bir görüntü teşkil ediyordu.Destekli sütyenlerle alttaki dokuyu yukarı dogru kaldırabiliyordum,o zaman üstte dolgun bir görünüm oluyordu Sen muayeneye gidince hasan bey zaten sana gereken bütün herşeyi söyler canım merak etme sen.Ameliyatını hemen düşünmesende gitmeni öneririm muayenesine,aklındaki bütün soruların yanıtını alırsın en azından bilinçli bir şekilde beklersin ameliyat gününü.Yani muayeneye gitsende hemen ameliyat tarihini doktorla belirlemen gerekmiyor canım.Sizlere yardımcı olmak için buradayız canım benim,elimizden birşeyler geliyorse ne mutlu bizlere

arzumm album yaptin mi canim ameliyat sonrasi resimlerin var mi?

Canım sanırım sen burun ameliyatı olacaksın,öyle degilmi?Ben meme büyütme ameliyatı oldum,forumda meme büyütme ameliyatı olmayı düşünen,fikir amacı ile albüm yapıyor ve arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyoruz.

Arzum memeprotezi isimli arkadaşın araştırmalarını okudun mu bu konuda sen ne düşünüyorsun.kimse bir cevap yazmamış.kafam karıştı benimde.silikonun içinde ağır metaller varmış ve vücudu zamanla zehirliyormuş daha önce hiç duymamıştım.

evet burun ameliyati ama genede merak ediyorum iyi sonuclar gormek güzel

Canım arkadaşlık teklifini kabul ettim.Ama belli bir mesaj sayısına ulaşmam gerekiyormuş dedigin gibi artık burdan yazar dururum :) Bu arada tıpkı benim goguslerimi tarif ettin.Ayynen dedigin gibi benimde ustte doku yok altta var destekli sutyenle uste kaldırıyorum o alttaki dokuyu Ama gogus uçlarım karşıya dogru bakıyo yani dikleştirme ameliyatı gereken durumlarda gogus ucları aşagıya bakıyormuş.Sanırım senin gibi bende de silikon yeterli olacaktır

Al benden de o kadar :) Sevmiyorum arkadaş sevmiyorum yaniii.Hepsi bi gıcık oluyorlar.Ben ilk dogumumda iki tane bayan doktora gittim ikisine de kıl kaptım en sonunda erkek doktora dogurttum iki cocugumu da.Erkekler her zaman daha iyidir.Hem ayrıca onlar kaç tane goruyolar gunde çekinmeye hiç gerek yok yaniii... Ayrıca ben de ekranlarda gorunce sempati duymuştum ve ona da gitmeye karar vermiştim Dilek Avşar a ama burda bir forumda onunla ilgili birisi kotu birşeyler yazmış (şimdi burdan doktoru kotulemek olmaz ama ben gidenin yalancısıyım)Hiç ilgilenmemiş mi ne gittigine pişman olmuş o arkadaş...Ben de dedim kendi kendime bayan değil mi işte Onu listeden çıkardım bu yuzden.Hasan Fındık diyorum artık kesinlikle...Tabii boyle duşunmemde senin çoook buyuk katkın var Arzum cugum:)

Canım o arkadaşımız bazı bilgiler edinmiş,kafası karışmış,ameliyat olup olmamanın arasında kalmış.Edindigi bilgilerin dogrulugunu bizimle paylaşarak yardım almaya çalışıyor,ama tabi direk doktorlara gidip bu fikirlerini paylaşsa ve edindigi cevaplarıda bizimle paylaşırsa aslında iyi olur.Bana benim doktorum böyle birşey deseydi ben bunu buradan sizinlede paylaşırdım.Sanırım doktor görüşmelerine başlamış,Barış beye gitmiş ama bu soruları sormuşmu,Barış bey ne demiş hiç bilmiyorum.Bunları paylaşması gerekir.Bazen banada bazı sorular yöneltiyor,kendi fikirlerimi ortaya sunuyorum.Açtıgı konuyla hiçmi hiç kafa yormuyorum.Ben yaşadıgım mutlulugumla ilgileniyorum,hiçbirşey beni bu mutluluktan alıkoyamaz.İyiyki bu ameliyatı olmuşum,bu ameliyatı keşfeden kişiden Allah razı olsun diyim,ne diyim :)) Bize kullanılan koheziv jel protezlerde böyle maddeler bulunduguna inanmıyorum,içim rahat,doktoruma sonsuz güvenim var.Bahsettigi protezler bir ara piyasada kullanılan daha sonrada piyasadan kaldırılan protezler olabilir.

İnşallah canım dikleştirme ye gerek duymadan protezle toparlanabilir gögüslerin.Ama benimki gibiyse kii sanırım öyle olur bence.Sana meme ucu kesisinide öneririm,izsiz bir ameliyat,gittiginde Hasan bey mutlaka meme ucu kesisi ile ameliyat olabilirmiyim diye mutlaka sor canım.Hmm..demek fotolarımı göremedin,neyse sen yaz böyle mesaj sayını doldur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…