Olsun canım.. Hayırlısı olsun Senin içinYok Can'ım Hasan bey'in fiyatı yüksek geldiilk gittiğim dr karar verdim Yücel sarıaltın inş herşey istediğim gibi olur
Hayırlı olsun canım benim senin adına çok sevindim herşey istediğin gibi olur inşallah (darısı başıma)inanamıyorum!!!bugün dr görüştüm yarın tahlil ve utrason ları yaptırıcam ve haftaya salı inşallah bir sorun çıkmazsa AMELİYAT çoook mutluyum
oldunuz mu ameliyat?inanamıyorum!!!bugün dr görüştüm yarın tahlil ve utrason ları yaptırıcam ve haftaya salı inşallah bir sorun çıkmazsa AMELİYAT çoook mutluyum
Hayyalerin gercek olsun cnm.ameliyat oldun mu.inanamıyorum!!!bugün dr görüştüm yarın tahlil ve utrason ları yaptırıcam ve haftaya salı inşallah bir sorun çıkmazsa AMELİYAT çoook mutluyum
Canım nasılsın herşey iyidir umarım.☺inanamıyorum!!!bugün dr görüştüm yarın tahlil ve utrason ları yaptırıcam ve haftaya salı inşallah bir sorun çıkmazsa AMELİYAT çoook mutluyum
Çok teşekkürlerGeçmiş olsun çabucak iyileşirsiniz inşallah
Gecmis olsun cnm.bende 16 kasimda ameliyat oldum.aynen bende ilk 3 gun cok acı hissettim.muhakkak yaninda yardim edecek biri olmali.benim annem 3 gun elleriyle yemek yedirdi.wc ye beni goturdu.cok sukur geldi gecti.Merhaba arkadaşlar ben 28 kasım cumartesi kas altından göğüs büyütme ameliyatı oldum 250 cc takıldı. Daha öncesinde aylarda forumu takip ettim ve açıkçası cesaretlenmemde bu sayfanın payı büyüktür. Öncelikle söylemem gerekir ki o kadar da basit bir ameliyat değil ilk iki gün bu kararı aldığım güne lanet ettim kendi başınıza tuvalate bile gidemiyorsunuz, yemek yiyemiyorsunuz ve hareketler fazlasıyla kısıtlı benim ağrı eşiğim yüksek olmasına rağmen göğsümü yarıp içindekileri fırlatasım geldi. 2. Gün drenler alınıyor ve tabi ki biraz rahatlama oluyor ama hep sırtüstü yatmaktan beliniz inanılmaz ağrıyor. O kadar acı çektim ki göğüslerime bakmak bile istemedim bugün daha iyi hissediyorum. İnanılmaz bir kaşıntı ve sırt Ağrısı dışında basınç azaldı fazlasıyla sert duruyorlar 6 at kadar sonra yumuşayıp oturur Dedi doktorum umarım Ağrı'larım en kısa sürede geçer ve o çok istediğim dantel südyenleri doya doya giyerken değermiş derim . Bi sorunuz olursa yanıtlamaya hazırım.
Gecmis olsun cnm.bende 16 kasimda ameliyat oldum.aynen bende ilk 3 gun cok acı hissettim.muhakkak yaninda yardim edecek biri olmali.benim annem 3 gun elleriyle yemek yedirdi.wc ye beni goturdu.cok sukur geldi gecti.
Senin protez de buyuk degilmis pek.meme dokun nasildi.buyuklugu nasil
Memnun musun
Gecmis olsun cnm.bende 16 kasimda ameliyat oldum.aynen bende ilk 3 gun cok acı hissettim.muhakkak yaninda yardim edecek biri olmali.benim annem 3 gun elleriyle yemek yedirdi.wc ye beni goturdu.cok sukur geldi gecti.
Senin protez de buyuk degilmis pek.meme dokun nasildi.buyuklugu nasil
Memnun musun
300 cc ama 350 de olabilirdi bence.Çok teşekkür ediyorum ikimize de geçmiş olsun cnm. Doktorum cildimin çok gergin olduğundan dolayı doktor 250 cc yı zor yerleştirmiş hatta bi ara 200 cc yerleştirmeyi düşündüm Dedi . Senin kiler kaç cc ? Benimkiler şu an bile 85 c küp gibi duruyor ama tabiki Ödemle birlikte böyle şimdilik çok memnunum bayağı dolgun görünüyorlar
Geç bile kalmışsınız desem kabalıkmı etmiş olurumÇok geçmiş olsun yaşadığınız süreci okuyorum bende 75 beden göğüslerimi büyütmek istyorum ama cesaretim yok yazdıklarınızı okudukça korkuyorum evli mutlu ve çocukluyum bende ama 40 yaşındayım otur oturduğun yerde mi dersiniz acaba
Canım... Birinci seneden sonra zaten unutuyorsun göğsünde protez varmış yokmuş,ameliyat oldummu yahu ben,hayır bunlt hep böyleydi zaten diyorsun :))Sevgili ARZUM77 silikonlarla 4 senedir yaşıyorsunuz benim merak ettiğim bu 4 sene nasıl geçti şu an nasılsınız daha eski tanıdıklarınız varmı sorun yaşamışlarmı ben bundan 5_15 sene( Rabbim ömür verirse)sonrasını merak ediyorum her beş senede bir kredi çekemem hadi çektim diyelim eee yaş geçiyor kaldırabilirmiyim.yani kısaca uzun vadede tecrübelerinizden bildiklerinizden yararlanmak istiyorum
selam çarşamba günü olucam kas altı 340cc mentor hayırlısı olsun diyelim sen nasıl oldun ?Hayyalerin gercek olsun cnm.ameliyat oldun mu.
Benim peotez buyuklugu iyi ama sekli bozuk. Diklestirme de yapilmasi gerekliymks.selam çarşamba günü olucam kas altı 340cc mentor hayırlısı olsun diyelim sen nasıl oldun ?