- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.832
hg cnm
gelir gelmez soruları cvplamaya başlamışsın
full arkadaşımı çok iyi anlıyorum çünkü bende aynı durumdayım aslında boyutlarına alıştım ama ne olursa olsun eski fit görüntüye dönemiyorsun
kimi görsem kilo almışsın diyor yakışmış valla ama kilom aynı üstelik protezlere rağmen
ne kadar olsa görüntütüde büyükler ben büyüklüklerinden şikayetçimiyim hayır
ilk başlarda kabullenmek zor olsada şimdi küçük olsaydı üzülürdüm diyorum ama bu garip durumdan nasıl kurtulcam bilemiyorum
Oooo.. Karamelimmm,canım arkadaşım,nasılsın?Protez ameliyatlarından sonra malesef üst beden büyümesi gibi bir durum malesef söz konusu,evet..Bikini alışverişlerinde ben bu sorunu çok yaşadım.Olsun ama o sexi görüntüye hiçbirşeyimi degişmem Gayet mutluyum,hatta dün akşam eşime diyorum şöyle 5-6 sene sonra 450cc filan yaptırsakmı diyede,eşim yok yahu zaten bütün bakışları üzerine topluyorsun,o zaman her halde denize falan götürmem seni diyor..... Canım arkadaşım bu garip durumdan kurtulmak mı,bence herşey çok güzell..Mutluysak,menmunsak sorun yok,eger ben 300,350cc falan taktırmış olsaydım hayatımım en kötü psikolojisini yaşardım herhalde.Allahtan karşıma böyle mükemmel bir doktor çıktı,beni anladı ve istedigim gögüslere kavuşturdu.Buradan Sevgili Doktorum Hasan Fındık a tekrar Teşekkürlerimi sunuyorum.