- 2 Şubat 2014
- 133
- 30
- 34
Forum İstanbulda Magıc Form mağazası yok fakat Boyner ve YKM mağazası var.Oradaki iç çamaşır bölümünde bu markayı bulabilirsinHatta şanslıysan indirimde bile bulabilirsin Bayılıyorum ben Boynerin ve YKM nin iç çamaşır bölümüne.Hem satış elemanları bilinçli,bir sütyen denediğin zaman seni görmek istiyorlar.Gögsüne göre cuk oturacak birçok model ve bedeni getiriyorlar,hemde çeşit çok.İndirim bölümü oluyor her zaman belirli markaların,inan sana göre birşey bulabiliyorsun içlerinde..
Miss Claire markasınada şiddetle bakmanı öneririm
Mutlaka bulursun yani bulmuştursun muhtemelenCanm benim yarin yani an itibariyle bugun gidicem forum istanbula.ykm ve boynere cok girip cikarim ama ic camasiri bolumlerine hic bakmazdim.ama bugun bakip alicam.inss bakalim seninkiler gibi guzel bulabilecekmiyim?canimsin tesekkur ederim :))
Ameliyat olalı 3 sene oldu.Protezimi hissetmiyorum,eşimde hissetmiyorki bu korkuyu yaşayan kendisi idi.Protezi hissedersem asla dokunamam diyordu,kendisi şu halden gayet memnun yaniMerhabalar, meme estetiği olan arkadaşlara bir sorum olycak. Her şey normale dönüp silikonlar iyice oturduktan sonra (sanırım 1 yıl) elle dokunuldugunda silikonu hissediyor musunuz??? Benim için gerçekten çok önemli kesinlikle hissedilmeme garantisi var mı? Ya da şöyle söyliyim silikonun hissedilmesi bi problem midir???
Canım,yakın bir zamanda evlilik yada en önemlisi çocuk düşüncesi yoksa,göğüslerin seni mutsuz ediyorsa hiç bekleme yaptır derimYaa Arzucugum, ben yine taktim bu aralar bu memislere, surekli resimlerine bakiyorum, baktikca imreniyorum ( masallah diyorum her bakisimda) cok istiyorum bunu ama o kadar kararsizim ki. Henuz evli degilim, cocugum yok, cocuk istiyorum ama cocugum olursa emzirmek isterim, sonra memisler yine foshhh sonecek. Sonra diyorumki, bosver o zaman yine yaptiririm diyorum ama o zamanda yine ayni acilari cekecegim, ooof ne yapacagimi bilmiyorum(
Henuz birikim yapmadim, birde paralari bi araya toparlamam lazim (daha az tatil ve kiyafet alcam).
En cok korktugum komplikasyon olursa, emzirmek mumkun olmazsa..
En mantiklisi nedir, bana bi akil ver, evlilik henuz soz konusu degil, koca bulamadim..Sen meme anamizsin, bana bi yol goster.
Gecen Karazeytinin memislerine dokundum, o kadar dogal duruyorlardi ki, super yaa, hic hissetmedim silikonu. Bi akil ver bana canim..
Karar verildi, mayista insallah bende memislere kavuscamsimdi deli gibi doktor arastirmasindayim, ayyy ben cok mutluyum yaaaaaa. Mayisa kadar paralari biriktirmem lazim..
52 52: ne duyorsun süper.sevindim senin adına.desene hem mayıs da yine beraberiz.2 ayda formlarına kavuşur rahat rahat tatilde yaparsın.tam bomba olcan hayatım.bu kk yok mu bu kk hepimixin aklını alıyor:)) hayırlısı olsun sevgimm
Karar verildi, mayista insallah bende memislere kavuscamsimdi deli gibi doktor arastirmasindayim, ayyy ben cok mutluyum yaaaaaa. Mayisa kadar paralari biriktirmem lazim..
Canim yaa, simdi deli gibi doktor arastiriyorum, hangi teknik hangi protez falan. Cok zormus bu yaa, yine burun icin doktor arastirdigim gunlere dondumYardimci ol Aylinim, kac zaman sonra yuzebilirim, ne zaman geciyor acilar, ucreti ne kadar.. Paralari bi araya toplamam lazim, kiyafet almiycam, tatil yapmiycam.
Whatsappe neden cevap yazmadin sen canikom?
Herşey nasip kısmet inanki... Bu forumda farklı konularda aktif olmamıza rağmen güzel,seviyeli bir arkadaşlık kurmamız çok güzel zaten.Bu kararında sana yardımcı olabildiğime çok sevindim.Senin sevincini ve mutlulugunu anlayabiliyor ve paylaşabiliyorumIlk bu foruma geldigimde, burun estetigi icin arastirma yapiyordum sonra Arzumun topicini okumaya basladim `acaba bende birgun olurmuyum ki bu ameliyati ` diye dusunmeye basladim. Hep imrendim, ama cesaret edemedim. Sonunda dun kararimi verdim ve bugun ameliyat tarihimi aldim.
Randevu aldigimda o kadar buyuk bir sevinc ve heyecan sardi ki, bu gercekten anlatilmaz. Arzum, Allah senden razi olsun cunki en cok senin etkin oldu bu kararimda.
1 Nisan ameliyat tarihim, cok mutluyum kizlar. Dun gece uyuyamadim verdigim karardan dolayi, bugunde randevu aldim diye uyuyamam. Aklima geldikce icim kipir kipir.
Insallah hayirlisiyla atlatirim bu ameliyati..
Arzum sana binlerce kez tekrar tekrar tesekkur ediyorum, bu mutlulugu bana yasattigin icin, bana yol gosterdigin icin, Hasan beyin asistaniyla gorusup beni bilgilendirdigin icin.. Kocaman opuyorum seni, insallah geldigimde gercek yanaklarindan operim
Protezin sertlik derecesi gögsün yapısına,durumuna göre tercih ediliyor tabiki.Proteziniz damla protezmi? Damla protezşerin hepsi 3. seviye yani en sert olanı.Yuvarlak protezlerde 3 seviye var.Fakat forumdada gördüğüm kadarı ile hep 1. seviyedeki protez tercih ediliyor.Size neden 3. seviye tercih edilmiş acaba :44: Bunu doktorunuza sorsaydınız keşke..merhaba bir şey sormak istiyorum ben haziran ayında ameliyat olucam. doktorum sertlik olarak 3.yü seçti. bu en sert olanıymış sanırım. bu göğsümünde sert olacağı anlamına mı geliyor ? ya da yumuşama süresi mi uzayacak ? kontrolüme daha var da yardımcı olursanız sevinirim