- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.832
Geçmiş olsun öncelikle Bu bir ameliyat sonuçta,birçok komplikasyonları olan bir ameliyat diğerleri gibi..Bazı sorunların yaşanması gayet normal bir durum.Önemli olan bilinçli olmak,doktor kontollerine düzenli gitmek,doktorun önerilerini dikkate almak ve kendimizede dikkat etmek tabikideArzum hanim oncelikle okuduklarimdan anladigim kadariyla cok yardimci ve destekcisiniz herkes adina cook cook tesekkur ediyorum bende gecen hafta sali gunu kas zari alti 300cc mentor protez ameliyati oldum. Bu sivi birikmesi daha hastaneden cikmadan oldu bana da sol gogsumde ve tekrar kisa bi operasyona alindim. Bu durum bende inanilmaz panik yapti hala bisey olacak diye korkmaktan goguslerimin keyfini cikaramiyorum 😭 bugun kontrolum var ve kendimi cok dinledigimden midir nedir sag gogsumdeki yani ikinci operasyon olmayan gogsumdeki protezi hareket ettikce oynamasini hissediyorum deliricem artik bu yazdiklarinizi okumak biraz rahatlatti beni gerci. Simdi sizde hic bir sorun yok ve gayet mutlusunuz dimi???
Ameliyattan sonra gögüsden lıkıır lıkır ses gelmesi,protezin oynadıgını hissetmek gibi durumlar gayet normal durumlardır.Endişe etmeyin Proteziniz henüz yer edinmedi ve ödemlerden dolayıda içeride bir hava boşlugu gibi bir durumun oluştugunu düşünün içi su dolu..Protezin etrafındaki o doku zamanla yok olacak,proteziniz açılan cebe oturacak ve rahatlayacak.Bu durumdada gögüsleriniz gayet normal görüntüye ve kıvama gelecek
Ben çok memnunum tabiki Hiçbir zaman keşke yaptırmasaydım demedim,Allahımda dedirrtmesin..Meme candır Hiç endişe etmeyin,herşey zamanla normale dönecek.Yaza kadar çok daha iyi olup keyfini sürmeye başlarsınız