arzucum özelden msj atamıyorumda burdan sormak zorundayım bu ameliyat ne kadara mal oldu bana biraz bilgi verebilirmisin...
canım çok tşk ederim..avatardaki resim mükemmel valla bayıldım güle güle kullan..markası mentor demi memnunmusun? mentor marka sert oluyor diyolar ya kafam karısıyor yumuşama var mı sende sert protez olduğu için yanlardanda belli oluyor diyolar çıkıntılı gibi yanii..sendeki yuvarlak demi damla deil?
seninkilere bayıldım ama benimkiside böyle olurmu bilmiyorumvalla korkuyorum istemediğim bi sonuç alırsam çok üzülürüm istanbulda deilim ben o yüzden maillerle bi şekilde doktorlarla konuşmaya çalışıyorum ne kadar sağlıklı olcak bilmiyorum
canım çok tşk ederim..avatardaki resim mükemmel valla bayıldım güle güle kullan..markası mentor demi memnunmusun? mentor marka sert oluyor diyolar ya kafam karısıyor yumuşama var mı sende sert protez olduğu için yanlardanda belli oluyor diyolar çıkıntılı gibi yanii..sendeki yuvarlak demi damla deil?
arzucum gelince yazarmısın sana bişeyler sorcamda...
arzumcum nasıl gıdıyor memışler ne alemde seklını almaya basladımı resımlerı kaldırmışın son halını merak edıyorum arkadasım
Evet albümü kaldırdım arkadaşım,ama senin için son halimin resmini avatar resmi yaptım,şu an benim şımarık yaramazlar bu haldeler canım:90:
yine süpersin bebeğimmmmözledim seni arzum nerelerdeyin kaçak
Heheehehe..Kaçak diyene bak,asıl kaçak sensin,bir varsın bir yoksun.Canım çiçegim avatar resmini degiştirmişsin sende,çok begendim,gögüslerin dahada güzelleşmiş.Bu yaz plajlar daha bir renkli olacak..ve daha çılgın olacak..
masaallh 400 cc:)) benımkılerde 375 cc avatar resmınden super gorunuyor arkadaslık yolladım kabul edermısın.. bıde gogus dokun varmıydı canım senın?