- 3 Nisan 2011
- 231
- 3
Canım benim.Ben evli,2 çocuk annesi ev mutlu bir bayanım(evli,mutlu,çocuklu) Ben eger eşimin yanında soyunurken ışıkları söndürüyorsam,istedigim saten geceliklerin altından sütyen takmak zorunda kalıyorsam,eşim gögsüme elini attıgında içi sünger dolu sütyenler eline gelir ve bu ne gibisinden bana bakarsa,yazın tatile gittigimde bikinimi giyipte kabinden dışarı çıkmaya utanırsam ve sahildeki güzel gögüslü hatunlara erkekler gibi imrenerek bakıyorsam,bence bu yaşadıgım sıkıntılarda benim psikolojimi mahveder.Silikon taktırdıktan sonra pişman olacakmışım gibi bir his duymuyorum,aksine özgüvenim tavan yapacak,öyle düşünüyorumkiii...Allah pişmanlık vermesin.Ben hayatımda yaşadıgım bir bunalımdan dolayı silikon taktırmıyorum,ben bakımına,dış görünüşüne özen veren bir bayanım.Çok vücut delisi olsaydım 2 çocuk dogurmazdım.Ben dogumdan sonra deforme olan gögüslerimi yaptırıp,daha mutlu olmak istiyorum.Yinede yorumun için teşekkür ederim.Ama bu şekilde bir hayat yaşamayıda artık kabul etmiyorum.Tekrar diyorum Allah pişmanlık vermesin,Allah herkesin gönlüne göre versin,yaşayan anlar diyorum.Tekrardan teşekkür ediyorum.
Arzucum bu yazını daha önce de beğenmişim ama şimdi tekrar okuyunca o kadar güzel benim duygularıma da tercüme olmuşsun ki anlatamam Allah pişman etmesin inşallah herşey hepimiz için çok güzel olsun canım ben seni çok iyi anlıyorum bir an evvel iyileşip istediğim iç çamaşırını seçip giyebilmeyi,kendim özgürce yüzücü mayosu alabilmeyi buluzumun altından sütyenimmin sünger şeklini değil göğüsümün şeklini görebilmeyi çok istiyorum