Hadi inşallah görüşmen çok iyi geçer ve sende hayal ettiğin sonuçlara ulaşırsın canımarzum merhaba canım, ozel mesaj yolladım ama yazmayı unuttum yazdıklarından da etkılenerek hasan fındıgın uzerınde yogunlasıyorumn kendısını bu hafta ıcı arıyacagım ınsallah ve gorusmeler baslasın mayısa kadar olurum ınsallah yogun olmazsa hasan bey
samımıyetın ıcın cok saol verdıgın detaylı bılgıler bıraz olsun yuregımı ferahlattı, ıyıkı kartsılasmısım burada senınle
buarada resımlerını bende cok merak edıyorum
Arzum bak bakim 2 tanecik foto ekleyebildim 290 cc kas alti ne diceksin meraklandim
Şimdi bakıyorum canım...aynen dediğin gibi deniyorum havada duruyor sütyen zamanla demek ki fotoma baktın mı bilmiyorum ama gerçekte daha hoş duruyor büyük göğüs istemedim sporcuyum zaten ufak daha sexi olur diye düşünüyorum hep:) boyutunda çok memnunum zaten tenim esnek değil çatlamaya müsait doktorumda hemen lierac krem verdi çatlamaması için.
Arzuuuuummmmm bana yardımcı olur musun. Bugun t bir ay oldu memorial ercan karacaogluna oldum kas alti damla 290 cc. Gunden gune iyi oluyorum ama kollarimi hala tam anlamiyla kullanamiyorum ozellikle sikayetim kolumla memem arasindaki 4 parmaklik yerde yani gogud ve kol kaslarimda bu normalmi ki ne kadar zamana yumusarlar allergan takilddi. O kadar uzmanlasmissin ki artik sana danisiyor insanlar bu cok guzel:)
Doktorun ismini duymuştum fakat kim ameliyat olmuştu inan hatırlayamadım :/ Doktorunun ismi ile açılmış birçok konu vardır muhakkak.Biraz araştır bak,bu yorumunu okuyan ,o doktora ameliyat olmuş kişiler sana geri dönüş yapacaktır canım
Canım,kas altına 280cc.. seni tatmin edecekmi :44:Kas altı yönteminde kas proteze baskı yapar ve normal halinden biraz daha küçük gösterir kendini zateb..280 cc demek 280 gr demek..Evde mutfak tartın varsa 280gr princi sütyeninin içine koy.Bundan biraz daha ufak bir görüntü verecegini düşün.Yada sen 250gr prinç tart ve onu sütyenin içine koy..Genişlik olarakta,ilriye çıkıntı olarakta fazla bir değişiklik yapmayacaktır kanımca..Tabi meme dokun yoksa kii sen B cup falan dediğine göre meme dokun yok..Mrb arzum, aslında bu forumda beni en îyi anlayacak olanlardan biri sensin :) ben de emzirme sonrası çok büyük deformasyon yaşadım. Şimdi ameliyat günümü alıcam. Kas altı yuvarlak 280 cc takılacak. Ama benim en büyük korkum 1,5 yaşındaki oğlum. Doktorum 1 ay kucağıma alamayacağını söyledi( bu çok uzun bir süreç ama benim korktuğum bu sürecin daha da uzaması. Ilk 10 gün annem yanımda olacak, sonrasında geceleri annem yardım edecek ama gündüzleri yalnız olacağım. Sen bu süreci nasıl atlattın? Gerçi senin çocukların kaç yaşlarındaydı bilmiyorum ama!!! Yani en azından ona yemek pişirip yedirebilecek, altını değiştirebilecek durumda olabilir miyim ( lütfen bu konuda herkesin yardımına ve tecrübesine ihtiyacım var...
Ekledim senide canım..Bakabilirsin tabikiTeşekkür ederim canim bütün yorumlari okudum görüşmeye gidicem :) mumkunse seni arkadaş olarak ekledim bakabilir miyim ameliyat sonrası resimlerine :)
Mrb besyokelebek, öncelikle çok geçmiş olsun ama çöpü geçmiş zaten artık hayırlı olsun demek lazım :) ben de uzun zamandır düşündüğüm operasyon için bugün ameliyat günü alıcam. Doktorum önceki görüşmede 280 cc kas altı yuvarlak önermişti. Ama benim göğüs dokum emzirme sonrası dümdüz oldu bu yüzden acaba ödemeler gidince çok küçülür mü fiyorumdolu dolu 80 beden b cup olmak istiyorum. Sizin öncesinde göğüs dokunuz var mıydı, şu anki cup ölçünüz ne oldu? Beni de ekleyip foto görebilirmiyim fikir olmadı açısından? Son olarak aslında bu ağrılar beni korkutuyor benim oğlum 1,5 yaşında ve en hareketli dönemi. Kucağıma almam gerekiyor gece uyumuyor acaba çok mu zorlanırım (
Canım,ben sağ gögüs üst kısımda iki dalgalanma hissettim zaman sonra..O sorunu yok etmek in yağ enjektesi yapıldı,büyütmek amaçlı değil yani..İnanın kaç cc enjekte edildi hatırlamıyorum :/ Mutlaka yazmışımdır ama hatırlamıyorum..yağ enjeksiyonu yaptırmış mıydın? sanki risus'un sayfasında öyle bir yazı gördüm. eğer yaptırdıysan beni ekler misin merak ediyorum önceki sonraki hallerini. ve sıkıntı yaşadın mı? kaç cc yağ kullanıldı? vb
Çok teşekkür ederim..Çok daha güzelleri senin olsun inşallah..arzummm masallah canım butun resimlerıne baktımcok cok seksi ve natural olmus gule gule saglıkla kullan canım vucuduna tam oturmus harıka olmuslar
darısı benım basıma artıksevgıyle kucaklıyorum canım senı
Sevgili arzum öncelikle eklediğin ve yorumların için çok teşekkürler :) senin o muhteşem seksi fotoları gördükten sonra emin ol 280 beni mutlu etmeyecek :..(( dün doktorumla tekrar görüşmeye gittim ama göğüs kafesim dar olduğu ve zayıf olduğum için 280 ancak olur dedi. Benim mutsuz yüz ifademi görünce sınırları zorlayı 295 koyarım ama yanlardan 1,5 cm taşma yapar ve bu da doğallı bozar hoş gözükmez dediCanım,kas altına 280cc.. seni tatmin edecekmi :44:Kas altı yönteminde kas proteze baskı yapar ve normal halinden biraz daha küçük gösterir kendini zateb..280 cc demek 280 gr demek..Evde mutfak tartın varsa 280gr princi sütyeninin içine koy.Bundan biraz daha ufak bir görüntü verecegini düşün.Yada sen 250gr prinç tart ve onu sütyenin içine koy..Genişlik olarakta,ilriye çıkıntı olarakta fazla bir değişiklik yapmayacaktır kanımca..Tabi meme dokun yoksa kii sen B cup falan dediğine göre meme dokun yok..Bence boyut konusunu doktorun ile tekrar konuş.Emzirmiş bir bayansın,gögüslerin esnemiştir.Daha dolu dolu,diri durması için daha büyük bir cc de protez tercih edilebilir bence Bir C cup olsun yahu,ameliyat olduguna,o kadar sıkıntı çektigine değsin yahu
Bir ayda çocugu kucagına alman,gögsüne bir baskı uygulanması yada en ufak bir darbe ameliyatını kötü etkiler..Bir ayda kucagına alman çok zor.Benim çocuklar büyüktü ameliyat oldugumda,öyle sorunlarım yoktu.Annem yanımda kaldı yaklaşık 3 hafta kadar.Bu sürede ben tencere bile kaldıramadım.Ama yemek yaptım.Alt açma gibi işleri yapabilirsin tabi.Fakat dediğim gibi kaldırıp indirmek,çekip ittirmek yasak aman aman diyim...İlk iki hafta kendi başına yatıp kalkamıyorsun bile.Birinin senin sırtından destek verip yardımcı olması şart.Ev süpüremezsin mesela.. Evde gezersin,ufak tefek şeyler yaparsın,kollarının ,ağrının izin verdiği şekilde..Buna senin vücudun izin verecek aslında.Duruma göre bakıp değerlendirirsin
Bu arada arkada olarak ekledim seni..Öncesi ve sonrası fotoğraflarıma bakabilirsin
Canım,sen doktora kendini iyi ifade etmişsin zaten.Bence bu ikinci konuşma çok iyi olmuş..Doktorun bu şekilde açıklama yaptıysa zaten sana diyecek birşey kalmamış..Kendini onun ellerine emanet edeceksin ve Allahın izni le çok güzel,mutlu olacagın sonuçlar alacaksınSevgili arzum öncelikle eklediğin ve yorumların için çok teşekkürler :) senin o muhteşem seksi fotoları gördükten sonra emin ol 280 beni mutlu etmeyecek :..(( dün doktorumla tekrar görüşmeye gittim ama göğüs kafesim dar olduğu ve zayıf olduğum için 280 ancak olur dedi. Benim mutsuz yüz ifademi görünce sınırları zorlayı 295 koyarım ama yanlardan 1,5 cm taşma yapar ve bu da doğallı bozar hoş gözükmez dedisonra bana tekrar diğer hastalarının fotolarını gösterdi ve 260 cc koydukları bile gayet iyi geldi gözüme :) bana güven 280 seni mutlu edecek dedi ve bende güveniyorum ve artık size bırakıyorum dedim inş herşey güzel olur çekeceğim acılara değer. Muhtemelen bu ayın 17 şinde ameliyat olacağım hastaneden cevap bekliyorlar. Şimdiden çok heyecanlıyım ve bahsettiğim gibi bebeğim açısından çok endişeliyim. Annem sen hiç takma kafana ben ikinizi de bakarım diyor :) o olmada be yapardım ben canım annem :)) ameliyat sürecimde yine desteklerinizi bekliyorum :18:
Canım,ben sağ gögüs üst kısımda iki dalgalanma hissettim zaman sonra..O sorunu yok etmek in yağ enjektesi yapıldı,büyütmek amaçlı değil yani..İnanın kaç cc enjekte edildi hatırlamıyorum :/ Mutlaka yazmışımdır ama hatırlamıyorum..
Yağ enjektesi öncesi ve sonrası diye fotoğrafım yok.Zaten belli olacak bir görüntü yok,sadece sorun gizlendi..
Yağ alınan bölge çok acıyor.. Enjekte edilende alınan bölgede morarma oluyor.İlk başta ödemde oluyor..Karın bölgemden alınmıştı,uzun bir süre korse kullandım..Girintili çıkıntılı bir durum,topaklanma olmadı enjekte edilen yerde.Alınan yer elimi gezdirdigimde dümdüz değildi tabi ama zamanla düzeldi..
Sanırım birbuçuk sene kadar olmuştur :44:Sorunu gizleyecek kadar kaldı,daha öncede dediğim gibibende de dalgalanma sorunu var. hani olmuşken mümkünse biraz da büyütülür diye sevinmek iyi olurdu. yoksa küçük değiller yani. sadece daha büyük istediğimden. ne kadar süre önce enjekte edildi sana ve ne kadarı kaldı memede? kusura bakma sayfan çok fazla. okuyup bulama bu bilgileri, çok zamanımı alır. bana yazın yapılacak. korseyi nasıl kullanırım acaba o sıcaklarda? offf her şey bir dert!
Canım benim,çok teşekkür ederimCanimm belki beni hatrlayamassin aradan neredeyse bir yil gecti o bir yil icinde hayatimda jet hiziyla degisti sehir degisikligi vb. Ve sana minnet borcumu dile getremedim. Belki hic yuzyuze gelmedik ve belkide hic gelmeyecegiz. Karar verme asamasinda ve ameliyat sonrasinda bana verdigin destek, bilgi ve cesaret icin ne kadar tesekkur etsem az. Bir egitimci ve insani degerlere cok onem veren biri olarak soyluyorum. Pozitif enerjinle insanlara yardim edyor olman senin vicdaninin buyuklugu. Bu yuzden sana minnettarim. Umarim hayat sana hep guzellikler yasatir, sevdiklerinle beraber. Hep mutlu ol yuregi guzel arkadasimm!!
Sanırım birbuçuk sene kadar olmuştur :44:Sorunu gizleyecek kadar kaldı,daha öncede dediğim gibiBana enjekte eidlmesindeki amaç zaten sorunu yok etmekti..
Bu arada dudak dolgusuda yaptırmıştım ben,yağ enjektesi ile..Daha öncesindede hyalüronik asit enjekte ettirmiştim dudaklarıma fakat yağ enjektesi daha kalıcı ve güzel olmuştu..
Yazın olması sorun.. Yag alınan ve enjekte edilen yerin asla güneş ışıgı görmemesi gerek.Yoksa kalıcı rek değişikligine yol açacak durumlar söz konusu olabilir.. Karın bölgemden yağ alındıgı için korse kullanmam sorun olmadı,yani beni rahatsız etmemişti hiç.Fakat yazın çok sıcakta sorun olabilir tabi