arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Ohhh rahatladim ya zamanla yumusayip bir araya geliyorsa sutyenle bekleriz zorun degil Ne kadarlik bi zamana yumusar? 6 ay 1 veya 2 sene alirmi ?
Altı ay önemli bir süreç ama bir sene ye kadar değişiyor
Ben ikinci senesinde bile değişimi fark ettim ..
Altıncı ayda tamam artık oldu diyeceksin ama degişecekkkk

ayyyy canım inşallah teşekkür ederim...sen de ne güzel içten bilgilendiriyosun bizleri.Allah razı olsun valla. dikleştirme + silikon olcak benim biraz daha zorlu bi süreç beni bekliyo sanırım.
Yok yok zor olmaz korkma
Gergin dümdüz bir memeye protez koymak zorlar. Senin dokun var,esnek deri. Fazlalıklar alınıp içine protez koyulacak. Tabi sıkıntılar olur muhakkak ama öyle zor olacağını sanmıyorum inşallah olmaz .. İyileşme sürecinde dikkat edersin kendine,doktorun önerilerine uyar kontrollere sıkı sık gidersen bir sorun olmaz

Yeni gördüm mesajını canım.teşekkür ederiz.hepimizin geçmiş sevgililer günü kutlu olsun.sen kimseye takılma.biz senin nasıl samimi ne kadar yardımsever olduğunu çok iyi biliyoruz.sağlıcakla kal :)

Selam tekrardan bugun 4 gun oldu, cok daha iyiyim agri konusunda, merak ettigim bi konu vardi..
gogusumun ortasi 2 parmak ayirik zamanla goguslerim yumusayinca duzelicekmi ? yani bir araya gelecekmi ? ve ne zaman yumusamaya baslar?
Tebrik ederim canım hayırlı olsun acil şifalar dilerim

benim c cup suan zaten baya var dokum herkes farklı atlatıyo o dönemi zaten okuduğum kadarıyla.bünyeyle alakalı diye düşünüyorum.bazısı hemen toparlanıyo bazısı 1 hafta sonra anca kendine geliyo.inşallah canım bakalım

Yeni gördüm mesajını canım.teşekkür ederiz.hepimizin geçmiş sevgililer günü kutlu olsun.sen kimseye takılma.biz senin nasıl samimi ne kadar yardımsever olduğunu çok iyi biliyoruz.sağlıcakla kal :)

Evet,Ağrı eşiği iyileşme süreci herkesin farklı gelişiyor..

Selam kizlar :) gögüslerimi ben de yaptiracam artik :) burnumu 4 yil önce yakup avsara yaptirdim ama gögüs icin doktor secim o kadar olmayacak... Burnuma cok para ödedim 13 bin lira kadar ama gögüslere bu kadar para ödemek istemiyorum. Türkiye'nin her yerine giderim yaptirmak icin. Kendi düsüncem 450 cc high profil ve kas üstü + diklestirme düsünüyorum ama tabi bu doktorla konusmadan kendi düsüncem Hangi doktorlari önerirsiniz? O kadar cok görüs var ki burada kafam karisiyor. 6-7 bin ödemeyi düsünüyorum en fazla.

Arzumm77 bana yardimci olur musunuz? Meme estetiginde basarili doktor bulmak hicte kolay degilmis. Burun icin kolay geldi bana, cünkü burada ve internette burun resimleri paylasiliyordu ve doktorun basarisi ve tarzinda bir fikir sahibi oluyordun ama simdi cok zor oldu. Hasan bey'i tercih etmeyi düsünüyorum cünkü sen ona oldun ve sanirim burada yazdiklarindan sonra cogu ona yöneldi, dogru mu? Baya tecrübelidir cok ameliyat yaptigi icin diye düsünüyorum. Bildigin baska iyi doktorlar var mi? Ve hasan bey gögüs diklestirme + protez icin bu yil ne kadar aliyor? Agustos gibi yaptirmayi düsündügüm icin bir an önce doktor secimimi yapmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…