Canım teşekkür ederim öncelikle,arkadaşlık talebin gelmedi ben gönderiyorum artık :)) ,benim gögsümün alt kısımda dokum vardı,üst lobum boşalmıştı iki çocuk emzirdim.Ama şimdi tam istedigim gibi oldu.Benim kas zarı altına takıldı,senin nereye koyuldu protez?375cc de az degil yani,çok fark oldugunu zannetmiyorum,tabi seninde daha öncesinden dokun vardıysa..
gogus dokum vardı kas ustu hıgh profıl yuvarlak protez takıldı bana da aynen tam ıstedıgım gıbıler ıyıkı buyuk protez ıstedım dıyorum her seferınde evet senınkılerden farkı yok benımkılerın bomba gıbıler:))
Evet resimlerine baktımda belli oluyor zaten.Valla iyiki bende 400cc taktırmışım,yani bundan küçügü beni tekrar ameliyat masasına yatırırdı yaniBomba gibi olduk Allahıma şükür,gögüslerimi büyütmek için oldum bu ameliyatı büyüttüm,mutluyum.Bu yaz süper geçecek benim için.Allahım uzun ömürler versinde doya doya yaşayalım bu güzel günleri.
Geldim canım,sor
canım yaa senin doktor hasan beydi demi ben hasan beyle konuştumda fiyat konusunda senin söylediğin gibi deil yaa bi fikrin var mı?
canım ben hasan beye mail attım bana 6000 euro dedi ama buna 3 gün konaklamada dahilmiş..özelden msj atamıyorum yaa
Özelden mesaj attım canım..
Evet albümü kaldırdım arkadaşım,ama senin için son halimin resmini avatar resmi yaptım,şu an benim şımarık yaramazlar bu haldeler canım:90:
arzum77 bu foto süpeeerrrr tadını cıkarD senin kadar cesur olamadım.ama seninkilere bayıldım.
Teşekkür ederim canım,seninkilerde eminim eski haline göre süper olmuşlardır.Saglıkla,sorunsuz günler inşallah
haftaya foto yukleyeceğim,yorum yaparsın.ama küçük gibi benimkiler.. bakalımm...
Eger kafanda küçük gibi şeyler düşünürsen ameliyat sonrası mutlulugu yaşayamazsın.Pozitif düşün,eski resimlere bak,eminim doktorun senin vücuduna en uygun olan protezi kullanmıştır canım.Resimlerini bekliyoruz
çok haklısın cnm ilk zamanlar bende çok kötü oluyordum düşündükçe
kendimi okadar alıştırmışımki 350cc ye halbuki bilmiyorum ozaman nasıl duracaktı
şimdi bakıyorum eski halini düşünüyorum doktorumun dediklerinde haklı olduğunu anlıyorum
benim dediğim olsaydı yanlardan belli olsaydı mutsuz olucaktım c cup olmaktı istediğim ve buda oldu sağlıcakla kullanalım inşallah
bazen gereksiz yere kendimizi yıratıyooruz
Aynen öyle canım,önemli olan vücudumuza yakışan gögüslerin olması.Öyle cc üzerinden düşünmemek lazım.Mesela benim 400cc ile hiçte agzıma girecek bir gögüsüm olmadı.Anlayan anladı,zorla beni dinden imandan çıkarmaya çalışan insan bile demiyecegim yaratıklar dolaşıyor sitede.Amaçlarının ne oldugunu anlamadıgım ...neyse yaa..Boşver arkadaşım,mutluyuz,sorun yok..Ohhh..kıskananlar çatlasın.
Eger kafanda küçük gibi şeyler düşünürsen ameliyat sonrası mutlulugu yaşayamazsın.Pozitif düşün,eski resimlere bak,eminim doktorun senin vücuduna en uygun olan protezi kullanmıştır canım.Resimlerini bekliyoruz