Bugün meme estetiğimi olalı tam 5 sene oldu
Hayatımda aldığım en güzel karardı. Eşim ilk başta çok karşı çıksada bana bu güzel günde en güzel hediyeyi verdi
Estetik maceralarımda bu şekilde başladı tabi. Meme büyütme ameliyatı bir hayaldi benim için ama bu ameliyatla birlikte tüm işlemler sırayla peş peşe geldi
Çok şükür hepsinden memnunum. Tüm bayanların,arkadaşlarımında memnun kalacağı Mutlu olacağı sonuçlar dilerim
Her ne kadar forumda yok reklam yapıyor ,doktorun yakını asistanı gibi yazılar yorumlar olsada bunlar beni kıssa süreli bir üzüntüye sokuyor ama sonra geçiyor. Çünkü kalbim yüreğim biliyor burada olmamın amacını. Beni tanıyanda tanıyor,iyi veya kötü yorumlar düşünceler olabilir tabi. Sadece gülümsüyorum . :)
Her kim hangi doktora ameliyat olursanız olun olduğum ameliyatlar Hakkı'nda,bildiğim yaşadığım süreç ve tecrübelerle sizlere yardımcı olup sorularınıza yanıt vermeye çalışacağım inşallah
Herkesin sevgililer günü kutlu olsun. Sevgilisi olanında olmayanında,evli olanında olmayanında. Herkesin kalbine göre versin rabbim..
Hepinizi sevgi ile öpüyprum
Daha nice senelerde bu güzel platformda birlikte olmayı diliyorum sevgili arkadaşlarım ve değerli KK formu yetkilileri