Merhaba
Boyunuz uzun,kilonuzda iyi.Meme dokunuz ne kadar var bilemiyorum tabi,birde sizin ne kadar büyüklükte bir gögüs istedeğinide önemli.Bir bedenmi büyümesini istersiniz,yoksa iki bedenmi? Yönteminiz ne olacak,kas altı kas üstü? Kas altında proteze kas baskı yaptıgından biraz daha ufak durur.Yani herşey görüntüyü etkiliyor
Ben damla silikonu tercih etmedim,istemedim.Görüştüğüm tüm doktorlarda bana damla protezin uygun olmadıgını söylemişlerdi zaten.Syrıca damla protezin dönme riskide var,frumda bu sorunu yaşayan arkadaşlar var.Masajla,yüzüstü yatmayla,doktorun protez cebni biraz büyük ve dikkatli açmadıgı durumlarda döndügünü biliyoruz..Doktorunuz size hangi protezi tercih etti,önerdi acaba? Yani sadece siz istiyorsunuz diyemi damla yapacak? Keşke birkaç doktolar görüşüp fikir alsaydınız ve öyle karar verseydiniz.Yuvarlak protez gayet doğal duruyor zaten.Yuvarlak protezi masa üstüne koydugunuz zaman yuvarlak durur.Dik tuttugunuzda zaten aşşagıya doğru akışkalıgı verdiğinden üst kutup daha az hacimli oluyor!
280 cc protez 280 gr a eşittir.öyle düşünün
Büyüklük görecelidir,bana göre ufak bir protez zaten banada olmazdı.Sizde nasıl olur bilemiyorum.Sizin vücudunuzun yapısına,omuz genişligi,kalça genişligi gibi faktörlere göre değişir.Ama bence size göre ufak bir protez.Sonuçta meme büyütme ameliyatı bu,o kadar sıkıntıya ve masrafa değsin değilmi
Öncelikle ilginiz icin tesekkur ederim. Meme dokum hic yok gibi bir sey. İki tane doktorla gorustum. Biri Teoman Dogan digeri Burcak Erdinc. Gorusurken dogal istedigimi belirttim. İkisi de 250-300 cc arasi kullanacagini soyledi. Ben direk damla istedigimi belirtmedim ama ikisi de farketmeyecegini benim secimime bagli oldugunu ama damlanin daha dogal olduguna yakin seyler soyledi. Ben de damlayi sectim. Gogus dokumdan dolayi zaten kas ustunun mumkun olmadigini kas altina yapilabilcegini soylediler. Acaba dogal olmasini istedigimi vurguladigim icin mi boyle oldu. Ya zayifim ama omuzlarim falan genis biraz. Gerci ben de cok buyuk bir sey istemiyorum. Dogal durmasi benim icin daha onemli. Yine de kafam karisti. İki doktor da ayni seyleri soyledi diye rahattim sadece. Ama ptesi ameliyata girmeden tekrar konusayim danisayim o zaman :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi