arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Yok Can'ım Hasan bey'in fiyatı yüksek geldiilk gittiğim dr karar verdim Yücel sarıaltın inş herşey istediğim gibi olur
Olsun canım.. Hayırlısı olsun Senin için
Bende şaşırdım,hastanede aynı gün yapılıyor tahliller falan. Ayrıca senden başka birşeymi istediler diye meraklandım

Merhaba arkadaşlar ben 28 kasım cumartesi kas altından göğüs büyütme ameliyatı oldum 250 cc takıldı. Daha öncesinde aylarda forumu takip ettim ve açıkçası cesaretlenmemde bu sayfanın payı büyüktür. Öncelikle söylemem gerekir ki o kadar da basit bir ameliyat değil ilk iki gün bu kararı aldığım güne lanet ettim kendi başınıza tuvalate bile gidemiyorsunuz, yemek yiyemiyorsunuz ve hareketler fazlasıyla kısıtlı benim ağrı eşiğim yüksek olmasına rağmen göğsümü yarıp içindekileri fırlatasım geldi. 2. Gün drenler alınıyor ve tabi ki biraz rahatlama oluyor ama hep sırtüstü yatmaktan beliniz inanılmaz ağrıyor. O kadar acı çektim ki göğüslerime bakmak bile istemedim bugün daha iyi hissediyorum. İnanılmaz bir kaşıntı ve sırt Ağrısı dışında basınç azaldı fazlasıyla sert duruyorlar 6 at kadar sonra yumuşayıp oturur Dedi doktorum umarım Ağrı'larım en kısa sürede geçer ve o çok istediğim dantel südyenleri doya doya giyerken değermiş derim . Bi sorunuz olursa yanıtlamaya hazırım.

Gecmis olsun cnm.bende 16 kasimda ameliyat oldum.aynen bende ilk 3 gun cok acı hissettim.muhakkak yaninda yardim edecek biri olmali.benim annem 3 gun elleriyle yemek yedirdi.wc ye beni goturdu.cok sukur geldi gecti.
Senin protez de buyuk degilmis pek.meme dokun nasildi.buyuklugu nasil
Memnun musun

Çok teşekkür ediyorum ikimize de geçmiş olsun cnm. Doktorum cildimin çok gergin olduğundan dolayı doktor 250 cc yı zor yerleştirmiş hatta bi ara 200 cc yerleştirmeyi düşündüm Dedi . Senin kiler kaç cc ? Benimkiler şu an bile 85 c küp gibi duruyor ama tabiki Ödemle birlikte böyle şimdilik çok memnunum bayağı dolgun görünüyorlar

300 cc ama 350 de olabilirdi bence.

Seninkiler bayağı iyiymiş. Benim göğüs kafesim maalesef fazlasına uygun değilmiş ama bana bu kadar da yeterli bence. Mutlu günlerde kullanırız umarım

Sevgili ARZUM77 silikonlarla 4 senedir yaşıyorsunuz benim merak ettiğim bu 4 sene nasıl geçti şu an nasılsınız daha eski tanıdıklarınız varmı sorun yaşamışlarmı ben bundan 5_15 sene( Rabbim ömür verirse)sonrasını merak ediyorum her beş senede bir kredi çekemem hadi çektim diyelim eee yaş geçiyor kaldırabilirmiyim.yani kısaca uzun vadede tecrübelerinizden bildiklerinizden yararlanmak istiyorum

Geç bile kalmışsınız desem kabalıkmı etmiş olurum Ben 19 yaşında oldum, geçen yıl imkanım olsaydı reşit olduğum gün taktırırdım memeleri

Canım... Birinci seneden sonra zaten unutuyorsun göğsünde protez varmış yokmuş,ameliyat oldummu yahu ben,hayır bunlt hep böyleydi zaten diyorsun :))
Öyle protez değişecekmiş falan yok öyle birşey .. Eğer bir sorun yaşat ve protezinizde değişmesi gerekirse o başka tabi
Doktorum dikleştirme gerekirse eğer protezin değişir,kas altına cebi açıp fazla dokuyuda alırız demişti ama uzun bir süre böyle bir Ameliyata gerek görülmüyor şimdilik :) İnşallahta gerekmez ben çok memnunum herşeyiyle

Kızlar sonunda günümü aldım çarşamba sabahı 8 de ama dr 340 cc karar verdi valla açıkçası korkuyorum boyum 1.64 kilom 48 büyük olmazmı dedim 390 cc kadar kaldırırsın ama abartılı olur dedi 250 veya 275 cc çok az farkeder sende dokun az dedi bende ozaman tamam ama nolur çok abartılı durmasın dedim tmm ameliyat esnasında 340 doğol almassa biraz küçültürüm dedi ama inan 2 gündür uykularım kaçtı 39 yaşıma kadar memesiz gezdim bu yaştan sonrada memesiz gezsem nolur sanlki diye düşünmediğimde olmuyor çok korkuyorum kas altı olacağı için ağrıların biraz fazla olabilir dedi sizcede 340 cc çok mu büyük benim vücuduma :?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…