arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Bir de şöyle bir sorum olacak.Tabiiki bunları doktora gittigimde kendisinden ogrenecegim ama ben onceden sizlerden ogrenmenin de bir sakıncası olmadıgını duşunuyorum:) Bu ameliyat oncesi herhangibir meme ultrasonu veya mammografi çekiliyor mu Allah korusun herşey olabilir degil mi ?

Ay bende bayan doktorlardan hiçmi hiç elektrik alamamıştım.Ayrıca Dilek Avşarada gitmiştim ben.Yani ne biliyim sanki anlamıyorlar beni,kendilerinin ne istedikleri önemli onlar için,siz anlatıyorsunuz anlatıyorsunuz kendi istediklerinizi onlar kendi fikirlerine göre anlatıyorlar hala.Sanki bizim onlardan güzel olmamızı istemiyorlar Beni zaten birtek Hasan bey anladı sagolsun,eger farklı bir doktora anlattıgı şekilde ameliyat olsaydım şu anki halimi düşünemiyorum gerçekten.Doktoruma buradan öpücüklerimi gönderiyorum tekrardan,o birtane..eşsiz..benzersiz...

Ben 34 yaşındayım,zaten her sene meme ultrasyonu çekiliyorum.30 yaşından sonra her bayanın senede bir meme muayenesi ve gerek görülürse meme ultrasyonu çekilmesi gerekiyor zaten.Ben kadın aile saglıgı merkezine gitmiştim,baştan aşşagıya muayene etmişlerdi.Elimde meme ultrasyonum vardı.Doktoruma söyledim görmek istermisiniz diye,bana sordu herhangibirşey çıktımı,varmı bir rahatsızlıgınız diye,birde ailede meme kanseri geçirmiş biri varsa daha önemli bu durumlar tabi..Bir sorun yok,fibrokistlikler vardı bende genel cerrah doktorum meme büyütme ameliyatına olumsuz bir durum teşkil etmez,gönül rahatlıgıyla bu ameliyatı olabilirsiniz demişti.Hasan beyde aynı şeyi söyledi.Zaten belirli bir yaştan sonra fibrokistler her kadında görülüyor,ortaya çıkıp kayboluyorlar,normal bir durummuş yani.Seninde eger ailende bu sorunları yaşaya birisi yoksa için rahat olsun ama yaşın 30 ve üzeriyse sadece bu ameliyat için konuşmuyorum her sene muayeneye gitmeni öneririm canım..

Evet Boğziçi Tıp Merkezine ben de mail atmıştım beni hemen geri aradılar resim yollayabilecegimi soylediler ama yazındı bu anlattıgım henuz o tarihlerde ameliyat olmayı duşunmedigim için resim yollamamıştım.Sonradan fiyat cok ucuz diye guvenemedim oraya ne bileyim biz de bi tuhafız hem cok pahalı olmasın istiyoruz ucuz yere de niye ucuz diye guvenemiyoruz :)

Evet aynen öyle,oysa bana çok yakındı o hastane ama ne biliyim..dedigin gibi ucuz oluncada neden ucuz diyoruz..

Evet canım butun yazılanları okuyorum şu anda 45. sekmeye geldim :)Çok ama çok şey ogreniyorum burdan kafama takılan butun soruların cevaplarını buluyorum okudukça ne gusel :)) Ve evet artık cocuk duşunmedigim için ben de meme ucu kesisi duşunuyorum daha az iz kalması sebebiyle...

evet keşke dediğin gibi doktorlara danışıp bizimle paylaşsa.ama düşünürsek her yediğimizde hormonlar,bir sürü atık maddeler var dimi.önemli olan mutlu olmak zaten.:92:

Evet canım yaa haklısın 30 yaşından sonra zaten ihmal etmemek lasım boyle tetkikleri.Ayrıca benim ailemde de maalesef bir hikaye var Teyzem meme kanseri olmuştu şimdi gayet iyi ama.... BAna jinekologum gel de meme ultrasonunu çekelim dedi ama 1-2 aydır hep ihmal ediyorum ama en kısa zamanda gidecegim bu konuyu da sorarım kendisine artık...

Canım merhaba.Yazıları okurken denk geldi,hemen cevap yazıyım dedim.23 yaşımdan beri senede 1 defa meme ultrasonu çekliyorum.Sağ göğsümde farkıl çaplarda 2,sol göğsümde farklı çaplarda 4 adet fibrokistim var.Herekadar zararsız olsada rutin kontrollerimi asla ihmal etmiyorum.Silikon ameliyatımdan önce çok düşünmüştüm acaba bir zararı olurmu silikonun diye.Sonuçta yabancı br madde ve vücuda giriyor.Endişemi önce doktorumla birazda nette araştırarak yokettim:)Gördüm ki bir sorun yaratmıyormuş.Hatta ben doktoruma ameliyat öncesi ultrason çektiriyimmi diye sorduğumda gerek yok demişti.Kışa doğru 1 senem doluyor,yine rutin kontrollerim var.Fakat bu defa doktoruma "göğüslerimde silikon var" demem gerekiyor:)Doktorumda pek genç pek yakışıklı:)Demeye de utnmıyor değilim hani:):):)Bundan önce küçük göğüslü hallerimi iyi bildiğinden zaten ben demesemde o farkedicektir:)
Velasıl ben ameliyat öncesi en son 6 ay evelinden ultrason çekilmiştim.Bir sorunda yoktu.Çok şükür şuan da bir sorun yok:)

doktorun gözleri aynen böyle olacak

Fibrokistik yapılar her bayanda olur,özellikle adet dönemleri yaklaştıgında olur ve bazen agrı verir.Fakat daha sonrasında geçer.Bu panik yapacak bir durum degildir ama doktorlar her sene ultrasyon isteyip kontrol altında tutmak ister.Normalde bir bayanın her sene bazı tetkikler yaptırması gerekiyor zaten,ihmal etmeyin..

Ya uffff ne guzel anlatıyorsun yaaaa sanki yarın ameliyat olcakmışım gibi heyecanlanıyorum yazdıklarını okuyunca ve de çok istiyorum hele o sutyen takmadan t-shirt giyiyorum demişsin ya kopardın beni

Ya uffff ne guzel anlatıyorsun yaaaa sanki yarın ameliyat olcakmışım gibi heyecanlanıyorum yazdıklarını okuyunca ve de çok istiyorum hele o sutyen takmadan t-shirt giyiyorum demişsin ya kopardın beni

Evet hatta birkaç gündür sütyen takmadan dolaşıyorum ortalıkta,geçen hafta düşük omuzlu siyah t shırt almıştım sadece meme uçlarım belli oluyor biraz Eşim işten gelince ne dolaşıyorsun ortalıkta öyle sexy sexy diyor..gülüşüyoruz..Canım inşallah bu güzel mutlulukları sende yaşarsın canım benim..Gerçektende evde yalnız olsanda cicilerinin o duruşlarını görünce sanki yanında başka birileri varmışta salına salına dolaşıyorsun öyle evin içinde..Özgüven patlaması bu olsa gerek

Kızlar bu sütyeni dün Boynerden aldım gerçektende harika bir duruşu var..sizinle paylaşmak istedim

Kızlar bu sütyeni dün Boynerden aldım gerçektende harika bir duruşu var..sizinle paylaşmak istedim

Arzum cugum mesaj sayım hala yetersiz oldugu için albumune bakamıyorum sadece avatardaki resimlerini gorebiliyorum ama super gorunuyolarrr maşallaaaaahhh :))) Ama ben bu kadar buyuk koydurabilirmiyim acaba bilemiyorum yanii eşim de kıskanır boyle beni 375 cc var mı acaba.Ne bileyim yaptırdıkatan sonra ulan daha mı buyuk koydursaydım keşke diye de pişman olmak istemem yanii ....

Canım ben sana özelden bir link gönderiyorum.Orada ameliyat olmuş hastaların ameliyat öncesi ve sonrası fotoları var.Bu sana az çok yardımcı olur kaç cc nin vücutta nasıl bir büyüklük yarattıgı.375cc var tabi,boşver ama sen onları düşünme..doktor senin vücuduna en uygun protez büyüklügünü seçer zaten...

Kesinlikle boş yere o kremlere haplara para vermeyin.Ben bundan 4 sene once daha 2. çocugumu dogurmamıştım piyasada cok reklamı olan bir hapa dunya para bayılmıştım sonuç= SIFIR meme En az 6-8 kutu kullanmallısın dediler 4 kutu kullandım baktım hiç bir gelişme yok bıraktım enayimiyim ben dedim t Tek çözüm proteeeezzz

Ayrıca o hapların hormonlarınıza nasıl bir zarar verdiginide unutmayın tabiki..Hem paranıza hemde vücudunuza yazık..Tek çözüm bencede ameliyat :94:

Ayrıca o hapların hormonlarınıza nasıl bir zarar verdiginide unutmayın tabiki..Hem paranıza hemde vücudunuza yazık..Tek çözüm bencede ameliyat :94:

Resim senin gercek resmin mi?avatar daki resmi kastediyorum eger öyleyse cok güzel dürüyorlar güle güle kullan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…