arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

çiçeğimin göğüsler de bomba gibi duruyor! çiçeğim sen kime olmuştun? bir de fotoraflarını görebiliyor muyuuuuuz?

arzucum bende fatih beye ameliyat olmayı düşünüyorum mayıs ayında senin resimlerini görmek istiyorum mümkünse tabii..yardım edermisin

arzucum bende fatih beye ameliyat olmayı düşünüyorum mayıs ayında senin resimlerini görmek istiyorum mümkünse tabii..yardım edermisin

Canım albümü sildim,resmim yok.Avatar resmi yaptım,umarım yardımcı olur.Fatih dagdelenemi ameliyat olacaksın?Hayırlısı olsun,yinede yardımcı olacagım birşey olursa sor,çekinme.

arzucum kusura bakma ama lolipop tan bahsetmişsinde.
benim doktorla yaptığım görüşmede hiç öyle bişeyden bahsetmemişti.
nereden öğrenebilirim lolipop yöntemini..??

arzucum kusura bakma ama lolipop tan bahsetmişsinde.
benim doktorla yaptığım görüşmede hiç öyle bişeyden bahsetmemişti.
nereden öğrenebilirim lolipop yöntemini..??

Google la lolipop teknigi diye yazarsan çıkıyor zaten.Bak bir bulamazsan bana yine yaz özelden link gönderiyim sana..

tşk ederim arzucum..ben sivastan gelcem bu ameliyat için o yüzden doktorlarla yüz yüne konuşup karar vermem çok zor bazı doktorlarla görüştüm büyüklük konusunda pek anlaşamadım ama fatih bey beni tatmin edcek bi kaç şey söyledi ben 350 ccnin altında koydurmayı düşünmüyorum doğal dursun diye bi çabam yok..senin ölçülerin nasıldı birde boy kilo falan bana biraz yardımcı olursan çok sevinirim..

Canım benim boyum 1.68,kilom 57.Profesyonel yüzücülük yaptım,kollarım ve omuzlarım biraz yapılı o yüzden .Bende dogal degilde yapılmışken biraz büyük olmasını istedim.Çünkü yüzücülük yaşantımda yüzücü mayolarının altında memişlerin duruşu,normal yaşantımda sürekli dolgulu iç çamaşırı takmak,sürekli sütyenle uyumak,sütyenle kalkmak (zavallılar sütyenin içinde nefes alamıyorlardı)...Yani birçok nedenim vardı,artık küçük gögüsten bıkmıştım.Dolgun,diri diri duran gösterişli bir gögüs istiyordum artık.İnternetteki yabancı sitelerdeki ameliyat olmuş hastaların ameliyat öncesi ve sonrası resimlerini inceledim ve beni ancak 400cc doyurur diye düşündüm ve karar verdim.Tabi sıra bunu onaylayacak doktor bulmaktaydı :97: Biraz zor oldu,zamanımı aldı ama sagolsun Hasan bey beni anladı ve ameliyatta istedigim cc leri koydu.Tabi vücudumda kaldırmış,gögüs kafesim almış,bunlar önemli etkenler...:94: İyiki daha düşük cc ler tercih etmemişim yoksa çok mutsuz olurmuşum.Sanada bu linki gönderiyim,sende bak.Orada senin vücuduna uygun mutlaka bir hasta resmi vardır.Begendigin resmin üzerini tıkla o hastaya kaç cc takıldıgı yazıyor orada,kafanda aşşagı yukarı bir cc ölçüsü çıkar ve doktoruna söylersin.Gögüs kafesin alırsa,ameliyat esnasında doktorun dener,güzel durursa sonuçtan sende mutlu olursun,doktorda...Allah işini rast getirsin,inşallah istedigin gögüslere kavuşursun sende benim gibi mutlu olursun canım.Bu arada benim sitedeki begendigim resmi buraya yapıştırıyorum,seninde arkadaşlarında bilgisi olsun...xxxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
Arzucum ameliyat öncesi resmini yeni gördüm, resmen memen varmıs senin ama tabiki vucut sekline bu büyüklük çok daha güzel olmus...Bir de dikkatimi çeken şey eski haliyle de birleşik olması.. bu aralar bunu düşünüyorum da :78: Benim ki sütyensiz birleşmiyor maalesef

Huysuzcanım,evet meme dokum vardı benim emzirmeden dolayı üst tarafta dokum kayboldu,alta dogru inmişti.Ben zaten hep diyordum dokum var ama altta var,üstte yok diye :))Bencede şimdiki hali güzel,sütyensiz dipdiri,dimdik Evet çamaşırla ve mesela emzirme dönemlerinde büyüyünce birleşiyordu gögüslerim,şimdide ayrık degil,birbirine yakın ama yapışık ikizler gibide degil..Doktorumda diyor- Her kadının arzuladıgı ve istedigi biçimde gögüs yapın var,çıplakken bile sütyen takmışsın gibi duruyor,çok şanslısın,diyor hep sagolsun..:90: Tamamiyle gögüs yapısı ile alakalı,ama ameliyat ile birleştirilen resimler gördüm,çok korkunç duruyor gerçekten,memenin ortası birleştirilmiş ama meme uçları inanılmaz dışarı bakıyor...Senin eger öncesindede ayrıksa fazla birleşmez,iyikide birleştirmeye çalışmamış doktorun,bence kafaya sakın takma,inan bu hali daha güzel.Zaman geçtikçe gögüslerin yumuşamaya başladıkça biraz daha birleşicektir,şu anda hala daha serttirler eminim..

benım kardesımde amelıyat olalı 2 ay oldu.300cc takıldı.ama onunda ayrık duruyor göguslerı.banada garıp geldı.hem öyle buyukte durmuyor.yanlarda toplanmıs daha cok.meme dokusu yoktu demıs doktor.böylemı kalacak yanı göguslerı ayrık ayrık.bızde zamanla bırlesır dıye ümıtlenmıstık...:26:

arzum senınle vucut ölculerımız aynıymıs.ama benım gögus dokum var mı bılemıyorum resmen dumduzum.75 bıle doldurmuyor.emzırırken 80-90 ları gordum ama sımdı yıne bişey kalmadı.temmuz ortalarında doktorum uygun bulursa amelıyatımı yapacak.ozaman bulurum senı buralardan...

arzucum çok tşk ederim fikir edincem burdan çok saolll :)) memişlerinide güle güüle kullanman dileğiyle...

Evet tatlımcım çok az bir yumuşama var şu anda, hala sert ve gerginler
Doktorum bi anormallik yok memenin normal duruşu böyle diyor :44:
Kilo alırsan veya doğum yaptığında birleşir, ayrıca meme dokunun olmaması da buna etken diye söyledi..Hatta meme dokusu olup da ameliyat olmuşların resimlerini gösterdi, gerçekten dediği gibiydi,
ama tabi bazı insanların meme dokusu olmasa bile memesi daha ortadan başlıyor, onlar şanslı tabiki de ama benim de çok takıldığım bir konu değil açıkcası

Tabiki takılmada zaten bebegim..Hamilelikte büyümeye başlıyor,emzirme döneminda dahada büyüyor..O zaman Kesin birleşirler,dogumlardan sonrada büyük bir ihtimal protezlerini yenilersin,inanki o zaman daha istedigin gibi görünecekler..Hem boyut olarak,hemde şekil olarak.Şimdi çok gergin olurlar,zamanla yumuşarlar,ama emzirme dönemlerinden sonra deri daha bir gevşemiş olacak,yeni proteze yer açacak..Süper olacak,süperrr...

Açıkcası bende doğumdan sonra yeniletmeyi düşünüyordum, hatta doktoruma da söyledim, şimdi yaşadığım hiç bir sıkıntıyı yaşamayacagımı söyledi, bunu bu kadar rahat atlatmışken herhalde bi dahakine ameliyat için uyuyup uyanıp normal hayatıma dönerim
Ama bi dahakine 450 - 500 cc isterim, herhalde bu sefer itiraz etmeyecektir doktorcum, hehe...
Ay ne doymaz gözüm varmış yahu

Bitanem bu arada avatarın süper süper süper diyorum, herhalde başka söze gerek yok

Son düzenleme:

Canım birtek gözü doymayan sen degilsin,valla ilerisinde bende biraz daha büyügünü taktırabilirim .Resim yorumun içinde teşekkür ederim canım..

cnm ben tayfun beye 15 sene önce burnumu yaptırmıştım yeni göğüs için görüştüm barış çakırın hocası bi görüşmeni öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…