arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

devlet hastanesınde amelıyat olan var mı acaba bende ıstıorum ama ozellerde cok pahalı devlet hastanelerı ne kadara yapıor yardım edermısınızzzz
Tabiki,devlet hastanelerindede bu ameliyat olabiliyor.Fakat 2500-3000 den başlıyor fiyatlar sanırım.Istanbulda iseniz Boğaziçi Tıp Merkezine gidip görüşmenizi tavsiye ederim.O hastanenin fiyatları uygun,kafanızda bir şüphe olmasın neden uygun diye.Doktorlar çalıştıkları,görev yaptıkları hastanede ameliyatlarını yapıyorlar.Bu yüzdende fiyat normal sınırlarda kalıyor.Özel çalışan doktorlar ameliyat için anlaşma yaptıkları hastanelere ameliyat başına belirli bir ücret ödüyorlar :KK34:

arzum merhaba.. uzun zamandır silikon düşünüyorum ama topiğini bugün okumaya başladım. burada bu konuda en bilinçli arkadaşımız sensin sanırım..

ben ankara hacettepe hastanesinde Haldun beyle görüşmeyi düşünüyorum. ama açıkçası biraz cesaretsizim.en büyük endişelerimden biri başarısız sonuç almak, belki bi kaç defa operasyon geçirmek zorunda kalmak ya da yapay görüntü, protezin hissedilmesi vb. tecrübelerine güvenerek beni cesaretlendirmeni rica ediyorum senden.
Hepimiz ameliyat öncesi bazı endişeler yaşadık canım.Korkularımız oldu,ya istediğimiz gibi olmazsa,bir sorun yaşarsak,tekrar ameliyat olma durumu olursa,narkoz korkusu gibi.. Bu endişeler ve korkular ameliyathaneye girene kadarda devam etti :)
Ameliyat öncesi doktor ile görüşmende bu endişe ve korkularını doktora iyice anlat.Olurda bir sorun yaşarsan doktorun senin yanında ne kadar olacagını öğren :KK34: Ne istediğini,nasıl bir sonuç istediğini doktoruna çok iyi anlat ve anladığındanda emin ol.Zaten istediğin bir sonucu yapıp yapmayacagını anlıyorsun doktorun hal ve hareketlerinden :) İçinde sinmeyen birşeyler olursa acele etme,ama güveni aldıysan yaşayacagın o tatlı endişelerle ameliyata git :)
Bende ameliyattan sonra bazı ufak tefek sorunlar yaşadım fakat hiçbir zaman umutsuzluga düşmedim.Doktoruma gittim,yaşadığım sıkıntıyı paylaştım ve doktorumun önerdiği şekilde sorunların üstesinden geldim..Güçlü ve dimdik kalarak..Sonuçta komplikasyonları olan bir ameliyat,aslında her ameliyat birçok komplikasyonları içerir zaten.Sadece bu ameliyat için sonucun olumsuz olacagını düşünmek saçma olur.Yaşamadan,cesaret edemeden anlayamazsın,bilemezsin.Gerçekten çok istiyorsan bu ameliyatı,benim gibi,bizler gibi sende cesret edip ameliyat olacaksın..Ve inşallah sende en az benim,bizim gibi çok mutlu olup seneleri devireceksin :KK19:

şu an içinde bulunduğum kararsızlık durumu eminim olup bittikten sonra çekeceğim ağrılardan daha kötüdür :)

%90 olacağım bende bu ameliyatı, iyi yada kötü küçük göğüslü olmanın verdiği kötü histen kurtulacağım umarım. dediğin gibi sanırım en önemlisi doktora güvenmek. umarım mutlu sonla biter. çok teşekkür ederim. tekrar görüşmek üzere :KK66:

Protezin sertlik derecesi gögsün yapısına,durumuna göre tercih ediliyor tabiki.Proteziniz damla protezmi? Damla protezşerin hepsi 3. seviye yani en sert olanı.Yuvarlak protezlerde 3 seviye var.Fakat forumdada gördüğüm kadarı ile hep 1. seviyedeki protez tercih ediliyor.Size neden 3. seviye tercih edilmiş acaba :44: Bunu doktorunuza sorsaydınız keşke..
Tabiki,sert bir protezin sonucuda sert olur.İlk ameliyattans onraki sertlik gibi kalmaz asla,zamanla yumuşar fakat sonuç nasıl olur inanın fikrim yok.Forumda bu sertlikte silikon taktıran arkadaşlarımız olsaydı size net cevap verebilirdi..
Doktorunuzu arayıp bir sorun bence..

Teşekkür ederim cevabın için. Dekolte istediğim için yuvarlak ve doğal durması için de kas altı koyacağını söyledi. 3.yü ileride fazla yumuşama olmaması için kullandığını söylemişti doktorum ama heycandan pek bir şey aklıma gelipte soramadım açıkçası :))

Teşekkür ederim cevabın için. Dekolte istediğim için yuvarlak ve doğal durması için de kas altı koyacağını söyledi. 3.yü ileride fazla yumuşama olmaması için kullandığını söylemişti doktorum ama heycandan pek bir şey aklıma gelipte soramadım açıkçası :))
Protezin kıvamını görmek istediğini söylersen sana 3. Seviyede olan bir protezi gösterebilir.Sende sertlik olarak az çok fikir sahibi olabilirsin :KK66: Zamanla ameliyatta oluşan ödemler gittikçe,protez yerine oturup kas gevşeyince protez kendi kıvamını gösterir.Indan daha ileri bir yumuşama olmaz.. Kendi meme dokun zamanla daha yumuşak bir hale gelebilir fakat jel protezler kendi kıvamını bozmaz..
Dekolte için kesinlikle yuvarlak protez :KK66: Yöntem olarakta sana uygun olan bir yöntem tabiki :KK66: Güzel,mutlu sonuçlar olsun inşallah canım :KK54:

Arzuuuuummmmm bana yardımcı olur musun. Bugun t bir ay oldu memorial ercan karacaogluna oldum kas alti damla 290 cc. Gunden gune iyi oluyorum ama kollarimi hala tam anlamiyla kullanamiyorum ozellikle sikayetim kolumla memem arasindaki 4 parmaklik yerde yani gogud ve kol kaslarimda bu normalmi ki ne kadar zamana yumusarlar allergan takilddi. O kadar uzmanlasmissin ki artik sana danisiyor insanlar bu cok guzel:)

Protezin kıvamını görmek istediğini söylersen sana 3. Seviyede olan bir protezi gösterebilir.Sende sertlik olarak az çok fikir sahibi olabilirsin :KK66: Zamanla ameliyatta oluşan ödemler gittikçe,protez yerine oturup kas gevşeyince protez kendi kıvamını gösterir.Indan daha ileri bir yumuşama olmaz.. Kendi meme dokun zamanla daha yumuşak bir hale gelebilir fakat jel protezler kendi kıvamını bozmaz..
Dekolte için kesinlikle yuvarlak protez :KK66: Yöntem olarakta sana uygun olan bir yöntem tabiki :KK66: Güzel,mutlu sonuçlar olsun inşallah canım :KK54:

tamam teşekkür ederim :KK55: doktoruma bir danışayım bu konuyu. inşallah hepimizin sonuçları güzel olur :KK9:

Herkese merhaba;

2 senedir ocak-şubat aylarında cesaretlenip yaz gelmeden yaptırmak istediğim dikleştirmeyi korkularıma yenik düşüp vazgeçenlerdenim. Uzun süredir takip ediyorum fakat üye olmak bugüne kısmetmiş. Kısmetse 24 mart a randevum var. İl dışından gidip ön görüşme yapacağım ve kısmet olursa operasyon günümü alacağım. Dikleştirme yaptıran arkadaşlardan yada konu ile ilgili etrafında yaptıranı birebir gören arkadaşlardan yardımlarınızı rica ediyorum.

Tabiki,devlet hastanelerindede bu ameliyat olabiliyor.Fakat 2500-3000 den başlıyor fiyatlar sanırım.Istanbulda iseniz Boğaziçi Tıp Merkezine gidip görüşmenizi tavsiye ederim.O hastanenin fiyatları uygun,kafanızda bir şüphe olmasın neden uygun diye.Doktorlar çalıştıkları,görev yaptıkları hastanede ameliyatlarını yapıyorlar.Bu yüzdende fiyat normal sınırlarda kalıyor.Özel çalışan doktorlar ameliyat için anlaşma yaptıkları hastanelere ameliyat başına belirli bir ücret ödüyorlar :KK34:

cok teşkler inşallah yakın zamanda bende cişişleri yaptırırım :)):KK52:

Arzuuuuummmmm bana yardımcı olur musun. Bugun t bir ay oldu memorial ercan karacaogluna oldum kas alti damla 290 cc. Gunden gune iyi oluyorum ama kollarimi hala tam anlamiyla kullanamiyorum ozellikle sikayetim kolumla memem arasindaki 4 parmaklik yerde yani gogud ve kol kaslarimda bu normalmi ki ne kadar zamana yumusarlar allergan takilddi. O kadar uzmanlasmissin ki artik sana danisiyor insanlar bu cok guzel:)
Tabiki,bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışırım :KK34: Kesi yerin neresiydi canım? Onu belitmemişsin..

Herkese merhaba;

2 senedir ocak-şubat aylarında cesaretlenip yaz gelmeden yaptırmak istediğim dikleştirmeyi korkularıma yenik düşüp vazgeçenlerdenim. Uzun süredir takip ediyorum fakat üye olmak bugüne kısmetmiş. Kısmetse 24 mart a randevum var. İl dışından gidip ön görüşme yapacağım ve kısmet olursa operasyon günümü alacağım. Dikleştirme yaptıran arkadaşlardan yada konu ile ilgili etrafında yaptıranı birebir gören arkadaşlardan yardımlarınızı rica ediyorum.
Canım,meme küçültme topigine yazarsan sana geri dönüş çok daha fazla olacaktır..Bu konu genelde memesinin küçük olmasından şikayet eden ve protez ile büyütmeyi düşünen kişilerin oldugu bir konu :KK34:

meme alti kesisi ile oldum
Canım,kol kasları gögüs kaslarına bağlıdır biliyorsun. Kas altı yönteminde kaslar tabi bir miktar zarar görüyor.Kolları hareket ettirdikçe ağrı yapıyor tabi..Henüz bir ay olmuş,zamanla tabiki ağrılar azalacak.Mümkün olduğunca kollarını fazla zorlama.İtme,çekme,kaldırıp indirme gibi hareketleri zorlamadan,ağrının izin verdiği şekilde yap..
Yaşadığın ağrı kas ağrısı,ödemler geçtikçe,kas proteze baskı yapmayı burakınca geçecek canım.Geçmiş olsun :KK34:

Canım,kol kasları gögüs kaslarına bağlıdır biliyorsun. Kas altı yönteminde kaslar tabi bir miktar zarar görüyor.Kolları hareket ettirdikçe ağrı yapıyor tabi..Henüz bir ay olmuş,zamanla tabiki ağrılar azalacak.Mümkün olduğunca kollarını fazla zorlama.İtme,çekme,kaldırıp indirme gibi hareketleri zorlamadan,ağrının izin verdiği şekilde yap..
Yaşadığın ağrı kas ağrısı,ödemler geçtikçe,kas proteze baskı yapmayı burakınca geçecek canım.Geçmiş olsun :KK34:
Cok tsk ederim bi durumu yalnizca ben yasamiyorum oyleyse zorlamamaya calisiyorum ama az da olsa laptop falan tasiyorum arada baza galan kaldırıyor um mecbur kaldigim icin daha dikkatli olucam insallah. Odemler gecmi gidiyor bukadar elleyimce elimin izi cikiyor daha gecmedi bir turlu

arzuuuuum lütfen bana da yardımcı ol ben de ameliyat olmak istiyorum ankarada volkan tayfur var biliyor musun? Yada arkadaşların var mı bilgisi olan çünkü neredeyse kimseye ulaşamadım bu konuyla ilgiliiiiiii :KK43::KK43:

arzum merhaba canım, ozel mesaj yolladım ama yazmayı unuttum yazdıklarından da etkılenerek hasan fındıgın uzerınde yogunlasıyorumn kendısını bu hafta ıcı arıyacagım ınsallah ve gorusmeler baslasın mayısa kadar olurum ınsallah yogun olmazsa hasan bey:KK12::KK12::KK12::KK55::KK55::KK55:

samımıyetın ıcın cok saol verdıgın detaylı bılgıler bıraz olsun yuregımı ferahlattı, ıyıkı kartsılasmısım burada senınle:nazar:
buarada resımlerını bende cok merak edıyorum :KK23::KK23:

Cok tsk ederim bi durumu yalnizca ben yasamiyorum oyleyse zorlamamaya calisiyorum ama az da olsa laptop falan tasiyorum arada baza galan kaldırıyor um mecbur kaldigim icin daha dikkatli olucam insallah. Odemler gecmi gidiyor bukadar elleyimce elimin izi cikiyor daha gecmedi bir turlu
Evet canım,biraz geç gidiyor gerçektede :KK31: İLk 6 ayında tamamdır artık çok doğallaştı diyorsun ama inan birinci senesine kadar çok değişiyor..Ama ilk 6 ay önemli,sabırla beklemek gerek :KK34: Normal sütyen giyinsen şekilsizligini anlarsın aslında,sütyenin içine girmiyor,oturmuyor,garip duruyor ...

arzuuuuum lütfen bana da yardımcı ol ben de ameliyat olmak istiyorum ankarada volkan tayfur var biliyor musun? Yada arkadaşların var mı bilgisi olan çünkü neredeyse kimseye ulaşamadım bu konuyla ilgiliiiiiii :KK43::KK43:
Doktorun ismini duymuştum fakat kim ameliyat olmuştu inan hatırlayamadım :/ Doktorunun ismi ile açılmış birçok konu vardır muhakkak.Biraz araştır bak,bu yorumunu okuyan ,o doktora ameliyat olmuş kişiler sana geri dönüş yapacaktır canım :KK19:

Evet canım,biraz geç gidiyor gerçektede :KK31: İLk 6 ayında tamamdır artık çok doğallaştı diyorsun ama inan birinci senesine kadar çok değişiyor..Ama ilk 6 ay önemli,sabırla beklemek gerek :KK34: Normal sütyen giyinsen şekilsizligini anlarsın aslında,sütyenin içine girmiyor,oturmuyor,garip duruyor ...

aynen dediğin gibi deniyorum havada duruyor sütyen zamanla demek ki fotoma baktın mı bilmiyorum ama gerçekte daha hoş duruyor büyük göğüs istemedim sporcuyum zaten ufak daha sexi olur diye düşünüyorum hep:) boyutunda çok memnunum zaten tenim esnek değil çatlamaya müsait doktorumda hemen lierac krem verdi çatlamaması için.

X