- 8 Eylül 2008
- 1.271
- 10
oh oh tatilin gunesin tadini cikart canimKızlarr..ben de birkaç günlügüne tatile gidiyorum,bu sefer eşimle başbaşa Kendinize iyi bakın,tatil dönüşü görüşürüz inşallah....
Kızlarr...ben geldim,evet biraz erken oldu ama oglum rahatsızlanınca rahat edemedik ve döndük.Olsun hayırlısı olsun.Bu arada dönüşte Çamlıca Alman Hastanesine ugradım,arkadaşımız gmzgmz86 bugün ameliyatını olacaktı onun yanına ugradım.Ameliyatını olmuş odasında dinleniyordu.300cc yuvarlak kas altı ameliyatı olmuş.Meme dokusu hiç yokmuş o yüzden o yöntemi uygun görmüş doktorumuz.Bu arada hemde burun estetigide olmuş,bir taşla iki kuş..:13: Fazla konuşamadık, tam olarak kendisine gelememişti.Kendisi aramıza dönünce uzun uzun anlatır inşallah.Bu haberi sizinle paylaşayım dedim hemen.Buradan tekrardan Geçmişler olsun diyorum kendisineEeee..anlatın bakalım neler var neler yok forumda
merhaba arzum.. bu sitede yeniyim.. senin biçok yazını okudum.. yeni bi konuda açtım ama henüz onaylanmadı... ameliyatının üstünden ne kadar geçti ve hala memnunmusun?
Canım benim 6 ay oldu ameliyat olalı.14 şubatta ameliyat olmuştum.Çok memnunum.[/QUO
peki iyileşme sürecin ne kadar sürdü... ben şuan araştırma aşamasındayım.. aslında hem korkuyorum.. hem ameliyat olmak istiyorum.. benim göğüslerim emzirmeden sonra mahvoldu.. ileride birdaha bebeğim olursa emzirmeyi etkilermi? sen hiç doğal yollarla büyütmeyi denedinmi? çok soru sordum farkındayım ama kafam o kadar dolu ki.. tavsiyeye ihtiyacım var..
Canım benim 6 ay oldu ameliyat olalı.14 şubatta ameliyat olmuştum.Çok memnunum.[/QUO
peki iyileşme sürecin ne kadar sürdü... ben şuan araştırma aşamasındayım.. aslında hem korkuyorum.. hem ameliyat olmak istiyorum.. benim göğüslerim emzirmeden sonra mahvoldu.. ileride birdaha bebeğim olursa emzirmeyi etkilermi? sen hiç doğal yollarla büyütmeyi denedinmi? çok soru sordum farkındayım ama kafam o kadar dolu ki.. tavsiyeye ihtiyacım var..
Bir haftadan sonra daha hızlı iyileşme başlıyor,ama benim birinci hafta sonunda bazı aksilikler çıktıgı için iyileşme sürecim uzadı,açtıgım konuyu okursan yaşadıgım bütün herşeyi paylaştım zaten.Benimde iki çocugu emzirdigim için gögüslerim deforme olmuştu,üstteki meme dokusu yoktu artık,altta dokum vardı.Ben daha çocuk düşünmedigim için meme ucu kesisi ile protez yerleştirmeyi seçtim,doktorumda öylşe uygun gördü zaten.Bu yöntemde süt bezlerinin bir miktarı zarar görüyor ama meme altı kesisi ile ameliyat olursan ilerde emzirmeyle ilgili hiçbir sorun yaşamazsın.Dogal yönlerle olan yöntemleri hiç denemedim,zaten hiç inanmadım zaten o yöntemlere.Bence kesinlile hormonlara zararı var,kesinliklede tavsiye etmem.Tek çözüm silikon protez.Sorumu,sor tabi canım,ne aklına gelirse,kafana ne takılırsa sorabilirsin canım benim...
bende onların hormonlara zarar verdiğini düşünüyorum..bide sonucu belli değil,uğraş dur.. peki silikon dışarıdan hissediliyormu? farklılık hissediyomusun? şöyle söyliyim.. eşimi çok zor ikna ettim..çünkü o gereksiz olduğunu düşünüyor.. bence durum vahim tabi.. hatta tam ikna ettim de sayılmaz.. ama olursam sadece bayan doktora izin veriyo..bide kötü olursa hiç hoş olmıycak.. iyice araştırmam lazım.. bide bol bol dua ediyorum iyi bi doktorla karşılaşmak için.. forumdaki biçok konuyu okudum.. ama daha çok erkek doktorlar tavsiye edilmiş.. pek bayan doktor tavsiyelerine rastlamadım.. sen burda benden daha kıdemlisin :) burda tavsiye edilen bayan bir doktor varmı?
http://www.delawarevalleyplasticsurgery.com/assets/augment.pdf
burada en sonda, ameliyat sonrası günde 2 kez masaj diyor. hem de ömür boyu? bu doğru mu?
Ameliyat sonrası ilk aylarda masajın önemi büyük.Oturdugun yerde yapıyorsun zaten zorlugu yok.Doktorum bana artık yapmamın gerek olmadıgını söylemişti ama ben bazen televizyon falan izlerken yapıyorum iyi geliyor.Evli olanlara pek gerek kalmıyor zaten eşler gece yeterince masaj yapıyorlar
iyi bari ömür boyu değilse. bizim sabah akşam yapmamız gerek mesajı
selam arzum77,
öncelikle geçmiş olsun. ben sana protezin hakkında bir soru sormak istiyorum. sende pürüzlü yüzey mentor protez mi kullanıldı yoksa pürüzsüz yüzey mi? protez yüzeyi seçerken doktorun hangi yüzeyi, hangi sebeplerle tercih ettiğini söyledi mi?
Canım ikinci bir defa ameliyat oldumya,ondan bahsediyor sanırım.Ben iyileştim kızlar iyiyim,hatta booommmbbbaaa gibiyimmm..
çok geçmiş olsun arzum77 ben bayadır yokum forumda sezonda çalışmaktan dolayı giremiyorum takip edemiyorum hatta 100 msj yazmam lazım mış foruma herkese yorum yapıcam :)) ayyyyyyyy çok enerjiğim nedense profil resmin şahane bu arada :)) iyi günlerde bol gülücüklerle kullan şekerim öptüm
Benim sitedeki ilk günüm acemisiyim yani neyse forumun başında arzum77 neden ameliyat olmak istediğini yazmış ama sanki ben yazmışım gibi hissettim, 2 çocuklu bir bayanım, eşimin dolgu süngerlere dokunması vs. hepsinin altına imzamı atıyorum, birde ameliyatın maliyeti hakkında bilgi almak istiyorum, devlet hastanelerinde yapıldığını ilk defa burdan öğrendim acaba ne kadara mal olur? Birde ameliyat olsam kimseye söylemek istemem, bu ameliyat çaktırmadan oluyor mu arkadaşlar:))???