Evet,mem ucu kesisi ile ameliyat oldum.Doktorum mee altı kesisi ilede olur,meme ucu kesisinede uygunsun.Karar senin dedi.Bende iz istemediğim için meme ucu kesisi istedim tabiki
Ben iki çocuktan sonra bu ameliyatı oldum.Tekrar bir çocuk daha düşünmüyorum fakat doktorum yine bir bebek sahibi olsamda rahatlıkla sorunsuzca bebegini emzirebilirsin sıkıntı olmaz dedi.Meme ucu kesisinde her doktor başarılı değil va yapamıyorlar zaten.Yapabilen doktor eğer uygunsan tavsiye ediyor zaten.Yapamayan bu kesinin eksilerinden bahsedip hastayı korkutuyor :))
İki çocuk emzirdim.İkisindada farklı miktarlarda sütüm oldu.Kızım üç dört ay zar zor emdi,sütüm kesildi.Oğlum bir buçuk seneye kadar emdi.Öyle hiçbir zaman gögüslerim dolup taşmadı (ilk bir iki ay hariç)
Her çocuk kendi rızkı ile doğuyor ve farklı miktarlarda süt oluyor..
Meme ucu kesisinde süt kanalları zarar görmez.Ancak uzman olmayan ellerde yapılırsa tabiki hissizlik ve süt kanalları zarar görebilir.Meme altı kesisinde bile hissizlik yaşayanlar var,kalıcı olarak tabi..Ben ameliyattan hemen sonra meme uçlarımı hissettim.Üstelikte ödem olmasına rağmen.Üstelik eskisinden çok daha fazla hisli idi
Benden sonra yani memnuniyetimden sonra doktoruma meme ucu kesisi ile ameliyat olan birçok kişi oldu,hepside bana duacı
Meme ucu kesisi olabilmesi için meme ucu kahverengi halkanın yeterli büyüklükte olması gerek.Birde renginin çok açık olmaması gerek sanırım.Bunu ancak bu kesiyi yapan doktorun muayene edip değerlendirmesi gerek
Kesim hiç belli değil.Tam kehverengi halka ile tenimin birleştigi yerden kesi yapıldı.Üçgen bikinileri rahatlıkla giyinebiliyorum.Bikinim yukarı kaysa bile iz görünecek,anlaşılacak gibi bir derdim yok rahatım.. Bu kesiyi yapabilen bir doktor ile görüşüp fikir almanı tavsiye ederim kesinlikle.Umarım uygun bir aday olursun canım