arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Canım teşekkür ederim öncelikle,arkadaşlık talebin gelmedi ben gönderiyorum artık :)) ,benim gögsümün alt kısımda dokum vardı,üst lobum boşalmıştı iki çocuk emzirdim.Ama şimdi tam istedigim gibi oldu.Benim kas zarı altına takıldı,senin nereye koyuldu protez?375cc de az degil yani,çok fark oldugunu zannetmiyorum,tabi seninde daha öncesinden dokun vardıysa..

gogus dokum vardı kas ustu hıgh profıl yuvarlak protez takıldı bana da aynen tam ıstedıgım gıbıler ıyıkı buyuk protez ıstedım dıyorum her seferınde evet senınkılerden farkı yok benımkılerın bomba gıbıler:))

gogus dokum vardı kas ustu hıgh profıl yuvarlak protez takıldı bana da aynen tam ıstedıgım gıbıler ıyıkı buyuk protez ıstedım dıyorum her seferınde evet senınkılerden farkı yok benımkılerın bomba gıbıler:))

Evet resimlerine baktımda belli oluyor zaten.Valla iyiki bende 400cc taktırmışım,yani bundan küçügü beni tekrar ameliyat masasına yatırırdı yani :KK9: Bomba gibi olduk Allahıma şükür,gögüslerimi büyütmek için oldum bu ameliyatı büyüttüm,mutluyum.Bu yaz süper geçecek benim için.Allahım uzun ömürler versinde doya doya yaşayalım bu güzel günleri.:KK16:

Evet resimlerine baktımda belli oluyor zaten.Valla iyiki bende 400cc taktırmışım,yani bundan küçügü beni tekrar ameliyat masasına yatırırdı yani :KK9: Bomba gibi olduk Allahıma şükür,gögüslerimi büyütmek için oldum bu ameliyatı büyüttüm,mutluyum.Bu yaz süper geçecek benim için.Allahım uzun ömürler versinde doya doya yaşayalım bu güzel günleri.:KK16:

amın :)))))))))))))))

canım ben hasan beye mail attım bana 6000 euro dedi ama buna 3 gün konaklamada dahilmiş..özelden msj atamıyorum yaa :KK43:

canım ben hasan beye mail attım bana 6000 euro dedi ama buna 3 gün konaklamada dahilmiş..özelden msj atamıyorum yaa :KK43:

Canım sen yurtdışından mı geleceksin ??....Anladım otel konaklama,hastaneye ve muayeneye gidiş geliş araba,konakladıgın sürede istanbul gezileri,yeme içme v.b. içinde hepsi.Valla ben istanbulda oturuyordum,ameliyat için o parayı verdim,muayenelere ekstra para alınmıyor.Konaklama hariç fiyat alsaydın o zaman,eger istanbulda kalacak başka bir yerin varsa sadece ameliyat ücretni ögren.Ama normal ameliyat ücreti dedigim fiyat..Sen kendi imkanlarınla gel istanbula,kalacak yer ayarla,sadece doktora ameliyat ücretini öde ama o ne kadar tutar tabi iyice bir hesap yapman lazım tabi..:97:

QUOTE=arzum77;19234418]Canım sen yurtdışından mı geleceksin ??....Anladım otel konaklama,hastaneye ve muayeneye gidiş geliş araba,konakladıgın sürede istanbul gezileri,yeme içme v.b. içinde hepsi.Valla ben istanbulda oturuyordum,ameliyat için o parayı verdim,muayenelere ekstra para alınmıyor.Konaklama hariç fiyat alsaydın o zaman,eger istanbulda kalacak başka bir yerin varsa sadece ameliyat ücretni ögren.Ama normal ameliyat ücreti dedigim fiyat..Sen kendi imkanlarınla gel istanbula,kalacak yer ayarla,sadece doktora ameliyat ücretini öde ama o ne kadar tutar tabi iyice bir hesap yapman lazım tabi..:97:[/QUOTE]

bende mail attım zaten sadece ameliyat ücretini öğrenmek için bakalım ne diycek :)

haftaya foto yukleyeceğim,yorum yaparsın.ama küçük gibi benimkiler.. bakalımm...

Eger kafanda küçük gibi şeyler düşünürsen ameliyat sonrası mutlulugu yaşayamazsın.Pozitif düşün,eski resimlere bak,eminim doktorun senin vücuduna en uygun olan protezi kullanmıştır canım.Resimlerini bekliyoruz :KK52:

Eger kafanda küçük gibi şeyler düşünürsen ameliyat sonrası mutlulugu yaşayamazsın.Pozitif düşün,eski resimlere bak,eminim doktorun senin vücuduna en uygun olan protezi kullanmıştır canım.Resimlerini bekliyoruz :KK52:

çok haklısın cnm ilk zamanlar bende çok kötü oluyordum düşündükçe
kendimi okadar alıştırmışımki 350cc ye halbuki bilmiyorum ozaman nasıl duracaktı
şimdi bakıyorum eski halini düşünüyorum doktorumun dediklerinde haklı olduğunu anlıyorum
benim dediğim olsaydı yanlardan belli olsaydı mutsuz olucaktım c cup olmaktı istediğim ve buda oldu sağlıcakla kullanalım inşallah :KK34:
bazen gereksiz yere kendimizi yıratıyooruz :KK61:

çok haklısın cnm ilk zamanlar bende çok kötü oluyordum düşündükçe
kendimi okadar alıştırmışımki 350cc ye halbuki bilmiyorum ozaman nasıl duracaktı
şimdi bakıyorum eski halini düşünüyorum doktorumun dediklerinde haklı olduğunu anlıyorum
benim dediğim olsaydı yanlardan belli olsaydı mutsuz olucaktım c cup olmaktı istediğim ve buda oldu sağlıcakla kullanalım inşallah :KK34:
bazen gereksiz yere kendimizi yıratıyooruz :KK61:

Aynen öyle canım,önemli olan vücudumuza yakışan gögüslerin olması.Öyle cc üzerinden düşünmemek lazım.Mesela benim 400cc ile hiçte agzıma girecek bir gögüsüm olmadı.Anlayan anladı,zorla beni dinden imandan çıkarmaya çalışan insan bile demiyecegim yaratıklar dolaşıyor sitede.Amaçlarının ne oldugunu anlamadıgım ...neyse yaa..Boşver arkadaşım,mutluyuz,sorun yok..Ohhh..kıskananlar çatlasın.:KK12:

Aynen öyle canım,önemli olan vücudumuza yakışan gögüslerin olması.Öyle cc üzerinden düşünmemek lazım.Mesela benim 400cc ile hiçte agzıma girecek bir gögüsüm olmadı.Anlayan anladı,zorla beni dinden imandan çıkarmaya çalışan insan bile demiyecegim yaratıklar dolaşıyor sitede.Amaçlarının ne oldugunu anlamadıgım ...neyse yaa..Boşver arkadaşım,mutluyuz,sorun yok..Ohhh..kıskananlar çatlasın.:KK12:

haklısın cnm seninki büyük değil sadece duruşu çok güzel ayrık da olmadığından biraz farklı ''GÜZEL'' duruyor :KK34:

illaki kendimi daha iyi hissedicem bu büyüklükle.kendimde büyük istemedim çünkü zayıf ve kemikli bi yapım var,ilerde kilo da alırım tam olur demiştim.ama şiş işte anlayamıyorum.........

Ay canımcım senle de konuşamadık uzun zamandır, yine süper gözüküyorsun :nazar::nazar:
Senden de 3.ay değişikliklerini almak istiyorum :KK9: Değişime devam mı, yani güzelleşmeye :KK34:

İmaları anlamadığımı sanmayın. Tartışma yaratacak mesajlardan kaçının lütfen..

Son düzenleme:
X