arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Canım yine cezayı kapmışsın :KK31:
Bir şeyi çok merak ediyorum...Özelden insanlar birbirine ağzına ne geliyorsa yazabiliyorlar da bunları yapanlara böyle açıktan cevap verince mi ceza alınıyor?!...Belli ki Arzuyu birileri özelden tahrik ediyor, kim oldukları konusunda hiç bir fikrim yok (yani ima yok ! ). Kızcağız da sanırım bir yerde dayanamıyor açıktan cevap veriyor.. Herhalde özelden bu sözlü tacizleri yapanlarda ceza alıyordur.. Yani hırsızın hiç mi suçu yok yahu :KK23:

sitenin cırkı çıkmıs.herkes birilerine sataşıyor,ama bizim gibi adaplı kişiler ceza mı alıyor yani.ne ki yani

Özelden sizi taciz edenleri bildirmezseniz Site Yönetiminin bunlardan nasıl haberi olsun? 187.000 bin üyeli günde 25.000 mesajın yazıldığı bir yer burası. Kimse haksız yere ceza yedim diyemez. Bizim takip edemediklerimizi siz bildireceksiniz bizler de gereğini yapacağız. Tıpkı daha öncekilerde olduğu gibi.

Canım yine cezayı kapmışsın :KK31:
Bir şeyi çok merak ediyorum...Özelden insanlar birbirine ağzına ne geliyorsa yazabiliyorlar da bunları yapanlara böyle açıktan cevap verince mi ceza alınıyor?!...Belli ki Arzuyu birileri özelden tahrik ediyor, kim oldukları konusunda hiç bir fikrim yok (yani ima yok ! ). Kızcağız da sanırım bir yerde dayanamıyor açıktan cevap veriyor.. Herhalde özelden bu sözlü tacizleri yapanlarda ceza alıyordur.. Yani hırsızın hiç mi suçu yok yahu :KK23:

:KK53::KK53:bende arzu nerelerde diodum kendi kendime..sezonu açtı bizi unuttu..tatile gitti falan die düşünmüştüm..neyse gecmiş olsun dielim..:26:

:KK53::KK53:bende arzu nerelerde diodum kendi kendime..sezonu açtı bizi unuttu..tatile gitti falan die düşünmüştüm..neyse gecmiş olsun dielim..:26:

cnm arzum ağustosa kadar yok
biz msn de konuşuyoruz
kadınlar kulubünde özgürce yorum yapamıyoruz malum hemen tartışma çıkıyor diye uzaklaştırılıyoruz :KK34:

Son düzenleme:
a.slm cnm tabiki söylerim :KK70:
nasılsın aresya sorun yoktur inşallah :80:

daha iiyim canım allaha çok şükür..yanlardan masaj biras ağrı yapıo ama mecbur yapıyorum artık..:63:yavaş yavaş ev işlerine de başladım artık ,biras dinlene dinlene yormadan kendimi bişiler yapmaya çalışıyorum:KK12:ama çok mutluyum iyiki yaptırmışım:KK64:bir hafta ağrı çektim belki ama gecti bitti işte..işh.bundan sonrasını da sorunsuz atlatırız:KK16:sen nasılsın..nasıl gidio çicişlerle mutluyuz dimi?:nazar:

daha iiyim canım allaha çok şükür..yanlardan masaj biras ağrı yapıo ama mecbur yapıyorum artık..:63:yavaş yavaş ev işlerine de başladım artık ,biras dinlene dinlene yormadan kendimi bişiler yapmaya çalışıyorum:KK12:ama çok mutluyum iyiki yaptırmışım:KK64:bir hafta ağrı çektim belki ama gecti bitti işte..işh.bundan sonrasını da sorunsuz atlatırız:KK16:sen nasılsın..nasıl gidio çicişlerle mutluyuz dimi?:nazar:

iyiyim cnm bende :KK61:
bugün biraz sol göğsüm şiş baskı yapıyor gece sol tarafıma yatmışım okadar güzel uyudumki farketmemişim bile sabahtan beri biraz baskı yapıyor ama önemli değildir heralde :KK53:
bugün beklerim geçmezse doktorumda alırım soluğu :KK30:

cnm arzum ağustosa kadar yok
biz msn de konuşuyoruz
kadınlar kulubünde özgürce yorum yapamıyoruz malum hemen tartışma çıkıyor diye uzaklaştırılıyoruz :KK34:

bende kendı kendıme nerelerde bu kız dıyorum msn im şifresisini patlatmışlar kullanamıyorum bendende slm soyle :KK59:

bende kendı kendıme nerelerde bu kız dıyorum msn im şifresisini patlatmışlar kullanamıyorum bendende slm soyle :KK59:

a.slm cnm söylerim :KK34: msn lerden ne istiyorlar anlamıyorum :KK20: :KK47:
zaten okuyor sizin yazdıklarınızı ama yazamıyor tabiki aresyacım sanada slmı var sen yazdıktan sonra görmüş yazmış bana :KK9: ben pc başında değildim üstümde kalmasın :81:

Selam kızlar ben geldimmmmmmm.....Yahu eskilerden pek kimse kalmamış,yeni cicişlerine kavuşmuş yeni arkadaşlar var aramızda.Hoşgelmişler sefa getirmişler.Allahım herkezin kalbine gönlüne göre versin inşallah...Özledim ayol hepinizi,öpüyorum çookkk....

Arkadaşlar,birçok arkadaşlık istegi geliyor.Şunu söyliyim albümüm şu anda yok,sırf resim görmek içinde arkadaşlık teklifi gönderen kişileride arkadaş listeme eklemiyorum.Lütfen bu konuda anlayışlı olun.Burada ameliyat olacak,olmuş kişilere yardımcı olmak için albüm yapıyoruz,resimler sexapalite içerikli degil yani,sonuçta bilgi amaçlı koyulan resimler.Biraz daha hassasiyet lütfen..:nazar:

Arkadaşlar,birçok arkadaşlık istegi geliyor.Şunu söyliyim albümüm şu anda yok,sırf resim görmek içinde arkadaşlık teklifi gönderen kişileride arkadaş listeme eklemiyorum.Lütfen bu konuda anlayışlı olun.Burada ameliyat olacak,olmuş kişilere yardımcı olmak için albüm yapıyoruz,resimler sexapalite içerikli degil yani,sonuçta bilgi amaçlı koyulan resimler.Biraz daha hassasiyet lütfen..:nazar:

cnm ben barış beye burnumu yaptırdım.4 ay oluyo şimdide göğüslerimi yaptırmak istiyorum hiç yok değil göğsüm var ama benim gözüme biraz küçük gelio.nasıl yapılır? bana kaç cc olur?markası osu busu var mı? hiçbir bilgim yok bu konuda??

cnm ben barış beye burnumu yaptırdım.4 ay oluyo şimdide göğüslerimi yaptırmak istiyorum hiç yok değil göğsüm var ama benim gözüme biraz küçük gelio.nasıl yapılır? bana kaç cc olur?markası osu busu var mı? hiçbir bilgim yok bu konuda??

Canım bütün bu soruların cevabını sana doktor bey zaten anlatacaktır.Burnun için kontrole gittigin zaman barış beye meme büyütme ameliyatı olmayı düşündügünü söyle,sana bütün herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatacaktır zaten.Sana kaç cc olabilecegini,protezin markasını v.s. Bu bilgileri benim sana vermem yanlış olur.Sana sadece eger gerçekten gögüslerinin şekli seni rahatsız ediyorsa karar vermek kalacak.Doktorlar senin için en uygun yöntemi ve şekli anlatacaktır zaten.Muayene etmeden,görmeden olmaz tabi.Benim doktorum Hasan Fındık.Onada git görüş,başka birkaç doktor daha kafana yerleştir,onlarada git.Hangi doktor sana güven verirse ona ameliyatını olursun inşallah.

canım merhaba,
mesaj kutun dolu oldugu ıcın sana ozel mesaj gonderemedım.oncelıkle bana gondermıs oldugun samımı ve motıve edıcı mesajından dolayı cok tesekkur ederım.ruh halım cok degısken ve sureklı bır problem aramaktayım.bırazda yapım geregı boyleyım.bıraz fazla pimpirikliyim:KK43:((
benım boyum 173 kılom 50 325cc high profile yuvarlak takıldı.omzum genıs ama zayıf olunca protez pek buyuk geldı gozume..resim eklemek ıstıyorum ama ne iç çamaşım var foto için nede ruh halim poz için:))
ruh halım bıraz duzelsın soz koyucam.
avatardakı foto cıdden cok guzel..güle güle kullan canım

canım merhaba,
mesaj kutun dolu oldugu ıcın sana ozel mesaj gonderemedım.oncelıkle bana gondermıs oldugun samımı ve motıve edıcı mesajından dolayı cok tesekkur ederım.ruh halım cok degısken ve sureklı bır problem aramaktayım.bırazda yapım geregı boyleyım.bıraz fazla pimpirikliyim:KK43:((
benım boyum 173 kılom 50 325cc high profile yuvarlak takıldı.omzum genıs ama zayıf olunca protez pek buyuk geldı gozume..resim eklemek ıstıyorum ama ne iç çamaşım var foto için nede ruh halim poz için:))

canım merhaba,

Genellikle estetik ameliyatlarından sonra kişi acaba nasıl olacak,yoksa böylemi kalacak,eyvah ya böyle kalırsa gibi endişelere kapılıyor.Birinci aydan sonra degişim beşlıyor,çünkü ameliyat olan bölgede ciddi anlamda şişlikler,ödemler oluşuyor.Dedigim gibi böyle ameliyatlardan sonra kişinin sadece zamana ihtiyacı var,benim gögüslerim kesinlikle ilk zamanki gibi degil,hatta 3 aylıkki hallaerinden bile çok degişikler.Boyuna göre zayıfmışsın,buda protezleri tabi biraz büyük gösterir,ama inanki zamanla öyle dogallaşıyorlarki kesinlikle alışacaksın,yapay bir görüntü oluşmayacak.Benimde omuzlarım geniş,zaten doktorlarımız vücut ölçülerine göre protez kullanıyorlar.Senin öncelikle kendini sevmen ve güvenmen gerekiyor,sürekli kafanda büyük oldu,keşke biraz küçük olsaydı gibi düşünceler olursa asla gögüslerini sevmezsin.Eminimki aman aman büyüklükte degillerdir,kafaya taktıgın için,birde ameliyat sonrası psikolojisinde oldugun için,gözünede alışık olmadıgı için böyle geliyor sana.Zamanla iyiki daha küçük olmamış diyeceksin,inan bana.Tadını çıkar,dünyada bu ameliyatı olmak isteyen milyonlarca kadın var....:13:

hg cnm :KK48:
gelir gelmez soruları cvplamaya başlamışsın :KK61:
full arkadaşımı çok iyi anlıyorum çünkü bende aynı durumdayım :KK52: aslında boyutlarına alıştım ama ne olursa olsun eski fit görüntüye dönemiyorsun
kimi görsem kilo almışsın diyor yakışmış valla :63: ama kilom aynı üstelik protezlere rağmen
ne kadar olsa görüntütüde büyükler ben büyüklüklerinden şikayetçimiyim hayır
ilk başlarda kabullenmek zor olsada şimdi küçük olsaydı üzülürdüm diyorum ama bu garip durumdan nasıl kurtulcam bilemiyorum :KK53:

X