arzumcum nerelerdesin tatlım ??? rastlayamıyorum sana birkac gundur, yoksun..:78:.
selamlar ben size şunu sormak istyorum silikonların boyutlarını ve ayrıntılı çeşitlerini internetten nerden bulabilirim.Arzum hanım eklemeyi uygun görürseniz albümünüze bakmak isterim.
Buradayım kızlar,biraz izin yaptım kendi kendime.Son sıralar sinirlerim bozulmuştu..malumm..Geldim...:13::118:
arzum hanım selam sizde mutlu bir operasyon geçirenlerdensiniz tebrik ederimbende büyütme operasyonu ,st,yorum baya bir araştırdım Barış Çakıra karar vermiştimki Başarısızlık ile sonuçlanan operasyonlarını duydum ve buradada OKUDUM bu sebeple Barış Çakırdan vazgeçtim Hasan beyin geçmişinde bu tarz bir durum yok araştırıyorum varsa zaten hemen yayılır duyulur sizin memnuniyetiniz benim için önemli çok teşekkürederim
Meme ucu ameliyatı sonrası oluşan,daha dogrusu hızla yok olan,kalmayan iz ile ilgili foto ekledim albüme..Arkadaşlar bakabilir...
o zaman arkidiş olsakısrarla bekleyen eklemem var arzumcum
arzum hanım selam sizde mutlu bir operasyon geçirenlerdensiniz tebrik ederimbende büyütme operasyonu ,st,yorum baya bir araştırdım Barış Çakıra karar vermiştimki Başarısızlık ile sonuçlanan operasyonlarını duydum ve buradada OKUDUM bu sebeple Barış Çakırdan vazgeçtim Hasan beyin geçmişinde bu tarz bir durum yok araştırıyorum varsa zaten hemen yayılır duyulur sizin memnuniyetiniz benim için önemli çok teşekkürederim
Miks, Hilton ve Miami bu 3 kullanıcıda aynı kişidir, geçen sefer hata yapmıştık(ki hata değil bir kullanıcımız başkasının hesabını kullanmıştı) fakat bu sefer eminiz. Bu kişilerin sitede haklsızlık yapılıyor naraları ile malesef 2 üyede kendi hesabını yaktı bu kişilerde artık ne kadar haklı olduğumuzu ve taraf tutmadığımızı görürler umarım.
Konu dışı mesaj yazdığım için konu sahibinden özür dilerim.
Neyse ben konuyu değiştireyim
Canımcım resmini gördüm, gercekten iz gözükmüyor...Cocuk olayını hallettiğin için çok şanslısın...Açıkcası ben hala kendi adıma çocuk düşünenlerin meme ucundan olması taraftarı degilim ta ki meme ucundan ameliyat olupta emzirmede hiç problem yaşamamış birçok insan görene kadar...Sonuçta bu kadar doktor niye anne olmamış insanlara meme ucunu tercih etmesin ki hangi doktor hastasının izleri daha belirgin olsun ister....En ufak bir şüphe bile meme ucunu düşünmemeye sebepti benim için...Ama tabiki herkesin kendi düşüncesi... Bize saygı duymak düşer
,Tabi,senin tarafından düşünürsem sende haklısın.Benimde eger daha çocugum olmamış olsaydı %10 luk emzirme miktarındaki azalma benimde gözümü korkutabilirdi.Yani %10 luk rakam doktorum becerisine göre daha düşükte olabilir,daha fazla riskte olabilir.Emzirme duygusu dünyanın en güzel duygusudur,anne olmak bebege daha az süt verme düşüncesi her kadını tedirgin edebilir.Bu konuda size katılıyorum.Tabi benim artık çocuk düşüncem yok,Allah bebek düşünenlere nasip etsin inşallah.Doktor ve ameliyat olacak hasta teknik ile ilgili iyice oturup konuşmalı ve hasta için en uygun yöntem hangisi ise ona karar vermeli.Ben sadece meme ucu ameliyatından sonra kalan izleri arkadaşların görmesi için resim ekledim.Çünkü meme ucu izi ile ilgili birçok arkadaşımızın aklında hep bir soru işareti vardı.Herkezin kararına ve düşüncesine saygım var...Önemli olan sonuçtan herkesin menmun olması,Allahım kimseye pişmanlık vermesin..Öpüyorum seni çok..aramıza hoşgeldin
selam kızlar. silikon konusunda kararsızlardanım. bir sürü sorum ve sorunum var :)) yardım edermisiniz bana... öncelikle iz meselesi var,izler geçermi, en az iz hangi ameliyat çeşidiyle mümkün göğüs ucundan mı? sözlüyüm nişanlanacağım, müstakbel nişanlımla konuştum sebebini açıklayamadı sanırım çekiniyor ama, istemediğini söyledi. acaba diyorum çok mu yapay duruyor ben daha önce hiç silikonlu göğüs görmedim, dokunmadım.çok mu sert oluyor nasıl hissediliyor dokununca onu merak ediyorum dolayısıyla. his kaybı oluyormu göğüs ucunda. çok karasız kaldım. göğüs altından kesilse bu sefer daha çok iz kalır değilmi. off of yardım etsin biri bana lütfen
,
Hosbuldum canımcımBurada yasadıgım can sıkıcı olaylardan, hayal kırıklıklarından sonra çok sık olmasa da ara ara takip edicem konuyu...Ne de olsa daha Karamelcigimin ameliyatı var :92: ve diğer arkadasların..Manen destek vermek isterim tabi.. Bu aralar başka konularda takılasım var :90:
Resmi merak edenler için koydugunun farkındayım bende bu konuyla ilgili fikrimi söyleyeyim dedim.
Senin yardımseverliğini biliyorum zaten ama yine de dikkatli ol..Bende çok öptüm tatlımcım...
selam kızlar. silikon konusunda kararsızlardanım. bir sürü sorum ve sorunum var :)) yardım edermisiniz bana... öncelikle iz meselesi var,izler geçermi, en az iz hangi ameliyat çeşidiyle mümkün göğüs ucundan mı? sözlüyüm nişanlanacağım, müstakbel nişanlımla konuştum sebebini açıklayamadı sanırım çekiniyor ama, istemediğini söyledi. acaba diyorum çok mu yapay duruyor ben daha önce hiç silikonlu göğüs görmedim, dokunmadım.çok mu sert oluyor nasıl hissediliyor dokununca onu merak ediyorum dolayısıyla. his kaybı oluyormu göğüs ucunda. çok karasız kaldım. göğüs altından kesilse bu sefer daha çok iz kalır değilmi. off of yardım etsin biri bana lütfen