arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Bakarım tabi Hadi bakalım,merakla bekliyoruz.. İç çamaşırı önemli değil,önemli olan içindeki
benı encok buyukluk kücukluk rahatsız edıyo daha oncede soyledıgım gıb :) cok sertler hala yumusasınlar bırazda inss.ve arzum canım benim.meme bası altından oldum seninde yöntemin aynı bugun 19.gunum ama meme baslarım acayıp acıyo.bebek yeni emerde yara olur yaa oaynı oyle bepanten kullanıyorum dunden bu yana..ve ozel bişey dıyım sana.seni hiç tanımıyorum ama inan bana ben seni coook seviyorum arkadasım.ınsanlara bu derece yardımcı olman benı benden alıyo.ıyıkı varsın.allah her daim senle olsun insaallah.:)

küçük mü geliyor gayet iyiler bence

Cnm kas altı oldu.meme dokum vardi.ama bayagi bi deforme oldu goguslerim.sarkma derecesindeydi.iki cocuk.emzirince derimde ince aşırı catlaklar olustu goguslerimde.silikon sartti yani anliycan bana.

hımm anladım canım benm önümde yıllar var silikon varken deforme olur mu acaba daha 19 yaşındayım çocukdan sonra felan ne olur acaba o zmn daha büyüğünü yaptırırırm heralde

hımm anladım canım benm önümde yıllar var silikon varken deforme olur mu acaba daha 19 yaşındayım çocukdan sonra felan ne olur acaba o zmn daha büyüğünü yaptırırırm heralde

Bitanem sen benim kizimla yasitsin.sen goguslerin kucuk de ondanmi ameliyat olmak istiyorsun.silikon asiri kilo alip vermeyi cok fazla kabul eden bisey degil diye biliyorum yavrum.eger niyetin varsa yaptirmaya hani sadece fikir sen evlenip cocuk olduktan sonra yapsan.ozaman son halini almis olur goguslerin.hee ama evlenmeden mutlaka yaptircam diyosan ki ben cok sabirsiz biriyimdir mesela, yaptir deforme olursa ilerde yine bir doktorla gorusursun.duruma bakarsin cnm.

ben yaptırdım bile ki 2 ay oldu bugün :) açıkcası ben kilo alınca göbekdende göğüstende almıyom üst kısmımda benm et yok yani resimlerimi görsen anlarsın kalçadan alıom eski hali çok kötüydü vücudumla orantısız ve küçük... sutyen takmakdan nefret ettim ben psikolojim bozulmuştu ve beklemedim param tam olunca yaptırdım hemen :S

Son düzenleme:
Âmin canım,inşallah.. Güzel düşüncelerin beni çok mutlu etti inan..Kalp kalbe karşıdır,bende seni çok sevdim inan
Benimde meme uçlarım çok hassastı.Birkaç ay sürdü,t shırt bile değse içim hoş oluyordu :) Bephanten iyi gelecek,devam et
Daha sert olmasıda normal,yumuşaması için zaman var..En az bir altı ay geçmesi lazım ama bu altı aydada oldukça yumuşayacak tabi Birinci senende artık ameliyat olduğunu bile unutacaksın ..

Çok sevinirim eklersen Senin muhteşem göğüslerin efsane olmuş burada ;-)

Ekledim zaten,arkadaşız ) Profilime gir şimdi,altta albümlerimi göreceksin tıkla..sayfalar dolusu fotoğraflarım var bak hepsine sırayla

Arzum`cum, öncelikle maaşallah diyorum, Allah sağlık ve mutlulukla sahibine bağışlasın
Muhteşem olmuşlar. Dikkatimi çeken nokta ise, göğüs uçların büyük olmamasına rağmen, buradan girilmesi. Benim cildimde çok yara izi kalıyor, bu nedenle bende göğüs ucundan kesi istiyorum ama ilk görüştüğüm doktor ufak oldukları için olmaz demişti. Umarım Hasan Bey olumlu yanıt verir. Benim göğüs dokum hiç yok. Bu ebat bende zaten sırıtır. Altan Bey max.250 cc demişti ama bugün D cup sütyen denediğimde hiç sırıtmadı. Bakalım ne olacak?
Ekleyio, fotoları paylaşma nezaketini gösterdiğin için tekrar teşekkür ederim.
İyi geceler diliyorum.
Sevgiyle kal

Çok teşekkür ederim güzel yorumun için
Gögüs uçlarım bazen büyük oluyor,kahverengi kısım yani.Bazende ufak,o anki his durumuna göre değişiyor aslında Meme ucu çok esnek bir yermiş zaten,yarım daire kesildi alt kısımdan 400 cc rahatlıkla girmiş düşün Hasan bey ilk muayenede sana meme ucu kesiside olur,meme altı kesiside olur demişti.Bana bıraktı yani,ben iz istemediğim için meme ucuna direk atladım :) Kendisi bu konuda uzman zaten,ne hissizlik oldu nede başka birşey.. Tekrar çocuğun olsa rahatlıkla bir sorun olmadan emzirebilirsin.Süt kanalların asla zarar görmeyecek dedi ve garantisini verdi Eğer sende uygunsan bu kesi yerine,sana olur yaparız derse gönül rahatlığı ile kabul et
Benşm meme dokum olmasına rağmen 400 cc oldu inan abartı büyüklük yok.Sütyen kesimine göre C yada D cup kullanıyorum.Bedenimde dar zaten,75 bedenim düşün.. Meme dokun yoksa zaten kas altı yöntemi senin için en uygun yöntem olacak.Kas altına 250 cc seni tatmin edermi bilmem :/ Belki B cup olursun... Hani 300 ve üzeri olsa iyi olur bence,ameliyat olduguna değsin yani sonuçta.. Kas altında zaten kas proteze baskı yapacak,protez oldugundan biraz daha ufak görünecek.. Bunları iyice düşün..
Neyse,bakalım Hasan bey ne diyecek.. O da eğer 250 cc gibi olur derse o zaman olacak büyüklük öyledir sonuçta..Onlar daha iyi bilirler,seni görüyorlar,vücuduna göre neyin yakışacagını olacağını bir bakışta anlayabiliyorlar.. Ameliyattada deneyip bakıyorlar zaten,hangisi güzel durursa onu tercih ediyorlar Hayırlısı bakalım

Arzum canim bi sorum olcak.bizim .meme basi kesisi ya hani, balenli sudyen takmamizin sakincasi olurmu bize hani altta kesi yok. meme altinda kesisi olanlar takamaz sanirim yanlismi dusunuyorum.ben bugun bir sudyen aldim ama balenli henuz 2 ay dolmadan takamiycam hatta denedim sudyeni biraz rahatsiz etti telli oldugu icin sert ya daha gogusler. daha 3 hafta olmadi ameliyat olali.

Canım benim,dediğin gibi kullansanda rahatsız eder seni..Ben ilk üç ay kadar kullanamamıştım,hatta doktorum tellerini çıkartırsan kullanabilirsin demişti.Bir iki tanesinin iç tarafından telin uç kısmından ufak bir delik açıp teli çıkartmıştım.O şekilde iyi oluyor

Canm benm tesekkur ederim.bende o zaman gelene kadar sudyenlerimi bir bor alip koyayim kenara hazir bulunsun.senin bir sudyenin var beyaz dantelli.tam benim tarzim onlardan almak istiyorum.sendede sahane durmus.hatun guzel olunca. Bide tasimak onemli tabi.superde tasiyorsun sudyenleride kiyafetleride.41 kere maasallah.Rabbim nazarlardan korusun :))

Sağol canım benim Sanırım Mağıc form markalı olanı söylüyorsun..Netten bak mağazalarına,sana yakın olan yerler vardır muhakkak Boyner ve Y.K.M mağazaları nın iç çamaşır bölümünde bulabilirsin bu çamaşırları bilgin olsun

Arzum canm bnm.baktim magic form camasirlara netten.ama forum istanbul bana yakin orda vardir heralde gidip bakicam ara ara uygun zamanlarimda. Inss.cok sagolasin .opuyorum seni.Allaha emanet ol.

Arzum canm bnm.baktim magic form camasirlara netten.ama forum istanbul bana yakin orda vardir heralde gidip bakicam ara ara uygun zamanlarimda. Inss.cok sagolasin .opuyorum seni.Allaha emanet ol.
Forum İstanbulda Magıc Form mağazası yok fakat Boyner ve YKM mağazası var.Oradaki iç çamaşır bölümünde bu markayı bulabilirsin Hatta şanslıysan indirimde bile bulabilirsin Bayılıyorum ben Boynerin ve YKM nin iç çamaşır bölümüne.Hem satış elemanları bilinçli,bir sütyen denediğin zaman seni görmek istiyorlar.Gögsüne göre cuk oturacak birçok model ve bedeni getiriyorlar,hemde çeşit çok.İndirim bölümü oluyor her zaman belirli markaların,inan sana göre birşey bulabiliyorsun içlerinde..
Miss Claire markasınada şiddetle bakmanı öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…