arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

arzucum özelden msj atamıyorumda burdan sormak zorundayım bu ameliyat ne kadara mal oldu bana biraz bilgi verebilirmisin...

canım çok tşk ederim..avatardaki resim mükemmel valla bayıldım güle güle kullan..markası mentor demi memnunmusun? mentor marka sert oluyor diyolar ya kafam karısıyor yumuşama var mı sende sert protez olduğu için yanlardanda belli oluyor diyolar çıkıntılı gibi yanii..sendeki yuvarlak demi damla deil?

Canım protezlerimin markası mentor,gayet menmunum,hiç öyle anlatıldıgı gibi sert degil,zaten mentor marka protezlerinde sertlik derecesi var,yani bütün mentorlar aynı sertlikte veya yumuşaklıkta degilki.Sert diyen arkadaşlarımıza belki en sert kıvamı koyulmuştur,bilemiyorum.Ben gayet menmunun yumuşaklıklarından.Benim ayın 14 ünde 3 ay olacak.Eşim bile geçen yumuşama testini yaptı ve şaşırdı
ne kadar degişmiş,yumuşamış... dedi yani,o derece.Yanlardan filanda belli olmuyor,eger gögüs yapınıza göre daha büyük protez koyulursa yanlardan belli olur,bunun mentor marka protezle alakası yokki..Benimki evet yuvarlak protez.Çok menmunum protezlerimden ve tabiki doktorumdan..

Son düzenleme:
seninkilere bayıldım ama benimkiside böyle olurmu bilmiyorum valla korkuyorum istemediğim bi sonuç alırsam çok üzülürüm istanbulda deilim ben o yüzden maillerle bi şekilde doktorlarla konuşmaya çalışıyorum ne kadar sağlıklı olcak bilmiyorum

Canım profiline baktımda sen Sivasta oturuyormuşsun,İstanbula ameliyat için gelebilecekmisinki sen??Yani bana fiyat sordunya,onun için merak ettim yani..:26:

bende de mentor var.Sert diyenler halt etmiş.Göğüslerim bebek gibi maşalaaaaaaaaaaaaaah

canım bende mentor marka takılı vallaha o kadar yumuşak ki normal bi meme dokususundan ayırt edemezsin sert diyenler saçmalamış gayet yumuşak bi yere hangi siliyon olursa olsun ilk takıldığında bi sertlik olacaktır ve zamanla ve doktorun verdiği masajlarla bu sertlik bi müddet sonra kalmıyor tamamen kendi meme dokun gibi yumuşur ve uyum sağlıyor ve mentor markası cok kaliteli usa damgalı avrupada bile en cok tercihh edilen marka bunun bi cokta ceşit modeli var damlası yarı damlası yuvarlak kişinin meme şekline ve bünyesine göre doktor hangisini öneriyosa uygun olanı takılıyor coğu doktor cclerini ameliyat esnasında deneyerek bakıyolar hangisi uygunsa onu takıyolar

evet canım gelcem işte doktorla yüz yüze konuşamadığım için netten araştırma yapıyorum işte sanada çok tşk ederim..

kızlae protez hakkında bilgi verdiğiniz için çok tşk ederim çok ii oldu valla kafamdaki en büyük soru işareti buydu saolun..

arzumcum nasıl gıdıyor memışler ne alemde seklını almaya basladımı resımlerı kaldırmışın son halını merak edıyorum arkadasım

arzumcum nasıl gıdıyor memışler ne alemde seklını almaya basladımı resımlerı kaldırmışın son halını merak edıyorum arkadasım

Evet albümü kaldırdım arkadaşım,ama senin için son halimin resmini avatar resmi yaptım,şu an benim şımarık yaramazlar bu haldeler canım :90:

yine süpersin bebeğimmmm özledim seni arzum nerelerdeyin kaçak

Heheehehe.. Kaçak diyene bak,asıl kaçak sensin,bir varsın bir yoksun.Canım çiçegim avatar resmini degiştirmişsin sende,çok begendim,gögüslerin dahada güzelleşmiş.Bu yaz plajlar daha bir renkli olacak..ve daha çılgın olacak..

masaallh 400 cc:)) benımkılerde 375 cc avatar resmınden super gorunuyor arkadaslık yolladım kabul edermısın.. bıde gogus dokun varmıydı canım senın?

masaallh 400 cc:)) benımkılerde 375 cc avatar resmınden super gorunuyor arkadaslık yolladım kabul edermısın.. bıde gogus dokun varmıydı canım senın?

Canım teşekkür ederim öncelikle,arkadaşlık talebin gelmedi ben gönderiyorum artık :)) ,benim gögsümün alt kısımda dokum vardı,üst lobum boşalmıştı iki çocuk emzirdim.Ama şimdi tam istedigim gibi oldu.Benim kas zarı altına takıldı,senin nereye koyuldu protez?375cc de az degil yani,çok fark oldugunu zannetmiyorum,tabi seninde daha öncesinden dokun vardıysa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…