arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Bu sizin paylaşımınız değilmi şu açıdan takıldım meme ucundan süt bezlerinin bir miktar zarar görebileceği onun için o şeklde yazdm:)
Evet benim paylaşımım.. Bana ilk muayenede bu ihtimalin olabileceğini söylemişti. Fakat ameliyat olan hastalarında böyle bir sorunun olmadığını,bu kesiyi sürekli yaptığını da eklemişti tabi. Ben iki çocu emzirdim,henüz ameliyat olmamıştım.İlk çocuğum üç dört ay emdi sütüm pek olmadı. Oysa ikinci çocuğum bir seneye yakın emdi.Süt gelme durumu farklı,bazı faktörler var etkileyen. Ben zaten artık çocuk düşünmediğim içinde önemsemedim. Forumda yine meme ucu kesisi ile Ameliyat olup emzirirken ve sorun yaşamayan kişilerde var..
Burada kesi yeri yada yöntemi yüceltmiyoruz. Süreçlerimizle yaşadıklarımızı paylaşıyoruz.Önemli olanda o zaten :KK66:

selam arzum77 arzum77 aklıma birşey takıldı yazını okuyunca meme ucu süt kanallarına zararı var yazmışsın buna kesinlikle katılmıyorum ben iki ay önce oldum ameliyat ve hiç izim dahi kalmadı yok ameliyat izim gözükmesin belli olmasın diye bir çabam bile yok nerdeyse iz hiç belli değil ama bu süt kanallrna glnce bence bunu iyi araştr ben hç dymdm
Sen ne yapmaya calisiyosun anlamadim isin gucun yok heralde gelip burda 4 sene onceki yazilaranlari cikarip millete hesap soruyosun
Gelip burda huzursuzluk vermeye hakkin yok milletin kafasini karistirip durmaktan vazgec !! Sen ki yeni uyesin ve heryerde doktorun ismini yazmissin ne istiyosun musterimi??

Sen ne yapmaya calisiyosun anlamadim isin gucun yok heralde gelip burda 4 sene onceki yazilaranlari cikarip millete hesap soruyosun
Gelip burda huzursuzluk vermeye hakkin yok milletin kafasini karistirip durmaktan vazgec !! Sen ki yeni uyesin ve heryerde doktorun ismini yazmissin ne istiyosun musterimi??
yanlış anlaşılmasın ben 4 sene önce oldgnu gormyrm sadece bakarkn gordum bende başmdan geçenı anlattım bu kadar yorumlarn tarhlernı gormdgm için okdğm herşeye yorm yazdm bu kadar yazmasam daha iyi olck bu konu hakknda ki tek yorumum estetk uzerıne değil bunada dıkkat etmenzı ısterm yardmcı olmaktı amacm sanrm yanlş anlşldm

Yorumlarınızı,üslup larınızı,kullandığınız ifadelere biraz daha dikkat ederseniz yanlış anlaşılmazsınız.. Daha doğrusu en azından gerçek amacınızı ortaya çıkartmazsınız..

4 Sene önce buğün.... 14 Şubat 2011 tarihi ... Yeni,dolgun,diri,sexy göğüslere kavuştuğum gün.... Doktorum Hasan Fındık'a ,onunla tanışmama vesile olan Kadınlar Kulübüne,bana yardımcı olan eski üyelere sonsuz teşekkürler :KK68: Artık yardımcı olmak,süreçlerimle bilgilendirmek adına buradayım... Yeni başka ameliyatlarda oldum tabi ama meme büyütme ameliyatım bambaşka,onun yerini hiçir şey tutmuyor. Bu ameliyata ihtiyaç duyan,olmak isteyen herkese bol şanslar diliyorum. En az benim kadar mutlu olun :KK19:
Sevgiler,öpücükler herkese :KK15:

Ben de ameliyat olali 10 gun oluyor kas alti damla takildi bana. bir sey sormak istiyorum arzum77 arzum77 ve diger arkadaslara. Sol ve sag meme birbirinden boyut olarak da sekil olarak da cok farkli duruyor. Yani ozellikle sekil olarak.. sag memede bakinca icinde silikon oldugu cok anlasiliyo yani cikintisi vs. Acaba bu zamanla duzelir mi tamamen.

Ben de ameliyat olali 10 gun oluyor kas alti damla takildi bana. bir sey sormak istiyorum arzum77 arzum77 ve diger arkadaslara. Sol ve sag meme birbirinden boyut olarak da sekil olarak da cok farkli duruyor. Yani ozellikle sekil olarak.. sag memede bakinca icinde silikon oldugu cok anlasiliyo yani cikintisi vs. Acaba bu zamanla duzelir mi tamamen.
Geçmiş olsun :KK66: Şekil bozukluğu ve görüntü zamanla düzelecektir muhakkak.Henüz on günlük bir süreç çok erken,gerçek görüntü en az altı ayda belli olmaya başlar zaten.Gögüslerinizde ödem var,protezleriniz yerine oturmadı henüz.. Sabırlı olun ve doktorunuzun önerdiği şekilde hareket edin lütfen :KK66:

Geçmiş olsun :KK66: Şekil bozukluğu ve görüntü zamanla düzelecektir muhakkak.Henüz on günlük bir süreç çok erken,gerçek görüntü en az altı ayda belli olmaya başlar zaten.Gögüslerinizde ödem var,protezleriniz yerine oturmadı henüz.. Sabırlı olun ve doktorunuzun önerdiği şekilde hareket edin lütfen :KK66:
Sadece birinde tuhaflik olmasi korktu beni, demek mi sabirli olmak gerekiyormus:-) tesekkurler:)

Sadece birinde tuhaflik olmasi korktu beni, demek mi sabirli olmak gerekiyormus:-) tesekkurler:)
Meme büyütme ameliatı sonrası tek göğüste daha fazla ağrı,daha fazla şekil bozukluğu,diğerine göre daha büyük veya küçük olma durumu herkesin yaşadığı bir sorun. Şu andaki süreçte bir komplikasyon olma durumunun söylenmesi Pekte doğru olmaz.Bu yüzden düzenli kontrollerle sürecin değerlendirilmesi en doğrusu olacaktır :KK66:

Cnm benim 17.gunum ve ayni sorun bende de var.diklestirme dikisimin en sonunda potluk var sag memede ve silikon cok belli oluyo ordan.doktorum zamanla gececek dedi .ben de ona guveniyorum.sabredicez biraz

Cnm benim 17.gunum ve ayni sorun bende de var.diklestirme dikisimin en sonunda potluk var sag memede ve silikon cok belli oluyo ordan.doktorum zamanla gececek dedi .ben de ona guveniyorum.sabredicez biraz
Bana da doktorum normal dedi ama aklima tuhaf seyler geliyo donme kapsul vs gibi:-( aman oyle seyler olmasin da sabredebilirim

[QUOTE
Bana da doktorum normal dedi ama aklima tuhaf seyler geliyo donme kapsul vs gibi:-( aman oyle seyler olmasin da sabredebilirim

="mthld, post: 39481521, member: 658980"]Bana da doktorum normal dedi ama aklima tuhaf seyler geliyo donme kapsul vs gibi:-( aman oyle seyler olmasin da sabredebilirim[/QUOTE]
Kapsul icin cok erken.ama donme olmaz ins canim kotu dusunmeyelim...

[QUOTE

="mthld, post: 39481521, member: 658980"]Bana da doktorum normal dedi ama aklima tuhaf seyler geliyo donme kapsul vs gibi:-( aman oyle seyler olmasin da sabredebilirim
Kapsul icin cok erken.ama donme olmaz ins canim kotu dusunmeyelim...[/QUOTE]
Kapsül her meme büyütme ameliyatı olanda olur.Yani vücut,vücuda giren her yabancı maddeye karşı bir koruma kalkanı oluşturur.Buda protez etrafında bir kapsül oluşmasını saglar.Önemli olan bunun ileri yani tehlikeli seviyeye gelmemesi.. Yaralı kapsül halinde kalması :KK66: Bu yararlı kapsül protezi hissetmememizide sağlar aslında... Hiç dokunulmayan memede kapsül ilerleyebilir. Bu yüzden dokunmak,altı ay ir sene sonra yüzüstü yatmak iyi iyi gelir ..

Kapsül her meme büyütme ameliyatı olanda olur.Yani vücut,vücuda giren her yabancı maddeye karşı bir koruma kalkanı oluşturur.Buda protez etrafında bir kapsül oluşmasını saglar.Önemli olan bunun ileri yani tehlikeli seviyeye gelmemesi.. Yaralı kapsül halinde kalması :KK66: Bu yararlı kapsül protezi hissetmememizide sağlar aslında... Hiç dokunulmayan memede kapsül ilerleyebilir. Bu yüzden dokunmak,altı ay ir sene sonra yüzüstü yatmak iyi iyi gelir ..[/QUOTE]
O zaman masaj + kocalara is dusuyo:-)

Kapsül her meme büyütme ameliyatı olanda olur.Yani vücut,vücuda giren her yabancı maddeye karşı bir koruma kalkanı oluşturur.Buda protez etrafında bir kapsül oluşmasını saglar.Önemli olan bunun ileri yani tehlikeli seviyeye gelmeralı kapsül halinde kalması :KK66: Bu yararlı kapsül protezi hissetmememizide sağlar aslında... Hiç dokunulmayan memede kapsül ilerleyebilir. Bu yüzden dokunmak,altı ay ir sene sonra yüzüstü yatmak iyi iyi gelir ..[/QUOTE]
Bana daha masaj demedi doktor kendimde ellemeye bile cekiniyorum. Ameliyattan cikinca hic agrim olmadi ve kolumu hareket ettirdik surekli hatta biraz zorladim farkinda olmadan o yuzden simdi boyle bi sekil bozuklugu olunca dönme ya da kayma gibi bir sey oldu mu acaba diye dusundum. Boyle bir sey olsa kontrole gittigimde doktor anlardi sanirim dimi.

M mthld Ameliyattan sonra kol hareketlerini dikkatli yapmak gerek.Zorlamak çok tehlikeli tabiki.. Büyük ihtimal zorladığın için ödem olmuştur,lütfen dikkat et kendine. Tabiki protez için açılan cep te zarar görebilir,iç dikişler açılıp kanama yapabilir,protez dönebilir v.s v.s ... Doktoruna aklına takılanları sormaktan çekinme.Muayenede anlayacaktır zaten sorun olup olmadıgını ..

Herkese merhaba, ben de meme büyütme isteyenlerdenim.2 yıldır siteyi takip ediyordum, ama üye olmamıştım. Sizleri okuyup gaza gelince:KK49: ben de ameliyat olmaya karar verdim. Eşim hep karşı çıktı ama baktı ben gerçekten tahta memelerimle çok mutsuzum,'ameliyat ol istersen ' dedi. Ben de hiç vakit kaybetmeden forumda duyduğum isimlrden biriyle görüştüm(DR.Volkan Tayfur).Şahane bi adam.Görüşme çok olumlu geçti.Görüşmeden uçarak ayrıldım.Ama hergün karar değiştiriyorum.Bi gün ameliyat oliiim biraz kadına benziiim diyorum, bi gün yok yok olmiiim ya bişey olursa diyorum. Sizler de aynı gelgitleri yaşadınız mı?Sevgili ARZUM77, senin konun altında soruyorum çünkü en yoğun trafik bu sayfada :)) Bunu eşime de yansıtmıyorum vazgeçer diye:KK17:

X