arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Ben yıllardır üyeyim ama yine de göremiyorum senin fotoğraflarını arzumo_O
Yuvarlak veya damla olmasına da doktor karar veriyor değil mi? İstediğimiz görüntüyü anlatıp foto filan mı göstermemiz gerek ya da o bize gösteriyor mu şöyle olcak böyle olcak diye? Neye benzeyeceğini önceden bilmek çok önemli bence
Gizeminki yuvarlak olmuş gördüm ve gerçekten güzel duruyor. Yuvarlak çünkü akla direkt tavşan kızlarınki gibi yapay durcak düşüncesini getiriyodu:KK43:
Evlenmeden yaptırmak istiyorum ben de, sözlüm her ne kadar karşı olsa da..Ama sonra ya pişman olursam, dokununca ona yapay ve sert gelirse diye endişeleniyorum:eek:

anladım haklısınız güvenmemekte ben biraz tez canlıyım fazla siteye giremiyorum genelde telefondan internet kullandığım ve yoğun çalıştığım için giremiyorum neyse inşallah muayeneden sonra burada yorumlarımı paylaşacağım bu arada formdan nessira ile arkadaş olduk face den de görüşüyoruz oda 9 eylülde hasan beye ameliyat olacak heyecandan öleceğiz
Heyecanlanmanız normal :rolleyes: bende çok heyecanlı idim ama inanın çok güvenli ellerdesiniz :KK66:

Ben yıllardır üyeyim ama yine de göremiyorum senin fotoğraflarını arzumo_O
Yuvarlak veya damla olmasına da doktor karar veriyor değil mi? İstediğimiz görüntüyü anlatıp foto filan mı göstermemiz gerek ya da o bize gösteriyor mu şöyle olcak böyle olcak diye? Neye benzeyeceğini önceden bilmek çok önemli bence
Gizeminki yuvarlak olmuş gördüm ve gerçekten güzel duruyor. Yuvarlak çünkü akla direkt tavşan kızlarınki gibi yapay durcak düşüncesini getiriyodu:KK43:
Evlenmeden yaptırmak istiyorum ben de, sözlüm her ne kadar karşı olsa da..Ama sonra ya pişman olursam, dokununca ona yapay ve sert gelirse diye endişeleniyorum:eek:
Seni izlemediğim için göremiyorsun sende :) Albüm kullanıcılara açık değil,özel bir albüm sonuçta :KK66: Ekliyim seni,görebilirsin albümümü :KK66:
Evet,yuvarlak damla olayına doktor karar veriyor.Fakat birçok doktor tek protez tipi kullanıyor.Seçtigi yöntemle yapay görüntüden uzaklaştırıyor :KK66: Misal Hasan bey damla protezin risklerinden ve duruşundan dolayı pek tercih etmiyor.Yuvarlak protezden yana.Cenk beyde öyle :KK66:
O top top,yapay sonuçlar eskidendi..Şimdi birçok yöntem var.Ayrıca birçok protez yapısı var.Size uygun olanla harika sonuçlar çıkıyor...

Seni izlemediğim için göremiyorsun sende :) Albüm kullanıcılara açık değil,özel bir albüm sonuçta :KK66: Ekliyim seni,görebilirsin albümümü :KK66:
Evet,yuvarlak damla olayına doktor karar veriyor.Fakat birçok doktor tek protez tipi kullanıyor.Seçtigi yöntemle yapay görüntüden uzaklaştırıyor :KK66: Misal Hasan bey damla protezin risklerinden ve duruşundan dolayı pek tercih etmiyor.Yuvarlak protezden yana.Cenk beyde öyle :KK66:
O top top,yapay sonuçlar eskidendi..Şimdi birçok yöntem var.Ayrıca birçok protez yapısı var.Size uygun olanla harika sonuçlar çıkıyor...

ohh iyi bari, teknoloji gözünü seveyim. Bir de sanırım çok büyük cc lerde öyle görüntü oluyor. Hasan beyi not ettim zaten baya ünlü işinin ehli biri, yabancı bi manken bile şimdi ona estetiğe geliyomuş yüz gençleştirme yaptırmaya.
Canısı göremedim yine ya:KK43:

ohh iyi bari, teknoloji gözünü seveyim. Bir de sanırım çok büyük cc lerde öyle görüntü oluyor. Hasan beyi not ettim zaten baya ünlü işinin ehli biri, yabancı bi manken bile şimdi ona estetiğe geliyomuş yüz gençleştirme yaptırmaya.
Canısı göremedim yine ya:KK43:
Tekrar bak:KK66:

ağzım açık kaldı parkeye vurdu filan hatta:KK57::KK57: Harika olmuşlar ya kim der 2 çocuk annesi :KK31::KK68: Nazar değmesin tabi:KK25:
Öncesi fotoğrafı da benimkine benziyo 75b takıyorum ama tam doldurmuyor:KK43: Seninkinin 1-2 boy filan küçüğünü istiyorum. Parası neyse vala biriktircem aynı doktora gitcem aynısından yapınız dicem. İzi bile belli değil mükemmel olmuş gerçekten doktorun ellerinden öpmek lazım. Bitişik olması da çok güzel, ayrık durunca da sevmiyorum çünkü. Ayy ne güzel bişi ya nasıl bi kendine güven gelir :KK70: eşin de çok şanslı:KK48:

ağzım açık kaldı parkeye vurdu filan hatta:KK57::KK57: Harika olmuşlar ya kim der 2 çocuk annesi :KK31::KK68: Nazar değmesin tabi:KK25:
Öncesi fotoğrafı da benimkine benziyo 75b takıyorum ama tam doldurmuyor:KK43: Seninkinin 1-2 boy filan küçüğünü istiyorum. Parası neyse vala biriktircem aynı doktora gitcem aynısından yapınız dicem. İzi bile belli değil mükemmel olmuş gerçekten doktorun ellerinden öpmek lazım. Bitişik olması da çok güzel, ayrık durunca da sevmiyorum çünkü. Ayy ne güzel bişi ya nasıl bi kendine güven gelir :KK70: eşin de çok şanslı:KK48:
Çok teşekkür ederim :KK66: bende 75 B full dolgulu kullanıyordum,ne işgenceymiş şimdi çok iyi anlıyorum valla..İnşallah sende o dolgulu sütyenlerden kurtulur incecik,hatta sütyensiz memelere kavuşursun canım :KK66:
Sen karar ver yeterki,sanada yapar doktorum :KK66: Nasıl istiyorsan :KK66:
Özgüveni hiç sorma,uçuyorum. :KK70: Eşim şanslıdır evet,ama çok şımartmaya gelmez erkek milletini valla :p kodummu oturturum :KK48:

Heheheh en iyisi tabi:KK48:
Bıktım usandım vala 2 beden büyüten sutyen giymekten:KK34:
Darısı başımaa:KK37:
Peki ameliyatın lokal veya genel olması neye göre değişiyor? Lokal olmasını tercih ederim mesela. Ankaradayım ve İst.da ameliyat olursam en fazla 2-3 gün sonra Ank.ya dönmem gerekcek dönebilir miyim tek başımao_OSanki haftalarca kolumu kaldırıp bişi yapamazmışım gibi geliyo ama iş güç:110:

Peki ameliyatın lokal veya genel olması neye göre değişiyor? Lokal olmasını tercih ederim mesela. Ankaradayım ve İst.da ameliyat olursam en fazla 2-3 gün sonra Ank.ya dönmem gerekcek dönebilir miyim tek başımao_OSanki haftalarca kolumu kaldırıp bişi yapamazmışım gibi geliyo ama iş güç:110:
Bu ameliyat genel anestezi altında oluyor,öyle olmasıda en iyisi zaten.. Ameliyattan sonra 4-5 gün,bir hafta ameliyat oldugun şehirde olman gerek bence.. 2-3 günlük bir süre az olur.. Tabiki ilk haftalar kollarını kullanmakta zorluk çekersin.Yatıp kalkmanda zor olur,birinin yardımına ihtiyaç duyabilirsin...

nasıl memnunmusunuz süreçten bahseder misiniz?
Canım ilk 2 günüm pişmanlıkla geçmişti ama şuan kendimi çok iyi hissediyorum. Şuan biraz şişler 3. Günümdeyim daha zaten:)
Henüz tam olarak aynada göz göze gelemedik ama taş gibi oldular dimdik bunu anlayabiliyorum.
Benim ilk 2 gün ağrılarım çok fazla oldu uyuyamadjm geceleri ağladım çok.
Ama bugünden itibaren daha iyiyim kalkıp oje bile sürdüm düşün artık
Daha detaylı konuşmak istersen özelden veya göğüs küçültme ile ilgili olan başlıkta konuşabiliriz canım:) arzumun başlığını işgal etmeyelim

Merhaba ben 4 eylül de Hasan Fındık'a ameliyat oldum şehir dışından gelince 3 günlük süre yeter demişti bana. Benim ameliyat sonrası sürecim çok iyiydi. 4. gün pazara gittim tabi alışveriş için değil taşımam imkansız ama dışarı rahat çıktım. Şu an 5. gün normal yatıyorum her şey normal çayımı ocağa koyabiliyorum gün içinde yardıma muhtaç hiç olmadım. O yüzden Hasan Bey doğru bir tercih oldu benim için bünyeden kaynaklı olabilir tabi ama dokturumun elinin hafifliği de etkili. Korkmayın olun :KK66: destekli bütün sütyenlerimi attım sadece çok kaliteli marka olanı bıraktım özel günlerde kullanırım diye :KK70:
Ayrıca ankaraya uçak biletinizi önceden alırsanız daha ekonomik oluyor ben ameliyat sonrası Bayrampaşa ya gittim benim eve gittiğim sürede eminim siz ankaraya varırsınız ist trafiği malum :) Sabiha Gökçen de yakın hem.

Arkadaşlar....Çok rica ediyorum özelden bana yazıpta foto bakma talebi göndermeyin.. Bunu defalarca yazıyorum.Burada bilgi amaçlı foto paylaşıyoruz.Ameliyat olmayı gerçekten düşünen,araştırma yapan,doktorlarla görüşme yapmaya başlamış ve kesin net fikirli olup forumda meme estetiğinde aktif olan.... Sadece meraktan herkezden foto görmek isteyen,bakıpta sürekli bakmak isteyen,bakıpta yorum yazmayan teşekkür dahi etmeyen kişiler olabiliyor.Lütfen biraz saygı!!
Çok rica eden kişileri ekliyorum kırmamak için,sonra çıkarıyorum izlemekten.Bu sefer neden beni çıkarttın,sitem dolu özelden mesajlar alıyorum! Yahu eklerken iyi,çıkarınca kötümü? Bakıp bakıp ne yapacaksın.Sende ekle o zaman.. Bu forumda niceleri geldi geçti.Böyle fotolara bakıp kaybolan! Biraz bizi anlayışla karşılayın lütfen! Ameliyat kararı alan,ameliyat olan,forumda aktif olanlar listemde dahildir.Bunun haricinde liste temizliği yaparım,kimse alınmasın.Bilgi vermek adına foto paylaşıyorum ben.Face gibi foto paylaşımı yapmıyorum.Özel fotolar bunlar..Özelden bu tür mesajlara cevap dahi vermeyeceğim.İsteyen benim bu konuma yazsın,profilini inceleyeceğim.Bilgi amaçlı yorumları olan,yeni olmayan üyeler benim kararım dahilinde kabul edilirler. Neden etmedin,beden çıkarttın gibi özel mesajlar istemiyorum artık.Çok sinirliyim!

Arzum hanımcığım merhaba... dolaşırken dolaşırken burayı buldum.sanırım son 1 aydır girmiyorsunuz , amma ben yinede yazıcm
kadınların problemleri aslında hiç bitmez, malum devir öyle bir devirki kendimize bakmak zorundayız zira bunun farkına az bir zaman önce eşim sayesinde vardım, iyikide öyle oldu şimdi mutluyum (kısmen) çok çok kilolu birisi olarak (130) yaklaşık 5 aydır falan 95 leri gördüm çok şükür... boyum 1.64 70 lere gelmek istiyorum Allah ın izni ile eşimde öyle istiyo çok zayıf kadın sevmiyor ki bende ....tabii bu durumda vucudumuda düşünün artık , tipik şekilsiz sarkık (benim deyimimle pis bir vücut) ama inşaAllah hepsini yenicem, zor olacak illa ki ama olacak
benim de 2 evladım var Rabbim herkesinkini bağışlasın 2 tane daha istiyoruz ama hemen değil, işte en büyük tedirginliğim de bu nokta da emzirme konusu ne olucak henüz gidip dr ile konuşma fırsatım olmadı fakat netten araştırdığım kadarıyla böyle bir ihtimal büyük olasılıkla var bu konu çok düşündürüyor, hoş karın ameliyatıda olmak istiyorum , hatta ikisini birlikte olmak niyetim onda da hemen hamile kalmaya izin verilmiyormuş diye biliyorum ama emzirememek başlı başına büyük sorun bilmiyorum napıcam ...
ve merak ettiğim hem karın hem meme ikisininde ayni anda altından kalkabirmiyim :110:

Arzum hanımcığım merhaba... dolaşırken dolaşırken burayı buldum.sanırım son 1 aydır girmiyorsunuz , amma ben yinede yazıcm
kadınların problemleri aslında hiç bitmez, malum devir öyle bir devirki kendimize bakmak zorundayız zira bunun farkına az bir zaman önce eşim sayesinde vardım, iyikide öyle oldu şimdi mutluyum (kısmen) çok çok kilolu birisi olarak (130) yaklaşık 5 aydır falan 95 leri gördüm çok şükür... boyum 1.64 70 lere gelmek istiyorum Allah ın izni ile eşimde öyle istiyo çok zayıf kadın sevmiyor ki bende ....tabii bu durumda vucudumuda düşünün artık , tipik şekilsiz sarkık (benim deyimimle pis bir vücut) ama inşaAllah hepsini yenicem, zor olacak illa ki ama olacak
benim de 2 evladım var Rabbim herkesinkini bağışlasın 2 tane daha istiyoruz ama hemen değil, işte en büyük tedirginliğim de bu nokta da emzirme konusu ne olucak henüz gidip dr ile konuşma fırsatım olmadı fakat netten araştırdığım kadarıyla böyle bir ihtimal büyük olasılıkla var bu konu çok düşündürüyor, hoş karın ameliyatıda olmak istiyorum , hatta ikisini birlikte olmak niyetim onda da hemen hamile kalmaya izin verilmiyormuş diye biliyorum ama emzirememek başlı başına büyük sorun bilmiyorum napıcam ...
ve merak ettiğim hem karın hem meme ikisininde ayni anda altından kalkabirmiyim :110:
Merhaba... Aslında forumda aktifim ama kendi konumda değil pek :) Arkadaşların konusunda dolaşıyorum ve karın germe ameliyatı düşünüyorum şimdi o konulardayım :KK66:
Bence bu ameliyatlar için öncelikle ideal kilonuza gelmeniz ve sabit kalmanız gerek.Yani her iki ameliyat için söylüyorum ciddi kilo alıp vermek başarılı geçen ameliyatınızı başarısızlığa götürür ..
Her iki ameliyatı aynı anda olan birçok kişi var,zor değil .Hatta daha iyi kombin ameliyat olmak..
Emzirmeye engel değil,sıkıntı yaratmaz. Bunu bilin.Çünkü süt kanalları zarar görmez.Ancak dikleştirme gerekirse yani meme dokunuz alınması gerekirse süt kanalları bir miktar zarar görebilir. Protez ameliyatında bu risk ancak çok başarısız ellerde olabilir..
Yakın planda çocuk düşüncesi varsa ertelemek daha mantıklı tabiki.Ama o kadar beklemek istermisiniz bu sizin kararınız.Ameliyattan bir iki sene sonra hamile kalmakta pek mantıklı değil yani.Çocuklardan sonra ameliyat olursunuz sanki daha iyi :KK66:

sorumu cevapladığınız için teşekkür ederim. tabii dilediğim kiloya gelip başlamak daha iyi olur da sanırım bu mümkün değil , malum okullardan dolayı sömestr da istiyorum ameliyatı tabii bu benim düşüncem ilk yazımda da dediğim gibi henüz dr ile bir iletişime geçmedim.
muhtemelen benim göğüslerde dikleştirme % 100 yapılır... şu dakika hamile kalsam doğum yapsam 4. hiç düşünmesem bile elimde ki bebekle yine en kötü 3 yıl geçmeli aradan ki az çok çocuğu emanet edebileyim .... bilmiyorum yaa kafam iyice karışıyor. Rabbim bi yoluna koymuştur eminim
ya bide ameliyattan 2 sene sonra hamile kalmak konusunda ne demek istediniz, yani doğumdan sonra eski görüntüme mi dönerim ya da ne bileyim bunun gibi bişey mi o_O

Merhabalar,
Uzun zamandır sitede konu altındaki mesajları takip etmekteyim, çünkü meme büyütme estetiği için para biriktiriyorum. 4000'e yakın biriktirebilirsem Hasan Fındık'tan randevu almak istiyorum, fakat fiyatlar arttı diye duydum. Doğru mudur? Daha fazla bekleyebilir miyim, bilmiyorum. Part-time iş ile biriktirmek biraz uzun sürüyor. :KK43:

Merhabalar,
Uzun zamandır sitede konu altındaki mesajları takip etmekteyim, çünkü meme büyütme estetiği için para biriktiriyorum. 4000'e yakın biriktirebilirsem Hasan Fındık'tan randevu almak istiyorum, fakat fiyatlar arttı diye duydum. Doğru mudur? Daha fazla bekleyebilir miyim, bilmiyorum. Part-time iş ile biriktirmek biraz uzun sürüyor. :KK43:
Merhaba.. Ben 2011 senesinde beş bine ameliyat oldum.Fiyatlar tabiki artmıştır.. Mail yolu ile veya telefonla bilgi alabilirsiniz :KK66: Görüşmeler ücretsiz...

X