Canım yine cezayı kapmışsın
Bir şeyi çok merak ediyorum...Özelden insanlar birbirine ağzına ne geliyorsa yazabiliyorlar da bunları yapanlara böyle açıktan cevap verince mi ceza alınıyor?!...Belli ki Arzuyu birileri özelden tahrik ediyor, kim oldukları konusunda hiç bir fikrim yok (yani ima yok ! ). Kızcağız da sanırım bir yerde dayanamıyor açıktan cevap veriyor.. Herhalde özelden bu sözlü tacizleri yapanlarda ceza alıyordur.. Yani hırsızın hiç mi suçu yok yahu
bende arzu nerelerde diodum kendi kendime..sezonu açtı bizi unuttu..tatile gitti falan die düşünmüştüm..neyse gecmiş olsun dielim..:26:
cnm arzum ağustosa kadar yok
biz msn de konuşuyoruz
kadınlar kulubünde özgürce yorum yapamıyoruz malum hemen tartışma çıkıyor diye uzaklaştırılıyoruz
bende arzu nerelerde diodum kendi kendime..sezonu açtı bizi unuttu..tatile gitti falan die düşünmüştüm..neyse gecmiş olsun dielim..:26:
karamelcim selam söyle benden
a.slm cnm tabiki söylerim
nasılsın aresya sorun yoktur inşallah :80:
zorla beni dinden imandan çıkarmaya çalışan insan bile demiyecegim yaratıklar dolaşıyor sitede.
daha iiyim canım allaha çok şükür..yanlardan masaj biras ağrı yapıo ama mecbur yapıyorum artık..yavaş yavaş ev işlerine de başladım artık ,biras dinlene dinlene yormadan kendimi bişiler yapmaya çalışıyorum ama çok mutluyum iyiki yaptırmışım bir hafta ağrı çektim belki ama gecti bitti işte..işh.bundan sonrasını da sorunsuz atlatırız sen nasılsın..nasıl gidio çicişlerle mutluyuz dimi?
cnm arzum ağustosa kadar yok
biz msn de konuşuyoruz
kadınlar kulubünde özgürce yorum yapamıyoruz malum hemen tartışma çıkıyor diye uzaklaştırılıyoruz
bende kendı kendıme nerelerde bu kız dıyorum msn im şifresisini patlatmışlar kullanamıyorum bendende slm soyle
Arkadaşlar,birçok arkadaşlık istegi geliyor.Şunu söyliyim albümüm şu anda yok,sırf resim görmek içinde arkadaşlık teklifi gönderen kişileride arkadaş listeme eklemiyorum.Lütfen bu konuda anlayışlı olun.Burada ameliyat olacak,olmuş kişilere yardımcı olmak için albüm yapıyoruz,resimler sexapalite içerikli degil yani,sonuçta bilgi amaçlı koyulan resimler.Biraz daha hassasiyet lütfen..
cnm ben barış beye burnumu yaptırdım.4 ay oluyo şimdide göğüslerimi yaptırmak istiyorum hiç yok değil göğsüm var ama benim gözüme biraz küçük gelio.nasıl yapılır? bana kaç cc olur?markası osu busu var mı? hiçbir bilgim yok bu konuda??
canım merhaba,
mesaj kutun dolu oldugu ıcın sana ozel mesaj gonderemedım.oncelıkle bana gondermıs oldugun samımı ve motıve edıcı mesajından dolayı cok tesekkur ederım.ruh halım cok degısken ve sureklı bır problem aramaktayım.bırazda yapım geregı boyleyım.bıraz fazla pimpirikliyim((
benım boyum 173 kılom 50 325cc high profile yuvarlak takıldı.omzum genıs ama zayıf olunca protez pek buyuk geldı gozume..resim eklemek ıstıyorum ama ne iç çamaşım var foto için nede ruh halim poz için:))
ruh halım bıraz duzelsın soz koyucam.
avatardakı foto cıdden cok guzel..güle güle kullan canım