arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Sizin adınıza çok sevindim bende bazen aynı şeyi düşünüyorum 40 yaşıma kadar böyle yaşadım kızım sana rahatmı batıyor ne acı çekcen şimdi diyorum sonra arkadaşların resimlerine balıyorum hadi kızım sende yaptır gitsin diyorum .sizin adınıza çok sevindim .Allahım işinizi rast getirsin☺

Canım benim ki 265cc istersen bi bak boyumuz kilomuz aynı. Daha genc kız gibi küçük ccler farkını pek hissetmezsin gibi geliyo bana 325den aşağı yaptırma bence :)

Canım benim ki 265cc istersen bi bak boyumuz kilomuz aynı. Daha genc kız gibi küçük ccler farkını pek hissetmezsin gibi geliyo bana 325den aşağı yaptırma bence :)
evet aynen daha öncede senin fotona yorum yapmıştım hatırlarsan biran kendimi gördüm diye:))))seninkileri çok beğenmiştim ama 265cc ile 340 cc arasındaki fark çokmu abartılı olur bilemiyorum sen boyutundan memnunmusun ?

Canım ben memnunum sanki hep böyleymiş gibi geliyo artık ama 300ccye de hayir demezdim Ama evli olsaydım ya da yaşım biraz daha buyuk olsaydı biraz daha büyük bi boyut tercih ederdim açıkçası 340cc de enden 1 santim profilden yarım santim bişey farkediyo yanlış bakmadiysam aslında aşırı bi fark yok göğüs kafesin uygunsa, koltuk altından tasmayacaksa, doktor da rahatsız olmayacağını düşünüyosa eğer yaptir. Ama bi avuç bana yeter diyosan benim gibi fazla da büyütme boyutu Burada 325cc yaptiran bizim ebatlarda cok arkadas var onlarin ki tam istediğim gibi büyük de durmuyo istersen cok da yakışır onlar da ?

Bugün çarşamba Allahım kolaylıklar versin canım başarılar ☺

magic angel , canım nasıl oldun?????
İyiyim cnm ama ilk ameliyattan çıkınca bu ne,keşke yaptırmasaydım dedim çok ağrım vardı sanki üzerimde öküz yatıyorame şimdi iyiye gidiyorum fakat dr beni şok etti yuvarlak protez kötü durdu üst kısmı abartılı yüksek durdu dedi damla 345cc takildi

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım

Kızlar bu ağrılar kaç gün daha süreceközellikle sırtımdaki ağrı fena sıkı bandaj be sütyen var daha büyüklüğünü bile göremedim pazartesiye kadar bekleyeceğim ama bomba gibi duruyorlar üstlerden biraz görebiliyorum en kısa zamanda foto yükleyeceğim ....

Ca
Canım yaaaa kıyamam geçmiş olsun güzel memeler senin olsun

Bu şikayetler hepimizin yaşadığı şikayetlerdi canım,geçecek sabırlı olmalısın

magic angel canım, sabırrrrrr hepsi geçicek Dr kas ve deri kalınlığının yuvarlak proteze damla görüntüsü vermeyeceğine inandıysa damla tercih etmiştir ya da memeler çok yukarıdaysa da damla tercih ediliyor . Çünkü o zaman yuvarlak protez takıldığında memeler ağzına gircekmiş gibi duruyormuş. Dekolte yukarıda ve çirkin duruyormuş. Sen Dr una güven

su an ayni duygulari ben de yasiyorum yasimiz ayni. :) nasil durdular peki resim ekler misin ? agrilar ne durumda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…