Benim dual plan oldu canım, protez profili de moderate plus. 80B de göğüs çevresinin 9398 cm arası olması gerekiyor. Bende 95 cm olsun istemiştim ama 335 cc ile bu oldu. Ölçülerimiz aynı olduğuna göre muhtemelen doku miktarımızda yakındır. 300 cc moderate ile 90 cm olursun bence. Bence 350 den az olmamak koşulu ile high profil çok daha iyi olur sanki.Göğüs altı 7075 cm olan 400 cc ile 75C oluyorlar ve büyük değil ama dolu dolu oluyor. Eğer dolgun olsun istiyorsan high veya ultra high profil 400 cc seni ancak B cup yapar. Hemde arası yakın olur. Doktorunla tekrar görüş istersen, çünkü dual plan /kas altında koyulan protez 1/3 ufalıyor. Yani 300 cc koyulduğunda 200 cc kas üstü ile aynı sonuç çıkıyor.
Ben hem yaşım ileri olduğu için, hemde eşim hiç büyük meme sevmediği için daha muhafazakar davranmak durumunda kaldım.Bu halleride beni mutlu ediyor ama hayalin dolu dolu 80B ise 400 high profil den aşağı olmamak koşulu ile alabileceği en büyük protezi koyun diyebilirsin doktoruna.
Sevgiler
hımm ben dual planı kas zarı üstü diye algılamışım. bilemiyorum boyut konusunda hala kararsızım, şuan araştırıyorum. ameliyattan önce doktorla tekrar görüşücem. evet dolgun istiyorum ama doktorum da bana yüksek profille orta profil arasında 1 cm var dedi. (bu 1 cm hesabına baktım da sanırım bahsettiği orta profilin bir üstü, high profilin bir altı) büyük göğüs seni kilolu gösterir dedi, ondan da korktum.
ben şuan 75b cup sutyen kullanıyorum. ama ölçüme göre 75a yım. kas zarı üstü ile 300cc düz mantığa göre bi c cup yapması lazım... 300 ortalama 2 beden büyütür dedi.
zaten bak benim kardeşim şuan 75c kullanıyor, göğüsleri benden oldukça dolgun, arada 80b takıyor çünkü her markada 75 c cup yok. yani 80b ile 75c arasında sutyen kullanımı bakımından pek fark yok.
sanırım en güzeli beğendiğim birkaç fotoğrafı doktora götürücem.