arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

illede doğumdan sonra sarkacak diye şartlandırma kendini mikscim...böyle taş gibi kalabilirlerde..doğumda aldığın kiloya dikkat edersen bişeycik olmaz:KK34:

Birde emzirme süresi çok önemli,mesela 1 sene kadar emzirirsen gögüsler feci duruma geliyor.Dogumdan sonrada çok zayıflarsa yine gögüsler sönüyor.:KK50::KK50:

illede doğumdan sonra sarkacak diye şartlandırma kendini mikscim...böyle taş gibi kalabilirlerde..doğumda aldığın kiloya dikkat edersen bişeycik olmaz:KK34:

Yok bebeğim Kilo almıyorum ben zaten genelde 1 yada 2 kiloda oynarım hep sarakacak diyede demedim Bebek Yapmayı Düşünüyorum ya ilerde Emzirdikten sonra Hasan beye olmayı düşünürüm açısından Söylüyorum Yadaa Şu an gelsem Arzumda Kalsam bana bakarmı 4 gün 5 gün :KK1: Şaka Şaka zaten Emzirebilmek açısından Meme Ucundan Koymadı banada Doktorum Derindurucum Yoksa sarkacak diye değil emzireyim bitsin etsin Hasan beye Olmayı HayaL ediyorum şu an Sadece Düşüncem de Bınlar tatlım Anlatabildimmi :KK24:

Yok bebeğim Kilo almıyorum ben zaten genelde 1 yada 2 kiloda oynarım hep sarakacak diyede demedim Bebek Yapmayı Düşünüyorum ya ilerde Emzirdikten sonra Hasan beye olmayı düşünürüm açısından Söylüyorum Yadaa Şu an gelsem Arzumda Kalsam bana bakarmı 4 gün 5 gün :KK1: Şaka Şaka zaten Emzirebilmek açısından Meme Ucundan Koymadı banada Doktorum Derindurucum Yoksa sarkacak diye değil emzireyim bitsin etsin Hasan beye Olmayı HayaL ediyorum şu an Sadece Düşüncem de Bınlar tatlım Anlatabildimmi :KK24:

Sana bakarım ben yavru :KK51: bakmazmıyım hiç,sen gel yeterki.Yani ilerisinde dahada büyütmek istersin filan,ondan olabilirsin bence ameliyat.Yenilersin silikonlarını.bende zaman sonra şöyle 450-500cc filan taktırabilirim mesela :KK9::KK52:

Anladım canım işallah sana küçük mikscikler nasip eder Allah..:emir_bebek::emir_bebek:

ne bilim sanki protezli olunca kolay kolay sarkmaz gibi geliyoo bana ama ...:44:

Proteze birşey olmaz,ama kendi dokun gevşeyip hafif sarksa bile protezde onunla birlikte aşşagıya dogru iner sanırım.ben iki çocuk emzirdim,sarkma olmadı,ama üst kısımda doku yok oldu,aşşagıya dogru kaydı.Ayy... yaa..eski resimlerime bakıyorumda :83::83:

Sana bakarım ben yavru :KK51: bakmazmıyım hiç,sen gel yeterki.Yani ilerisinde dahada büyütmek istersin filan,ondan olabilirsin bence ameliyat.Yenilersin silikonlarını.bende zaman sonra şöyle 450-500cc filan taktırabilirim mesela :KK9::KK52:

Anladım canım işallah sana küçük mikscikler nasip eder Allah..:emir_bebek::emir_bebek:

Canımmm arzum beniimmmm Sağol güzel gönüllü arzumcum bakarsın biliyorum sağol evet ilerde de daha büyütmek isteyebilirim belli de olmaz çok haklısın zaman geçsinde bakarız :KK76: evet sende zaman geçsin arzu edersen ihtiyaç olursa 450-500 yaptırırsın benim göğüs dokum alırmı yetermi bu rakalmlara gerçi :44: bilemedim şimdi :KK64:

İnşallah derindurucum yaaa küçük mikscikler olacakmı üşenmessem çocuk yapıcam ama Ne Zaman :KK52: :KK49: bu üşengeçlikle zor benim işim rahatıma düşkünüm

Valla kocişim duymasın,bunlara bile büyük oldu diyor,ilerde dahada büyütecegim dedigimi duyarsa beni... herhalde:KK9:

Valla kocişim duymasın,bunlara bile büyük oldu diyor,ilerde dahada büyütecegim dedigimi duyarsa beni... herhalde:KK9:

çok güldüm buna :KK64: ama canım avatar resmindeki gibiyse bence müthiş olmuş büyüklükleri, daha büyüğünü ne yapacaksın?

Son düzenleme:
zaten bende yaptirmayi dusunuyordum ama hala bekliyorum iste(neyibekliyosam)yanliz bu mesajla acayip gaza geldim yahuuu ne bekliyorum ben.ilk firsatta hemen gidem doktora.bi baksin, bi konusalim ayoll:21::KK66:

öyle en kısa zamanda olmaz. gün ver bizeeeeee :KK74: hadi hadi cesaret :KK34:

öyle en kısa zamanda olmaz. gün ver bizeeeeee :KK74: hadi hadi cesaret :KK34:

canimcim ben kararimi verdim ama arastirmam lazim bir guzel.her dr.'a guven olmuyo:KK50:bi de ben tr. disinda kaldigim icin biraz daha pahaliya mal olucak heralde.Beni iyce arastirip doktrumu bulduktan sonra gelismeleri yazcam buraya:KK34::KK76:

canimcim ben kararimi verdim ama arastirmam lazim bir guzel.her dr.'a guven olmuyo:KK50:bi de ben tr. disinda kaldigim icin biraz daha pahaliya mal olucak heralde.Beni iyce arastirip doktrumu bulduktan sonra gelismeleri yazcam buraya:KK34::KK76:
Haklısın canım araştır burada bizlerde sana Yardımcı olmaya gayret ederiz el birliği ile :KK34:

Birde emzirme süresi çok önemli,mesela 1 sene kadar emzirirsen gögüsler feci duruma geliyor.Dogumdan sonrada çok zayıflarsa yine gögüsler sönüyor.:KK50::KK50:

haklısın memişler bebişten sonra 3 te 2 kadının deformasyon oluyor tatlım..sarkma deri cilt elastiği kalitesiyle alakalı bir durum.mesela benim bir ablacım var kadın 50 yaşında 2 tane yetişkin oğlu olmasına rağmen memişler diri taş gibi hiç bir şey olmamış:KK53::KK76:tabii kilo durumuda çok önemli bebiş bekledğin dönemde sınırı aşarsan sonuc:83::83: böyle olabilir!

Canım Hasan Fındık yurtdışından gelen hastaları için özel imkanlar sunuyor. Uçaktan indigin an seni karşılıyor,oteli var otelde konaklama yapıyorsun,,yeme içme,hastane ve muayenehaneye gidip gelirken araba servisi,istanbulda kaldıgın sürece seni istanbulun her yerini gezdiriyorlar kendi özel arabalarıyla.Bir araştır,telefon et bilgi al istersen.Google dan hasan fındık yazarsan kendi sitesine gir,orada yutdışından birçok hastasının doktor için yazdıgı yorumları ziyaretçi defterinden okuyabilir,bilgi alabilirsin canım.Yinede aklına takılan birşey olursa biz buradayız,elimizden geldigince yardımcı olmaya çalışırız güzelim.Doktorumu şiddetle tavsiye ederim,ben çok menmunum..:KK16::KK16:

Ya arkadaşlar,cesaretim yok..Kendiliğinden büyüsün çok istiyorum.Ama kilo bile alamıyorum onlar nasıl büyücek.Burda çok hikaye okudum,ameliyattan memnun kalanlar da vardı kalmayanlar da.Anladığım kadarıyla siz gayet memnunsunuz.Ben çalışmaya başladıktan sonra para biriktirip yaptırmayı düşünüyodum;ama vazgeçtim.Kendimi bu halime alıştırmaya çalışıyorum.Ama böyle güzel haberler duydukça da ben de mi yaptırsam acaba diyorum.Zorlu bir süreç heralde,bi de ben zayıfım direk belli olmasından çok korkuyorum.Tavsiyeleriniz neler?

Ya arkadaşlar,cesaretim yok..Kendiliğinden büyüsün çok istiyorum.Ama kilo bile alamıyorum onlar nasıl büyücek.Burda çok hikaye okudum,ameliyattan memnun kalanlar da vardı kalmayanlar da.Anladığım kadarıyla siz gayet memnunsunuz.Ben çalışmaya başladıktan sonra para biriktirip yaptırmayı düşünüyodum;ama vazgeçtim.Kendimi bu halime alıştırmaya çalışıyorum.Ama böyle güzel haberler duydukça da ben de mi yaptırsam acaba diyorum.Zorlu bir süreç heralde,bi de ben zayıfım direk belli olmasından çok korkuyorum.Tavsiyeleriniz neler?

Boyunuz ve kilonuz nedir?

canım zorlu sürec dedigin ameliyat sonrası en en fazla bir hafta. doktoruna, protezin büyüklügüne iyi karar verirsen sonucta havalara ucacak kadar mutlu oldugunu hissediosun sor bak aksini söyleyen cıkacak mı:KK66:

170 cm 53 kiloyum.Korkuyorum ya düzgün yapamazlarsa diye.Ne kadar güvenilir olursa olsun doktorlar,sonuçta ameliyatta ufak bi hata her şeye yol açabilir Allah korusun.Güzel olcam diye bunu göze alamıyorum.Çünkü yaşanmış olaylar var.

170 cm 53 kiloyum.Korkuyorum ya düzgün yapamazlarsa diye.Ne kadar güvenilir olursa olsun doktorlar,sonuçta ameliyatta ufak bi hata her şeye yol açabilir Allah korusun.Güzel olcam diye bunu göze alamıyorum.Çünkü yaşanmış olaylar var.
İşte bende bu yüzden sürekli bu işi yapan birine yaptırmak istiyorum . Naci Çelik gibi mesela .. Ama işte babam önce Denizlidekilerle konuş dedi:95:

X