- 10 Kasım 2015
- 516
- 636
Sizin adınıza çok sevindim bende bazen aynı şeyi düşünüyorum 40 yaşıma kadar böyle yaşadım kızım sana rahatmı batıyor ne acı çekcen şimdi diyorum sonra arkadaşların resimlerine balıyorum hadi kızım sende yaptır gitsin diyorum .sizin adınıza çok sevindim .Allahım işinizi rast getirsin☺Kızlar sonunda günümü aldım çarşamba sabahı 8 de ama dr 340 cc karar verdi valla açıkçası korkuyorum boyum 1.64 kilom 48 büyük olmazmı dedim 390 cc kadar kaldırırsın ama abartılı olur dedi 250 veya 275 cc çok az farkeder sende dokun az dedi bende ozaman tamam ama nolur çok abartılı durmasın dedim tmm ameliyat esnasında 340 doğol almassa biraz küçültürüm dedi ama inan 2 gündür uykularım kaçtı 39 yaşıma kadar memesiz gezdim bu yaştan sonrada memesiz gezsem nolur sanlki diye düşünmediğimde olmuyor çok korkuyorum kas altı olacağı için ağrıların biraz fazla olabilir dedi sizcede 340 cc çok mu büyük benim vücuduma :?
Canım benim ki 265cc istersen bi bak boyumuz kilomuz aynı. Daha genc kız gibi küçük ccler farkını pek hissetmezsin gibi geliyo bana 325den aşağı yaptırma bence :)Kızlar sonunda günümü aldım çarşamba sabahı 8 de ama dr 340 cc karar verdi valla açıkçası korkuyorum boyum 1.64 kilom 48 büyük olmazmı dedim 390 cc kadar kaldırırsın ama abartılı olur dedi 250 veya 275 cc çok az farkeder sende dokun az dedi bende ozaman tamam ama nolur çok abartılı durmasın dedim tmm ameliyat esnasında 340 doğol almassa biraz küçültürüm dedi ama inan 2 gündür uykularım kaçtı 39 yaşıma kadar memesiz gezdim bu yaştan sonrada memesiz gezsem nolur sanlki diye düşünmediğimde olmuyor çok korkuyorum kas altı olacağı için ağrıların biraz fazla olabilir dedi sizcede 340 cc çok mu büyük benim vücuduma :?
evet aynen daha öncede senin fotona yorum yapmıştım hatırlarsan biran kendimi gördüm diye:))))seninkileri çok beğenmiştim ama 265cc ile 340 cc arasındaki fark çokmu abartılı olur bilemiyorum sen boyutundan memnunmusun ?Canım benim ki 265cc istersen bi bak boyumuz kilomuz aynı. Daha genc kız gibi küçük ccler farkını pek hissetmezsin gibi geliyo bana 325den aşağı yaptırma bence :)
Canım ben memnunum sanki hep böyleymiş gibi geliyo artık ama 300ccye de hayir demezdimevet aynen daha öncede senin fotona yorum yapmıştım hatırlarsan biran kendimi gördüm diye:))))seninkileri çok beğenmiştim ama 265cc ile 340 cc arasındaki fark çokmu abartılı olur bilemiyorum sen boyutundan memnunmusun ?
Ayy cnm bugun ameliyatin.insalah agrisz sızı sız mutlu olursun.ben bugun kontrole gidecegim.bakalim ne olacak.2. Ameliyat kesin gibiselam çarşamba günü olucam kas altı 340cc mentor hayırlısı olsun diyelim sen nasıl oldun ?
Bugün çarşamba Allahım kolaylıklar versin canım başarılar ☺Kızlar sonunda günümü aldım çarşamba sabahı 8 de ama dr 340 cc karar verdi valla açıkçası korkuyorum boyum 1.64 kilom 48 büyük olmazmı dedim 390 cc kadar kaldırırsın ama abartılı olur dedi 250 veya 275 cc çok az farkeder sende dokun az dedi bende ozaman tamam ama nolur çok abartılı durmasın dedim tmm ameliyat esnasında 340 doğol almassa biraz küçültürüm dedi ama inan 2 gündür uykularım kaçtı 39 yaşıma kadar memesiz gezdim bu yaştan sonrada memesiz gezsem nolur sanlki diye düşünmediğimde olmuyor çok korkuyorum kas altı olacağı için ağrıların biraz fazla olabilir dedi sizcede 340 cc çok mu büyük benim vücuduma :?
Canım.. Fotosu olmayan ve bu konulara yorumu olmayan kişileri İzlmeye alamıyorum özür dilerimarzum77 bende izlemeye alınmak istiyorum:)
İyiyim cnm ama ilk ameliyattan çıkınca bu ne,keşke yaptırmasaydım dedim çok ağrım vardı sanki üzerimde öküz yatıyorame şimdi iyiye gidiyorum fakat dr beni şok etti yuvarlak protez kötü durdu üst kısmı abartılı yüksek durdu dedi damla 345cc takildimagic angel , canım nasıl oldun?????
Geçmiş olsun canımİyiyim cnm ama ilk ameliyattan çıkınca bu ne,keşke yaptırmasaydım dedim çok ağrım vardı sanki üzerimde öküz yatıyorame şimdi iyiye gidiyorum fakat dr beni şok etti yuvarlak protez kötü durdu üst kısmı abartılı yüksek durdu dedi damla 345cc takildi
Çok teşekkürlerGeçmiş olsun canım
Geçmiş olsun tatlımİyiyim cnm ama ilk ameliyattan çıkınca bu ne,keşke yaptırmasaydım dedim çok ağrım vardı sanki üzerimde öküz yatıyorame şimdi iyiye gidiyorum fakat dr beni şok etti yuvarlak protez kötü durdu üst kısmı abartılı yüksek durdu dedi damla 345cc takildi
Kızlar bu ağrılar kaç gün daha süreceközellikle sırtımdaki ağrı fena sıkı bandaj be sütyen var daha büyüklüğünü bile göremedim pazartesiye kadar bekleyeceğim ama bomba gibi duruyorlar üstlerden biraz görebiliyorum en kısa zamanda foto yükleyeceğim ....[/QUOTE
Canım yaaaa kıyamam geçmiş olsun güzel memeler senin olsunKızlar bu ağrılar kaç gün daha süreceközellikle sırtımdaki ağrı fena sıkı bandaj be sütyen var daha büyüklüğünü bile göremedim pazartesiye kadar bekleyeceğim ama bomba gibi duruyorlar üstlerden biraz görebiliyorum en kısa zamanda foto yükleyeceğim ....
Bu şikayetler hepimizin yaşadığı şikayetlerdi canım,geçecek sabırlı olmalısınKızlar bu ağrılar kaç gün daha süreceközellikle sırtımdaki ağrı fena sıkı bandaj be sütyen var daha büyüklüğünü bile göremedim pazartesiye kadar bekleyeceğim ama bomba gibi duruyorlar üstlerden biraz görebiliyorum en kısa zamanda foto yükleyeceğim ....
su an ayni duygulari ben de yasiyorum yasimiz ayni. :) nasil durdular peki resim ekler misin ? agrilar ne durumda ?Kızlar sonunda günümü aldım çarşamba sabahı 8 de ama dr 340 cc karar verdi valla açıkçası korkuyorum boyum 1.64 kilom 48 büyük olmazmı dedim 390 cc kadar kaldırırsın ama abartılı olur dedi 250 veya 275 cc çok az farkeder sende dokun az dedi bende ozaman tamam ama nolur çok abartılı durmasın dedim tmm ameliyat esnasında 340 doğol almassa biraz küçültürüm dedi ama inan 2 gündür uykularım kaçtı 39 yaşıma kadar memesiz gezdim bu yaştan sonrada memesiz gezsem nolur sanlki diye düşünmediğimde olmuyor çok korkuyorum kas altı olacağı için ağrıların biraz fazla olabilir dedi sizcede 340 cc çok mu büyük benim vücuduma :?