arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Kızlar bir şey sormak istiyorum. Ben ameliyat olalı 5 hafta oldu. Eller dokunurken dalgalanmaya benzer şeyler hissediyorum fakat aynada bakınca yada önüne eğilince o rippling görüntüsü oluşmuyor. Ama elimle hissettiğim şeyler ona benzer. Geçer mi acaba zamanla ? Yoksa zamanla daha da çok artar mı ?

Çok geçmiş olsun yaşadığınız süreci okuyorum bende 75 beden göğüslerimi büyütmek istyorum ama cesaretim yok yazdıklarınızı okudukça korkuyorum evli mutlu ve çocukluyum bende ama 40 yaşındayım otur oturduğun yerde mi dersiniz acaba

valla bende 39 yaşındayım hiçte otur oturduğun yerde diyemiyeceğim

Valla sizleri okudukça cesaret kazanıyorum benim iznim yazın bu yüzden yaza kadar beklemek zorundayım bu siteyi yeni keşfettim bu zamana kadar silikonu sanatçılar takar oda istanbul ve Ankara'da olur sanırdım ama samsundada varmış meğer herkes oluyormuş meğer bende olabilirmişim bu siteden doktor bil buldum inşallah halit urgana ameliyat olmak istiyorum burada hem olumlu bahsediyorlar doktor hakkında geç olsunda güç olmasın dimi:)

Sizi okudukça cesaretinize hayran kalıyorum ve kendime kızıyorum neden kadınlar kulübünü geç keşfettim diye okumaya devam

Lütfen bende görebilirmiyim sadece bana iyi örnek olması adına çok korkuyorumda

Bu sorun Zaman'la daha fazla hissedilebilir yada oluşacak yararlı kapsül gizleyebilir. Herşey Zaman sonra belli olacak

Lütfen bende görebilirmiyim sadece bana iyi örnek olması adına çok korkuyorumda
Can'ım çok teşekkür ederim güzel yorumun için. Ama inan özel bir albüm olduğu için izlemeye aldığımız kişileri seçerken biraz titiz davranmak zorundayız..
Yeni üyeleri ve fotosu olmayan üyeleri güvenlik sebebi ile eklemeyi ben be diğer arkadaşlarım olarak pek uygun bulmuyoruz . Çünkü erkek üyelerde olabiliyor..
Siz şu anki halini,sütyenli sütyensiz Nasıl isterseniz eklerseniz güvenip İzlmeye alabiliriz.
Albüm ayarlarından istediğiniz kişi ile paylaşabilirsiniz. Yada özel mesaj ile yollarsanız iyi olur .. Bu illede meme fotosu görmek amaçlı değil. Sadece emin olmak için . Anlayışla karşılayacağınızı umuyorum

Asla oturma İmkanın varsa bu durum seni mutsuz ediyorsa koş ameliyat ol

Pek gösterecek bir şeyim yok ama becerebildiğim ilk fırsatta gönderecem söz:)

Asla oturma İmkanın varsa bu durum seni mutsuz ediyorsa koş ameliyat ol
İnşallah sizlerin yaşadığı mutluluğu bende yaşamak istiyorum ama meslek icabı yazın iznim var yaza kadar beklemek ve bende bu mutluluğu (artık nasıl bir mutluluksa görcez yaşamadan bilinmez dimi) tatmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…