Canım,kas altına 280cc.. seni tatmin edecekmi :44:Kas altı yönteminde kas proteze baskı yapar ve normal halinden biraz daha küçük gösterir kendini zateb..280 cc demek 280 gr demek..Evde mutfak tartın varsa 280gr princi sütyeninin içine koy.Bundan biraz daha ufak bir görüntü verecegini düşün.Yada sen 250gr prinç tart ve onu sütyenin içine koy..Genişlik olarakta,ilriye çıkıntı olarakta fazla bir değişiklik yapmayacaktır kanımca..Tabi meme dokun yoksa kii sen B cup falan dediğine göre meme dokun yok..
Bence boyut konusunu doktorun ile tekrar konuş.Emzirmiş bir bayansın,gögüslerin esnemiştir.Daha dolu dolu,diri durması için daha büyük bir cc de protez tercih edilebilir bence
Bir C cup olsun yahu,ameliyat olduguna,o kadar sıkıntı çektigine değsin yahu
Bir ayda çocugu kucagına alman,gögsüne bir baskı uygulanması yada en ufak bir darbe ameliyatını kötü etkiler..Bir ayda kucagına alman çok zor.Benim çocuklar büyüktü ameliyat oldugumda,öyle sorunlarım yoktu.Annem yanımda kaldı yaklaşık 3 hafta kadar.Bu sürede ben tencere bile kaldıramadım.Ama yemek yaptım.Alt açma gibi işleri yapabilirsin tabi.Fakat dediğim gibi kaldırıp indirmek,çekip ittirmek yasak aman aman diyim...İlk iki hafta kendi başına yatıp kalkamıyorsun bile.Birinin senin sırtından destek verip yardımcı olması şart.Ev süpüremezsin mesela.. Evde gezersin,ufak tefek şeyler yaparsın,kollarının ,ağrının izin verdiği şekilde..Buna senin vücudun izin verecek aslında.Duruma göre bakıp değerlendirirsin
Bu arada arkada olarak ekledim seni..Öncesi ve sonrası fotoğraflarıma bakabilirsin