arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Bir de şöyle bir sorum olacak.Tabiiki bunları doktora gittigimde kendisinden ogrenecegim ama ben onceden sizlerden ogrenmenin de bir sakıncası olmadıgını duşunuyorum:) Bu ameliyat oncesi herhangibir meme ultrasonu veya mammografi çekiliyor mu Allah korusun herşey olabilir degil mi ?

Al benden de o kadar :) Sevmiyorum arkadaş sevmiyorum yaniii.Hepsi bi gıcık oluyorlar.Ben ilk dogumumda iki tane bayan doktora gittim ikisine de kıl kaptım en sonunda erkek doktora dogurttum iki cocugumu da.Erkekler her zaman daha iyidir.Hem ayrıca onlar kaç tane goruyolar gunde çekinmeye hiç gerek yok yaniii... Ayrıca ben de ekranlarda gorunce sempati duymuştum ve ona da gitmeye karar vermiştim Dilek Avşar a ama burda bir forumda onunla ilgili birisi kotu birşeyler yazmış (şimdi burdan doktoru kotulemek olmaz ama ben gidenin yalancısıyım)Hiç ilgilenmemiş mi ne gittigine pişman olmuş o arkadaş...Ben de dedim kendi kendime bayan değil mi işte :KK1: Onu listeden çıkardım bu yuzden.Hasan Fındık diyorum artık kesinlikle...Tabii boyle duşunmemde senin çoook buyuk katkın var Arzum cugum:)

Ay bende bayan doktorlardan hiçmi hiç elektrik alamamıştım.Ayrıca Dilek Avşarada gitmiştim ben.Yani ne biliyim sanki anlamıyorlar beni,kendilerinin ne istedikleri önemli onlar için,siz anlatıyorsunuz anlatıyorsunuz kendi istediklerinizi onlar kendi fikirlerine göre anlatıyorlar hala.Sanki bizim onlardan güzel olmamızı istemiyorlar :21: Beni zaten birtek Hasan bey anladı sagolsun,eger farklı bir doktora anlattıgı şekilde ameliyat olsaydım şu anki halimi düşünemiyorum gerçekten.Doktoruma buradan öpücüklerimi gönderiyorum tekrardan,o birtane..eşsiz..benzersiz...:KK54::KK54:

Bir de şöyle bir sorum olacak.Tabiiki bunları doktora gittigimde kendisinden ogrenecegim ama ben onceden sizlerden ogrenmenin de bir sakıncası olmadıgını duşunuyorum:) Bu ameliyat oncesi herhangibir meme ultrasonu veya mammografi çekiliyor mu Allah korusun herşey olabilir degil mi ?

Ben 34 yaşındayım,zaten her sene meme ultrasyonu çekiliyorum.30 yaşından sonra her bayanın senede bir meme muayenesi ve gerek görülürse meme ultrasyonu çekilmesi gerekiyor zaten.Ben kadın aile saglıgı merkezine gitmiştim,baştan aşşagıya muayene etmişlerdi.Elimde meme ultrasyonum vardı.Doktoruma söyledim görmek istermisiniz diye,bana sordu herhangibirşey çıktımı,varmı bir rahatsızlıgınız diye,birde ailede meme kanseri geçirmiş biri varsa daha önemli bu durumlar tabi..Bir sorun yok,fibrokistlikler vardı bende genel cerrah doktorum meme büyütme ameliyatına olumsuz bir durum teşkil etmez,gönül rahatlıgıyla bu ameliyatı olabilirsiniz demişti.Hasan beyde aynı şeyi söyledi.Zaten belirli bir yaştan sonra fibrokistler her kadında görülüyor,ortaya çıkıp kayboluyorlar,normal bir durummuş yani.Seninde eger ailende bu sorunları yaşaya birisi yoksa için rahat olsun ama yaşın 30 ve üzeriyse sadece bu ameliyat için konuşmuyorum her sene muayeneye gitmeni öneririm canım..

Canım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.Bana bir tane mesajın geldi başkada gelmedi,yani bu durumda digerlerini gönderememişsin.Seçtigin gögüs 350cc lik kas altı yöntemiyle yapılmış bir gögüstür.Meme ucu kesisi ile izler neredeyse tamaen yok oluyor,benim 1.5 ay oldu,izleri görenler aslında göremeyenler şaşırıyor,ne kadar kıssa bir zamanda yok oldular diye.Ama eger evli degilsen,yada evliysen ve çocuk düşünüyorsan,ilerde emzirme dönemlerinde bir mikar sorun yaşayabilirsin.Meme ucundan ameliyat olunca süt kanallarından bir miktar kesilme oluyor ve sütün biraz azalıyor,ama tamamen yok olmuyor tabi,bu ameliyat şeklinin olumsuz yönü.Doktor senin mem şekline göre karar veriyor,tabi meme ucu büyüklügününde önemi var.Yani meme ucundaki kahverengi halkanın biraz büyük olması gerekiyorki protez oradan içeri girebilsin.Kahverengi kısımın alttan yarım daire biçiminde kesiliyor.Protez markasına gelince her doktorun seçtigi bir protez markası oluyor,bana ve birçok arkadaşımıza Mentor marka protez takıldı,menmunuz.Yumuşaklıgı ve kıvamı çok iyi.3500 ytl fiyat veren yer Bogaziçi Tıp Merkezi,buraya güvenle resimlerini yollayabilirsin,hiçbir sorun yaşamazsın,gayet nezih ve güvenilir bir hastanedir.Yeni soruların olursa ben buradayım,beklerim :79:

Evet Boğziçi Tıp Merkezine ben de mail atmıştım beni hemen geri aradılar resim yollayabilecegimi soylediler ama yazındı bu anlattıgım henuz o tarihlerde ameliyat olmayı duşunmedigim için resim yollamamıştım.Sonradan fiyat cok ucuz diye guvenemedim oraya ne bileyim biz de bi tuhafız hem cok pahalı olmasın istiyoruz ucuz yere de niye ucuz diye guvenemiyoruz :)

Evet Boğziçi Tıp Merkezine ben de mail atmıştım beni hemen geri aradılar resim yollayabilecegimi soylediler ama yazındı bu anlattıgım henuz o tarihlerde ameliyat olmayı duşunmedigim için resim yollamamıştım.Sonradan fiyat cok ucuz diye guvenemedim oraya ne bileyim biz de bi tuhafız hem cok pahalı olmasın istiyoruz ucuz yere de niye ucuz diye guvenemiyoruz :)

:KK9: Evet aynen öyle,oysa bana çok yakındı o hastane ama ne biliyim..dedigin gibi ucuz oluncada neden ucuz diyoruz..:KK53:

İnşallah canım dikleştirme ye gerek duymadan protezle toparlanabilir gögüslerin.Ama benimki gibiyse kii sanırım öyle olur bence.Sana meme ucu kesisinide öneririm,izsiz bir ameliyat,gittiginde Hasan bey mutlaka meme ucu kesisi ile ameliyat olabilirmiyim diye mutlaka sor canım.Hmm..demek fotolarımı göremedin,neyse sen yaz böyle mesaj sayını doldur :)

Evet canım butun yazılanları okuyorum şu anda 45. sekmeye geldim :)Çok ama çok şey ogreniyorum burdan kafama takılan butun soruların cevaplarını buluyorum okudukça ne gusel :)) Ve evet artık cocuk duşunmedigim için ben de meme ucu kesisi duşunuyorum daha az iz kalması sebebiyle...

Canım o arkadaşımız bazı bilgiler edinmiş,kafası karışmış,ameliyat olup olmamanın arasında kalmış.Edindigi bilgilerin dogrulugunu bizimle paylaşarak yardım almaya çalışıyor,ama tabi direk doktorlara gidip bu fikirlerini paylaşsa ve edindigi cevaplarıda bizimle paylaşırsa aslında iyi olur.Bana benim doktorum böyle birşey deseydi ben bunu buradan sizinlede paylaşırdım.Sanırım doktor görüşmelerine başlamış,Barış beye gitmiş ama bu soruları sormuşmu,Barış bey ne demiş hiç bilmiyorum.Bunları paylaşması gerekir.Bazen banada bazı sorular yöneltiyor,kendi fikirlerimi ortaya sunuyorum.Açtıgı konuyla hiçmi hiç kafa yormuyorum.Ben yaşadıgım mutlulugumla ilgileniyorum,hiçbirşey beni bu mutluluktan alıkoyamaz.İyiyki bu ameliyatı olmuşum,bu ameliyatı keşfeden kişiden Allah razı olsun diyim,ne diyim :)) Bize kullanılan koheziv jel protezlerde böyle maddeler bulunduguna inanmıyorum,içim rahat,doktoruma sonsuz güvenim var.Bahsettigi protezler bir ara piyasada kullanılan daha sonrada piyasadan kaldırılan protezler olabilir.

evet keşke dediğin gibi doktorlara danışıp bizimle paylaşsa.ama düşünürsek her yediğimizde hormonlar,bir sürü atık maddeler var dimi.önemli olan mutlu olmak zaten.:92:

Ben 34 yaşındayım,zaten her sene meme ultrasyonu çekiliyorum.30 yaşından sonra her bayanın senede bir meme muayenesi ve gerek görülürse meme ultrasyonu çekilmesi gerekiyor zaten.Ben kadın aile saglıgı merkezine gitmiştim,baştan aşşagıya muayene etmişlerdi.Elimde meme ultrasyonum vardı.Doktoruma söyledim görmek istermisiniz diye,bana sordu herhangibirşey çıktımı,varmı bir rahatsızlıgınız diye,birde ailede meme kanseri geçirmiş biri varsa daha önemli bu durumlar tabi..Bir sorun yok,fibrokistlikler vardı bende genel cerrah doktorum meme büyütme ameliyatına olumsuz bir durum teşkil etmez,gönül rahatlıgıyla bu ameliyatı olabilirsiniz demişti.Hasan beyde aynı şeyi söyledi.Zaten belirli bir yaştan sonra fibrokistler her kadında görülüyor,ortaya çıkıp kayboluyorlar,normal bir durummuş yani.Seninde eger ailende bu sorunları yaşaya birisi yoksa için rahat olsun ama yaşın 30 ve üzeriyse sadece bu ameliyat için konuşmuyorum her sene muayeneye gitmeni öneririm canım..

Evet canım yaa haklısın 30 yaşından sonra zaten ihmal etmemek lasım boyle tetkikleri.Ayrıca benim ailemde de maalesef bir hikaye var:KK43: Teyzem meme kanseri olmuştu şimdi gayet iyi ama.... BAna jinekologum gel de meme ultrasonunu çekelim dedi ama 1-2 aydır hep ihmal ediyorum ama en kısa zamanda gidecegim bu konuyu da sorarım kendisine artık...

Canım merhaba.Yazıları okurken denk geldi,hemen cevap yazıyım dedim.23 yaşımdan beri senede 1 defa meme ultrasonu çekliyorum.Sağ göğsümde farkıl çaplarda 2,sol göğsümde farklı çaplarda 4 adet fibrokistim var.Herekadar zararsız olsada rutin kontrollerimi asla ihmal etmiyorum.Silikon ameliyatımdan önce çok düşünmüştüm acaba bir zararı olurmu silikonun diye.Sonuçta yabancı br madde ve vücuda giriyor.Endişemi önce doktorumla birazda nette araştırarak yokettim:)Gördüm ki bir sorun yaratmıyormuş.Hatta ben doktoruma ameliyat öncesi ultrason çektiriyimmi diye sorduğumda gerek yok demişti.Kışa doğru 1 senem doluyor,yine rutin kontrollerim var.Fakat bu defa doktoruma "göğüslerimde silikon var" demem gerekiyor:)Doktorumda pek genç pek yakışıklı:)Demeye de utnmıyor değilim hani:):):)Bundan önce küçük göğüslü hallerimi iyi bildiğinden zaten ben demesemde o farkedicektir:)
Velasıl ben ameliyat öncesi en son 6 ay evelinden ultrason çekilmiştim.Bir sorunda yoktu.Çok şükür şuan da bir sorun yok:)

Canım merhaba.Yazıları okurken denk geldi,hemen cevap yazıyım dedim.23 yaşımdan beri senede 1 defa meme ultrasonu çekliyorum.Sağ göğsümde farkıl çaplarda 2,sol göğsümde farklı çaplarda 4 adet fibrokistim var.Herekadar zararsız olsada rutin kontrollerimi asla ihmal etmiyorum.Silikon ameliyatımdan önce çok düşünmüştüm acaba bir zararı olurmu silikonun diye.Sonuçta yabancı br madde ve vücuda giriyor.Endişemi önce doktorumla birazda nette araştırarak yokettim:)Gördüm ki bir sorun yaratmıyormuş.Hatta ben doktoruma ameliyat öncesi ultrason çektiriyimmi diye sorduğumda gerek yok demişti.Kışa doğru 1 senem doluyor,yine rutin kontrollerim var.Fakat bu defa doktoruma "göğüslerimde silikon var" demem gerekiyor:)Doktorumda pek genç pek yakışıklı:)Demeye de utnmıyor değilim hani:):):)Bundan önce küçük göğüslü hallerimi iyi bildiğinden zaten ben demesemde o farkedicektir:)
Velasıl ben ameliyat öncesi en son 6 ay evelinden ultrason çekilmiştim.Bir sorunda yoktu.Çok şükür şuan da bir sorun yok:)

doktorun gözleri :KK53: aynen böyle olacak :KK52::KK52::KK52:

Fibrokistik yapılar her bayanda olur,özellikle adet dönemleri yaklaştıgında olur ve bazen agrı verir.Fakat daha sonrasında geçer.Bu panik yapacak bir durum degildir ama doktorlar her sene ultrasyon isteyip kontrol altında tutmak ister.Normalde bir bayanın her sene bazı tetkikler yaptırması gerekiyor zaten,ihmal etmeyin..

Evet Miks cigim,güzel yazmışsın,bir kadın eger gerçekten istese onu yapana kadar rahat uyuyamaz.Yani ben öyleyim,kafama koydugumu yaparım,koç burcuyum bu arada :KK9: Banada eşim diyordu ne geregi var,çok güzelsin,gögüslerinde çok güzel,ben seni begeniyorum,hiç geregi yok ameliyat olmana..Ama hiç dinlemedim onu,bu ameliyatı öncelikle kendim için oldum,onun için degil.Ben mutsuzsam beni teselli edecek sözler beni mutlu etmiyor,ortada sorun varsa onu halletmem gerek.Ameliyat oldum ve şimdi herkes mutlu...Dha güzel degilmi,kimseden teselli sözcükleri duymuyorum,gögsümü gere gere dolaşıyorum,sütyen takmadan tşhırt ler giyiniyorum..bana teselli verenler gıpta ile bakıyorlar şimdi,bende onlara diyorum,arkadaşım neden bakıyorsun..Git Hasan Fındıga sende mutlu ol..diyorum..:KK34::KK34: Mesaj verilmiştir:KK66:...Mutluluk çok yakınınızda kızlar..onu ertelemeyin..Kendinizi sihirli ellere teslim edin..:KK42::KK42:

Ya uffff ne guzel anlatıyorsun yaaaa sanki yarın ameliyat olcakmışım gibi heyecanlanıyorum yazdıklarını okuyunca :KK55:ve de çok istiyorum hele o sutyen takmadan t-shirt giyiyorum demişsin ya kopardın beni :KK9:

Ya uffff ne guzel anlatıyorsun yaaaa sanki yarın ameliyat olcakmışım gibi heyecanlanıyorum yazdıklarını okuyunca :KK55:ve de çok istiyorum hele o sutyen takmadan t-shirt giyiyorum demişsin ya kopardın beni :KK9:

Evet hatta birkaç gündür sütyen takmadan dolaşıyorum ortalıkta,geçen hafta düşük omuzlu siyah t shırt almıştım sadece meme uçlarım belli oluyor biraz :KK69: Eşim işten gelince ne dolaşıyorsun ortalıkta öyle sexy sexy diyor..gülüşüyoruz..Canım inşallah bu güzel mutlulukları sende yaşarsın canım benim..Gerçektende evde yalnız olsanda cicilerinin o duruşlarını görünce sanki yanında başka birileri varmışta salına salına dolaşıyorsun öyle evin içinde..Özgüven patlaması bu olsa gerek :KK52::KK52:

Kızlar bu sütyeni dün Boynerden aldım gerçektende harika bir duruşu var..sizinle paylaşmak istedim :KK8::KK8:

Kızlar bu sütyeni dün Boynerden aldım gerçektende harika bir duruşu var..sizinle paylaşmak istedim :KK8::KK8:

Arzum cugum mesaj sayım hala yetersiz oldugu için albumune bakamıyorum sadece avatardaki resimlerini gorebiliyorum ama super gorunuyolarrr maşallaaaaahhh :))) Ama ben bu kadar buyuk koydurabilirmiyim acaba bilemiyorum yanii eşim de kıskanır boyle beni 375 cc var mı acaba.Ne bileyim yaptırdıkatan sonra ulan daha mı buyuk koydursaydım keşke diye de pişman olmak istemem yanii ....

Arzum cugum mesaj sayım hala yetersiz oldugu için albumune bakamıyorum sadece avatardaki resimlerini gorebiliyorum ama super gorunuyolarrr maşallaaaaahhh :))) Ama ben bu kadar buyuk koydurabilirmiyim acaba bilemiyorum yanii eşim de kıskanır boyle beni 375 cc var mı acaba.Ne bileyim yaptırdıkatan sonra ulan daha mı buyuk koydursaydım keşke diye de pişman olmak istemem yanii ....

Canım ben sana özelden bir link gönderiyorum.Orada ameliyat olmuş hastaların ameliyat öncesi ve sonrası fotoları var.Bu sana az çok yardımcı olur kaç cc nin vücutta nasıl bir büyüklük yarattıgı.375cc var tabi,boşver ama sen onları düşünme..doktor senin vücuduna en uygun protez büyüklügünü seçer zaten...

Canımsınn..:KK19::KK54: Evet sanırım KK nın en büyük cicişleri bende.Arkadaşlarım,yakın çevremdekiler dekolte vermedigim sürece farkı çok anlayamıyorlar.Daha önceden dolgulu sütyenle durdugu gibi duruyor tabi çok fazla dikkatle bakmadıkları sürece.Ama tabi dekolteli kıyafetlerde ve denizde bikinilerle görünce gözleri yerlerinde fırlıyor:KK53::KK53:,ne olmuş bunlara diyorlar..Seninde okulda çok fazla belli olacagını düşünmüyorum tabi dekolteli kıyafetler giyinmezsen.Ama hınzır erkek ögrenciler dikkatli bakıp farkı anlamazlarsa tabi..

Ovvv..Albüm hee..Hadi bakalım sabırsızlıkla bekliyoruz fotolarını.Haber vermeyi unutma canım..:KK34:

Bende iki çocuk emzirdim.Benim gögüslerimin üst kısımlarında boşluk olmuştu.Altta doku vardı ama üstte yoktu.Sarkma olayıda olmamıştı Allahtan.Yoksa dikleştirme ameliyatı ile protez koyulacaktı.Allahtan paçayı yırttık.B cup tım ben,şimdi D cup oldum.

Kadını kadın yapan,kadınlıgını gösteren ve özgüven duygusunu en uç noktalarına taşıyan en önemli organ bence gögüs.Bu konuda kendini eksik hisseden herkese tavsiye ederim bu ameliyatı.Öyle kremler,yag enjeksiyonlar falanboş.Kesinlikle tek çözüm ameliyat tabi.Allah bu ameliyatı düşünen herkese nasip etsin inşallah..:92::92:

Kesinlikle boş yere o kremlere haplara para vermeyin.Ben bundan 4 sene once daha 2. çocugumu dogurmamıştım piyasada cok reklamı olan bir hapa dunya para bayılmıştım sonuç= SIFIR meme En az 6-8 kutu kullanmallısın dediler 4 kutu kullandım baktım hiç bir gelişme yok bıraktım enayimiyim ben dedim t:KK47: Tek çözüm proteeeezzz

Kesinlikle boş yere o kremlere haplara para vermeyin.Ben bundan 4 sene once daha 2. çocugumu dogurmamıştım piyasada cok reklamı olan bir hapa dunya para bayılmıştım sonuç= SIFIR meme En az 6-8 kutu kullanmallısın dediler 4 kutu kullandım baktım hiç bir gelişme yok bıraktım enayimiyim ben dedim t:KK47: Tek çözüm proteeeezzz

Ayrıca o hapların hormonlarınıza nasıl bir zarar verdiginide unutmayın tabiki..Hem paranıza hemde vücudunuza yazık..Tek çözüm bencede ameliyat :94:

Ayrıca o hapların hormonlarınıza nasıl bir zarar verdiginide unutmayın tabiki..Hem paranıza hemde vücudunuza yazık..Tek çözüm bencede ameliyat :94:

Resim senin gercek resmin mi?avatar daki resmi kastediyorum eger öyleyse cok güzel dürüyorlar güle güle kullan.

X