arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

hg cnm :KK48:
gelir gelmez soruları cvplamaya başlamışsın :KK61:
full arkadaşımı çok iyi anlıyorum çünkü bende aynı durumdayım :KK52: aslında boyutlarına alıştım ama ne olursa olsun eski fit görüntüye dönemiyorsun
kimi görsem kilo almışsın diyor yakışmış valla :63: ama kilom aynı üstelik protezlere rağmen
ne kadar olsa görüntütüde büyükler ben büyüklüklerinden şikayetçimiyim hayır
ilk başlarda kabullenmek zor olsada şimdi küçük olsaydı üzülürdüm diyorum ama bu garip durumdan nasıl kurtulcam bilemiyorum :KK53:

Oooo.. Karamelimmm,canım arkadaşım,nasılsın?Protez ameliyatlarından sonra malesef üst beden büyümesi gibi bir durum malesef söz konusu,evet..Bikini alışverişlerinde ben bu sorunu çok yaşadım.Olsun ama o sexi görüntüye hiçbirşeyimi degişmem :KK52: Gayet mutluyum,hatta dün akşam eşime diyorum şöyle 5-6 sene sonra 450cc filan yaptırsakmı diyede,eşim yok yahu zaten bütün bakışları üzerine topluyorsun,o zaman her halde denize falan götürmem seni diyor...:KK53:.. Canım arkadaşım bu garip durumdan kurtulmak mı,bence herşey çok güzell..Mutluysak,menmunsak sorun yok,eger ben 300,350cc falan taktırmış olsaydım hayatımım en kötü psikolojisini yaşardım herhalde.Allahtan karşıma böyle mükemmel bir doktor çıktı,beni anladı ve istedigim gögüslere kavuşturdu.Buradan Sevgili Doktorum Hasan Fındık a tekrar Teşekkürlerimi sunuyorum.

Oooo.. Karamelimmm,canım arkadaşım,nasılsın?Protez ameliyatlarından sonra malesef üst beden büyümesi gibi bir durum malesef söz konusu,evet..Bikini alışverişlerinde ben bu sorunu çok yaşadım.Olsun ama o sexi görüntüye hiçbirşeyimi degişmem :KK52: Gayet mutluyum,hatta dün akşam eşime diyorum şöyle 5-6 sene sonra 450cc filan yaptırsakmı diyede,eşim yok yahu zaten bütün bakışları üzerine topluyorsun,o zaman her halde denize falan götürmem seni diyor...:KK53:.. Canım arkadaşım bu garip durumdan kurtulmak mı,bence herşey çok güzell..Mutluysak,menmunsak sorun yok,eger ben 300,350cc falan taktırmış olsaydım hayatımım en kötü psikolojisini yaşardım herhalde.Allahtan karşıma böyle mükemmel bir doktor çıktı,beni anladı ve istedigim gögüslere kavuşturdu.Buradan Sevgili Doktorum Hasan Fındık a tekrar Teşekkürlerimi sunuyorum.

ah arzumum bende alışabilsem o duruma :KK5: görüntü çok güzel ona katılıyorum inş bende alışırım :KK19:
eski gömleklerin hiçbiri olmuyor badiler gerim gerim geriliyor :KK37: çoğunlukla sütyensiz giyiyorum dışarı çıkarken alışveriş yapmaktan sıkılırmı insan ben sıkılmaya başladım üstleri yenilemekten :KK53: neyse beklicez bakalım başka çare yok
bende 10 sene sonra değiştircem ama kesin büyük taktırmıcam :KK1:

evet bende değiştirirsem kesin küçücük taktırıcam:))tum ustlerımı dagıttım ısın kotusu oyle bır psıkolojıdeyım kı daha ne ıccamısır nede kıyafet alısverısı yapabıldım.ustunuz kac beden oldu?

Yapmayın kızlar yaa.. Böyle şeyler duyunca çok üzülüyorum ben,sonuçta meme büyütme ameliyatı olduk,meme toparlama ameliyatı olmadıkki..Karamelim senin öyle koca koca memelerin yokki,bence gayet büyüklükleri güzel,öyle kafaya takacak bir durum yok yani ortada.Resimlerini görmeyenlerde diyecekki ay yazık,acaba nasıl olduki ilerisinde daha küçük protez taktırmayı düşünüyor..Valla şahsen yaz bana öyle harika geldiki hiç kış gelmesin istiyorum:KK8:

arzum canım haklısın burda kımseyı korkutmamalıyız..aslında benımde oyle aman aman buyukluk olmadı ama sızde bılırsıınız dumduz erkek gıbı gogusler bıranda bomba oldular..ınsan bıraz yadırgıyor:KK30:sımdı allah var yukarda eskı halımden cokkkk daha kadınsı ve sexyım.buyukluk konusuna gelınce dolu dolu c cup olurum.kilom boyuma gore az oldugundan protezler benım kendı vucuduma gore ırıler.ama kılo alıyorum.2 kılo daha alırsam bıraz farkedıcek..
bı konu daha var burda arkadasları uyarmak ıstedıgım.burda yazılan cc lere gore karar vermeyın.herkezın gogus yapısı kilosu vs farklı..doktorunuza guvenın ve ne ıstedıgınıze ıyı karar verın.sevgıler memıslı bır hayat:nazar:

arzum canım haklısın burda kımseyı korkutmamalıyız..aslında benımde oyle aman aman buyukluk olmadı ama sızde bılırsıınız dumduz erkek gıbı gogusler bıranda bomba oldular..ınsan bıraz yadırgıyor:KK30:sımdı allah var yukarda eskı halımden cokkkk daha kadınsı ve sexyım.buyukluk konusuna gelınce dolu dolu c cup olurum.kilom boyuma gore az oldugundan protezler benım kendı vucuduma gore ırıler.ama kılo alıyorum.2 kılo daha alırsam bıraz farkedıcek..
bı konu daha var burda arkadasları uyarmak ıstedıgım.burda yazılan cc lere gore karar vermeyın.herkezın gogus yapısı kilosu vs farklı..doktorunuza guvenın ve ne ıstedıgınıze ıyı karar verın.sevgıler memıslı bır hayat:nazar:

Canım şimdilik iki tane foto ekleyebildim,bluetooth da bir sorun var sanırım,yeni fotolar atamıyorum.Yakında yeni bikinili fotolarımı ekleyecegim,haber veririm..:92:

Ben zaten adım kadar eminimki senin vücuduna yakışan gögüslerin olmuştur.C cup bence çok ideal bir ölçü.Ben D cup oldum,ama ben kendim istedim büyük gögüslerimin olmasını,ben dogal duran gögüs istemedim,vücudumda kaldırdı zaten çok zayıf degilim.Dedigin gibi kişi önce ne,nasıl bir gögüs istedigine karar vermeli sonrada iş sizi anlayacak doktoru bulmanıza kalıyor.Geriside geliyor zaten...Allah herkezin gönlüne göre verir inşallah :81:

canım foto eklemişşin teşekkür ederim.inan çok samimi söylüyoorum gögüslerinin olcusu cok guzel catalın var cok sexy:)) meme başında hiç iz yok keşke bende ameliyatımı aynı sekılde olsaydım:KK43:(( gule gule kullan canım:nazar:

canım foto eklemişşin teşekkür ederim.inan çok samimi söylüyoorum gögüslerinin olcusu cok guzel catalın var cok sexy:)) meme başında hiç iz yok keşke bende ameliyatımı aynı sekılde olsaydım:KK43:(( gule gule kullan canım:nazar:

Teşekkür ederim canım,gerçektende hiç iz falan yok.Olsun canım senin için en uygun yöntem böyledirki doktorun öyle uygun görmüş.Seninde izlerin zamanla silikleşecektir.Sende güle güle kullan innnnşalllahhhh....Allah nazarlardan korusun bizleri..:nazar:

Selam kızlar,bu günü çok bekledim.Bugün Hasan Fındıgın sekreterini aradım ve ameliyat olmak istedigimi,bana en kıssa zaman için gün vermesini söyledim.14 Şubat 2011 de,saat 7 de hastanede kan tahlileri için gelmemi ve iki saat sonra ameliyata girecegimi söyledi.Bu iki saat içinde doktorumla uzun uzun konuşacagız tekrar.Daha öncesinde ameliyat görüşmesi için gitmiştim ben muayenehanesine,tabi ameliyattan öncede konuşacagımızı söylemişti.Bana kas zarı altı teknigi ile ameliyatımı yapacagını,ister meme ucundan,ister meme altından girebilecegini,seçimi bana bıraktıgını söyledi.Meme ucundan süt bezlerinin bir miktar zarar görecegini söyleyince,artık çocuk düşünmedigimi söyledim,his kaybı konusundada,kesinlikle böyle bir sorun yaşamayacagıma dair garanti verdi.Ben mem ucu kesisini seçtim.Mentor,yuvarlak,yüksek profil proteze karar verildi.Büyüklük olarakta ameliyat günü ölçülerim alındıktan sonra yaklaşık cc yi bana söyleyecek.Ben vücudumun alacagı en büyük protezi istedigimi söyledim.Şimdilik bu kadar,gelişmeleri yazmaya devam edecegim tabiki.Desteklerinizi,önerilerinizi ve en önemlisi dualarınızı eksik etmeyin lütfen.Hepinizi çok seviyorum.İyiki varsın Kadınlar Kulübü.En Büyük KKEn Büyük KK

merhaba arzum77, inşallah istediğiniz gibi bir ameliyat geçirirsiniz.
ben de düşünüyorum. edindiğim bilgiler kadarıyla kas zarı altı daha iyi gibi geldi, hem silikonun belli olmaması hem de hareket özgürlüğü açısından. ameliyat gününü dr size göre mi ayarladı, bu gün neye göre belirleniyor?
ben de ameliyat düşünüyorum ama çok korkuyorum. özelden anlatır mısınız muayene vs sürecinizi?

merhaba arzum77, inşallah istediğiniz gibi bir ameliyat geçirirsiniz.
ben de düşünüyorum. edindiğim bilgiler kadarıyla kas zarı altı daha iyi gibi geldi, hem silikonun belli olmaması hem de hareket özgürlüğü açısından. ameliyat gününü dr size göre mi ayarladı, bu gün neye göre belirleniyor?
ben de ameliyat düşünüyorum ama çok korkuyorum. özelden anlatır mısınız muayene vs sürecinizi?

İstedigim gibi bir ameliyat geçirdim Allahıma şükür..Kas zarı altı teknigi gerçektendde agrı eşigi az olan bir teknik,şiddetle öneririm.Ama vücut olarakta bu teknige uygun olmanız gerekiyor,buda önemli bir detay..Ameliyat günüm doktorumun ve benim uygun oldugum bir zamana ayarlandı.Ameliyat çokta korkulacak bir ameliyat degil,sadece doktor seçiminizin iyi olması gerekiyor,sizin isteklerinizi anlayabilecek bir doktoru bulana kadar araştırmalarınıza devam edin derim.Çünkü ameliyat sonrası sonuç çok önemli,sonuçta o kadar agrı sızı ve maddi olarakta sıkıntı çekilecek.Sonuç sizin istediginiz şekilde olursa hiçbirşey gözünüze gelmez..Ameliyat sonrası sürecimi açtıgım konumda paylaştım zaten,okursanız bütün bilgileri bulabilirsiniz,özel olarak sormak istediginiz birşey olursa yazın,çekinmeyin,elimden gelen herşeyi yaparım...Korkacak birşey yok,estetik ameliyat bu,herşey sizin güzelliginiz için,daha ne olsun :KK66:

Evet foto bana ait,teşekkür ederim..:KK69:Kızlar bilgisayar kamerasından yeni fotolar ekledim albüme..Bluetooth sorunu çözer çözmez tatil resimlerimdende ekleyecegim..:KK16:

selammm ben sana arkadaslık teklifi gönderdim kabul edersen resimlerine bakabilir miyim? ben de ameliyat olmak istiyorum da..

İstedigim gibi bir ameliyat geçirdim Allahıma şükür..Kas zarı altı teknigi gerçektendde agrı eşigi az olan bir teknik,şiddetle öneririm.Ama vücut olarakta bu teknige uygun olmanız gerekiyor,buda önemli bir detay..Ameliyat günüm doktorumun ve benim uygun oldugum bir zamana ayarlandı.Ameliyat çokta korkulacak bir ameliyat degil,sadece doktor seçiminizin iyi olması gerekiyor,sizin isteklerinizi anlayabilecek bir doktoru bulana kadar araştırmalarınıza devam edin derim.Çünkü ameliyat sonrası sonuç çok önemli,sonuçta o kadar agrı sızı ve maddi olarakta sıkıntı çekilecek.Sonuç sizin istediginiz şekilde olursa hiçbirşey gözünüze gelmez..Ameliyat sonrası sürecimi açtıgım konumda paylaştım zaten,okursanız bütün bilgileri bulabilirsiniz,özel olarak sormak istediginiz birşey olursa yazın,çekinmeyin,elimden gelen herşeyi yaparım...Korkacak birşey yok,estetik ameliyat bu,herşey sizin güzelliginiz için,daha ne olsun :KK66:

teşekkür ederim yanıt için. çeken anlar halden diye boşuna dememişler...
ben de fotoğraflara bakmak istiyorum. arkadaşlık mesajı da gönderdim.
ayrıca forumda çok yeniyim. bazen siteye giriş yapamıyorum bir de takip etmekte zorlanıyorum.

oncelikle arkadas teklifin icin tesekkur ederim:KK16:.sabah yazdim ama pc nin azizligine ugradim tekrar yazayim dedigim gibi super otesi bayildim gule gule kullan cok guzel tasimizssin:KK8:gelde sasirma benbu minyon tipimle nasil tasirim 390 cc:44:eek:ynatmaya az kaldi

arzum meraba
dilanin topiginden yazdim sanirim gormedin elbumune bakmak istiyorum arkadas olarak ekleyebilir misin ayrica avatar ersimleri super buyuklugunden sikayetci oldugunu okkudum bence
super tadini cikar

arzumcum merhaba. tekrar hoşgeldin. yoktun uzun zamandır aramızda.. arkadaşlık isteğime ccevap verirsen sevinirim..:KK33:

X